Bristol

Rejseguide
Wills Memorial Building som omfatter en by, kulturarvsgenstande og natteliv

Med sit sprudlende kulturliv, internationale festivaler og familievenlige attraktioner er Bristol en af de mest levende byer i Storbritannien.

På en rejse til Bristol kan du opleve mange forskellige arrangementer, nogle af Storbritanniens bedste madvarer, lokalbrygget øl, mange museer og historiske seværdigheder.

Avon-floden er Bristols livsnerve, og byens havn er et godt sted at starte din storbyferie. Havneområdet, der tidligere var knudepunkt for skibsfartsindustrien, er i dag omdannet til et kulturelt midtpunkt. Tag et weekendophold her, når en af Storbritanniens største festivaler, Bristol Harbour Festival, løber af stablen hvert år. På havnen finder du også dampskibet SS Great Britain. Køb en billet, hop ombord, og få mere at vide om skibets spændende rejse til søs, og om hvorfor det anses for at være et datidens vidundere.

Eller besøg St. Nicholas Market i byens centrum, hvor du kan bruge en formiddag eller en eftermiddag på at kigge på de mange boder, som sælger alt fra gamle LP'er og håndlavede smykker til spændende krydderier og tøj. Hver onsdag kan du købe friske varer på markedet og spise en lækker snack lavet af lokale råvarer. Nyd maden med en Somerset cider eller øl fra et af de lokale bryggerier Butcombe og Zerodegrees.

Om aftenen byder Bristol på forskellig underholdning lige fra klassisk musik i Colston Hall til teater på Bristol Old Vic og Bristol Hippodrome.

Byen har også masser af aktiviteter for hele familien. Børnene kan få brugt noget energi og lærer noget samtidig ved et besøg på At-Bristol, Bristol Aquarium, Bristol Zoo eller M Shed. Bristols vartegn, Clifton Suspension Bridge; ligger en kort køretur fra centrum. Hele familien vil også kunne lide byens festivaler, f.eks. Bristol Festival of Nature, Bristol International Balloon Fiesta, som er Europas største luftballonevent, og Bristol Festival of Puppetry.

Bristol er en af Storbritanniens varmeste og mest solrige byer på grund af dens sydlige placering tæt på Atlanterhavet. Der er penge at spare på overnatning ved at rejse uden for de varmeste måneder, som er fra maj til september.

Det er nemt at komme rundt i Bristol, og byen har et veludviklet offentligt transportnet. Hop på en af de mange busser, eller lej en cykel, og find ud af, hvorfor denne by er kendt for at være cykelvenlig.

Hvor kan jeg overnatte i Bristol

Mercure Bristol Grand Hotel
Mercure Bristol Grand Hotel
4 out of 5
Broad Street, Bristol, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 559, kr pr. nat fra 17. feb. til 18. feb.
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Bristol bycentrum, kun 10 minutters gang fra St Nicholas-markedet, Bristol Hippodrome Theatre og University of Bristol. ...
3.7/5 Good! (926 anmeldelser)
Perfekt beliggenhed midt i den gamle bydel
"Et godt og hyggeligt hotel, morgenmaden var fin (English breakfast). Beliggenheden midt i den gamle bydel fås ikke bedre."

Anmeldelse fra 2. aug. 2018

Mercure Bristol Grand Hotel
Future Inn Bristol
Future Inn Bristol
4 out of 5
Bond Street South, Bristol, England
Prisen er 612, kr pr. nat fra 30. jan. til 31. jan.
Dette hotel ligger i hjertet af Bristol, kun få skridt fra Showcase De Lux-biografen og Cabot Circus Indkøbscenter. Derudover ligger Bristol Hippodrome Theatre ...
4.4/5 Excellent! (1,381 anmeldelser)
Tæt på shopping og publiv
"Future Inn er et moderne hotel, der ligger klods op af dels parkeringshus og dels et shoppingcenter. 5 min gang fra hotellet ligger det gamle område af byen, hvor publivet blomstrer. Som nævnt, så ligger hotellet klods op af et shoppingcenter, hvor der ligger mange forretninger og spisesteder."

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Future Inn Bristol
Leonardo Hotel Bristol Glassfields
Leonardo Hotel Bristol Glassfields
4 out of 5
3 Temple Way, Bristol, England
Prisen er 612, kr pr. nat fra 6. feb. til 7. feb.
Dette hotel ligger i Bristol Floating Harbour, kun 10 minutters gang fra Old Market og Cabot Circus Indkøbscenter. Derudover ligger Bristol Hippodrome Theatre ...
4.5/5 Wonderful! (139 anmeldelser)
"New and big room, good location!"

Anmeldelse fra 6. jan. 2022

Leonardo Hotel Bristol Glassfields
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
The Priory Cellars Abbots Leigh
The Priory Cellars Abbots Leigh
3.5 out of 5
THE PRIORY MANOR ROAD, ABBOTS LEIGH, Bristol, England
Prisen er 718, kr pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.
Dette lejlighedskompleks ligger i Bristol, kun 1,7 km fra Leigh Woods og ca. 5 km fra Clifton Hængebro og Ashton Gate Stadium. Derudover ligger Bristol Zoo og ...
4.9/5 Exceptional! (32 anmeldelser)
Just book it, you will not regret it
"An absolutely beautiful location and apartment, boosted by a lovely host who sees you are alright then leaves you too it. Quite literally the best apartment stay I have ever had the pleasure of staying in..."

Anmeldelse fra 17. sep. 2021

The Priory Cellars Abbots Leigh
SACO Bristol - Broad Quay
SACO Bristol - Broad Quay
4 out of 5
Central Quay South, Bristol, England
Prisen er 727, kr pr. nat fra 10. feb. til 11. feb.
Dette lejlighedskompleks med miljøvenlig profil ligger i Bristol bycentrum kun få skridt fra Watershed og Bristol Hippodrome Theatre. Derudover ligger O2 Academy ...
4.6/5 Exceptional! (259 anmeldelser)
"Staff were absolutely lovely and couldn’t do enough, had such a lovely stay and the balcony view was incredible. Bed was a bit uncomfortable but that’s the only bad thing I could say. Would definitely stay again"

Anmeldelse fra 21. dec. 2021

SACO Bristol - Broad Quay
PREMIER SUITES PLUS Bristol Cabot
PREMIER SUITES PLUS Bristol Cabot
4 out of 5
Quakers Friars Cabot Circus, Bristol, England
Prisen er 842, kr pr. nat fra 30. jan. til 31. jan.
Dette lejlighedshotel ligger i Bristol bycentrum, kun 5 minutters gang fra Castle Park og Cabot Circus Indkøbscenter. Derudover ligger Bristol Hippodrome Theatre ...
4.2/5 Excellent! (113 anmeldelser)
Dårlig Parkerings muligheder og sværet at finde.
"Stedet er meget svært at finde, da det ligger inde i mellem et shopping område, vi parkeret tæt på, for at tjekke ind, men kunne ikke finde stedet. Vi fik så en sms om et lejligheds nr. og en kode til døren, det var ikke nemt at finde, men da vi så ville hente bagagen, havde vi fået en p-bøde. Fedt…. ..."

Anmeldelse fra 13. okt. 2016

PREMIER SUITES PLUS Bristol Cabot
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Bristol