Storbritannien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19, herunder karantæne.

Hoteller nær Royal Albert Hall

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Royal Albert Hall

Beit Hall (Campus Accommodation)
4 out of 5
0.1 km fra Royal Albert Hall
Hent priser
3.8/5Good! (94 anmeldelser)

"Excellent location in South Kensington near Hyde Park and station. Good price and lots of cafes and restaurants."…"

Anmeldelse fra 23. dec. 2019

Beit Hall (Campus Accommodation)
Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park
Astor Hyde Park Hostel (Adults Only)
2 out of 5
0.1 km fra Royal Albert Hall
Prisen er DKK 367 pr. nat fra 29. okt. til 30. okt.
Astor Hyde Park Hostel (Adults Only)

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Luxury Knightsbridge 2bed nr Harrods & Hyde Park!
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
2 out of 5
0.6 km fra Royal Albert Hall
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 295 pr. nat fra 16. nov. til 17. nov.
3.7/5Good! (197 anmeldelser)
rent og pænt men ufleksibel indtjekning

"rent og pænt værelse. wifi fungerede fint. ufleksibel indtjekning - havde forudbetalt værelset men det havde hotellet ikke registreret og det tog tid før receptionen fik det opklaret. ingen mulighed for adgang til værelset før kl 15 selvom det var klar. man kunne skulle betale morgenmad separat selvom ..."…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2017

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
Udstilling · South Kensington Home til Storbritanniens Store Museer
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
The Best!

"We love this apartment! We just spent 10 nights there and I wish I’d booked it for longer. It is very large! The kitchen is well equipped (but could use a coffee maker, in my opinion). The shower in the 2nd bath is fantastic! The location is very convenient to buses and the tube, plus museums, Hyde ..."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2019

Udstilling · South Kensington Home til Storbritanniens Store Museer
Hjem til Storbritanniens Museer, South Kensington, London
Hent priser
4.5/5Wonderful! (11 anmeldelser)
Great Accommodation in a good location

"Very clean and comfortable. Has everything you’d need and communication with the property owner (or their representative) was excellent. Would stay again."…"

Anmeldelse fra 15. nov. 2019

Hjem til Storbritanniens Museer, South Kensington, London
South Kensington Britain's Great Museums
47 Princess Gate
4.5 out of 5
0.096 km fra Royal Albert Hall
Hent priser
47 Princess Gate
Knightsbridge Luksuriøst 6 Værelses hus
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Royal Albert Hall
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Royal Albert Hall:I Kensington er der en hel del hoteller, som du kan tjekke ind på, når du leder efter en overnatning nær Royal Albert Hall i London. Koncerthuset ligger i Kensington lige syd for Hyde Park, og der er rigtig mange hoteller i området, både i den dyre og den lidt billigere ende af prisskalaen.

Reservér et hotel nær Royal Albert Hall i London

Du kan finde gode 3- og 4-stjernede hoteller nær Royal Albert Hall. Bydelen har masser af beboelsesejendomme, gode forretninger samt caféer og restauranter at byde på. Beliggenheden tæt på Hyde Park indbyder til gåture i parken, hvor der næsten altid er liv og aktiviteter. Der er desuden både gode busforbindelser og flere undergrundstationer tæt på Royal Albert Hall.

Både familier, forretningsrejsende, venner i flok og enlige rejsende kan lægge hovedet på puden på værelser, som passer til rejsens formål. Er det en koncert, der venter i Royal Albert Hall, kan du glæde dig over, at dit hotel ligger i gåafstand til koncerthallen, så du ikke skal med taxi, bus eller undergrundsbanen efter koncerten – det er både behageligt og nemt.

Royal Albert Hall er et historisk og imponerende bygningsværk. Koncerthallen er opkaldt efter den britiske dronning Victorias mand, prins Albert. Grundstenen blev lagt af dronning Victoria i 1867, og koncerthallen blev indviet i 1871. Der afholdes både klassiske koncerter samt rock- og popkoncerter i Royal Albert Hall. Den klassiske og tilbagevendende begivenhed er promenadekoncerterne, som har været afholdt i Royal Albert Hall siden 1941, men hvis historie går tilbage til slutningen af 1800-tallet. Afslutningskoncerten The Last Night of the Proms er en koncert, som i dag transmitteres på TV verden over.

Nyd livet på et hotel nær Royal Albert Hall

Du kan slappe af på et mindre hotel med få værelser, i en hotellejlighed eller på større hoteller nær Royal Albert Hall. Er det lidt ekstra komfort, der lokker, kan du indlogere dig på et luksushotel med spa, fitnessrum, flere barer og restauranter samt Executive-værelser og Panorama-suiter med udsigt over Hyde Park. Familier kan vælge hoteller med store værelser og mulighed for børnepasning på værelset samt restauranter med et børnevenligt menukort. Rejser du alene, er der trygt på hotellerne i Kensington, der har gode enkeltværelser og en imødekommende atmosfære.

Nogle få hoteller tilbyder parkeringsmuligheder, men bliver der brug for en bil på rejsen, kan du reservere billeje nær Royal Albert Hall. Det er en fordel blot at reservere en bil for en enkelt dag, så du ikke skal bruge tid og energi på at køre rundt og lede efter parkering. Reservér din udlejningsbil, samtidig med at du reserverer dit fly og hotel nær Royal Albert Hall, så hele din rejse er samlet i én bestilling. Den offentlige transport fungerer upåklageligt i London, og der er mulighed for at køre i de typiske røde dobbeltdækkerbusser samt med undergrundsbanen for at komme frem og tilbage mellem Londons seværdigheder og dit hotel nær Royal Albert Hall.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Royal Albert Hall?
Royal Albert Hall ligger i et livligt område af London, som er kendt for sin imponerende arkitektur og sine fascinerende museer. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 2454 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket overnatningssted er det bedste i nærheden af Royal Albert Hall?
I nærheden af Royal Albert Hall er Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og denne ejendom tilbyder gratis parkering og kaffe-/temaskine. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel og Merit Kensington Hotel.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Royal Albert Hall?
Ja! De fleste af værelserne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og anvend filteret “Gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Royal Albert Hall.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Royal Albert Hall?
Nærstudér samlingerne på Natural History Museum, Victoria and Albert Museum eller Churchill War Rooms. Kensington Palace, Marble Arch og Buckingham Palace er seværdigheder, som du ikke vil gå glip af. Du kan se forestillinger i Apollo Victoria Theatre, London Palladium Theatre og Piccadilly Theatre.
Hvordan kommer jeg til Royal Albert Hall?
Tag til Marble Arch Metrostation for at tage metroen. Du kan med fordel leje en bil på din rejse, hvis du ønsker at udforske alt i området.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Royal Albert Hall

Flere valgmuligheder