Billige flybilletter til Glasgow

Om Glasgow

Fly til Glasgow

Du kan flyve til Glasgow fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. Du skal dog regne med en mellemlanding. Hos Expedia kan du finde de billigste flyrejser til Glasgow og få adgang til andre besparelser på hoteller og billeje i Glasgow.

Det er nemt at tage med fly til Glasgow, men hvis du flyver fra Danmark, skal du dog påregne en mellemlanding. Der er flere forskellige flyselskaber, der flyver til Glasgow, men hvis du vil undgå en mellemlanding, kan du flyve direkte til Edinburgh, leje en bil og køre til Glasgow, hvilket tager ca. 1,5 time.

Flyrejser til Glasgow

Glasgow er den andenstørste by i Skotland og byder på en rig historie. Den er det perfekte sted til en storbyferie, hvor du kan få styret din lyst, uanset om du er til historie eller til fest og farver. I Glasgow finder du noget for enhver smag, og her er alt lige fra et livligt natteliv til smukke katedraler og verdensberømte museer.

Hvis du ankommer med fly til Glasgow, vil du sikkert gerne have mest muligt ud af din tid i Skotland, og der er masser at foretage sig. Du kan tilbringe afslappende dage med at spadsere rundt i de brostensbelagte gader i byen eller udforske Loch Lomond og byen Sterling, som ligger lige i nærheden.

Hotel i og fly til Glasgow

I Glasgow finder du både luksuriøse og billige hoteller. Der er hundredvis af lavprishoteller i Glasgow, så du kan bruge pengene på at udforske byen i stedet for, og eftersom der er nok at foretage sig, er det ikke en dårlig ide at spare, hvor du kan!

Når du booker flyrejser til Glasgow hos Expedia, er du ikke alene sikker på at få den bedste pris på alle flybilletter, du kan også spare på andre områder. Hvis du booker hotel og flyrejse til Glasgow samtidigt, kan du spare endnu mere! Du kan endda spare yderligere, hvis du booker din billeje i Glasgow gennem Expedia.

Det er både nemt og omkostningseffektivt at flyve til Glasgow, så hvorfor ikke planlægge din rejse i dag!

Flyrejser til Glasgow fra lufthavne i Danmark

Med Expedia kan du som rejsende vælge den billigste flyrejse til Glasgow med en række forskellige flyselskaber (bl.a. KLM, Air France og British Airways).

De hurtigste flyrejser tager omkring 4 timer fra København til Glasgow, inklusive en mellemlanding. Som dansker behøver du selvfølgelig ikke at bekymre dig om visa, men hvis du er af anden nationalitet, hovedsagligt uden for EU, er der forskellige krav til visa.

Fly til Glasgow Internationale Lufthavn

Glasgow Lufthavn er den næsttravleste lufthavn i Skotland og blandt de ti travleste lufthavne i Storbritannien. Millioner af passagerer til og fra destinationer verden over kommer til lufthavnen hvert år, og størstedelen af internationale fly til Skotland lander i Glasgow Internationale Lufthavn.

Glasgow Internationale Lufthavn ligger i en afstand af 12 km sydvest fra centrum af Glasgow praktisk tæt på byen, og der er en række forskellige transportmuligheder for de rejsende. Du kan benytte transportservicen, der kører fra lufthavnen regelmæssigt hele døgnet.

Der er dog også andre muligheder. Det er meget billigt at benytte dig af billeje i Glasgow, når du booker gennem Expedia, og kan føje en ekstra dimension til din ferie i Glasgow. Turen i bil fra lufthavnen er forholdsvis nem, og skiltningen er god.

Find billige flyrejser til Glasgow, og spar endnu mere på billeje og hotel i Glasgow. Med Expedia er det både nemt og hurtigt, og der er ingen grund til, at du ikke skal nyde denne smukke by i Skotland. Book din rejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Glasgow?
Glasgow (GLA-Glasgow Intl.) er en af de største lufthavne i i Glasgow. Der er dog andre lufthavne i det omkringliggende område, så sørg for at vælge den rigtige, når du reserverer din flyvetur.
Hvor langt ligger Glasgow (GLA-Glasgow Intl.) fra Glasgow?
GLA befinder sig 12 km fra Glasgow midtby, så gør dig klar til at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til Glasgow i øjeblikket?
For at finde de nyeste oplysninger om at flyve til Glasgow kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om de gældende rejserestriktioner, og om du skal gå i karantæne, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Glasgow?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Glasgow, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Glasgow med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Glasgow, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Glasgow?
Glasgow er en populær rejsedestination. Hver uge flyver et væld af rejsende til og fra Edinburgh (EDI) (55 km from downtown) og GLA (12 km from downtown). PIK (45 km from downtown) modtager også en del lufttraffik.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Glasgow?
I alt findes der 39 luftfartsselskaber, der flyver til Glasgow fra intet mindre end 152 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Glasgow?
Langt de fleste fly til Glasgow udbydes af British Airways. Den mest populære flyforbindelse er fra London til Glasgow, hvor du vil se, at British Airways har flest afgange.
Hvor mange direkte fly er der til Glasgow?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til Glasgow, vil det glæde dig at høre, at der findes 1.762 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Glasgow fra?
Fly til Glasgow fra Ashford, London og Kennington er altid populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Glasgow Lufthavn?
Hvis det er Ashford, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 1 time og 20 minutter, inden du ankommer til Glasgow. Fra lufthavnsterminalen i London tager det som regel 1 time og 23 minutter, og fra Kennington varer det 1 time og 26 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Glasgow?
Lad være med at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, erfarne rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er billigere. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre populær lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe dine billetter. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du opdager en virkelig god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Glasgow?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen så komfortabel som mulig. Følg vores råd og tips, så du let kan klare lufthavnskontrollen og udforske Glasgow, før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Allerførst skal du medbringe pas, ID-kort, kreditkort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du huske en form for underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende roman og en bærbar computer spækket med dine yndlingsserier er nogle oplagte muligheder. Hvis du har planer om at nå en lur, kan en rejsepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og vådservietter, så du kan føle dig frisk som en havørn, når du ankommer.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men en generel tommelfingerregel er at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet knive, sakse, sprøjtemaling og nytårsraketter. Sportsudstyr som bue og pil og objekter, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom skydevåben og sværd, må heller ikke komme med om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør næsten være den vigtigste prioritet, når du afgør, hvad du skal være iklædt om bord. Tænk endelig også godt over dit valg af fodtøj, da det er ret almindeligt med hævede fødder og ankler. Lukkede, rummelige sko er et godt bud.
  • Uheldigvis er en risiko ved lange flyrejser muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå, at det sker, bør du udnytte muligheden for at gå lidt ned ad midtergangen. Rejsestrømper er også en nem måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Glasgow?
Svaret er enkelt – det handler om at være velorganiseret. Vi har samlet nogle tips til at komme let gennem sikkerhedskontrollen. Glasgow kan godt gøre sig klar:

  • Det vigtigste først: Du skal fremvise rejsedokumenter og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Fjern genstande, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder tablet og telefon, skal scannes hver for sig.
  • Kan du ikke rejse uden din parfume? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, er det tilladt at tage den med om bord.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig lette gummisko.
  • Spidse eller skarpe genstande såsom knive eller sakse er ikke tilladt i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Glasgow
DestinationslufthavnGlasgow
Destinationslufthavnens IATA-kodeGLA