Rejser til Amsterdam 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Besøg Amsterdam

Søg efter de bedste steder og områder i Amsterdam, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Amsterdam

Mest populære hoteller i Amsterdam

citizenM Schiphol Airport Hotel
citizenM Schiphol Airport Hotel
4 out of 5
Jan Plezierweg 2, Schiphol
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.008 kr. pr. nat fra 28. okt. til 29. okt.
1.008 kr.
pr. nat
28. okt. – 29. okt.
9/10 Wonderful! (1.650 anmeldelser)
Just wow
"Super nice modern interesting hotel - with amazingly helpful friendly staff"

Anmeldelse fra 18. jul. 2023

citizenM Schiphol Airport Hotel
Eden Hotel Amsterdam
Eden Hotel Amsterdam
4 out of 5
Amstel 144, Amsterdam
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.282 kr. pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
1.282 kr.
pr. nat
16. okt. – 17. okt.
8,4/10 Very Good! (459 anmeldelser)
Bad sleep to mutch noice. Hostel not hotel
"The women in reception ok . To mutch novice . Bad sleep"

Anmeldelse fra 4. feb. 2023

Eden Hotel Amsterdam
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
5 out of 5
Dam 9, Amsterdam
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.468 kr. pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
2.468 kr.
pr. nat
1. nov. – 2. nov.
9/10 Wonderful! (1.001 anmeldelser)
Ikke så godt som det plejer
"God service da vi ankom - desvære er værelset mindre end sidst og lidt nusset. Stødt på to forskellige hår der ikke tilhører mig… Sådan plejer her ikke at være."

Anmeldelse fra 29. sep. 2021

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Amsterdam?
Priserne starter fra bare . Ja, du læste rigtigt. Vores pakkerejser til Amsterdam er en af de nemmeste måder at få mere valuta for pengene på. Kombiner flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, og drag mod denne fantastiske destination.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Amsterdam?
Hvis du kombinerer dine reservationer gennem Expedia, kan du opnå besparelser. Med 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over kan din pakkerejse til Amsterdam sammensættes nøjagtigt, så den passer til din rejseform. Med de penge, du sparer, kan du overveje også at inkludere nogle interessante oplevelser og udflugter. Det er den nemmeste måde at opnå endnu flere tilbud. Din drømmeferie til Amsterdam er endnu tættere på, end du tror!
Hvor skal jeg overnatte i Amsterdam?
Amsterdam Centrum er et oplagt sted at overnatte i Amsterdam. Med populære turistattraktioner som Anne Franks Hus og Rembrandt-pladsen lige i nærheden behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for oplevelser her. Den gamle bydel er en anden mulighed. Denne bydel har en hel masse at tilbyde besøgende, herunder Anne Franks Hus og Dam-pladsen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Amsterdam?
Rejsende, der lægger vejen forbi Amsterdam, foretager i mange tilfælde en reservation hos Tulip of Amsterdam eller Misc Eatdrinksleep. Disse valgmuligheder ligger i Amsterdam Centrum. Et andet spændende kvarter er Den gamle bydel. St Christophers at The Winston og Kuwadro Guesthouse Centrum er velbesøgte muligheder i denne del af byen.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Amsterdam?
Rejsende kan normalt sammenligne internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder inden afrejse. Er du sent ude? Med lidt held er det stadig muligt at finde en billig billet et par uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Amsterdam på Expedia?
Expedia har alt, hvad du skal bruge for at booke din ferie i Amsterdam, men hvad din pakkerejse skal bestå af, afhænger kun af dig. Vælg blandt en hvilken som helst kombination af flyrejser, billeje og hoteller. Mangler du udflugter og oplevelser til din rejse? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset din stil og dit budget findes der et tilbud, som passer til dig.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Amsterdam?
At booke alle delene af din rejse samlet er en fremragende måde at spare på. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller i én overskuelig pakkerejse. Og der er ikke kun hoteller. Expedia byder på alle mulige overnatningssteder, herunder ferieboliger som bjerghytter og bylejligheder. Listen er uendelig!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Amsterdam hos Expedia?
Expedia tilbyder adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så det kan du helt sikkert. Du skal blot vælge det flyselskab, der passer dig, og arrangere din ideelle ferie til Amsterdam.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Amsterdam?
Der er ingen grund til bekymring, hvis du ombestemmer dig i forhold til din pakkerejse til Amsterdam, det er nemlig muligt at afbestille eller ændre din reservation. Hvis den er booket inden for de sidste 24 timer, kan det muligvis ske uden omkostninger. Reservationer, der er foretaget for mere end 24 timer siden, får muligvis pålagt gebyr fra dit flyselskab, hotel eller biludlejningsfirma. Hos Expedia ved vi godt, at livet pludselig kan ændre sig, så gå til vores kundeserviceportal, hvis det skulle ske. Når du er klar til at foretage ændringerne, klarer vi det.

Populære steder at besøge