Rejser til Amsterdam 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Amsterdam

Pulitzer Amsterdam
InterContinental Amstel Amsterdam, an IHG Hotel
DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station
Room Mate Aitana
Short Stay Group Harbour Loft Studios

Besøg Amsterdam

Søg efter de bedste steder og områder i Amsterdam, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Amsterdam

Mest populære hoteller i Amsterdam

Monet Garden Hotel Amsterdam
Monet Garden Hotel Amsterdam
4 out of 5
Valkenburgerstraat 76, Amsterdam, 1011LZ
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.678, kr pr. nat fra 29. mar. til 30. mar.
1.678, kr
pr. nat
29. mar. – 30. mar.
9,4/10 Exceptional! (1.003 anmeldelser)
Pænt hotel
"Velbeliggende , yderst pænt og rent hotel."

Anmeldelse fra 12. jan. 2023

Monet Garden Hotel Amsterdam
Kimpton De Witt Amsterdam, an IHG Hotel
Kimpton De Witt Amsterdam, an IHG Hotel
4.5 out of 5
Nieuwezijds Voorburgwal 5, Amsterdam, 1012 RC
Fuldt refunderbart
Prisen er 2.549, kr pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.
2.549, kr
pr. nat
2. apr. – 3. apr.
9,2/10 Wonderful! (1.001 anmeldelser)
Lovely hotel
"Lovely hotel, friendly staff, very good bed, Best breakfast. Close to both city and central station. I would love to stay at this beautiful hotel again"

Anmeldelse fra 23. aug. 2021

Kimpton De Witt Amsterdam, an IHG Hotel
Tribe Amsterdam City
Tribe Amsterdam City
4 out of 5
Termini 9, Amsterdam, 1022LB
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 961, kr pr. nat fra 27. mar. til 28. mar.
961, kr
pr. nat
27. mar. – 28. mar.
9,6/10 Exceptional! (125 anmeldelser)
"Hotellet var super fint og god service. Det eneste minus, var at der stod parkering på stedet. Men det viste sig at deres parkeringsanlæg var lukket, så man skulle parkere 8-10 min væk"

Anmeldelse fra 15. dec. 2022

Tribe Amsterdam City
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Amsterdam?
Priserne starter fra bare 4,932. kr. Ja, du læste rigtigt. Vores pakkerejser til Amsterdam er en af de nemmeste måder at få mere valuta for pengene på. Kombiner flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, og drag mod denne fantastiske destination.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Amsterdam?
Der er ingen grund til bekymring, hvis du ombestemmer dig i forhold til din pakkerejse til Amsterdam, det er nemlig muligt at afbestille eller ændre din reservation. Hvis den er booket inden for de sidste 24 timer, kan det muligvis ske uden omkostninger. Reservationer, der er foretaget for mere end 24 timer siden, får muligvis pålagt gebyr fra dit flyselskab, hotel eller biludlejningsfirma. Hos Expedia ved vi godt, at livet pludselig kan ændre sig, så gå til vores kundeserviceportal, hvis det skulle ske. Når du er klar til at foretage ændringerne, klarer vi det.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Amsterdam?
Hvis du kombinerer dine reservationer gennem Expedia, kan du opnå besparelser. Med 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over kan din pakkerejse til Amsterdam sammensættes nøjagtigt, så den passer til din rejseform. Med de penge, du sparer, kan du overveje også at inkludere nogle interessante oplevelser og udflugter. Det er den nemmeste måde at opnå endnu flere tilbud. Din drømmeferie til Amsterdam er endnu tættere på, end du tror!
Hvor skal jeg overnatte i Amsterdam?
Amsterdam Centrum er et oplagt sted at overnatte i Amsterdam. Med populære turistattraktioner som Anne Franks Hus og Rembrandt-pladsen lige i nærheden behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for oplevelser her. Den gamle bydel er en anden mulighed. Denne bydel har en hel masse at tilbyde besøgende, herunder Anne Franks Hus og Dam-pladsen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Amsterdam?
Rejsende, der lægger vejen forbi Amsterdam, foretager i mange tilfælde en reservation hos Tulip of Amsterdam eller Misc Eatdrinksleep. Disse valgmuligheder ligger i Amsterdam Centrum. Et andet spændende kvarter er Den gamle bydel. St Christophers at The Winston og Kuwadro Guesthouse Centrum er velbesøgte muligheder i denne del af byen.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Amsterdam?
Rejsende kan normalt sammenligne internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder inden afrejse. Er du sent ude? Med lidt held er det stadig muligt at finde en billig billet et par uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Amsterdam på Expedia?
Expedia har alt, hvad du skal bruge for at booke din ferie i Amsterdam, men hvad din pakkerejse skal bestå af, afhænger kun af dig. Vælg blandt en hvilken som helst kombination af flyrejser, billeje og hoteller. Mangler du udflugter og oplevelser til din rejse? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset din stil og dit budget findes der et tilbud, som passer til dig.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Amsterdam?
At booke alle delene af din rejse samlet er en fremragende måde at spare på. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller i én overskuelig pakkerejse. Og der er ikke kun hoteller. Expedia byder på alle mulige overnatningssteder, herunder ferieboliger som bjerghytter og bylejligheder. Listen er uendelig!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Amsterdam hos Expedia?
Expedia tilbyder adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så det kan du helt sikkert. Du skal blot vælge det flyselskab, der passer dig, og arrangere din ideelle ferie til Amsterdam.