Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til Amsterdam

Amsterdam er et dejligt rejsemål med masser af eventyr, som du vil snakke om længe efter, at ferien er slut.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Amsterdam

Expedia kan du som regel spare penge med en pakkerejse med fly og hotel. Expedia kan hjælpe dig med at gøre det hurtigt og let at samle dine flybilletter og overnatning, så der er flere besparelser i vente. Der er så meget at se med familien i Amsterdam med de penge, du sparer.

Book et pakketilbud, så du kan opnå besparelser.

Vores udtømmende søgedatabase indeholder flere end 400 flyselskaber og 321,000 hoteller overalt i verden.

Din smuttur til Nordholland vil føles endnu bedre med vores gode priser.

Du skal ikke være bekymret for at ændre dine rejseplaner, eftersom vi ikke opkræver yderligere afbestillingsgebyrer for næsten alle reservationer.

Pakkerejser til Amsterdam

Dette er et område af Nordholland, der rummer næsten 750.000 mennesker.

Flygt fra hverdagen for en stund, og lad dig tage med til en verden af fantasi og magi i Madame Tussauds og Eye Film Institute. Hvis du er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien, så tag til Zuiderbad og Theater Tuschinski.

Artis er et godt sted at besøge med dine børn, og her kan I tilbringe en underholdende morgen i selskab med eksotiske skabninger. Hvis du er interesseret, kan du måske også opleve en fodring af dyrene eller et oplæg fra dyrepasserne.

Kan du godt lide at nyde en øl eller to i ny og næ? Hvis det er tilfældet, så kig indenfor hos Heineken Experience, et lærerigt sted at bruge en eftermiddag. Lær alt om ølproduktionen, og brug din viden, når du får lov til at smage på det færdige produkt.

Hvis du godt kan lide at prøve lykken, så bør du helt sikker slå et smut forbi Holland Casino.

Hortus Botanicus giver spirende botanikere mulighed for at lære mere om et stort udvalg af forskelligartede og fascinerende planter og blomster.

Få lidt frisk luft, tag en bid brød med, og besøg et par af områdets skønne byparker, som for eksempel Begijnhof eller Museumplein. Der er også den mulighed at læne dig tilbage på et tæppe i Amstelpark eller Oosterpark. Når det handler om en udflugt i det fri, står valget mellem Begijnhof, Museumplein, Amstelpark og Oosterpark.

Fyld dine lunger med frisk luft, og glæd dig over den prægtige natur i Spaarnwoude og Volendam-havnen. Krop og sjæl vil også takke dig for et smut til Sloterpark og Sloterplas.

Oplev verden på en ny måde på en tur til områdets interessante museer. Anne Franks Hus og Diamond Museum Amsterdam huser samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Andre steder, der er værd at besøge, er Zuidas Virtuelle Museum eller Sexmuseum.

Det Nationale Søfartsmuseum tager dig med på en rejse gennem områdets søfartstraditioner. Takket være de utallige nautiske fortællinger og bjærgede genstande vil alle i familien uden tvivl sætte pris på en tur hertil.

Nysgerrige besøgende bør besøge Nemo Science Museum, en lærerig vidensinstitution.

De fascinerende arter, der er indsamlet i naturens verden til Tropenmuseum og Allard Pierson Museum, er virkelig underfulde.

Amsterdam er fyldt med kunstaktiviteter og kunstudstillinger over det hele. Fordyb dig i den smarte atmosfære på Rijksmuseum og Van Gogh Museum. Hvis du stadig har energi til mere bagefter, så afrund din dag på Stedelijk Museum og Hermitage Amsterdam.

Ivrige historiefans kan udforske krønikerne fra gamle dage på Amsterdam Museum og Dutch Resistance Museum. Jødisk Historisk Museum og Zaans Museum er også umagen værd at tænke ind i programmet.

Tag turen tilbage gennem områdets fortid med et besøg til Zaanse Schans eller Amsterdam Universitet, for bare at nævne et par af de steder, der har været historisk vigtige her. Måske får du også lyst til at hive kameraet frem ved Munttoren og VU University of Amsterdam.

Skinny Bridge og Blauwbrug er charmerende eksempler på ingeniørmæssig dygtighed, der vil blive stående langt ind i fremtiden.

Tag et kig på livet blandt regionens mest indflydelsesrige familier når du besøger de fantastiske områder ved Kongeslottet.

Man kan finde en rig historie, som kan fornemmes ved områdets borge. Det er ikke nødvendigt at være konge eller dronning for at blive fascineret af Muiderslot.

Uanset om du er religiøs eller ej, så vil du være glad for at besøge Den Nye Kirke og Den Gamle Kirke. Hvis du er interesseret i at tage hen til nogle helligdomme, så kig efter rundvisninger i Westerkerk og Zuiderkerk.

Dette områdes mest berømte turistattraktioner kan godt overskygge de mindre berømte, men mindst lige så fascinerende aktiviteter. Offentligt Bibliotek og Amsterdam Chinatown er to gode bud. Du må ikke glip af Boom Chicago og Lion Mill Aalsmeer, hvis tiden tillader det.

