Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Bristol

Biludlejning Bristol

Lej en bil i Bristol og oplev skønne Sydengland i dit eget tempo. Bristol er en pulserende havneby, som er kendt for sin vellykkede blanding af museer i verdensklasse og et unikt kunstmiljø med bl.a. gadekunst og graffiti. Råt som raffineret – i Bristol finder du det hele!

Selvom der er masser at opleve i den spændende millionby, kan det anbefales at leje en bil i Bristol. På den måde kan du også få set dig om i det idylliske Sydengland, uanset om du drømmer om klassiske badebyer, malerisk natur eller typisk engelsk landidyl. Find billig billeje samtidig med at du booker din flybillet til Bristol, så er du klar til at indtage Bristol og Sydengland med maner!

Billig billeje i Bristol

Påtænker du at leje bil i Bristol, kan det anbefales at leje den allerede i lufthavnen. Så slipper du for at slæbe dine kufferter til og fra lufthavnen og kan starte ferien med det samme. Er du på udkig efter billig biludlejning i Bristol, bør du frem for alt booke i god tid, ligesom det som regel er billigst at hente og aflevere bilen samme sted. Der er flere forskellige udlejningsfirmaer at vælge imellem direkte i lufthavnen, og du kan derfor være sikker på at finde den rigtige bil til den rigtige pris.

Du kan også overveje at booke en pakkerejse til Bristol. Du får typisk en lavere pris ved at booke flere ydelser sammen, så hvis du alligevel også skal bruge flybillet og hotel i Bristol, er dette en oplagt mulighed. Du kan også være heldig at få en bedre bil eller et bedre hotel uden merpris. Kort sagt en interessant mulighed for prisbevidste og kræsne rejsende.

Leje af bil i Bristol – turen går til?

Bristol har en stolt fortid som førende søhavn for britiske opdagelsesrejsende, og den dag i dag kan du komme helt tæt på verdens første luksusliner, ss Great Britain. Skibet blev bygget i Bristol i 1843, og efter en omtumlet karriere inklusive forlis er skibet nu tilbage i sin fødeby. I dag anses det for at være et af Englands absolut bedste museer.

Bristols før så travle havn er i dag forvandlet til en livlig havnefront med hippe restauranter, caféer og udstillinger. Hip kultur finder du ligeledes i Bristols gader, hvor bl.a. den verdenskendte graffitikunstner Banksy har været flittigt på spil. Er du mere til shopping, venter der to store shoppingcentre i centrum, Cabot Circus og The Galleries. Børnefamilier vil til gengæld glæde sig over Bristol zoologisk have og Bristol Aquarium, ligesom det interaktive videnskabsmuseum, @Bristol, som er en både sjov og lærerig attraktion.

Billeje Bristol – besøg en klassisk engelsk badeby

Har du lejet bil i Bristol, bør du køre en tur til f.eks. Weston-super-Mare Grand Pier, der er et typisk engelsk strandresort. Der er stærkt tidevand i området, og derfor er den elegante badeanstalt bygget på lange pæle og strækker sig langt ud i vandet. Selv på en regnvejrsdag kan I rolige kigge forbi: inden for venter en traditionel victoriansk tesalon til de voksne og legeland, radiobiler mm. til de yngste.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Bristol

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Bristol?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Bristol.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Bristol?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Bristol er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Bristol?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Bristol?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Bristol

Udforsk Bristol med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!