Billigste flyrejser til Las Palmas de Gran Canaria

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 561 for en enkeltbillet og DKK 883 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Dec 7, 2019

Nej

Nov 27, 2018

Kunne være dejligt med lidt sundere mad ombord evt. En vegetar ret🙏🏼

Fly til Las Palmas

På en rejse til Las Palmas på Gran Canaria vil du opleve et sandt paradis med rig mulighed for sol og lækre badetemperaturer næsten hele året rundt. Byen ligger på den nordøstlige del af øen og har hele to bugter med gode strande. I Las Palmas kan du næsten hver weekend opleve Vela Latina-regattaer langs kysten. Kig ud af flyvinduet, når I nærmer jer, og oplev, hvordan øen dukker op som en lille plet i det store hav. Las Palmas byder på så mange oplevelser, at du er sikker på at finde noget for hele familien.

Flyrejser til Las Palmas

Med flybilletter til Las Palmas ankommer du til Las Palmas Gran Canaria Lufthavn, som ligger på den østlige del af øen syd for Las Palmas. I lufthavnen kan du købe mad og drikke samt shoppe i de forskellige butikker blandt andet en delikatessebutik og en blomsterhandler. Du finder også hæveautomater og vekselbureauer, så du kan klare disse sager, når du kommer frem. Rejser du med børn, er der et legeområde, hvor børnene kan boltre sig i ventetiden, og der er puslefaciliteter flere steder. Skulle du få brug for det, har lufthavnen både et apotek og en klinik, hvor du kan få hjælp, hvis du skulle blive syg. Du har mulighed for en halv times gratis trådløst internet i lufthavnen, hvis du skal ordne nogle ting ved ankomst eller inden afrejse. I lufthavnen er der også flere turistbureauer, som kan hjælpe dig med informationer om dit ophold.

Read More

Flybillet til Las Palmas fra Danmark

Du kan nå Las Palmas relativt hurtigt fra København Lufthavn eller Billund Lufthavn med kun én mellemlanding på turen, hvis det er vigtigt for dig med kortest mulig rejsetid. Søger du dog billige fly til Las Palmas, kan det ofte være en fordel at overveje en længere rejsetid og flere stop på vejen. Med en fleksibel rejseplan er der større sandsynlighed for at finde billige flybilletter til Las Palmas, ligesom det åbner for andre muligheder. Har du tiden til det, kan du benytte chancen for at besøge andre interessante byer, som for eksempel Amsterdam eller Madrid, og få mere ud af din ferie. Du kan eventuelt spare flere penge, hvis du booker dit hotel i Las Palmas sammen med dine flybilletter.

Tjek med dit hotel, om de tilbyder at hente dig i lufthavnen, når du kommer frem, hvilket ofte er den billigste løsning. Der kører også busser fra lufthavnen til Las Palmas og mange andre destinationer rundt omkring på øen. Bussen er ca. 30 minutter om at køre ind til centrum af Las Palmas. Du kan også benytte dig af biludlejning i Las Palmas Lufthavn og dermed selv være herre over din videre rejsetid. Det giver dig også mulighed for frit at kunne tage ud at opleve de mange andre spændende steder på øen. Hvis det bare skal være så nemt og hurtigt som muligt, kan du også hoppe i en taxa fra lufthavnen.

Populære flyrejser til Las Palmas de Gran Canaria

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 561 for en enkeltbillet og DKK 883 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.