Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Storbyferie i Amsterdam

Hollands hovedstad er berømt for sit kanalnetværk fra det 17. århundrede, husgavle, museer og coffee shop-kultur.

Amsterdam kaldes også Nordens Venedig, og byen er placeret på et netværk af halvcirkelformede kanaler med hundredvis af broer. Amsterdams berømte museer og karakteristiske coffee shops er populære opholdssteder i løbet af dagen, mens menneskemængden strømmer til barerne og natklubberne på torvene om aftenen. Amsterdammerne elsker at tale engelsk og er kendt for deres liberalisme. Denne multikulturelle hovedstad byder alle velkommen!

Smalle, brostensbelagte gader, begrænset parkering og sporvogne, der kører på kryds og tværs, gør det for kompliceret at komme rundt i bil. I stedet kan du udforske den kompakte bymidte til fods, leje en cykel eller tage offentlige transportmidler. På en kanalrundfart kan du se den gamle bymidte på blot en time. Du vil høre om Amsterdams usædvanlige historie og se fine eksempler på de berømte husgavle.

Amsterdam har sine rødder i det 13. århundrede, men det berømte kanaldistrikt blev først opbygget i det 17. århundrede. Kanalringen er nu en del af verdens kulturarv. Et af de mange monumenter her er Anne Franks hus.

På det centrale Dam Square kan du komme på rundvisning i det gamle kongelige palads og beundre voksstatuerne i Madame Tussauds. Lige i nærheden ligger Red Light District. De smalle brostensbelagte gader fyldt med steder med voksenunderholdning fører til det mere familievenlige Nieuwmarkt, et torv som er omgivet af spisesteder.

Lige uden for Kanalringen ligger museumskvarteret. Gå ikke glip af Van Gogh-museet og Rijksmuseum. De byder begge på malerier af verdensberømte hollandske mestre. Slap af på græsset i Vondelpark. Herfra er der kun en kort spadseretur til Leidseplein, som er centrum for musik- og natteliv.

Siden 1970'erne har de berømte coffee shops givet gæsterne mulighed for at nyde byen i en mere afslappet atmosfære. Hvis du hellere vil drikke end ryge, kan du besøge en pub og nyde det lokale øl. En typisk hollandsk lagerøl smager endnu bedre, når du har besøgt det gamle bryggeri og oplevet Heineken Experience.

Unge rejsende drages mod Amsterdam for at opleve denne drik. De, der er ude efter en mere raffineret kulturel oplevelse, finder nemt underholdning i denne smukt bevarede by med typisk hollandsk gæstfrihed.


Guide til at udforske Amsterdam


Bedste hoteltilbud i Amsterdam

Se alle 1.114 overnatningssteder i Amsterdam
Corendon Village Hotel Amsterdam DKK 335
Corendon Village Hotel Amsterdam

Corendon Village Hotel Amsterdam

Schipholweg 275, Badhoevedorp
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 744 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 15 km fra VU University of Amsterdam, Frans Hals Museum og Det Olympiske Stadion. Derudover ligger World Fashion Centre og World Trade Center ca. 15 km derfra.

  Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel DKK 500
  Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

  Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

  Meester Jacob Takkade 35, Aalsmeer
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 112 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger nær lufthavnen i Aalsmeer og er også i samme område som Amsterdamse Bos, Van Gogh Museum og Rijksmuseum. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Heineken Experience og Amsterdam ArenA.

   citizenM Schiphol Airport Hotel DKK 662
   citizenM Schiphol Airport Hotel

   citizenM Schiphol Airport Hotel

   Jan Plezierweg 2, Schiphol
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 4.171 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 1,4 km fra Rijksmuseum Amsterdam Schiphol samt mindre end 15 km fra RAI Exhibition and Congress Centre og Van Gogh Museum. Derudover ligger Anne Franks Hus og Albert Cuyp-markedet ca. 20 km derfra. Du kan gå til Schiphol Airport Station på 15 minutter.

    XO HOTELS PARK WEST DKK 397
    XO HOTELS PARK WEST

    XO HOTELS PARK WEST

    Molenwerf 1, Amsterdam
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 1.326 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Det vestlige Amsterdam, kun 5 km fra Foodhallen, Nes og Anne Franks Hus. Derudover ligger Den Nye Kirke og Leidseplein ca. 5 km derfra. Du kan gå til Sloterdijk Station på 12 minutter og Amsterdam Sloterdijk Station på 14 minutter.

     Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport DKK 433
     Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

     Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

     Schipholweg 181, Badhoevedorp
       
      3,9
      ud af 5 (baseret på 2.896 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel med golffaciliteter ligger i Badhoevedorp, kun 4,2 km fra Amsterdamse Bos samt mindre end 15 km fra Det Olympiske Stadion og RAI Exhibition and Congress Centre. Derudover ligger Van Gogh Museum og Rijksmuseum ca. 15 km derfra.

      ibis budget Amsterdam Airport DKK 317
      ibis budget Amsterdam Airport

      ibis budget Amsterdam Airport

      Schipholweg 185, Badhoevedorp
        
       3,6
       ud af 5 (baseret på 1.738 anmeldelser)
       2.5 ud af 5.0

       Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 15 km fra VU University of Amsterdam, Stedelijk Museum og Van Gogh Museum. Derudover ligger Concertgebouw og Rijksmuseum ca. 15 km derfra.

       MEININGER Hotel Amsterdam Amstel DKK 388
       MEININGER Hotel Amsterdam Amstel

       MEININGER Hotel Amsterdam Amstel

       Julianaplein 6, Amsterdam
         
        4,1
        ud af 5 (baseret på 113 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Amsterdam Oost, kun 3 km fra Oosterpark, Skinny Bridge (Magere Brug) og Hortus Botanicus. Derudover ligger Heineken Experience og Stopera ca. 3 km derfra. Der er to minutters gang til Amsterdam Amstel Metrostation og Amsterdam Amstel Station.

        Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport DKK 476
        Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

        Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

        Rijksweg A4, 3, Hoofddorp
          
         4,2
         ud af 5 (baseret på 3.010 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, ca. 20 km fra Aalsmeer Blomsterauktion, Stedelijk Museum og VU University of Amsterdam. Derudover ligger Det Olympiske Stadion og Vondelpark ca. 20 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel