Kensington

London
Kensington Gardens og byder på en park

I det velhavende kvarter Kensington kan du udforske den eksklusive hovedgade, besøge gallerier og museer eller nyde stilheden og udsigten til det smukke palads i Kensington Gardens.

Kensington er et af de mest velhavende kvarterer i London og er kendt for sine stilfulde rækkehuse og de små landbrug i den enorme Kensington Gardens. Området er også kendt for sit store udbud af eksklusive forretninger og sine fornemme hoteller og museer. Hvis du planlægger at holde storbyferie i Kensington, kan du blandt andet bruge tiden i de mange kunstgallerier og koncertsale, som ligger i denne raffinerede bydel.

På en tur ned ad den travle Kensington High Street kan du se de mange butikker, der kendetegner dette luksuriøse og aristokratiske område i London. Træd ind i Kensington Arcade gennem de to udsmykkede buer, og kig på de mange elegante butiksfacader. En rejse til Kensington er ikke fuldendt uden et besøg i Kensington Gardens. Her kan du folde et tæppe ud og nyde udsigten til det majestætiske Kensington Palace.

Besøg det ikoniske Thackeray Gallery, og kig nærmere på de mange kunstværker af nulevende britiske kunstnere. Du kan endda købe nogle af værkerne, der alle har en fastsat pris. Kig på værkerne i The Mosaic Rooms, hvor der er fokus på moderne udstillinger fra den arabiske verden.

I Kensington kan du også opleve andre kulturelle institutioner såsom RCM Museum of Musical Instruments. Se den betagende samling af omkring 1.000 instrumenter, som stammer helt tilbage fra det 15. århundrede og frem til midten af det 20. århundrede. Du kan blandt andet se en guitar fra det 16. århundrede, et keyboard fra det 15. århundrede og et cembalo fra det 16. århundrede.

Tag sydpå, og besøg Finborough Theatre, hvor du kan overvære et hav af forskellige koncerter og forestillinger. Bygningen har et fascinerende udseende og en usædvanlig placering på en ø mellem to trafikerede veje. Den grønne facade får teatret til at skille sig ud fra mængden.

30 minutters gang fra centrum af Kensington ligger Brompton Cemetery. Denne smukke og fredfyldte kirkegård er spækket med flotte familiegrave og fascinerende historiske monumenter.

Kensington ligger i bydelen Kensington and Chelsea. Du kan tage metroen til en af stationerne i området såsom South Kensington, Gloucester Road eller Kensington (Olympia). Når du rejser til Kensington, er det nemmest at komme rundt i bydelen til fods eller med bus. I nærheden af Kensington ligger desuden de to bydele Shepherd's Bush og Hammersmith, som også er et besøg værd.Mest populære hoteller i Kensington

DoubleTree by Hilton London Kensington
DoubleTree by Hilton London Kensington
4 out of 5
100 Cromwell Road, London, England
Prisen er 1.002, kr pr. nat fra 14. nov. til 14. nov.
Reserver et ophold lige ud til stranden på DoubleTree by Hilton London Kensington i London City Centre. dette hotel ligger i centrum, kun 15 minutters gang fra ...
4.3/5 Excellent! (832 anmeldelser)
"Great breakfast buffet and a Magnificent garden"

Anmeldelse fra 26. mar. 2020

DoubleTree by Hilton London Kensington
Holiday Inn London - Kensington High St.
Holiday Inn London - Kensington High St.
4 out of 5
Wrights Lane, Kensington, London, England
Fuldt refunderbart
Prisen er 886, kr pr. nat fra 7. nov. til 7. nov.
Dette hotel med spa ligger i London City Centre, mindre end 2 km fra Kensington Palace, Olympia Conference and Exhibition Centre og Royal Albert Hall. Derudover ...
3.9/5 Very Good! (880 anmeldelser)
"Super fin belligenhed, tæt på metroen. Personalet var meget venlige. Der var ingen hårtørrer på værelset."

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Holiday Inn London - Kensington High St.
The Resident Kensington
The Resident Kensington
4 out of 5
25 Courtfield Gardens, London, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 932, kr pr. nat fra 7. nov. til 7. nov.
Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Cromwell Road, Kensington High Street og Natural History Museum. Derudover ligger Kensington ...
4.6/5 Wonderful! (985 anmeldelser)
Småt men godt
"Vi havde en virkelig dejlig tur til London to voksne og to børn. På forhånd havde vi planlagt med, at hotellet ikke tilbyder morgenmad, det er dog noget vi for fremtiden er villige til at betale for. Med børn er det virkelig besværligt at tage ud og finde morgenmad. Værelset var dejligt rent og fint. ..."

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

The Resident Kensington
K+K Hotel George Kensington
K+K Hotel George Kensington
4 out of 5
1-15 Templeton Place, London, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.083, kr pr. nat fra 7. nov. til 7. nov.
Dette hotel ligger i London City Centre, kun 2,3 km fra Hyde Park og 4,4 km fra Buckingham Palace. Derudover ligger Piccadilly Circus og Trafalgar Square ca. ...
4.5/5 Wonderful! (964 anmeldelser)
Roligt hotel med god beliggenhed
"Det var skønt at jeg allerede kunne få mit værelse da jeg ankom kl 11. Meget roligt,praktisk værelse der indeholdt alt,til trods for den begrænsede plads. Dejligt med 2 europa kompertible stikkontakter. Venligt hjælpsomt personale i reseptionen."

Anmeldelse fra 11. jan. 2020

K+K Hotel George Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
4 out of 5
Scarsdale Place, Kensington, London, England
Prisen er 786, kr pr. nat fra 14. nov. til 14. nov.
Dette hotel ligger i London City Centre, kun 1,7 km fra Hyde Park samt mindre end 5 km fra Buckingham Palace og Piccadilly Circus. Derudover ligger Trafalgar ...
3.9/5 Good! (1,278 anmeldelser)
"Den ene seng havde hjul under sig og disse hjul kunne ikke låses fast, så sengen ikke rullede når man vendte sig i sengen. Det var temmelig irriterende,"

Anmeldelse fra 21. feb. 2020

Copthorne Tara Hotel London Kensington
Park International Hotel
Park International Hotel
4 out of 5
117 - 129 Cromwell Road, London, England
Prisen er 814, kr pr. nat fra 21. nov. til 21. nov.
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Natural History Museum, Victoria and Albert Museum og Science Museum. ...
4/5 Very Good! (1,324 anmeldelser)
"Dejligt Hotel, godt værelse, rent, venligt personale. super morgenmad. Virkelig god beliggenhed i forhold i transport. vi havde 4 dejlige overnatninger op til 1.feb. Vi kan klart anbefale et ophold her."

Anmeldelse fra 2. feb. 2020

Park International Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i KensingtonKensington

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: