Billige flybilletter til Tenerife

Billigste flyrejser til Tenerife

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 180 kr. for en enkeltbillet og 1.123 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
easyJet
Vueling Airlines

Om Tenerife

Fly Tenerife

Drømmer du om en flyrejse til den skønne solskinsø Tenerife, kan du nemt tage et fly dertil fra Danmark. Tenerife er en fantastisk smuk rejsedestination med et varmt klima året rundt og mange solskinstimer i løbet af året. Her finder du både skønne naturoplevelser, spændende historiske oplevelser samt sjove aktiviteter for hele familien.

Tenerife har to lufthavne Tenerife Nord og Tenerife Syd, der ligger henholdsvis nord og syd på øen, så du bør forsøge at flyve til den lufthavn, der ligger tættest på dit overnatningssted. Tenerife Nord Lufthavn ligger ikke langt fra San Cristóbal de La Laguna og Santa Cruz, men da de fleste turister opholder sig på den sydlige del af øen, tager Tenerife Syd Lufthavn imod de fleste besøgende.

På Tenerife kan du finde mange dejlige hoteller og sjove aktiviteter, og du kan leje en bil, hvis du gerne selv vil finde rundt på øen. Find din billige flyrejse til denne smukke solskinsoase, og oplev alt det, øen har at byde på.

Fly til Tenerife Nord Lufthavn

I Tenerife Nord Lufthavn har du et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer og rig mulighed for at shoppe lidt inden din rejse. Trænger børnene til at bruge lidt energi før flyveturen, er der et dejligt legeområde ved afgangshallen.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du vælge at benytte de offentlige busruter, der afgår regelmæssigt til flere af byerne på øen. Foretrækker du en udlejningsbil, som du kan reservere i forvejen, inden du ankommer, kan du finde flere udlejningsfirmaer at vælge imellem i terminalbygningen.

Billige flybilletter til spændende oplevelser på Tenerife

Den sydlige del af Tenerife er en populær turistdestination, og nogle af de mest turistvenlige resorter findes i Playa de las Americas eller Los Cristianos. Her finder du lækre sandstrande, gode shoppingcentre, restauranter, underholdning, golffaciliteter og ikke mindst vand- og dyreparker til børnene. Besøg for eksempel vandlandet Siam Park, der er det største af slagsen i Europa. Parken har aktiviteter og rutsjebaner for alle aldersgrupper, der er livreddere til stede og rig mulighed for at købe mad og drikke. Du kan også vælge Aqualand, hvor der ud over de mange sjove vandaktiviteter også finder et delfinshow sted hver dag.

Du bør dog også forsøge at lægge turen forbi den mere grønne del af øen mod nord. Puerto de la Cruz er en hyggelig og charmerende by med et dejligt havneområde, og det er også mod nord, du finder vulkanen Teide. Tag en guidet bustur op på bjerget, eller har du lyst til noget lidt mere aktivt, kan du arrangere en tur, hvor du bliver transporteret op på Teide og derefter springer på cyklen ned ad bjerget. Kør de 35 kilometer ned uden at behøve at træde i pedalerne en eneste gang.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder på Tenerife

Er du mere til de historiske seværdigheder, vil du også finde mange spændende monumenter og bygninger på Tenerife. Besøg blandt andet katedralen San Christóbel de La Laguna eller nogle af øens arkæologiske områder, som for eksempel pyramiderne ved byen Güimar. Disse pyramider menes at stamme helt tilbage fra år 1200 f.Kr., og her kan du også besøge et museum, der fremviser genstande, som er blevet fundet i området.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Tenerife?
Den bedste mulighed er at bruge vores funktionelle filter “Intet ændringsgebyr”. Du skal bare indtaste dine foretrukne datoer og andre oplysninger, klikke på “Søg”-knappen og sætte kryds i feltet nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” (til venstre på din skærm). Expedia gør det let som en leg at finde fleksible, billige billetter til Tenerife.
Hvilke flyselskaber flyver til Tenerife?
Vueling er et populært luftfartsselskab, der tilbyder flyrejser til Tenerife. Søg efter flybilletter til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), og få 4 flyrejser per måned med Vueling at vælge blandt.
Hvor finder jeg billige billetter til Tenerife?
I løbet af de sidste syv dage var 1.123 kr. den laveste pris for en flyrejse til Tenerife. Sørg for at booke i god tid, og vær fleksibel med dine datoer for at få en endnu billigere pris. Søg efter dine flybilletter til Tenerife, og sammenlign priser for nærliggende datoer ved at klikke på “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Tenerife?
Prisen for en returbillet til Tenerife i løbet af de sidste syv dage svingede mellem 1.123 kr. og 986 kr.. Hvis du skulle have haft en enkeltbillet fra Alicante (ALC), kunne du have fundet et billigt tilbud fra kun 180 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Tenerife?
Når du har planlagt, hvor du skal overnatte i Tenerife, kan du vælge blandt disse travle lufthavne:

  • Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) - 2588 fly per måned.
  • Tenerife (TFS-Tenerife South) - 2256 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Tenerife?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen for flybilletter til Tenerife mellem 1.123 kr. og 986 kr.. Priserne stiger typisk, jo længere du venter, så søg efter et tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Tenerife?
Januar er den ideelle måned, hvis du skal have fingrene i budgetvenlige tilbud på flyrejser til Tenerife. Bemærk, at de dyreste tidspunkter at booke rejser på i Danmark er sommermånederne og under højtider som jul og påske.
Hvor lang er en flyrejse til Tenerife?
Hvor længe du skal være i luften afhænger af en række ting, herunder din afrejseby. Den gennemsnitlige rejsetid for nogle af de mest populære indenrigsruter til Tenerife vises herunder:

  • Las Palmas (LPA-Gran Canaria) til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) - 30 minutter
  • Santa Cruz de la Palma (SPC) til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) - 30 minutter
  • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) - 2 timer og 51 minutter

Oplysninger om flyrejsen til Tenerife
Destinationslufthavn
Tenerife Nord
Destinationslufthavnens IATA-kode
TFN
Destinationsby
Santa Cruz de Tenerife
Pris for flyrejse tur-retur
509 kr.

Populære flyrejser til Tenerife

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 180 kr. for en enkeltbillet og 1.123 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines