Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller nær London Bridge

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær London Bridge

St Christopher's Village, London Bridge - Hostel
2 out of 5
0.5 km fra London Bridge
Prisen er DKK 647 pr. nat
3.5/5Good! (190 anmeldelser)

"Hotellet var nemt at komme til fra Liverpoolsteet station, der er døgnåbnet, så man kan tjekke ind døgnet rundt. Personalet imødekommende. Vi var meget positivt overraskede, og selv om der var musik i pubben nedenunder var der ingen lydgener på værelset."…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2015

St Christopher's Village, London Bridge - Hostel
Urban Stay Shard View Apartments
4 out of 5
0.2 km fra London Bridge
Hent priser
3.8/5Good! (5 anmeldelser)

"This apartment hotel is right on a busy street. Since the unit is not air conditioned, traffic noise is constant and unrelenting. Urban View is under professional management but staff were not courteous or helpful during checkout. Check in was pleasant, but staff did not allow early check in. Although ..."…"

Anmeldelse fra 15. aug. 2018

Urban Stay Shard View Apartments
Urban Stay Lovat Lane Apartments
4 out of 5
0.3 km fra London Bridge
Hent priser
4.1/5Very Good! (8 anmeldelser)

"Logement bien placé et spacieux. Cependant des équipements pour certains en mauvais état de fonctionnement ou ayant besoin d'être rafraichis."…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2019

Urban Stay Lovat Lane Apartments
Suffolk Lane
3.5 out of 5
0.3 km fra London Bridge
Prisen er DKK 1.045 pr. nat
3.9/5Good! (39 anmeldelser)

"I was not told in advance I would have to go to another hotel property to get the key if checking in after 6pm. I received an email 7 mins before 6pm telling me this"…"

Anmeldelse fra 21. feb. 2020

Suffolk Lane
Shangri La Hotel At The Shard London
5 out of 5
0.4 km fra London Bridge
Hent priser
4.8/5Exceptional! (1,139 anmeldelser)

"Det var et super godt ophold Service var helt i top og der var bare rent over alt kan ikke finde noget som ikke var godt"…"

Anmeldelse fra 2. feb. 2020

Shangri La Hotel At The Shard London
Cheval Three Quays
5 out of 5
0.3 km fra London Bridge
Hent priser
4.9/5Exceptional! (701 anmeldelser)

"Rigtig dejligt sted. Ingen dårlige ting at bemærke."…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2019

Cheval Three Quays
Central London 2 Bedroom Flat
3 out of 5
0.2 km fra London Bridge
Hent priser
Central London 2 Bedroom Flat
Modern 2 Bedroom Flat in London Bridge 8S
Chic & Contemporary Home next to Monument Station 
DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
4 out of 5
0.5 km fra London Bridge
Prisen er DKK 1.107 pr. nat
4.4/5Wonderful! (4,031 anmeldelser)
Godt hotel.

"Dejligt hotel, pænt og rent og med godt personale."…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2019

DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i London Bridge
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær London Bridge:Med overnatning nær London Bridge går du ikke helt galt i byen, hvis du skal rejse til den britiske hovedstad. Et hotel nær London Bridge giver dig nemlig et centralt og velplaceret udgangspunkt, hvorfra du let kan opleve resten af storbyen.

Overnat på et centralt beliggende hotel nær London Bridge

Der er mange hoteller nær London Bridge, så du kan sandsynligvis finde netop det overnatningstilbud, der passer til dine ønsker og behov til en pris, der passer dig. Du finder alt fra standardværelser til luksuriøse suiter. Nogle hoteller tilbyder en formidabel udsigt til nogle af byens smukke vartegn, mens andre har spa og poolområde, så du med garanti kan komme helt ned i gear, uanset om du er i London på storbyferie eller forretningsrejse. Fitnessrum og mødelokaler er andre faciliteter, som nogle hoteller nær London Bridge udbyder. Skal du til London, er det derfor værd at søge efter overnatning i netop dette område.

Et bredt udbud af seværdigheder nær dit hotel

London er en særdeles stor by, så at overnatte helt centralt i nærheden af en række seværdigheder er essentielt for at få det bedst mulige ud af din rejse. Hvis du overnatter på hotel nær London Bridge, får du et godt sted at starte, når byens mange seværdigheder skal opleves. Attraktioner nær London Bridge er blandt andet den ikoniske Tower Bridge, som du har et godt udsyn til fra London Bridge. Fæstningen Tower of London ligger også tæt på, ligesom den smukke St. Paul’s Cathedral samt et spændende udbud af museer ligger i en afstand, der er overkommelig at spadsere.

Kom nemt omkring fra dit hotel nær London Bridge

London Bridge var indtil 1750 den eneste bro over Themsen, men i dag er byen velforbundet med et utal af broer over floden samt undergrundsbanen nedenunder. ”The Tube”, som de lokale kalder den, er en nem måde at komme omkring i byen på, og en tur med en af de ikoniske røde dobbeltdækkerbusser vil bestemt også være en oplevelse værd, selvom du måske skal være forberedt på at tage en taxa tilbage til dit hotel nær London Bridge efterfølgende.

London dækker et areal på størrelse med Fyn, og vil du gerne se nogle af de områder og forstæder, som turister ellers ikke stifter bekendtskab med, er der andre muligheder. Lej en bil nær London Bridge, hvis det skal være let. At have adgang til egen bil under ferien kan gøre opholdet mindre stressende, hvis du for eksempel rejser med mindre børn og gerne vil have mulighed for at overholde faste spise- og sovetider. De mange muligheder for overnatning nær London Bridge giver dig en behagelig base uanset dine behov, så du kan nyde byen og alle de mange tilbud, som metropolen har at tilbyde. London er kendt for alt lige fra shopping, musicals, fodbold og kunstmuseer i verdensklasse, og når du overnatter centralt, kan du let få det hele med.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring London Bridge?
London Bridge ligger i et livligt område af London, som er kendt for flodbredder og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 845 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste tæt på London Bridge?
I nærheden af London Bridge er Shangri La Hotel At The Shard London et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 5 stjerner tilbyder en restaurant og en indendørs pool. Andre gode muligheder i nærheden omfatter Residence Inn by Marriott London Tower Bridge og St Christopher’s Village, London Bridge - Hostel.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i London Bridge?
Ja! De fleste af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i London Bridge.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af London Bridge?
Tower of London, Tate Modern og National Gallery fremviser forskellige udstillinger, som du kan udforske, når du er i byen. Udforsk vartegn såsom The Shard, The Gherkin og Tower Bridge. Du kan se forestillinger i Barbican Arts Centre, Aldwych Theatre og Lyceum Theatre.
Hvordan kommer jeg til London Bridge?
De lokale metrostationer inkluderer Bermondsey Metrostation og London Bridge Metrostation. Du kan med fordel leje en bil på din tur, hvis du ønsker at udforske alt i området.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i London Bridge

Flere valgmuligheder