Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Kensington

I aften 15. feb. - 16. feb.
Denne weekend 15. feb. - 17. feb.
Næste weekend 22. feb. - 24. feb.

Mest populære hoteller i nærheden af Kensington, London

Se alle 654 overnatningssteder i Kensington
The Kensington Hotel
The Kensington Hotel
5.0 ud af 5.0 109-113 Queens Gate, London
Gratis afbestilling
4,5/5 (964 anmeldelser)
DKK 1.486/ nat for 2 gæster

Virkelig dejligt hotel med et højt serviceniveau. Det eneste minus var "udsigten" fra værelserne. 2/3 af vinduerne er matterede og vender mod en gård/skakt, så der slap ikke meget lys ind. Har dog ingen problemer med at vælge hotellet en anden gang!

Anmeldelse fra 14. aug. 2017
Royal Garden Hotel
Royal Garden Hotel
5.0 ud af 5.0 2-24 Kensington High Street, London
Gratis afbestilling
4,5/5 (1.415 anmeldelser)
DKK 1.330/ nat for 2 gæster

Yderst kompetent personale, lækkert hotel, perfekt beliggenhed og lækkert fitness center

Anmeldelse fra 21. okt. 2018
The Bentley London
The Bentley London
5.0 ud af 5.0 27 - 33 Harrington Gardens, London
Gratis afbestilling
4,4/5 (385 anmeldelser)
DKK 1.282/ nat for 2 gæster

A very good value for money 5 star hotel. Not "The Ritz", but very reasonable priced. Rooms are large, almost enourmous by normal London standard. To be recommended!

Anmeldelse fra 14. jun. 2017
Park International Hotel
Park International Hotel
4.0 ud af 5.0 117 - 129 Cromwell Road, London
Gratis afbestilling
4,1/5 (2.551 anmeldelser)
DKK 668/ nat for 2 gæster

Really nice hotel. Lovely room and very nicely cleaned every day. Great morning buffet and the staff is really professional and nice. Only 5 min. walk to Glouster Road underground.

Anmeldelse fra 29. jan. 2019
Millennium Gloucester Hotel London Kensington
Millennium Gloucester Hotel London Kensington
4.0 ud af 5.0 4-18 Harrington Gardens, London
Gratis afbestilling
4,0/5 (5.572 anmeldelser)
DKK 708/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel med gode store værelser og dejlig morgenmadsbuffet.. Kan varmt anbefales

Anmeldelse fra 4. feb. 2019
The Ampersand Hotel
The Ampersand Hotel
5.0 ud af 5.0 10 Harrington Road, London
4,7/5 (760 anmeldelser)
DKK 1.226/ nat for 2 gæster

Fantastisk hotel, meget pænt, rent og ekstremt servicemindet. Hyggeligt område omkring hotellet med et skønt torv med masser af gode restauranter. Eneste kritikpunkt er et lidt kedeligt barområde.

Anmeldelse fra 6. jun. 2018
K+K Hotel George Kensington
K+K Hotel George Kensington
4.0 ud af 5.0 1-15 Templeton Place, London
Gratis afbestilling
4,4/5 (2.454 anmeldelser)
DKK 755/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel tæt på undergrundsbanen, med gode muligheder for indkøb og mad tæt på

Anmeldelse fra 23. jan. 2019
Copthorne Tara Hotel London Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
4.0 ud af 5.0 Scarsdale Place, London
Gratis afbestilling
3,9/5 (7.095 anmeldelser)
DKK 668/ nat for 2 gæster

Super godt hotel med en rigtig god beliggenhed. Rent og pænt - sødt og serviceorienteret personale. Morgenmaden er i den dyre ende ift. indhold.

Anmeldelse fra 15. okt. 2018
The Pelham - Starhotels Collezione
The Pelham - Starhotels Collezione
5.0 ud af 5.0 15 Cromwell Place, South Kensington, London
Gratis afbestilling
4,5/5 (395 anmeldelser)
DKK 1.369/ nat for 2 gæster

Great location. Nice and cosy historic hotel with friendly staff.

Anmeldelse fra 30. sep. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Kensington, London

Hotel i Kensington: Planlægger du en tur til London, kan du med fordel lede efter et hotel i distriktet Kensington i den centrale del af London. Her har du let adgang til resten af London, men Kensington har også meget at byde på i nærområdet, hvad angår museer, seværdigheder, grønne områder og shopping. Hoteltilbud i Kensington inkluderer blandt andet familievenlige hoteller, romantiske Bed & Breakfasts, boutique-hoteller, billige hoteller, praktiske forretningshoteller og luksushoteller med fire og fem stjerner.

Billigt hotel med historiske og kulturelle seværdigheder

Kensington ligger i den centrale del af London, men har også flere unikke områder inden for sine grænser. I hjertet af distriktet ligger shoppingmekkaet Kensington High Street. Mod nordøst finder du smukke Kensington Gardens, og South Kensington er blandt andet kendt for sine museer.

En af de mest kendte attraktioner i Kensington er Kensington Palace, der ligger i forbindelse med Kensington Gardens. Slottet er fra 1600-tallet og er i dag det officielle hjem for flere medlemmer af den kongelige familie i England. Det er mest berømt for at være stedet, hvor Prinsesse Diana af Wales boede, før hendes død i 1997. En del af slottet er åbent for besøgende, og du kan se en udstilling om prinsessen.

I South Kensington kan du som sagt finde flere af områdets museer og kulturelle steder. Går du mod nord, når du kommer ud af South Kensington Metrostation, kommer du for eksempel forbi Natural History Museum, Science Museum, Royal College of Music, Royal Albert Hall og Royal College of Art på din vej op mod Kensington Gardens. Natural History Museum er en fantastisk oplevelse, hvor dinosaurudstillingen bør stå øverst på din liste. I Science Museum kan du finde en interaktiv afdeling specielt designet til børn.

Hotelophold i storbyen tæt på grønne områder

Det største grønne område i Kensington er Kensington Gardens, der fortsætter mod øst ind i Hyde Park. I det nordvestlige hjørne af Kensington ligger desuden Holland Park. Begge parker bruges flittigt af de lokale, når de trænger til at komme lidt væk fra den travle trafik i London. Bland dig med de lokale og gå en tur gennem parkerne. Tag en picnic med, hvis vejret er godt, og find et sted at slå dig ned, mens du nyder roen. I Holland Park er der legeplads for de mindste samt tennisbaner og mindre golfområder for de voksne.

Ved Kensington High Street på taget af bygningen ved navn Derry and Tom ligger den fantastiske Roof Gardens. Haven blev skabt i årene mellem 1936 og 1938 og fylder hele 6000 kvadratmeter. Der findes blandt andet en restaurant i forlængelsen deraf. Du kan få adgang til haven via indgangen ved 99 Kensington High Street.

Shopping og markeder

Der findes mange butikker, restauranter, caféer og barer i Kensington, og området er kendt for sine fantastiske shoppingmuligheder. Den bedste shopping findes ved Kensington High Street. Har du lyst til at besøge nogle hyggelige markeder, findes et af de bedste markeder i London i Kensington, nemlig Portobello, men også South Kensingtons Farmer’s Market er et hyggeligt besøg værd.

Hotelbooking: Kensington

Søg efter dit perfekte hotel i Kensington. Find et billigt hotel i Kensington nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Kensington, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Kensington på dine foretrukne datoer.