Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Kensington

I aften 18. dec. - 19. dec.
Denne weekend 21. dec. - 23. dec.
Næste weekend 28. dec. - 30. dec.

Mest populære hoteller i nærheden af Kensington, London

Se alle 627 overnatningssteder i Kensington
Fraser Suites Queens Gate
Fraser Suites Queens Gate
4.0 ud af 5.0 39B Queens Gate Gardens, London
4,3/5 (613 anmeldelser)
DKK 1.040/ natfor 2 gæster

Dejligt værelse med perfekt beliggenhed tæt på tube, parker og museer. Dårlig sovesofa, som ikke egner sig til voksne, men det var også det eneste at påtale.

Anmeldelse fra 28. maj 2017
Mayflower Hotel and Apartments
Mayflower Hotel and Apartments
4.0 ud af 5.0 26-28 Trebovir Road, London
3,6/5 (1.241 anmeldelser)
DKK 359/ natfor 2 gæster

God lille lejlighed, placeret centralt med subway Earls Court dejligt tæt på. Hyggeligt og imødekommende personale. Hyggelig morgenmads restaurant dog med lidt trang plads.

Anmeldelse fra 16. dec. 2018
Garden View Hotel
Garden View Hotel
3.0 ud af 5.0 29-31 Nevern Square, London
Gratis afbestilling
3,5/5 (3.772 anmeldelser)
DKK 318/ natfor 2 gæster

Vi havde et par gode dage på Garden View Hotel. Morgenmad kunne dog godt være lidt bedre med større udvalg. Men helt fair i forhold til prisen.

Anmeldelse fra 12. dec. 2018
The Rockwell
The Rockwell
4.0 ud af 5.0 181 Cromwell Road, London
4,3/5 (455 anmeldelser)
DKK 623/ natfor 2 gæster

Good location, nice backyard and friendly staff

Anmeldelse fra 8. sep. 2018
Number Sixteen Hotel, Firmdale Hotels
Number Sixteen Hotel, Firmdale Hotels
5.0 ud af 5.0 16 Sumner Place, London
4,6/5 (77 anmeldelser)
DKK 1.833/ natfor 2 gæster

We stay here often and it’s always a peaceful refuge from the hurly-burly outside!

Anmeldelse fra 3. dec. 2018
Kensington Prime Hotel
Kensington Prime Hotel
3.5 ud af 5.0 Russell Road, London
Gratis afbestilling
4,5/5 (76 anmeldelser)
DKK 773/ natfor 2 gæster

Fint og godt beliggende hotel med god service. Værelserne var lidt små, men pæne og rene samt veludnyttede. Udemærket morgenmad i forhold til den relativt billige pris for hotellet.

Anmeldelse fra 24. aug. 2018
Millennium Gloucester Hotel London Kensington
Millennium Gloucester Hotel London Kensington
4.0 ud af 5.0 4-18 Harrington Gardens, London
4,0/5 (5.416 anmeldelser)
DKK 586/ natfor 2 gæster

Super hyggeligt hotel. God og meget hjælpende personale. Rigtig god beliggenhed. God oplelevelse.

Anmeldelse fra 15. dec. 2018
Henley House Hotel
Henley House Hotel
4.0 ud af 5.0 30 Barkston Gardens, London
Gratis afbestilling
4,1/5 (429 anmeldelser)
DKK 586/ natfor 2 gæster

Dejligt sted med venligt personale. Ligger i meget rolig gade med udsigt til have. Kan klart anbefales

Anmeldelse fra 10. aug. 2018
Adria Boutique Hotel
Adria Boutique Hotel
4.5 ud af 5.0 88 Queens Gate, London
4,5/5 (182 anmeldelser)
DKK 1.178/ natfor 2 gæster

Rigtigt dejligt hotel med en meget anderledes opfattelse af service end man normalt ser - fantastiske møbler fra giorgeti - man skal dog være opmærksom på at hotellet ikke servere alkohol men du er velkommen til at tage med

Anmeldelse fra 21. maj 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Kensington, London

Hotel i Kensington: Planlægger du en tur til London, kan du med fordel lede efter et hotel i distriktet Kensington i den centrale del af London. Her har du let adgang til resten af London, men Kensington har også meget at byde på i nærområdet, hvad angår museer, seværdigheder, grønne områder og shopping. Hoteltilbud i Kensington inkluderer blandt andet familievenlige hoteller, romantiske Bed & Breakfasts, boutique-hoteller, billige hoteller, praktiske forretningshoteller og luksushoteller med fire og fem stjerner.

Billigt hotel med historiske og kulturelle seværdigheder

Kensington ligger i den centrale del af London, men har også flere unikke områder inden for sine grænser. I hjertet af distriktet ligger shoppingmekkaet Kensington High Street. Mod nordøst finder du smukke Kensington Gardens, og South Kensington er blandt andet kendt for sine museer.

En af de mest kendte attraktioner i Kensington er Kensington Palace, der ligger i forbindelse med Kensington Gardens. Slottet er fra 1600-tallet og er i dag det officielle hjem for flere medlemmer af den kongelige familie i England. Det er mest berømt for at være stedet, hvor Prinsesse Diana af Wales boede, før hendes død i 1997. En del af slottet er åbent for besøgende, og du kan se en udstilling om prinsessen.

I South Kensington kan du som sagt finde flere af områdets museer og kulturelle steder. Går du mod nord, når du kommer ud af South Kensington Metrostation, kommer du for eksempel forbi Natural History Museum, Science Museum, Royal College of Music, Royal Albert Hall og Royal College of Art på din vej op mod Kensington Gardens. Natural History Museum er en fantastisk oplevelse, hvor dinosaurudstillingen bør stå øverst på din liste. I Science Museum kan du finde en interaktiv afdeling specielt designet til børn.

Hotelophold i storbyen tæt på grønne områder

Det største grønne område i Kensington er Kensington Gardens, der fortsætter mod øst ind i Hyde Park. I det nordvestlige hjørne af Kensington ligger desuden Holland Park. Begge parker bruges flittigt af de lokale, når de trænger til at komme lidt væk fra den travle trafik i London. Bland dig med de lokale og gå en tur gennem parkerne. Tag en picnic med, hvis vejret er godt, og find et sted at slå dig ned, mens du nyder roen. I Holland Park er der legeplads for de mindste samt tennisbaner og mindre golfområder for de voksne.

Ved Kensington High Street på taget af bygningen ved navn Derry and Tom ligger den fantastiske Roof Gardens. Haven blev skabt i årene mellem 1936 og 1938 og fylder hele 6000 kvadratmeter. Der findes blandt andet en restaurant i forlængelsen deraf. Du kan få adgang til haven via indgangen ved 99 Kensington High Street.

Shopping og markeder

Der findes mange butikker, restauranter, caféer og barer i Kensington, og området er kendt for sine fantastiske shoppingmuligheder. Den bedste shopping findes ved Kensington High Street. Har du lyst til at besøge nogle hyggelige markeder, findes et af de bedste markeder i London i Kensington, nemlig Portobello, men også South Kensingtons Farmer’s Market er et hyggeligt besøg værd.

Hotelbooking: Kensington

Søg efter dit perfekte hotel i Kensington. Find et billigt hotel i Kensington nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Kensington, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Kensington på dine foretrukne datoer.