Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Birmingham

Se alle 4 aktiviteter i Birmingham

Stolte traditioner og topmoderne attraktioner i Birmingham

Som så mange andre europæiske storbyer har engelske Birmingham undergået en sand forvandling inden for de seneste 10 år. Den tidligere noget nedslidte og anonyme industriby har fået en alvorlig overhaling og Birmingham fremstår i dag som en charmerende og moderne kanalby med et stort kulturudbud eksklusive shoppingmuligheder og restauranter i verdensklasse. Som noget unikt kan byen sågar prale af at huse Europas største juveldistrikt. Herudover kan du selvfølgelig glæde dig til ærkeengelske oplevelser i Birmingham som traditionelle pubs og raffinerede muligheder for at nyde en omgang veltilberedt afternoon tea.

Klassiske oplevelser – Birmingham

Er det dit første besøg i Birmingham kan du passende starte i byens hjerte

Victoria Square. Den centrale plads er omgivet af nænsomt restaurerede bygninger fra 1800-tallet med et elegant springvand i midten. Kommer du forbi om vinteren danner pladsen rammen om særlige stemningsfulde oplevelser i Birmingham for da forvandles den til et kæmpestort julemarked efter tysk forbillede. Glæd dig til smukt dekorerede boder med juleknas og kunsthåndværk. Her bliver der da heller ikke lagt skjul på den tyske inspiration for markedets officielle navn er faktisk Frankfurt Christmas Market Birmingham.

Er du mere til kunstens store mestre end træsnit og julekugler er nærliggende Birmingham Museum and Art Gallery er godt bud på nogle af de bedste kulturelle attraktioner i Birmingham. Her kan du stå ansigt til ansigt med værker af verdensberømte malere som Claude Canaletto Bellini og Rubens. Hvis det ikke er nok til at mætte din trang til kunst kan du fortsætte videre til Barber Institute of Fine Arts. Her er der heller ingen smalle steder for på væggene finder du værker af superstjerner som Monet van Gogh Picasso og Rembrandt.

Shopping og andre populære aktiviteter – Birmingham

Er du mere til klassiske storbyglæder som mode og shopping? Så kig forbi de eksklusive indkøbscentre Mailbox og Bullring. Sidstnævnte huser et af de bare fire stormagasiner i Selfridges-kæden samt over 150 andre butikker. Er du på jagt efter særligt eksklusive aktiviteter i Birmingham? Så kan du passende lægge vejen forbi det såkaldte Jewellery Quarter omkring Victoria Street. Smykkemekkaet er et af de største i Europa så er du på udkig efter et smykke til en ganske særlig lejlighed er dette ikke noget dumt sted at lede. Efterhånden er du sikkert ved at være klar til en aktivitet der fylder maven i stedet for at belaste kreditkortet og heldigvis er der mange gode bud på velsmagende oplevelser i Birmingham i denne kategori. Prøv for eksempel en elegant anretning te og kage på Edwardian Tea Room i nærheden af føromtalte Victoria Square.

Familievenlige oplevelser – Birmingham

Vil du holde læringsniveauet højt på ferien kan du tage ungerne med ind på videnskabsmuseet Thinktank der er et eldorado af interaktive udstillinger og oplevelser. Andre børnevenlige aktiviteter i Birmingham omfatter et besøg på Cadbury World. Cadbury er et af de mest populære chokolademærker i England og i Cadbury World kan du komme helt tæt på Cadburys traditionsrige historie prøve kræfter med chokoladefremstillingens ædle teknikker og se film om chokolade i den sjove 4D-biograf med bevægelige sæder og masser af lyd- og lyseffekter.

Kort

Discover neighborhoods in Birmingham

Birmingham bymidte

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Birmingham bymidte. Læg vejen forbi Bullring Shopping Centre eller The Mailbox, mens du udforsker området.

TeatreShoppingBusiness

The Westside

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i The Westside. Læg vejen forbi Broad Street eller Arena Birmingham, mens du udforsker området.

ShoppingMiddagVenlige mennesker

Edgbaston

Edgbaston er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Hagley Road og Birmingham Botaniske Have, når du er i området.

Venlige menneskerBarerBudgetvenligt

Erdington

Restauranterne og museerne er blot nogle af grundene til at besøge Erdington. Selvom der ikke er mange store seværdigheder i kvarteret, kan du besøge StarCity og Villa Park i nærheden.

BudgetvenligtVenlige menneskerBusiness

Bordesley

Bordesley er populær på grund af sine livlige barer. Er du på udkig efter flere oplevelser, kan du overveje en tur til Thinktank Birmingham Science Museum eller O2 Institute.

ShoppingBudgetvenligtVenlige mennesker

Great Barr

Great Barr er særligt interessant på grund af sine restauranter, og du kan planlægge en tur til Alexander Stadium og Arena Birmingham under dit ophold i byen.

FamilievenligtBusinessMiddag