Overnatningssteder i Amsterdam

Amsterdam rummer et omfattende udvalg af indlogeringssteder, der inkluderer bl.a. førsteklasses hoteller og lejligheder med fokus på service.

Rejsende, som søger efter overnatningsmuligheder i den mere eksklusive ende af skalaen, bliver ikke skuffede i Amsterdam, som byder på ganske mange luksuriøse muligheder, som f.eks. InterContinental Amstel Amsterdam, beliggende på Professor Tulpplein 1, eller Amsterdam Boutique Apartments, på Singel 401. Hvis du derimod er til noget lidt andet, er Amsterdam Wiechmann Hotel og Hotel des Arts to mere prisvenlige steder, som måske passer bedre til dine behov.


Guide til at udforske Amsterdam


Bedste hoteltilbud i Amsterdam

Se alle 1.171 overnatningssteder i Amsterdam
Corendon Village Hotel Amsterdam DKK 404
Corendon Village Hotel Amsterdam

Corendon Village Hotel Amsterdam

Schipholweg 275, Badhoevedorp
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 1.132 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Rijksmuseum Amsterdam Schiphol, Sloterpark og Sloterplas og De Meervaart Theater. Derudover ligger Vondelpark og Det Olympiske Stadion ca. 15 km derfra.

  XO HOTELS PARK WEST DKK 382
  XO HOTELS PARK WEST

  XO HOTELS PARK WEST

  Molenwerf 1, Amsterdam
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 1.430 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Det vestlige Amsterdam, kun 5 km fra Westergasfabriek Kulturpark, Vondelpark og Anne Franks Hus. Derudover ligger Leidseplein og Dam-pladsen ca. 5 km derfra. Du kan gå til Sloterdijk Station på 12 minutter og Amsterdam Sloterdijk Station på 14 minutter.

   citizenM Schiphol Airport Hotel DKK 609
   citizenM Schiphol Airport Hotel

   citizenM Schiphol Airport Hotel

   Jan Plezierweg 2, Schiphol
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 4.361 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 0,6 km fra Rijksmuseum Amsterdam Schiphol samt mindre end 15 km fra RAI Exhibition and Congress Centre og Van Gogh Museum. Derudover ligger Anne Franks Hus og Albert Cuyp-markedet ca. 20 km derfra. Du kan gå til Schiphol Airport Station på 6 minutter.

    Inntel Hotels Amsterdam Centre DKK 801
    Inntel Hotels Amsterdam Centre

    Inntel Hotels Amsterdam Centre

    Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam
      
     4,2
     ud af 5 (baseret på 8.052 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med spa ligger i Amsterdam Centrum, kun 10 minutters gang fra Berlage Børs (Beurs van Berlage), Dam-pladsen og Kongeslottet. Derudover ligger Madame Tussauds og Herengracht-kanal 10 minutter derfra. Du kan gå til Amsterdam Centraal Metrostation på 9 minutter og Amsterdam Centraal Station på 6 minutter.

     Corendon City Hotel Amsterdam DKK 404
     Corendon City Hotel Amsterdam

     Corendon City Hotel Amsterdam

     Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 1.683 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med spa ligger i Nieuw-West, kun 3 km fra World Fashion Centre, Vondelpark og Det Olympiske Stadion. Derudover ligger Van Gogh Museum og Rijksmuseum ca. 5 km derfra. Henk Sneevlietweg Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Heemstedestraat Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

      XO Hotels Couture DKK 416
      XO Hotels Couture

      XO Hotels Couture

      Delflandlaan 15, Amsterdam
        
       4,5
       ud af 5 (baseret på 312 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Nieuw-West, kun 2 km fra World Fashion Centre og Vondelpark. Derudover ligger Det Olympiske Stadion og Concertgebouw ca. 3 km derfra. Du kan gå til Heemstedestraat Metrostation på 6 minutter og Henk Sneevlietweg Metrostation på 10 minutter.

       Hotel Estheréa DKK 753
       Hotel Estheréa

       Hotel Estheréa

       Singel 303-309, Amsterdam
         
        4,7
        ud af 5 (baseret på 1.173 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med historisk profil ligger i Amsterdam Centrum, kun 5 minutters gang fra Amsterdam Museum, Amsterdam Dungeon og Herengracht-kanal. Derudover ligger Madame Tussauds og Kongeslottet 10 minutter derfra. Du kan gå til Nieuwmarkt Metrostation på 14 minutter og Waterlooplein Metrostation på 16 minutter.

        Monet Garden Hotel Amsterdam DKK 856
        Monet Garden Hotel Amsterdam

        Monet Garden Hotel Amsterdam

        Valkenburgerstraat 76, Amsterdam
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 563 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel i boutique-stil ligger i Amsterdam Centrum, kun 10 minutters gang fra Waterlooplein, Rembrandt House Museum og Hermitage Amsterdam. Derudover ligger Artis og Rembrandt-pladsen 15 minutter derfra. Du kan gå til Waterlooplein Metrostation på 6 minutter og Nieuwmarkt Metrostation på 10 minutter.