Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Mayfair

I aften 17. feb. - 18. feb.
Denne weekend 22. feb. - 24. feb.
Næste weekend 1. mar. - 3. mar.

Mest populære hoteller i nærheden af Mayfair, London

Se alle 102 overnatningssteder i Mayfair
The Athenaeum Hotel & Residences
The Athenaeum Hotel & Residences
5.0 ud af 5.0 116 Piccadilly, London
Gratis afbestilling
4,3/5 (459 anmeldelser)
DKK 1.693/ nat for 2 gæster

Great location, excellent service, rooms are adequate and comfortable

Anmeldelse fra 24. jan. 2019
COMO Metropolitan London
COMO Metropolitan London
5.0 ud af 5.0 19 Old Park Lane, London
Gratis afbestilling
4,5/5 (542 anmeldelser)
DKK 1.635/ nat for 2 gæster

Et luksushotel med fin beliggenhed og super service. Men til den pris, det koster, savnede jeg morgenmad. Dyrt, men dejligt.

Anmeldelse fra 15. dec. 2013
Flemings Mayfair
Flemings Mayfair
5.0 ud af 5.0 7-12 Half Moon Street, London
Gratis afbestilling
4,2/5 (864 anmeldelser)
DKK 1.750/ nat for 2 gæster

Hyggeligt hotel med et personale som vil gøre alt for at gøre opholdet perfekt

Anmeldelse fra 21. okt. 2018
The Ritz London
The Ritz London
5.0 ud af 5.0 150 Piccadilly, London
Gratis afbestilling
4,6/5 (758 anmeldelser)
DKK 3.068/ nat for 2 gæster

Værelse var ikke tilgænglig før kl 17,00 - var lovet kl 14,00 Bord til morgenmad stå så tæt på buffet, at tjener ikke kan komme forbi. Det betød at tjener spildte kaffe ned af ryggen på gæst.

Anmeldelse fra 6. dec. 2016
Four Seasons Hotel London at Park Lane
Four Seasons Hotel London at Park Lane
5.0 ud af 5.0 Hamilton Place, London
Gratis afbestilling
4,8/5 (183 anmeldelser)
DKK 4.016/ nat for 2 gæster

What would you not like about the Four Seasons!!! The check in receptionist could have been a little more friendly. Overall fantastic stay in a perfect hotel

Anmeldelse fra 8. feb. 2019
2 Bedroom Flat in Mayfair
2 Bedroom Flat in Mayfair
3.5 ud af 5.0 Mount Street, London
The Chesterfield Mayfair
The Chesterfield Mayfair
4.0 ud af 5.0 35 Charles Street, London
Gratis afbestilling
4,6/5 (438 anmeldelser)
DKK 1.566/ nat for 2 gæster

Very nice hotel in a Very nice area. Breakfast though pretty boring (would only give 1 star for that) and not at all living up to the standard and service of the hotel in general.

Anmeldelse fra 8. okt. 2018
The May Fair
The May Fair
5.0 ud af 5.0 Stratton Street, Mayfair, London
Gratis afbestilling
4,3/5 (2.037 anmeldelser)
DKK 1.561/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel midt i London. Rigtigt god service, men værelserne er ved at være gamle, og kunne godt bruge en overhaling.

Anmeldelse fra 4. maj 2018
The Beaumont
The Beaumont
5.0 ud af 5.0 8 Balderton St, Brown Hart Gardens, London
Gratis afbestilling
4,9/5 (102 anmeldelser)
DKK 2.850/ nat for 2 gæster

Best hotel in London

Anmeldelse fra 17. nov. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Mayfair, London

Nu kan du nyde din ferie i Mayfair, som er et af Londons mest fornemme kvarterer. Dette ses også tydeligt på hotellandsskabet, som er præget af luksushoteller med fire og fem stjerner. Men der findes også billige overnatningsmuligheder i Mayfair på de to- og trestjernede hoteller. Hvis du vil nyde Englands hovedstad i stil, kan du roligt lede efter et værelse i Mayfair.

Midt i den moderne metropol, som er en smeltedigel af forskellige kulturer, finder du Mayfair. Uanset om du elsker at shoppe, god mad, eller du blot vil bo tæt op Londons mange seværdigheder, kan du med fordel lede efter et billigt hotel i denne spændende bydel.

Shopping i Mayfair

Det er ikke for sjov, at Mayfair betragtes som ét af Londons mest eksklusive kvarterer, og hvis du elsker shopping, tager du ikke slukøret hjem fra Mayfair, hvor gadenavne som Bond Street, Regent Street og Savile Row er som sød musik i en supershoppers ører. Dog er det en god idé at have det store kreditkort med, for luksusbutikkerne her er ikke billige. Til gengæld kan du handle i nogle af Londons mest legendariske forretninger, og husk, at det ikke koster noget at kigge, og det kan såmænd være en oplevelse i sig selv.

I Mayfair er du sjældent langt fra en god restaurant eller café. Bydelen byder på en meget bred vifte af slagsen, så er du blevet sulten efter en shoppetur i alle butikkerne, har du rig mulighed for noget godt til ganen her. I Mayfair kan du smage franske specialiteter, nyde indisk mad eller sætte tænderne i en lækker hummer, inden turen går videre i byen. Hvis sulten endnu ikke har meldt sig, og du blot vil hygge dig med kæresten på en bar, kan du forvente en sand myriade af dem i Mayfair. Tag jer en pause, og slå jer ned på en café eller bar, og nyd hinandens selskab i flotte omgivelser.

Spændende seværdigheder og oplevelser på hotel i Mayfair

Det skulle være muligt at finde en billig flybillet til Mayfair. Du kan flyve hertil via en af Londons tre lufthavne og tage turen til den smukke bydel med de offentlige transportmidler eller i taxa. De offentlige transportmidler i London er særdeles gode, men hvis du vil udforske området omkring millionbyen på egen hånd, kan du også leje en bil i Mayfair.

Når du bestiller en overnatning i Mayfair, er der ikke langt til Londons mange kendte seværdigheder. Tættere på Mayfair skorter det heller ikke på ferieoplevelser. Besøg det spændende og anderledes museum Ripley’s Believe It Or Not på Piccadilly Circus. Tag hele familien med på museet, og nyd over 700 udstillinger. Børnene vil elske den digitale graffitimur, og I kan give den som klatretyv i laserlabyrinten, hvor det gælder om hurtigt at undgå laserstrålerne for at vinde.

Kunstentusiasterne kan roligt booke et hotel i Mayfair, der også byder på oplevelser for dem. Besøg de små gallerier i bydelen, og oplev smukke fotografier på Hamiltons Gallery og betagende billedkunst på Royal Academy Of Arts på Piccadilly.

Hotelbooking: Mayfair

Søg efter dit perfekte hotel i Mayfair. Find et billigt hotel i Mayfair nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Mayfair, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Mayfair på dine foretrukne datoer.