Notting Hill

London
Notting Hill såvel som en stor gruppe mennesker
Besøg dette mangfoldige kvarters farverige huse, fashionable pubber og markeder med antikviteter, genbrugstøj og souvenirs.

Notting Hill er et mangfoldigt kvarter i London med markeder, charmerende bygninger og eksklusive restauranter. I området ligger Portobello Road Market, som er travlt hver dag. Det årlige Notting Hill Carnival afholdes også i området, som er en af de største gadefestivaller i verden. Området er hjemsted for en række kulturer, efter at immigranterne ankom til området i 1950'erne bl.a. fra Caribien.

Gå en tur på Portobello Road Market, der løber igennem størstedelen af Notting Hill-området. Beundr de farverige huse med caribisk design. Store dele af markedet er åbne hver dag, og det er en smule mere dyrt om lørdagen.

Markedet er særlig kendt for dets boder med secondhandtøj og antikviteter. Besøg boderne, når du går gennem den bugtende Portobello Road. Kig nærmere på vinylplader, souvenirs og tøj.

Spis middag på en af de mange restauranter og pubber i Notting Hill. De fleste steder har deres helt egen stil, så de kan skille sig ud i dette dynamiske område og afspejle den række af kulturer, som holder til og kommer i området.

Se parader, danseforestillinger og gadekunstnere til Notting Hill Carnival, der finder sted to dage i august måned hvert år. Du vil opleve en flamboyant blanding af kulturer, som primært består af Londons caribiske lokalsamfund. Du kan også holde øje med Portobello Film Festival, som også afholdes i august måned.

Den første registrerede omtale af Notting Hill er fra en tekst på angelsaksisk fra 1300-tallet, hvor området er omtalt som “Knottynghull.” Området er blevet forbundet med det kunstneriske miljø siden det først udviklede sig i starten af 1800-tallet. I 1980'erne var området dårligt vedligeholdt. I dag er det et blomstrende og stilfuldt område for velhavende beboere og besøgende.

Notting Hill ligger i den vestlige del af London. Det ligger lidt længere vestpå end Kensington Gardens og lige nord for Holland Park. Der er adskillige undergrundsstationer spredt i området inklusive Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road og Shepherd’s Bush. London Overground stopper også i området. Der er mange busser, som kører mod Notting Hill både dag og nat. Der er gratis entré til markedet.Mest populære hoteller i Notting Hill

Grand Royale London Hyde Park
Grand Royale London Hyde Park
4 out of 5
1-9 Inverness Terrace, London, England, W2 3JP
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.052, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
Overnat på denne kro med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster ...
3,7/5 Good! (1.023 anmeldelser)
"Lå fint for det vi skulle i London. Tæt på metro og bus til mist London. Ved siden af Kensington og hyde park. Gå afstand til notting Hill. Flot hotel små værelser. Nyt badeværelse."

Anmeldelse fra 25. maj 2022

Hyde Park International
Hyde Park International
4 out of 5
52-56 Inverness Terrace, London, England, W2 3LB
Prisen er 1.278, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
Overnat i dette gæstehus med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
3,8/5 Good! (989 anmeldelser)
"Dårlig plads, forfaldne møbler."

Anmeldelse fra 3. mar. 2022

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
4 out of 5
150 Bayswater Road, London, England, W24RT
Prisen er 1.520, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster ...
4,2/5 Very Good! (1.001 anmeldelser)
Definitely worth coming back to
"Fantastic stay from check-in to checkout!"

Anmeldelse fra 10. aug. 2022

London House Hotel
London House Hotel
3 out of 5
81 Kensington Gardens Square, Bayswater, London, England, W2 4DJ
Prisen er 1.298, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale ...
4/5 Very Good! (1.000 anmeldelser)
"This is the second time I stay at this hotel. Your experience will depend on where your room is. Unfortunately this time my room was next to elevator, had no privacy curtains so construction workers could look right into the room, and in general the room had little sound proofing. I left after two ..."

Anmeldelse fra 30. maj 2022

La Suite West - Hyde Park
La Suite West - Hyde Park
4 out of 5
41 - 51 Inverness Terrace, London, England, W2 3JN
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.099, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
Overnat på dette hotel i boutique-stil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster fremhæver ...
4/5 Very Good! (775 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Dejligt veganer-hotel - Der er fjer og dun i dyner puder. Var på forlænget week-end med min datter i januar og vi var meget begejstrede. Men værelset er meget lille og meget mørkt- Tror ikke det egner sig så godt til et sommer-ophold."

Anmeldelse fra 24. jul. 2019

Hilton London Hyde Park
Hilton London Hyde Park
4 out of 5
129 Bayswater Road, Hyde Park, London, England, W2 4RJ
Prisen er 1.512, kr pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster ...
4/5 Very Good! (553 anmeldelser)
"Lovely hotel with a great location."

Anmeldelse fra 25. okt. 2021

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i Notting HillNotting Hill

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: