Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Amsterdam

Se alle 46 aktiviteter i Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam til lands og til vands

Amsterdam er kendt for sine to verdensberømte malere sit frisind og ikke mindst sine mange kanaler. Du kan vælge om du vil lade dig transportere til lands eller til vands når du skal se Amsterdams attraktioner. Gå også en tur langs kanalerne

og nyd synet af de karakteristiske smalle huse inden du slår dig ned på en af de små atmosfærefyldte caféer.

Kunst i verdensklasse

Er du kunstinteresseret er der rig mulighed for at studere de to store hollandske mestre Vincent van Gogh og Rembrandt. Over 200 af Van Goghs værker finder du i Van Gogh-museet som også huser værker af nogle af Van Goghs samtidige. Kig også indenfor i Rembrandt-museet Museum Het Rembrandthius som ligger i det hus hvor Rembrandt levede og arbejdede i 20 år. Museet huser langt størstedelen af kunstnerens kendte skitser.

Udnyt Amsterdams vandveje

De mange kanaler skaber en helt unik stemning. Tag med vandbus eller vandtaxa til dine foretrukne attraktioner i Amsterdam hvis du bruger kanalerne som transportvej. Køb f.eks. en dagsbillet så du kan hoppe af og på som det passer dig. Husk at lægge mærke til de mange romantiske broer husbådene og de flydende blomstermarkeder. Du kan også vælge at tage på kanalrundfart. Tag på en guidet cruise og hør mere om Amsterdams attraktioner.

Historiske attraktioner i Amsterdam

Besøg Anne Franks Hus hvor dagbogsskriveren Anne Frank og hendes familie skjulte sig for nazisterne under den tyske besættelse under Anden Verdenskrig indtil de blev opdaget og sendt i koncentrationslejr. Læg også vejen forbi Rijksmuseum som er Hollands nationalmuseum. Museet huser Rembrandts berømte maleri Nattevagten og malerier fra den nederlandske guldalder. Disse er blot et lille udsnit af hvad du kan se i Rijksmuseum som regnes for at være et af verdens rigeste museer. Aflæg også besøg i Amsterdams historiske museum Amsterdam Museum og få en detaljeret indføring i Amsterdams historie.

Forlystelser og aktiviteter

Tag på cykeltur i byen med en kyndig guide eller tag på en hop-på-hop-af-bustur rundt i Amsterdam og nyd byen mens du hviler fødderne . Eller hvad med en aftenkanalrundfart hvor du om bord på en flodbåd kan nyde udsigten over den oplyste gamle bydel mens du lytter til historier og anekdoter om Amsterdam.

Spændende butikker og markeder

Du finder mange spændende butikker overalt i Amsterdam. Snyd ikke dig selv for et besøge den maleriske bydel Jordaan med de mange specialbutikker kunstgallerier og atmosfærefyldte caféer. Kig ind i en af de små vidunderlige gårdhaver de såkaldte hofjes som der er bygget ensartede gavlhuse rundt om. Holland og Amsterdam er uløseligt forbundet med dyrkningen af tulipaner så kig også indenfor i Tulipanmuseet når du er i Jordaan-distriktet.

Besøg et af de store markeder som har åbent de fleste af ugens dage. De mest kendte er antikvitetsmarkedet De Looier loppemarkedet Waterlooplein og Albert Cuyp Markt. En af de store oplevelser i Amsterdam er det farverige flydende blomstermarked på kanalen Singel.

Kort

Discover neighborhoods in Amsterdam

Amsterdam Centrum

Madame Tussauds og Dam-pladsen er nogle af de mest populære seværdigheder i Amsterdam Centrum. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Nieuwmarkt Metrostation eller Waterlooplein Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de charmerende caféer og de populære butikker i området.

MuseerCyklingMonumenter

Det vestlige Amsterdam

De fascinerende museer og de hyggelige caféer står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Det vestlige Amsterdam. En tur til Vondelpark eller Westergasfabriek Kulturpark kan eventuelt fuldende dit ophold.

SkyskrabereRomantiskFamilievenligt

Kanalring

Besøg disse halvcirkelformede kanaler, som er opført i det 17. århundrede, for at se, hvorfor Amsterdam fik kælenavnet "Nordens Venedig".

CyklingSejladsMuseer

Jordaan

Nyd godt af bryggerierne og kirkerne i Jordaan. Du kan også sætte tid af til at besøge De 9 gader eller Electric Ladyland.

CyklingSejladsArkitektur

Museumsdistriktet

De fascinerende museer og de populære butikker er noget af det, rejsende synes bedst om ved Museumsdistriktet. Overvej også at besøge Van Gogh Museum eller Rijksmuseum, og tag metroen fra Vijzelgracht Station for at komme rundt i byen.

MuseerCyklingTeatre

Det sydlige Amsterdam

Rejsende tager til Det sydlige Amsterdam på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Amsterdam Zuid Metrostation eller De Boelelaan/VU Metrostation, og besøg populære seværdigheder som Vondelpark.

SkyskrabereFamilievenligtMuseer