Cardiff

Rejseguide
Cardiff som viser gadeliv, en by og natteliv
Cardiff, som er hovedstaden af Wales, er en livlig havneby med middelalderlige slotte, flotte parker, moderne sportsarenaer og et funklende underholdningsområde ved havnefronten.

Mange rejser til Cardiff på en storbyferie eller et weekendophold for at se middelalderseværdigheder, udforske en 2.000 år gammel historie, slappe af i naturskønne områder og opleve moderne underholdning. Cardiff startede som nogle få huse ved floden Taff i romertiden, men blev officielt en by i 1905 og har været den walisiske hovedstad siden 1955.

På en rejse til Cardiff kan du besøge de to hoved turistområder, byens centrum og Cardiff Bay, eller få storslåede naturoplevelser. Du kan nemt udforske det kompakte centrum til fods ved at følge skiltene til de større seværdigheder.

Besøg en af byens fem middelalderborge, Cardiff Castle, der er et fantastisk eksempel på romersk og normannisk arkitektur. Gå en tur rundt i Bute Parks pragtfulde grønne områder og forstbotaniske have. I Cathays Park kan du beundre de storslåede bygninger og de smukke Alexandra Gardens. Bliv klogere på Wales' udvikling, og kig derefter på impressionistisk kunst på National Museum Cardiff. På Cardiff Story kan du få mere at vide om byens historie.

Cardiffs indbyggere har en passion for sport og livearrangementer. Tag med på en guidet rundvisning på Millennium Stadium, der har plads til 75.000 tilskuere, eller se internationale rugby- og fodboldkampe eller koncerter med verdenskendte kunstnere. Oplev ballet, opera og symfoniorkestre i St. David's Hall.

Gå eller tag bussen til Cardiff Bay, et tidligere havneområde, der nu er shopping- og underholdningsområde. I de renoverede victorianske arkader finder du barer og restauranter, butikker og modeforretninger. Kig også nærmere på Norwegian Church Arts Center, hvor lokale kunstnere udstiller deres værker. Eller se udstillinger af historiske fartøjer på World of Boats.

Gå heller ikke glip af et besøg på St. Fagans National History Museum, som huser en samling på over 40 typiske walisiske bygninger. Andre historiske seværdigheder omfatter Castell Coch og Llandaff Cathedral. Du kan tage de offentlige busser fra byens centrum til alle disse seværdigheder.

Cardiff har en international lufthavn, der har forbindelse til de fleste større europæiske destinationer. Byen ligger omkring 3 timers kørsel fra London. Lej en bil, og besøg Cardiffs omegn, herunder strandene i Gower Peninsula og de maleriske bakker i Brecon Beacons National Park.

Hvor kan jeg overnatte i Cardiff

easyHotel Cardiff
easyHotel Cardiff
3 out of 5
1-3 Fitzalan Place, Cardiff, Wales, CF24 0ED
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 303, kr pr. nat fra 2. jan. til 3. jan.
303, kr
pr. nat
2. jan. – 3. jan.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Cardiff. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især de rene ...
4/5 Very Good! (717 anmeldelser)
"I had a very pleasant stay… clean room, very friendly staff too. Prime location. Thank you."

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

easyHotel Cardiff
The Parkgate Hotel
The Parkgate Hotel
4 out of 5
Westgate Street, Cardiff, Wales, CF10 1DA
Prisen er 802, kr pr. nat fra 3. jan. til 4. jan.
802, kr
pr. nat
3. jan. – 4. jan.
Overnat på dette hotel med spa i Cardiff, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og en døgnåben reception. De populære seværdigheder ...
4,5/5 Wonderful! (439 anmeldelser)
"My boyfriend and I had a wonderful stay at the Parkgate Hotel. The surrounding area is close to everything and vibrant with student life on the weekends, so coming home to the Parkgate is such a haven after experiencing all that (excellent) chaos. The hotel was perfect: the bar was well-tended and ..."

Anmeldelse fra 22. aug. 2022

The Parkgate Hotel
voco St David's Cardiff, an IHG Hotel
voco St David's Cardiff, an IHG Hotel
5 out of 5
Havannah Street, Cardiff, Wales, CF10 5SD
Fuldt refunderbart
Prisen er 923, kr pr. nat fra 2. jan. til 3. jan.
923, kr
pr. nat
2. jan. – 3. jan.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Cardiff, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,3/5 Excellent! (1.001 anmeldelser)
"Lovely hotel, great rooms. Pool and spa. Fabulous breakfast"

Anmeldelse fra 7. dec. 2022

voco St David's Cardiff, an IHG Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Aaron Wise Serviced Apartments
Aaron Wise Serviced Apartments
4 out of 5
57 Fitzhamon Embankment, Cardiff, Wales, CF11 6AN
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Cardiff. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale ...
4,5/5 Wonderful! (39 anmeldelser)
"Excellent property, great service and close to central Cardiff. Would definitely stay again! Amazing 5*"

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

Aaron Wise Serviced Apartments
Century Wharf by Urban Space
Century Wharf by Urban Space
4 out of 5
Off Dumballs Road, Cardiff, Wales, CF10 5AU
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Cardiff. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og et tv. De populære seværdigheder Coal Exchange building ...
4/5 Very Good! (145 anmeldelser)
"Excellent. Will be booking for next week."

Anmeldelse fra 25. nov. 2022

Century Wharf by Urban Space
Quayside by Urban Space
Quayside by Urban Space
4 out of 5
Bute Place, Cardiff, Wales, CF10 5AL
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Cardiff. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et tv og et køkken. De populære seværdigheder Cardiff Bay Water Feature og Mermaid ...
4,6/5 Wonderful! (45 anmeldelser)
Great city break slightly let down by apartment.
"This was our second stay with urban Escapes Quayside Apartments and we have thoroughly enjoyed both times as we love Cardiff. Unfortunately on this occasion the apartment did leave us disappointed and a little embarrassed as we’d shared the trip with family who accompanied us following our recommendation. ..."

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

Quayside by Urban Space
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Cardiff