Billigste flyrejser til De Kanariske Øer

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 591 for en enkeltbillet og DKK 904 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Kort

De bedste tilbud på fly + hotel i

Fly til De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en populær feriedestination, der lokker mange besøgende til med sine smukke sandstrande og behagelige klima året rundt. Mange danskere rejser hertil i vinterhalvåret med henblik på sol og varme, og det er muligt af finde billige flybilletter til De Kanariske Øer året rundt. Fra Danmark kan du flyve direkte til nogle af de mest populære øer som f.eks. Gran Canaria og Tenerife, og du kan dermed ligge og sole dig på en palmestrand i løbet af ingen tid. De Kanariske Øer er en vulkansk øgruppe, der ligger ud for den nordafrikanske kyst. Den største af øerne er Tenerife, som har sin egen aktive vulkan, Teide, der er en del af Teide Nationalpark med et tilhørende astronomisk observatorium. Tenerife Sur Lufthavn ligger på øens sydspids ca. 60 kilometer syd for hovedbyen Santa Cruz de Tenerife. Går din ferie på De Kanariske Øer i stedet til Gran Canaria, kan du også flyve til Gran Canaria Lufthavn, som ligger på øens østkyst. Benyt dig af biludlejning på De Kanariske Øer – så er det er en del nemmere at komme rundt og se øens mange seværdigheder. Besøg f.eks. hovedbyen Las Palmas, der med 380.000 indbyggere er den største by på øgruppen. Her kan du få den perfekte kombination af badeferie og storbyferie, da byen byder på spændende museer og seværdigheder, gode indkøbsmuligheder og en dejlig fem kilometer lang sandstrand. Du kan også køre til byen Puerto Rico på den modsatte side af øen, hvis du har lyst til at opleve Gran Canarias pulserende natteliv.

Billige fly til De Kanariske Øer – tag på øhop

Øgruppens resterende øer er Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera og El Hierro. Hvis du har lyst til at besøge flere af øerne under din ferie, er det ikke noget problem, da adskillige færge- og flyruter forbinder øerne. Det er også muligt at flyve fra Danmark til f.eks. lufthavnene på Fuerteventura og Lanzarote, men det kræver sædvanligvis en mellemlanding på vejen, og så skal du lægge et par timer til rejsetiden.

Billige flyrejser til De Kanariske Øer

Hvis du rejser med hele familien, kan det være en god idé at bestille en pakkerejse, hvor I bestiller fly, biludlejning og hotel på De Kanariske Øer på en gang. Så er alt klaret hjemmefra, og I skal bare koncentrere jer om at nyde ferien og sydens sol. De Kanariske Øer er et oplagt rejsemål for familier med børn, takket være de børnevenlige strande og mange aktiviteter som f.eks. vandlandet Siam Park på Tenerife og Angry Birds Activity Park på Gran Canaria. De fleste køber flybilletter til De Kanariske Øer på grunden af strandene og klimaet, men maden er også noget helt særligt her. Her er hovedretten ikke en ret, men tapas – en lang række små retter, hvilket er en fantastisk måde at spise ude på. På De Kanariske Øer hedder tapas enyesques. Prøv også den særlige lokale sovs Mojo (udtales mó-ho), der findes i et utal af varianter.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til De Kanariske Øer på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til De Kanariske Øer.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til De Kanariske Øer med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til De Kanariske Øer. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til De Kanariske Øer!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til De Kanariske Øer under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i De Kanariske Øer tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til De Kanariske Øer, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.