Camden Town

London
Camden Town og byder på shopping
Udforsk markedsboderne med souvenirs og tøj i selskab med punkere og rockere i et område, som er berømt for sin alternative kultur og sit eklektiske natteliv.

Camden Town er et berømt markedsområde og mødested for rejsende, lokale og alternative grupper. Samtidigt med dette er det også et traditionelt turistområde og et midtpunkt for tatovører, heavy metal-butikker og andre ukonventionelle miljøer. Der er adskillige små markedspladser spredt rundt i området og en billedskøn kanal fyldt med restauranter og kaffebarer. Om aftenen samles de festlystne i det centrale barområde. Der er mange typiske engelske pubber med levende rockmusik og natklubber, som spiller forskellige musikgenrer.

Kig nærmere på boderne i Camden Towns forskellige markedsområder. Køb en souvenir, så du kan mindes din tur til London, eller en gave til en ven derhjemme. Oplev en mørkere side af byen i de højlydte heavy metal-butikker og tatovører.

Drik en kop kaffe, og betragt menneskemængden på en af caféerne langs den hyggelige kanal. Markederne er fyldt med alternative lokale i sømbeslåede læderjakker, store støvler og mangefarvet hår.

Nyd en gratis smagsprøve, når du går gennem madboderne. Boderne har en række delikatesser såsom kinesiske, thailandske og indiske retter. Tag på pub, hvis du ønsker at spise et traditionelt engelsk måltid som f.eks. pølser med kartoffelmos eller “fish and chips”.

Find vej til barerne om aftenen, hvor du kan høre levende musik eller smage på en af de lokalt bryggede ales. Det eklektiske udvalg af barer i området imødekommer alle uanset om du kan lide popmusik, heavy metal eller salsamusik. Camden Town har generelt set en inkluderende og progressiv atmosfære.

Markederne begyndte først at blive populære i 1907'erne. Selvom der oprindeligt var masser af boder med friske råvarer i området, er de efterhånden blevet erstattet af boder, som henvender sig mere til byens besøgende.

Camden Town ligger i bykommunen Camden i det nordlige London. Det ligger på undergrundbanens Northern Line, og der kører masser af busser til området dag og nat.Mest populære hoteller i Camden Town

Camden Enterprise Hotel & Pub
Camden Enterprise Hotel & Pub
3.5 out of 5
2 Haverstock Hill, London, England, NW3 2BL
Prisen er 1.068, kr pr. nat fra 11. sep. til 12. sep.
Overnat på dette hotel med 3,5 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale ...
4,6/5 Wonderful! (582 anmeldelser)
Godt hotel med god beliggenhed
"Fint hotel med god beliggenhed. Pænt og rent værelse, venligt personale. Sengen var ret hård, men ellers var alt fint."

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Camden Enterprise Hotel & Pub
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
4 out of 5
30 Jamestown Road, London, England, NW1 7BY
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.623, kr pr. nat fra 29. aug. til 30. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
4,4/5 Excellent! (994 anmeldelser)
Just at Regents Canal
"Excellent breakfast!"

Anmeldelse fra 17. apr. 2022

Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Selina Camden
Selina Camden
3.5 out of 5
89 Chalk Farm Rd, London, England, NW1 8AR
Prisen er 1.310, kr pr. nat fra 23. aug. til 24. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. De populære ...
3,6/5 Good! (19 anmeldelser)
Great hotel, we loved our stay!
"When we arrived we got upgraded to a larger room with a huge king sized bed, which really made the stay. The rooms were clean, the bathroom was stunning and the space felt roomy and eclectic. Will definitely return. Must say we didn’t love the breakfast tho, the vegan options weren’t to our liking ..."

Anmeldelse fra 30. dec. 2021

Selina Camden
Camden Lock by CAPITAL
Camden Lock by CAPITAL
4 out of 5
10 Jamestown Rd, London, England, NW1 7BY
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder Regent's Park og Roundhouse ...
4/5 Very Good! (4 anmeldelser)
"Very clean and modern. Close by to all shops and restaurants."

Anmeldelse fra 4. aug. 2022

Camden Lock by CAPITAL
Camden – Randolph Street
Camden – Randolph Street
4 out of 5
Bruges Place, London, England, NW1
Overnat på dette hotel med 4 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder Regent's Park og Roundhouse ...
4,3/5 Excellent! (4 anmeldelser)
"The property is right beside Camden Road Overground Station. It is four blocks to the underground and a huge grocery store. There is a good pub close by across for the overground station. Four blocks west is Camden road that is packed with shops for blocks all the way up to the Camden market. The ..."

Anmeldelse fra 21. jun. 2022

Camden – Randolph Street
Camden Suites
Camden Suites
284 Camden Road, Camden, London, England, N7 0BJ
Prisen er 1.147, kr pr. nat fra 21. aug. til 22. aug.
Overnat i denne lejlighed i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi og 1 soveværelse. De populære seværdigheder Regent's Park og The British Museum ligger i nærheden. ...
Camden Suites
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i Camden TownCamden Town

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: