Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Bristol

Se alle 4 aktiviteter i Bristol

Bristol-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Bristol har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Bristol kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Bristol med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Bristol

Hvis du planlægger en tur til Bristol hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Bristol.

At lede efter aktiviteter i Bristol kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Bristols lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Bristols seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Bristol for enhver smag

Bristol har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Bristol som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Bristol.

Bristol er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Bristol og sørge for at din oplevelse af Bristol og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Bristol der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Bristol

Bristol bycentrum

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Bristol bycentrum. Læg vejen forbi St Nicholas-markedet eller Cabot Circus Indkøbscenter, mens du udforsker området.

ShoppingTeatreVenlige mennesker

Clifton

Clifton er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Bristol Zoo og Clifton Downs og Observatorium, når du er i området.

Venlige menneskerBarerMiddag

Clevedon

Havudsigten og barerne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Clevedon unik. Læg vejen forbi Clevedon Court eller Clevedon Beach, når du udforsker området.

HavBarerMiddag

Bristol Floating Harbour

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Bristol Floating Harbour. Læg vejen forbi Bristol Hippodrome Theatre eller We The Curious, mens du udforsker området.

ShoppingBusinessTeatre

Portishead

Parkerne og kunstgallerierne er bare et par af de ting, rejsende synes godt om ved Portishead. Et besøg til Sugar Loaf Beach er også et godt bud, hvis du har mere tid til at udforske området.

MarinaerNaturparkerKultur

Filton

Filton er populær på grund af sine shoppingmuligheder. Hvis du har lyst til sightseeing i resten af Bristol, kan du planlægge en tur til Indkøbscenteret ved Cribbs Causeway eller Bristol Hippodrome Theatre.

BusinessFamilievenligtShopping