Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Amsterdam

Se alle udlejningsbiler i Amsterdam

Biludlejning gennem Expedia i Amsterdam

Billeje i Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i Holland, og her har du mulighed for at opleve meget mere end bare tulipaner og vindmøller. Byen kan byde på et væld af kanaler, berømte museer og mange historiske mindesmærker, og atmosfæren er vidunderligt afslappet og tilbagelænet.

Når du rejser til Amsterdam venter der masser af oplevelser lige om hjørnet; ikke kun i det berømte Red Light District i byens centrum, men du kan leje en bil og tage på hel- eller halvdagsture ud i det hollandske landskab og komme helt tæt på den smukke natur. Der er nok at se på, uanset om du interesserer dig for kunst, kultur eller bare vil have en sjov dag.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen i Amsterdam hedder Schiphol, og den ligger ca. 18 km sydvest for byen. De mange biludlejningsfirmaer i lufthavnen ligger lige bag ankomsthal 3 ved Schiphol Plaza, så du kan nemt finde en billig biludlejning i Amsterdam. Hvis du har travlt og skal hurtigt videre fra lufthavnen, kan det være en god idé at leje en bil online eller pr. telefon inden afrejsen fra Danmark, så du bare skal hente nøglen ved biludlejningskontoret, når du er ankommet og har fået din bagage.

Hvis du har valgt at leje en bil i Amsterdam, kan du tage hul på ferien og besøge den første seværdighed, allerede når du kører fra lufthavnen. Blot 15 minutters kørsel i sydlig retning fra Schiphol ligger verdens største blomsterauktion, Aalsmeer Blomsterauktion, der holder åbent om formiddagen mandag til fredag. Det er en god idé at ankomme tidligt, og du kan enten vælge at gå rundt på egen hånd eller tilmelde dig en guidet tur, der starter kl. 7 om morgenen.

Leje af bil i Amsterdam centrum

Der ligger mange biludlejningskontorer centralt i byen, f.eks. i området omkring stationen Amsterdam Zuid og ved hovedbanegården i havneområdet, så det behøver ikke at tage langt tid at finde billig billeje i Amsterdam. Har du børn med på rejsen, vil en tur til den sjove forlystelsespark Duinrell helt sikkert blive en succes. Det er en køretur på kun 50 minutter fra Amsterdam, og her kan store og små nemt få en hel dag til at gå med at prøve de fantastiske forlystelser. Husk badetøj og håndklæder, hvis I vil prøve de mange vandrutsjebaner og bassiner i parkens vandland, Tikibad Water Park.

Hvis du vil på en længere heldagstur, kan du køre et smut til Haag, der ligger ca. 60 kilometers kørsel i sydvestlig retning fra Amsterdam. Halvvejs kan du lave en afstikker til den imponerende blomsterpark Keukenhof-haverne, der ligger i den lille by Lisse. Pak bilen med picnickurv og tæpper, og nyd frokosten i de smukke blomsterklædte omgivelser, der strækker sig over 30 hektar. Når du kommer til Haag, kan det være en god idé at parkere bilen og gå rundt til fods. Byen har et rigt kulturliv og mange historiske regeringsbygninger, og når du er træt af sightseeing, kan du sætte dig ved en af de hyggelige caféer eller restauranter i centrum og nyde en bid mad, inden turen går tilbage til Amsterdam.

Udforsk Amsterdam

Udforsk Amsterdam med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!