Billige flybilletter til Tenerife

Billigste flyrejser til Tenerife

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 222, kr for en enkeltbillet og 1.417, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Europa
Binter Canarias
Air Europa
Binter Canarias
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Binter Canarias
Brussels Airlines
Brussels Airlines

Om Tenerife

Fly Tenerife

Drømmer du om en flyrejse til den skønne solskinsø Tenerife, kan du nemt tage et fly dertil fra Danmark. Tenerife er en fantastisk smuk rejsedestination med et varmt klima året rundt og mange solskinstimer i løbet af året. Her finder du både skønne naturoplevelser, spændende historiske oplevelser samt sjove aktiviteter for hele familien.

Tenerife har to lufthavne Tenerife Nord og Tenerife Syd, der ligger henholdsvis nord og syd på øen, så du bør forsøge at flyve til den lufthavn, der ligger tættest på dit overnatningssted. Tenerife Nord Lufthavn ligger ikke langt fra San Cristóbal de La Laguna og Santa Cruz, men da de fleste turister opholder sig på den sydlige del af øen, tager Tenerife Syd Lufthavn imod de fleste besøgende.

På Tenerife kan du finde mange dejlige hoteller og sjove aktiviteter, og du kan leje en bil, hvis du gerne selv vil finde rundt på øen. Find din billige flyrejse til denne smukke solskinsoase, og oplev alt det, øen har at byde på.

Fly til Tenerife Nord Lufthavn

I Tenerife Nord Lufthavn har du et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer og rig mulighed for at shoppe lidt inden din rejse. Trænger børnene til at bruge lidt energi før flyveturen, er der et dejligt legeområde ved afgangshallen.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du vælge at benytte de offentlige busruter, der afgår regelmæssigt til flere af byerne på øen. Foretrækker du en udlejningsbil, som du kan reservere i forvejen, inden du ankommer, kan du finde flere udlejningsfirmaer at vælge imellem i terminalbygningen.

Billige flybilletter til spændende oplevelser på Tenerife

Den sydlige del af Tenerife er en populær turistdestination, og nogle af de mest turistvenlige resorter findes i Playa de las Americas eller Los Cristianos. Her finder du lækre sandstrande, gode shoppingcentre, restauranter, underholdning, golffaciliteter og ikke mindst vand- og dyreparker til børnene. Besøg for eksempel vandlandet Siam Park, der er det største af slagsen i Europa. Parken har aktiviteter og rutsjebaner for alle aldersgrupper, der er livreddere til stede og rig mulighed for at købe mad og drikke. Du kan også vælge Aqualand, hvor der ud over de mange sjove vandaktiviteter også finder et delfinshow sted hver dag.

Du bør dog også forsøge at lægge turen forbi den mere grønne del af øen mod nord. Puerto de la Cruz er en hyggelig og charmerende by med et dejligt havneområde, og det er også mod nord, du finder vulkanen Teide. Tag en guidet bustur op på bjerget, eller har du lyst til noget lidt mere aktivt, kan du arrangere en tur, hvor du bliver transporteret op på Teide og derefter springer på cyklen ned ad bjerget. Kør de 35 kilometer ned uden at behøve at træde i pedalerne en eneste gang.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder på Tenerife

Er du mere til de historiske seværdigheder, vil du også finde mange spændende monumenter og bygninger på Tenerife. Besøg blandt andet katedralen San Christóbel de La Laguna eller nogle af øens arkæologiske områder, som for eksempel pyramiderne ved byen Güimar. Disse pyramider menes at stamme helt tilbage fra år 1200 f.Kr., og her kan du også besøge et museum, der fremviser genstande, som er blevet fundet i området.

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Tenerife
DestinationslufthavnTenerife South
IATA-kode til destinationslufthavnTFS
DestinationTenerife
Flyrejsens pris1.206, kr

Populære flyrejser til Tenerife

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 222, kr for en enkeltbillet og 1.417, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Brussels Airlines