Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Tag til Notting Hill

Besøg dette mangfoldige kvarters farverige huse, fashionable pubber og markeder med antikviteter, genbrugstøj og souvenirs.

Notting Hill er et mangfoldigt kvarter i London med markeder, charmerende bygninger og eksklusive restauranter. I området ligger Portobello Road Market, som er travlt hver dag. Det årlige Notting Hill Carnival afholdes også i området, som er en af de største gadefestivaller i verden. Området er hjemsted for en række kulturer, efter at immigranterne ankom til området i 1950'erne bl.a. fra Caribien.

Gå en tur på Portobello Road Market, der løber igennem størstedelen af Notting Hill-området. Beundr de farverige huse med caribisk design. Store dele af markedet er åbne hver dag, og det er en smule mere dyrt om lørdagen.

Markedet er særlig kendt for dets boder med secondhandtøj og antikviteter. Besøg boderne, når du går gennem den bugtende Portobello Road. Kig nærmere på vinylplader, souvenirs og tøj.

Spis middag på en af de mange restauranter og pubber i Notting Hill. De fleste steder har deres helt egen stil, så de kan skille sig ud i dette dynamiske område og afspejle den række af kulturer, som holder til og kommer i området.

Se parader, danseforestillinger og gadekunstnere til Notting Hill Carnival, der finder sted to dage i august måned hvert år. Du vil opleve en flamboyant blanding af kulturer, som primært består af Londons caribiske lokalsamfund. Du kan også holde øje med Portobello Film Festival, som også afholdes i august måned.

Den første registrerede omtale af Notting Hill er fra en tekst på angelsaksisk fra 1300-tallet, hvor området er omtalt som “Knottynghull.” Området er blevet forbundet med det kunstneriske miljø siden det først udviklede sig i starten af 1800-tallet. I 1980'erne var området dårligt vedligeholdt. I dag er det et blomstrende og stilfuldt område for velhavende beboere og besøgende.

Notting Hill ligger i den vestlige del af London. Det ligger lidt længere vestpå end Kensington Gardens og lige nord for Holland Park. Der er adskillige undergrundsstationer spredt i området inklusive Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road og Shepherd’s Bush. London Overground stopper også i området. Der er mange busser, som kører mod Notting Hill både dag og nat. Der er gratis entré til markedet.


Guide til at udforske Notting Hill


Bedste hoteltilbud i Notting Hill

Se alle 349 overnatningssteder i Notting Hill
Pembridge Palace Hotel DKK 292
Pembridge Palace Hotel

Pembridge Palace Hotel

55 Princes Square, London
   
  3,1
  ud af 5 (baseret på 457 anmeldelser)
  3.0 ud af 5.0

  Dette London-hotel, der er bygget sammen af victorianske byhuse med hvid stukkatur, ligger i det levende Bayswater-område tæt på Hyde Park og Paddington-togstation: Heathrow Express Terminal. Kensington Gardens ligger også tæt på.

  Grand Plaza Serviced Apartments DKK 663
  Grand Plaza Serviced Apartments

  Grand Plaza Serviced Apartments

  42 Princes Square, London
    
   3,8
   ud af 5 (baseret på 169 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette lejlighedskompleks ligger i Paddington, kun 3 km fra Kensington Palace, Natural History Museum og Kensington Gardens. Derudover ligger Hyde Park og Imperial College London ca. 3 km derfra. Bayswater Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Queensway Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

   Hyde Park Executive Apartments DKK 458
   Hyde Park Executive Apartments

   Hyde Park Executive Apartments

   8-18 Inverness Terrace, London
     
    3,1
    ud af 5 (baseret på 365 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette lejlighedskompleks ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Imperial College London ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Queensway Metrostation og Bayswater Metrostation.

    London House Hotel DKK 510
    London House Hotel

    London House Hotel

    81 Kensington Gardens Square, London
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 7.104 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette moderne byhushotel i London ligger i et beboelsesområde få minutter fra Hyde Park og Notting Hill og inden for gåafstand af undergrundsstationerne Bayswater og Paddington, der har en Heathrow Express-terminal.

     Grand Royale London Hyde Park DKK 626
     Grand Royale London Hyde Park

     Grand Royale London Hyde Park

     1-9 Inverness Terrace, London
       
      3,6
      ud af 5 (baseret på 1.478 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Denne kro ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Imperial College London ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Queensway Metrostation og Bayswater Metrostation.

      Phoenix Hotel DKK 502
      Phoenix Hotel

      Phoenix Hotel

      1-8 Kensington Gardens Square, London
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 1.162 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Phoenix Hotel ligger nær metrostationen i hjertet af Bayswater og 1,6 kilometer fra Hyde Park. Kensington er inden for 20 minutters gang, og Knightsbridge ligger godt 1,6 kilometer borte.

       Garden Court Hotel DKK 261
       Garden Court Hotel

       Garden Court Hotel

       30-31 Kensington Gardens Square, London
         
        4,0
        ud af 5 (baseret på 77 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Paddington, kun 3 km fra Kensington Gardens, Natural History Museum og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Imperial College London ca. 3 km derfra. Du kan gå til Bayswater Metrostation på 5 minutter og Queensway Metrostation på 8 minutter.

        The Princes Square Hotel DKK 479
        The Princes Square Hotel

        The Princes Square Hotel

        23-25 Princes Square, London
          
         3,7
         ud af 5 (baseret på 202 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Denne kro ligger i Paddington, kun 3 km fra Kensington Palace, Natural History Museum og Kensington Gardens. Derudover ligger Hyde Park og Imperial College London ca. 3 km derfra. Bayswater Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Queensway Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

         De bedste tilbud på fly + hotel