Kensington

London
Kensington Gardens og byder på en park
I det velhavende kvarter Kensington kan du udforske den eksklusive hovedgade, besøge gallerier og museer eller nyde stilheden og udsigten til det smukke palads i Kensington Gardens.

Kensington er et af de mest velhavende kvarterer i London og er kendt for sine stilfulde rækkehuse og de små landbrug i den enorme Kensington Gardens. Området er også kendt for sit store udbud af eksklusive forretninger og sine fornemme hoteller og museer. Hvis du planlægger at holde storbyferie i Kensington, kan du blandt andet bruge tiden i de mange kunstgallerier og koncertsale, som ligger i denne raffinerede bydel.

På en tur ned ad den travle Kensington High Street kan du se de mange butikker, der kendetegner dette luksuriøse og aristokratiske område i London. Træd ind i Kensington Arcade gennem de to udsmykkede buer, og kig på de mange elegante butiksfacader. En rejse til Kensington er ikke fuldendt uden et besøg i Kensington Gardens. Her kan du folde et tæppe ud og nyde udsigten til det majestætiske Kensington Palace.

Besøg det ikoniske Thackeray Gallery, og kig nærmere på de mange kunstværker af nulevende britiske kunstnere. Du kan endda købe nogle af værkerne, der alle har en fastsat pris. Kig på værkerne i The Mosaic Rooms, hvor der er fokus på moderne udstillinger fra den arabiske verden.

I Kensington kan du også opleve andre kulturelle institutioner såsom RCM Museum of Musical Instruments. Se den betagende samling af omkring 1.000 instrumenter, som stammer helt tilbage fra det 15.århundrede og frem til midten af det 20.århundrede. Du kan blandt andet se en guitar fra det 16.århundrede, et keyboard fra det 15.århundrede og et cembalo fra det 16.århundrede.

Tag sydpå, og besøg Finborough Theatre, hvor du kan overvære et hav af forskellige koncerter og forestillinger. Bygningen har et fascinerende udseende og en usædvanlig placering på en ø mellem to trafikerede veje. Den grønne facade får teatret til at skille sig ud fra mængden.

30minutters gang fra centrum af Kensington ligger Brompton Cemetery. Denne smukke og fredfyldte kirkegård er spækket med flotte familiegrave og fascinerende historiske monumenter.

Kensington ligger i bydelen Kensington and Chelsea. Du kan tage metroen til en af stationerne i området såsom South Kensington, Gloucester Road eller Kensington (Olympia). Når du rejser til Kensington, er det nemmest at komme rundt i bydelen til fods eller med bus. I nærheden af Kensington ligger desuden de to bydele Shepherd's Bush og Hammersmith, som også er et besøg værd.Mest populære hoteller i Kensington

Park International Hotel
Park International Hotel
4 out of 5
117 - 129 Cromwell Road, London, England, SW7 4DS
Prisen er 1.106, kr pr. nat fra 24. aug. til 25. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster ...
4/5 Very Good! (1.002 anmeldelser)
Dejligt besøg!
"Vi havde bestilt et almindeligt dobbeltværelse for en enkelt nat. Da vi ankom, havde de valgt at opgradere vores værelse gratis, hvilket vi virkelig satte stor pris på. Det var en fed oplevelse! Vi tilkøbte morgenmad, som også var lækkert. Der var et stort udvalgt!"

Anmeldelse fra 20. jul. 2022

Park International Hotel
Royal Garden Hotel
Royal Garden Hotel
5 out of 5
2-24 Kensington High Street, London, England, W8 4PT
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.065, kr pr. nat fra 11. sep. til 12. sep.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i London, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
4,5/5 Wonderful! (998 anmeldelser)
God service gamle værelser
"God service, gamle værelser"

Anmeldelse fra 13. feb. 2020

Royal Garden Hotel
K+K Hotel George Kensington
K+K Hotel George Kensington
4 out of 5
1-15 Templeton Place, London, England, SW5 9NB
Prisen er 1.395, kr pr. nat fra 28. aug. til 29. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
4,5/5 Wonderful! (1.002 anmeldelser)
Nice S. Kensington hotel
"Glimrende London hotel i forhold til prisen. Stille område, og hotellet er både rent og pænt. Morgenmaden er ganske ok, mens baren på ingen måder lever op til det forventede. Mange ting havde de ikke, og de kunne ikke lave miksede drinks. Personalet var bestemt ikke specielt serviceminded."

Anmeldelse fra 19. apr. 2022

K+K Hotel George Kensington
The Rembrandt
The Rembrandt
4 out of 5
11 Thurloe Place, Kensington, London, England, SW7 2RS
Prisen er 1.991, kr pr. nat fra 28. aug. til 29. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, roomservice (døgnet rundt) og et fitnesscenter. Vores ...
4,4/5 Excellent! (1.140 anmeldelser)
Sjusk
"Utæt bruseslange. Måtte bede om ekstra toiletrulle."

Anmeldelse fra 10. maj 2022

The Rembrandt
Copthorne Tara Hotel London Kensington
Copthorne Tara Hotel London Kensington
4 out of 5
Scarsdale Place, Kensington, London, England, W8 5SY
Prisen er 673, kr pr. nat fra 14. aug. til 15. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
3,6/5 Good! (1.482 anmeldelser)
Dejligt hotel til weekend i London
"Dejligt hotel til en weekend i London. Nemt at komme til og fra."

Anmeldelse fra 29. nov. 2021

Copthorne Tara Hotel London Kensington
DoubleTree by Hilton London Kensington
DoubleTree by Hilton London Kensington
4 out of 5
100 Cromwell Road, London, England, SW7 4ER
Prisen er 1.476, kr pr. nat fra 4. sep. til 5. sep.
Overnat på dette hotel ved stranden i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, ved stranden og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4/5 Very Good! (1.005 anmeldelser)
"Rigtig god beliggenhed både kvartermæssigt og tæt på undergrundsstationen. Super imødekommende og venligt personale og udmærket værelse."

Anmeldelse fra 14. apr. 2022

DoubleTree by Hilton London Kensington
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i Kensington

Kensington

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: