Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Amsterdam

Se alle udlejningsbiler i Amsterdam

Biludlejning gennem Expedia i Amsterdam

Billeje i Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i Holland, og her har du mulighed for at opleve meget mere end bare tulipaner og vindmøller. Byen kan byde på et væld af kanaler, berømte museer og mange historiske mindesmærker, og atmosfæren er vidunderligt afslappet og tilbagelænet.

Når du rejser til Amsterdam venter der masser af oplevelser lige om hjørnet; ikke kun i det berømte Red Light District i byens centrum, men du kan leje en bil og tage på hel- eller halvdagsture ud i det hollandske landskab og komme helt tæt på den smukke natur. Der er nok at se på, uanset om du interesserer dig for kunst, kultur eller bare vil have en sjov dag.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen i Amsterdam hedder Schiphol, og den ligger ca. 18 km sydvest for byen. De mange biludlejningsfirmaer i lufthavnen ligger lige bag ankomsthal 3 ved Schiphol Plaza, så du kan nemt finde en billig biludlejning i Amsterdam. Hvis du har travlt og skal hurtigt videre fra lufthavnen, kan det være en god idé at leje en bil online eller pr. telefon inden afrejsen fra Danmark, så du bare skal hente nøglen ved biludlejningskontoret, når du er ankommet og har fået din bagage.

Hvis du har valgt at leje en bil i Amsterdam, kan du tage hul på ferien og besøge den første seværdighed, allerede når du kører fra lufthavnen. Blot 15 minutters kørsel i sydlig retning fra Schiphol ligger verdens største blomsterauktion, Aalsmeer Blomsterauktion, der holder åbent om formiddagen mandag til fredag. Det er en god idé at ankomme tidligt, og du kan enten vælge at gå rundt på egen hånd eller tilmelde dig en guidet tur, der starter kl. 7 om morgenen.

Leje af bil i Amsterdam centrum

Der ligger mange biludlejningskontorer centralt i byen, f.eks. i området omkring stationen Amsterdam Zuid og ved hovedbanegården i havneområdet, så det behøver ikke at tage langt tid at finde billig billeje i Amsterdam. Har du børn med på rejsen, vil en tur til den sjove forlystelsespark Duinrell helt sikkert blive en succes. Det er en køretur på kun 50 minutter fra Amsterdam, og her kan store og små nemt få en hel dag til at gå med at prøve de fantastiske forlystelser. Husk badetøj og håndklæder, hvis I vil prøve de mange vandrutsjebaner og bassiner i parkens vandland, Tikibad Water Park.

Hvis du vil på en længere heldagstur, kan du køre et smut til Haag, der ligger ca. 60 kilometers kørsel i sydvestlig retning fra Amsterdam. Halvvejs kan du lave en afstikker til den imponerende blomsterpark Keukenhof-haverne, der ligger i den lille by Lisse. Pak bilen med picnickurv og tæpper, og nyd frokosten i de smukke blomsterklædte omgivelser, der strækker sig over 30 hektar. Når du kommer til Haag, kan det være en god idé at parkere bilen og gå rundt til fods. Byen har et rigt kulturliv og mange historiske regeringsbygninger, og når du er træt af sightseeing, kan du sætte dig ved en af de hyggelige caféer eller restauranter i centrum og nyde en bid mad, inden turen går tilbage til Amsterdam.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Amsterdam

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Amsterdam?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 237 i Amsterdam.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Amsterdam?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Amsterdam er DKK 264.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Amsterdam?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Amsterdam?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Amsterdam

Udforsk Amsterdam med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!