Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i London Bridge

I aften 18. dec. - 19. dec.
Denne weekend 21. dec. - 23. dec.
Næste weekend 28. dec. - 30. dec.

Mest populære hoteller nær London Bridge

Se alle 7.528 overnatningssteder i London Bridge
Grange City Hotel
Grange City Hotel
5.0 ud af 5.00,5 km fra London Bridge
4,2/5 (1.213 anmeldelser)
DKK 704/ natfor 2 gæster

Fint som det plejer at være - flot service - (eneste men - de bør gennemse alle funktioner på værelserne mellem ophold - hårtørrer virkede ikke)

Anmeldelse fra 22. aug. 2018
Grange St. Paul's
Grange St. Paul's
5.0 ud af 5.00,7 km fra London Bridge
4,3/5 (1.683 anmeldelser)
DKK 789/ natfor 2 gæster

Perfekt beliggende hotel, meget kort til flere tube stations og gå afstand til flere attraktioner. Hotellet var fint, men trænger flere steder til en kærlig hånd (dryppede fra loftet, pærer skulle skiftes osv). Spa afdelingen var rigtig god til individuelle behandlinger (massage, facial osv), men ...

Anmeldelse fra 4. apr. 2018
Club Quarters Hotel, Gracechurch
Club Quarters Hotel, Gracechurch
4.0 ud af 5.00,6 km fra London Bridge
4,1/5 (2.192 anmeldelser)
DKK 663/ natfor 2 gæster

Godt hotel med meget god service. Gratis flaske vand til at tage med. Altid hjælpsom personale. Vi vil helt sikkert bruge hotellet igen næste gang vi skal til London.

Anmeldelse fra 7. aug. 2018
The Ned
The Ned
5.0 ud af 5.00,7 km fra London Bridge
Gratis afbestilling
4,4/5 (99 anmeldelser)
DKK 1.317/ natfor 2 gæster

Great venue for a weekend stay - fab bars, restaurants and great rooms.

Anmeldelse fra 17. dec. 2018
Vintry & Mercer Hotel
Vintry & Mercer Hotel
5.0 ud af 5.00,4 km fra London Bridge
Hent priser/ natfor 2 gæster
SACO The Cannon
SACO The Cannon
4.0 ud af 5.00,5 km fra London Bridge
Gratis afbestilling
4,6/5 (52 anmeldelser)
DKK 825/ natfor 2 gæster

The staffs personal attention in showing the room and property was a nice touch. In general they were friendly and accommodating

Anmeldelse fra 15. okt. 2018
The Tower Hotel
The Tower Hotel
4.0 ud af 5.00,5 km fra London Bridge
Gratis afbestilling
4,3/5 (2.905 anmeldelser)
DKK 603/ natfor 2 gæster

Flot beliggenhed ved Tower Bridge og nærtliggende hyggelige Marina med rigtigt gode restauranter og barer.

Anmeldelse fra 1. dec. 2018
Suffolk Lane
Suffolk Lane
4.0 ud af 5.00,3 km fra London Bridge
3,8/5 (4 anmeldelser)
DKK 893/ natfor 2 gæster

The studio apartment is spacoius and comfortable for a "studio". The kitchen is fully equipped and was stocked with eggs, bacon, milk and coissants are delivered daily. The location is one block from Cannon Street station but off the main street and very quiet. Good wifi. Fiorentina at reception ...

Anmeldelse fra 9. nov. 2018
South Point Suites
South Point Suites
4.0 ud af 5.01,1 km fra London Bridge
Gratis afbestilling
4,6/5 (204 anmeldelser)
DKK 592/ natfor 2 gæster

Velbeliggende i roligt kvarter tæt på London bridge med mange lækre restauranter i ok prisleje. Rigtig god morgenmad og fantastisk kaffe. Også lille velfungerende køkken i studio. For pris et rigtigt godt køb.

Anmeldelse fra 14. maj 2018

Hotel nær London Bridge:Med overnatning nær London Bridge går du ikke helt galt i byen, hvis du skal rejse til den britiske hovedstad. Et hotel nær London Bridge giver dig nemlig et centralt og velplaceret udgangspunkt, hvorfra du let kan opleve resten af storbyen.

Overnat på et centralt beliggende hotel nær London Bridge

Der er mange hoteller nær London Bridge, så du kan sandsynligvis finde netop det overnatningstilbud, der passer til dine ønsker og behov til en pris, der passer dig. Du finder alt fra standardværelser til luksuriøse suiter. Nogle hoteller tilbyder en formidabel udsigt til nogle af byens smukke vartegn, mens andre har spa og poolområde, så du med garanti kan komme helt ned i gear, uanset om du er i London på storbyferie eller forretningsrejse. Fitnessrum og mødelokaler er andre faciliteter, som nogle hoteller nær London Bridge udbyder. Skal du til London, er det derfor værd at søge efter overnatning i netop dette område.

Et bredt udbud af seværdigheder nær dit hotel

London er en særdeles stor by, så at overnatte helt centralt i nærheden af en række seværdigheder er essentielt for at få det bedst mulige ud af din rejse. Hvis du overnatter på hotel nær London Bridge, får du et godt sted at starte, når byens mange seværdigheder skal opleves. Attraktioner nær London Bridge er blandt andet den ikoniske Tower Bridge, som du har et godt udsyn til fra London Bridge. Fæstningen Tower of London ligger også tæt på, ligesom den smukke St. Paul’s Cathedral samt et spændende udbud af museer ligger i en afstand, der er overkommelig at spadsere.

Kom nemt omkring fra dit hotel nær London Bridge

London Bridge var indtil 1750 den eneste bro over Themsen, men i dag er byen velforbundet med et utal af broer over floden samt undergrundsbanen nedenunder. ”The Tube”, som de lokale kalder den, er en nem måde at komme omkring i byen på, og en tur med en af de ikoniske røde dobbeltdækkerbusser vil bestemt også være en oplevelse værd, selvom du måske skal være forberedt på at tage en taxa tilbage til dit hotel nær London Bridge efterfølgende.

London dækker et areal på størrelse med Fyn, og vil du gerne se nogle af de områder og forstæder, som turister ellers ikke stifter bekendtskab med, er der andre muligheder. Lej en bil nær London Bridge, hvis det skal være let. At have adgang til egen bil under ferien kan gøre opholdet mindre stressende, hvis du for eksempel rejser med mindre børn og gerne vil have mulighed for at overholde faste spise- og sovetider. De mange muligheder for overnatning nær London Bridge giver dig en behagelig base uanset dine behov, så du kan nyde byen og alle de mange tilbud, som metropolen har at tilbyde. London er kendt for alt lige fra shopping, musicals, fodbold og kunstmuseer i verdensklasse, og når du overnatter centralt, kan du let få det hele med.