Notting Hill

London
Notting Hill såvel som en stor gruppe mennesker
Besøg dette mangfoldige kvarters farverige huse, fashionable pubber og markeder med antikviteter, genbrugstøj og souvenirs.

Notting Hill er et mangfoldigt kvarter i London med markeder, charmerende bygninger og eksklusive restauranter. I området ligger Portobello Road Market, som er travlt hver dag. Det årlige Notting Hill Carnival afholdes også i området, som er en af de største gadefestivaller i verden. Området er hjemsted for en række kulturer, efter at immigranterne ankom til området i 1950'erne bl.a. fra Caribien.

Gå en tur på Portobello Road Market, der løber igennem størstedelen af Notting Hill-området. Beundr de farverige huse med caribisk design. Store dele af markedet er åbne hver dag, og det er en smule mere dyrt om lørdagen.

Markedet er særlig kendt for dets boder med secondhandtøj og antikviteter. Besøg boderne, når du går gennem den bugtende Portobello Road. Kig nærmere på vinylplader, souvenirs og tøj.

Spis middag på en af de mange restauranter og pubber i Notting Hill. De fleste steder har deres helt egen stil, så de kan skille sig ud i dette dynamiske område og afspejle den række af kulturer, som holder til og kommer i området.

Se parader, danseforestillinger og gadekunstnere til Notting Hill Carnival, der finder sted to dage i august måned hvert år. Du vil opleve en flamboyant blanding af kulturer, som primært består af Londons caribiske lokalsamfund. Du kan også holde øje med Portobello Film Festival, som også afholdes i august måned.

Den første registrerede omtale af Notting Hill er fra en tekst på angelsaksisk fra 1300-tallet, hvor området er omtalt som “Knottynghull.” Området er blevet forbundet med det kunstneriske miljø siden det først udviklede sig i starten af 1800-tallet. I 1980'erne var området dårligt vedligeholdt. I dag er det et blomstrende og stilfuldt område for velhavende beboere og besøgende.

Notting Hill ligger i den vestlige del af London. Det ligger lidt længere vestpå end Kensington Gardens og lige nord for Holland Park. Der er adskillige undergrundsstationer spredt i området inklusive Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road og Shepherd’s Bush. London Overground stopper også i området. Der er mange busser, som kører mod Notting Hill både dag og nat. Der er gratis entré til markedet.Mest populære hoteller i Notting Hill

Phoenix Hotel
Phoenix Hotel
3 out of 5
1-8 Kensington Gardens Square, London, England, W2 4BH
Prisen er 1.133, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
1.133, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og daglig rengøring. Vores ...
4,3/5 Excellent! (1.021 anmeldelser)
Nice hotel close to the tube and food
"Nice hotel in walking distance to both Circle Line and Central Line stations and restaurants and bars. Stayed for one night due to British Airways’ flight disruptions. The window lock bar in room 109 was damaged so the cold december wind blew through the cracks"

Anmeldelse fra 13. dec. 2022

Phoenix Hotel
Grand Royale London Hyde Park
Grand Royale London Hyde Park
4 out of 5
1-9 Inverness Terrace, London, England, W2 3JP
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 798, kr pr. nat fra 6. feb. til 7. feb.
798, kr
pr. nat
6. feb. – 7. feb.
Overnat på denne kro med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster ...
3,7/5 Good! (1.096 anmeldelser)
Fantastisk
"Smilende og serviceminded personale. God beliggenhed og kort distance til transport. Vil helt klart benytte dette hotel en anden gang"

Anmeldelse fra 30. jan. 2023

Grand Royale London Hyde Park
La Suite West - Hyde Park
La Suite West - Hyde Park
4 out of 5
41 - 51 Inverness Terrace, London, England, W2 3JN
Prisen er 1.156, kr pr. nat fra 9. feb. til 10. feb.
1.156, kr
pr. nat
9. feb. – 10. feb.
Overnat på dette hotel i boutique-stil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster fremhæver ...
4/5 Very Good! (857 anmeldelser)
Nice stay
"Great hotel. Very friendly and helpful people at the hotel. Good and clean room and breakfast was ok. Very close to the tube so perfect for us. We would gladly come back to the same hotel again."

Anmeldelse fra 15. dec. 2022

La Suite West - Hyde Park
Notting Hill Gate Hotel
Notting Hill Gate Hotel
3 out of 5
7 Clanricarde Gardens, London, England, W2 4JJ
Prisen er 437, kr pr. nat fra 9. feb. til 10. feb.
437, kr
pr. nat
9. feb. – 10. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, roomservice og en døgnåben reception. Vores gæster ...
3,2/5 (655 anmeldelser)
Rimelig pris til det du får
"Ligger forholdsvis central i London. Fint sted at overnatte - ingen luksus men pænt og rent."

Anmeldelse fra 22. okt. 2022

Notting Hill Gate Hotel
Grand Plaza Serviced Apartments
Grand Plaza Serviced Apartments
4 out of 5
42 Princes Square, Bayswater, London, England, W2 4AD
Prisen er 923, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
923, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og morgenmad. Vores gæster fremhæver især restauranten og ...
3,9/5 Good! (458 anmeldelser)
Dejligt hotel i hyggeligt område.
"Dejligt hotel i skønt område. Rent og pænt og dejlig familielejlighed på 3. sal. Har boet på hotellet tidligere og vil helt sikkert booke det igen."

Anmeldelse fra 14. okt. 2022

Grand Plaza Serviced Apartments
Hyde Park Executive Apartments
Hyde Park Executive Apartments
3.5 out of 5
8-18 Inverness Terrace, London, England, W2 3HU
Prisen er 706, kr pr. nat fra 9. feb. til 10. feb.
706, kr
pr. nat
9. feb. – 10. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og vaskeri. Vores gæster ...
3,2/5 (982 anmeldelser)
Klar anbefaling herfra
"Hyggeligt hotel, og rigtig fin beliggenhed."

Anmeldelse fra 9. feb. 2020

Hyde Park Executive Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i Notting HillNotting Hill

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: