Om Glasgow

Fly til Glasgow

Du kan flyve til Glasgow fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. Du skal dog regne med en mellemlanding. Hos Expedia kan du finde de billigste flyrejser til Glasgow og få adgang til andre besparelser på hoteller og billeje i Glasgow.

Det er nemt at tage med fly til Glasgow, men hvis du flyver fra Danmark, skal du dog påregne en mellemlanding. Der er flere forskellige flyselskaber, der flyver til Glasgow, men hvis du vil undgå en mellemlanding, kan du flyve direkte til Edinburgh, leje en bil og køre til Glasgow, hvilket tager ca. 1,5 time.

Flyrejser til Glasgow

Glasgow er den andenstørste by i Skotland og byder på en rig historie. Den er det perfekte sted til en storbyferie, hvor du kan få styret din lyst, uanset om du er til historie eller til fest og farver. I Glasgow finder du noget for enhver smag, og her er alt lige fra et livligt natteliv til smukke katedraler og verdensberømte museer.

Hvis du ankommer med fly til Glasgow, vil du sikkert gerne have mest muligt ud af din tid i Skotland, og der er masser at foretage sig. Du kan tilbringe afslappende dage med at spadsere rundt i de brostensbelagte gader i byen eller udforske Loch Lomond og byen Sterling, som ligger lige i nærheden.

Hotel i og fly til Glasgow

I Glasgow finder du både luksuriøse og billige hoteller. Der er hundredvis af lavprishoteller i Glasgow, så du kan bruge pengene på at udforske byen i stedet for, og eftersom der er nok at foretage sig, er det ikke en dårlig ide at spare, hvor du kan!

Når du booker flyrejser til Glasgow hos Expedia, er du ikke alene sikker på at få den bedste pris på alle flybilletter, du kan også spare på andre områder. Hvis du booker hotel og flyrejse til Glasgow samtidigt, kan du spare endnu mere! Du kan endda spare yderligere, hvis du booker din billeje i Glasgow gennem Expedia.

Det er både nemt og omkostningseffektivt at flyve til Glasgow, så hvorfor ikke planlægge din rejse i dag!

Flyrejser til Glasgow fra lufthavne i Danmark

Med Expedia kan du som rejsende vælge den billigste flyrejse til Glasgow med en række forskellige flyselskaber (bl.a. KLM, Air France og British Airways).

De hurtigste flyrejser tager omkring 4 timer fra København til Glasgow, inklusive en mellemlanding. Som dansker behøver du selvfølgelig ikke at bekymre dig om visa, men hvis du er af anden nationalitet, hovedsagligt uden for EU, er der forskellige krav til visa.

Fly til Glasgow Internationale Lufthavn

Glasgow Lufthavn er den næsttravleste lufthavn i Skotland og blandt de ti travleste lufthavne i Storbritannien. Millioner af passagerer til og fra destinationer verden over kommer til lufthavnen hvert år, og størstedelen af internationale fly til Skotland lander i Glasgow Internationale Lufthavn.

Glasgow Internationale Lufthavn ligger i en afstand af 12 km sydvest fra centrum af Glasgow praktisk tæt på byen, og der er en række forskellige transportmuligheder for de rejsende. Du kan benytte transportservicen, der kører fra lufthavnen regelmæssigt hele døgnet.

Der er dog også andre muligheder. Det er meget billigt at benytte dig af billeje i Glasgow, når du booker gennem Expedia, og kan føje en ekstra dimension til din ferie i Glasgow. Turen i bil fra lufthavnen er forholdsvis nem, og skiltningen er god.

Find billige flyrejser til Glasgow, og spar endnu mere på billeje og hotel i Glasgow. Med Expedia er det både nemt og hurtigt, og der er ingen grund til, at du ikke skal nyde denne smukke by i Skotland. Book din rejse allerede i dag!