Rejser til Notting Hill 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Verv Islington
London Continental Hotel
The Standard London
The Londoner
The Piccadilly London West End

Besøg Notting Hill

Søg efter de bedste steder og områder i Notting Hill, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Notting Hill

Mest populære hoteller i Notting Hill

Grand Royale London Hyde Park
Grand Royale London Hyde Park
4 out of 5
1-9 Inverness Terrace, London, England, W2 3JP
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.169, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
3,7/5 Good! (1.023 anmeldelser)
"Lå fint for det vi skulle i London. Tæt på metro og bus til mist London. Ved siden af Kensington og hyde park. Gå afstand til notting Hill. Flot hotel små værelser. Nyt badeværelse."

Anmeldelse fra 25. maj 2022

Hyde Park International
Hyde Park International
4 out of 5
52-56 Inverness Terrace, London, England, W2 3LB
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.278, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
3,8/5 Good! (989 anmeldelser)
"Dårlig plads, forfaldne møbler."

Anmeldelse fra 3. mar. 2022

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
4 out of 5
150 Bayswater Road, London, England, W24RT
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.520, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4,2/5 Very Good! (1.001 anmeldelser)
Definitely worth coming back to
"Fantastic stay from check-in to checkout!"

Anmeldelse fra 10. aug. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Notting Hill?
Mindre end du måske forestiller dig. Mindsteprisen ligger faktisk fra 2,054. kr. Ved at samle flyrejse, hotel og biludlejning i din helt egen tilpassede pakkerejse er rejsen til Notting Hill kun et klik væk.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Notting Hill?
Expedias pakkerejser til Notting Hill tilbyder masser af besparelser for den smarte rejsende. Det er slet ikke småting, vi taler om, hvis du samler dine flyrejser, hoteller og biludlejning i én praktisk pakke. Men billige priser er bare begyndelsen på dit næste store eventyr. Når du booker hos Expedia, har du 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over at vælge mellem. Uagtet budget findes der en pakkerejse, der passer til dig.
Hvor skal jeg overnatte i Notting Hill?
En rejse til Notting Hill er nærmest ikke fuldendt, før du har besøgt Westbourne Grove og Tabernacle. Book et overnatningssted lige i nærheden, så du nemt og hurtigt kan nå frem til disse populære turistattraktioner.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Notting Hill?
Lad turen komme godt fra start ved at overnatte hos Berjaya Eden Park London Hotel. Det er et af de mest eftertragtede steder at overnatte i Notting Hill. En anden førende mulighed er Pembridge Palace Hotel.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Notting Hill på?
Der er fuldt af mennesker i Notting Hill i . Hvis du ikke er så glad for store menneskemængder og bedre kan lide et mere fredeligt tempo, så er det måske bedre at booke rejsen til . Prøver du at spare lidt på pengene? Få mest muligt ud af et tilbud i måned. I måned er almindeligvis det tidspunkt, hvor priserne bliver dyrere, og hotelpriserne ligger på deres højeste.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Notting Hill?
Erfarne rejsende vil ofte gerne booke i god tid. Du kan generelt finde internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder inden din afrejsedato. Men hvis du booker i sidste øjeblik, skal du ikke stresse over det. Budgetpriser kan somme tider blive tilgængelige kun få uger inden, du planlægger at rejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Notting Hill på Expedia?
Pakkerejser omfatter flyrejser, hoteller og billeje, men du kan sammensætte dem, som du vil, for at skabe din ideelle ferie i Notting Hill. Du kan også tilføje nogle aktiviteter og oplevelser, når du har foretaget din reservation. Du bestemmer selv! Når du kombinerer dine reservationer på Expedia, får du adgang til rabatter, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Notting Hill?
Der er mange penge at spare med en pakkerejse hos Expedia. Kombiner flyrejser, billeje og hoteller, og få fingrene i fremragende rabatter. Hoteller er dog ikke den eneste mulighed. Book hos os, og vælg blandt villaer ved vandet, hyggelige bylejligheder og endda husbåde og slotte!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Notting Hill hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan. Vores pakkerejser giver dig frihed til at vælge mellem flyrejser, hoteller og oplevelser, som det passer dig.
Kan jeg rejse til Notting Hill i øjeblikket?
For at få sidste nyt om rejser til Notting Hill kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du få adgang til information om krav til karantæne, rejserestriktioner og mange andre emner.