Camden Town

London
Camden Town og byder på shopping
Udforsk markedsboderne med souvenirs og tøj i selskab med punkere og rockere i et område, som er berømt for sin alternative kultur og sit eklektiske natteliv.

Camden Town er et berømt markedsområde og mødested for rejsende, lokale og alternative grupper. Samtidigt med dette er det også et traditionelt turistområde og et midtpunkt for tatovører, heavy metal-butikker og andre ukonventionelle miljøer. Der er adskillige små markedspladser spredt rundt i området og en billedskøn kanal fyldt med restauranter og kaffebarer. Om aftenen samles de festlystne i det centrale barområde. Der er mange typiske engelske pubber med levende rockmusik og natklubber, som spiller forskellige musikgenrer.

Kig nærmere på boderne i Camden Towns forskellige markedsområder. Køb en souvenir, så du kan mindes din tur til London, eller en gave til en ven derhjemme. Oplev en mørkere side af byen i de højlydte heavy metal-butikker og tatovører.

Drik en kop kaffe, og betragt menneskemængden på en af caféerne langs den hyggelige kanal. Markederne er fyldt med alternative lokale i sømbeslåede læderjakker, store støvler og mangefarvet hår.

Nyd en gratis smagsprøve, når du går gennem madboderne. Boderne har en række delikatesser såsom kinesiske, thailandske og indiske retter. Tag på pub, hvis du ønsker at spise et traditionelt engelsk måltid som f.eks. pølser med kartoffelmos eller “fish and chips”.

Find vej til barerne om aftenen, hvor du kan høre levende musik eller smage på en af de lokalt bryggede ales. Det eklektiske udvalg af barer i området imødekommer alle uanset om du kan lide popmusik, heavy metal eller salsamusik. Camden Town har generelt set en inkluderende og progressiv atmosfære.

Markederne begyndte først at blive populære i 1907'erne. Selvom der oprindeligt var masser af boder med friske råvarer i området, er de efterhånden blevet erstattet af boder, som henvender sig mere til byens besøgende.

Camden Town ligger i bykommunen Camden i det nordlige London. Det ligger på undergrundbanens Northern Line, og der kører masser af busser til området dag og nat.Mest populære hoteller i Camden Town

Selina Camden
Selina Camden
3.5 out of 5
89 Chalk Farm Rd, London, England, NW1 8AR
Prisen er 1.129, kr pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
1.129, kr
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. De populære ...
3,5/5 Good! (27 anmeldelser)
"I enjoyed the place being it was convenient and close to the station. Also, appreciate that the market was a walking distance away, so it was hard to get food or groceries if needed."

Anmeldelse fra 12. nov. 2022

Selina Camden
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
4 out of 5
30 Jamestown Road, London, England, NW1 7BY
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.265, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
1.265, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
4,4/5 Excellent! (998 anmeldelser)
Just at Regents Canal
"Excellent breakfast!"

Anmeldelse fra 17. apr. 2022

Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Camden Enterprise Hotel & Pub
Camden Enterprise Hotel & Pub
3.5 out of 5
2 Haverstock Hill, London, England, NW3 2BL
Prisen er 924, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
924, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
Overnat på dette hotel med 3,5 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale ...
4,5/5 Wonderful! (591 anmeldelser)
Godt hotel i spændende område
"Godt hotel i et spændende område, masser af gode restauranter. Næsten ingen støj fra gaden og let adgang til undergrundsbanen 50 meter derfra. Stort værelse med gode senge og alt passer mht. beskrivelsen. Der var ikke udluftning på vores værelse, så ta' et bad og ta' ud i byen bagefter. Kunne hører ..."

Anmeldelse fra 15. nov. 2022

Camden Enterprise Hotel & Pub
Sonder Camden Road
Sonder Camden Road
3.5 out of 5
201 Camden Road, London, England, NW19AA
Prisen er 1.453, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
1.453, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
Overnat på dette hotel med 3,5 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, concierge-tjenester og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder The British Museum ...
3,4/5 Good! (43 anmeldelser)
London Town visit
"Stay was fine good location buses and underground near enough no reception but plenty of emails to help you book and get into your room"

Anmeldelse fra 5. apr. 2022

Sonder Camden Road
Smart Camden Inn Hostel
Smart Camden Inn Hostel
2 out of 5
55-57 Bayham Street, London, England, NW1 0AA
Prisen er 788, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
788, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
Overnat på dette hostel i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især de rummelige værelser og den samlede ...
3,3/5 (109 anmeldelser)
"Fint til single-overnatning"

Anmeldelse fra 7. okt. 2016

Smart Camden Inn Hostel
Camden Lock by CAPITAL
Camden Lock by CAPITAL
4 out of 5
10 Jamestown Rd, London, England, NW1 7BY
Prisen er 1.730, kr pr. nat fra 30. nov. til 1. dec.
1.730, kr
pr. nat
30. nov. – 1. dec.
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder The British Museum og Piccadilly ...
3,9/5 Very Good! (13 anmeldelser)
"Great location clean, spacious apartments."

Anmeldelse fra 27. okt. 2022

Camden Lock by CAPITAL
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i Camden TownCamden Town

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: