Aktiviteter i Amsterdam

Oplevelser, seværdigheder og ture
Amsterdam

Oplevelser i Amsterdam til lands og til vands

Amsterdam er kendt for sine to verdensberømte malere, sit frisind og ikke mindst sine mange kanaler. Du kan vælge, om du vil lade dig transportere til lands eller til vands, når du skal se Amsterdams attraktioner. Gå også en tur langs kanalerne, og nyd synet af de karakteristiske smalle huse, inden du slår dig ned på en af de små atmosfærefyldte caféer.

Kunst i verdensklasse

Er du kunstinteresseret, er der rig mulighed for at studere de to store hollandske mestre Vincent van Gogh og Rembrandt. Over 200 af Van Goghs værker finder du i Van Gogh-museet, som også huser værker af nogle af Van Goghs samtidige. Kig også indenfor i Rembrandt-museet, Museum Het Rembrandthius, som ligger i det hus, hvor Rembrandt levede og arbejdede i 20 år. Museet huser langt størstedelen af kunstnerens kendte skitser.

Udnyt Amsterdams vandveje

De mange kanaler skaber en helt unik stemning. Tag med vandbus eller vandtaxa til dine foretrukne attraktioner i Amsterdam, hvis du bruger kanalerne som transportvej. Køb f.eks. en dagsbillet, så du kan hoppe af og på, som det passer dig. Husk at lægge mærke til de mange romantiske broer, husbådene og de flydende blomstermarkeder. Du kan også vælge at tage på kanalrundfart. Tag på en guidet cruise, og hør mere om Amsterdams attraktioner.

Historiske attraktioner i Amsterdam

Besøg Anne Franks Hus, hvor dagbogsskriveren Anne Frank og hendes familie skjulte sig for nazisterne under den tyske besættelse under Anden Verdenskrig, indtil de blev opdaget og sendt i koncentrationslejr. Læg også vejen forbi Rijksmuseum, som er Hollands nationalmuseum. Museet huser Rembrandts berømte maleri Nattevagten og malerier fra den nederlandske guldalder. Disse er blot et lille udsnit af, hvad du kan se i Rijksmuseum, som regnes for at være et af verdens rigeste museer. Aflæg også besøg i Amsterdams historiske museum, Amsterdam Museum, og få en detaljeret indføring i Amsterdams historie.

Forlystelser og aktiviteter

Tag på cykeltur i byen, med en kyndig guide, eller tag på en hop-på-hop-af-bustur rundt i Amsterdam, og nyd byen, mens du hviler fødderne . Eller hvad med en aftenkanalrundfart, hvor du om bord på en flodbåd, kan nyde udsigten over den oplyste gamle bydel, mens du lytter til historier og anekdoter om Amsterdam.

Spændende butikker og markeder

Du finder mange spændende butikker overalt i Amsterdam. Snyd ikke dig selv for et besøge den maleriske bydel Jordaan med de mange specialbutikker, kunstgallerier og atmosfærefyldte caféer. Kig ind i en af de små vidunderlige gårdhaver, de såkaldte hofjes, som der er bygget ensartede gavlhuse rundt om. Holland og Amsterdam er uløseligt forbundet med dyrkningen af tulipaner, så kig også indenfor i Tulipanmuseet, når du er i Jordaan-distriktet.

Besøg et af de store markeder, som har åbent de fleste af ugens dage. De mest kendte er antikvitetsmarkedet De Looier, loppemarkedet Waterlooplein og Albert Cuyp Markt. En af de store oplevelser i Amsterdam er det farverige flydende blomstermarked på kanalen Singel.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Populære oplevelser


Populære steder at besøge

Områder i Amsterdam

Byer i nærheden af Amsterdam