Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Las Palmas de Gran Canaria

Biludlejning Las Palmas de Gran Canaria – så kommer du nemt rundt

En rejse til Las Palmas bliver endnu mere bekvem, hvis du lejer en bil, som du kan have til rådighed under dit ophold. Du finder et bredt udvalg af biler, som alle tilbydes til en god pris og uden skjulte omkostninger, så du behøver ikke bekymre dig om ekstra udgifter.

Få endnu mere ud af din ferie ved at benytte dig af billig biludlejning i Las Palmas, og tag på opdagelse på hele øen. Nyd en malerisk køretur langs Atlanterhavskysten, eller kør op i bjergene, og oplev den storslåede udsigt. Er du mere til shopping, restauranter og det sprudlende byliv, finder du det hele i Las Palmas eller i nogle af øens små stemningsfulde byer.

Billeje Las Palmas – et bredt udvalg

Når du køber flybilletter til Las Palmas lander du i Gran Canaria Lufthavn. Du finder masser af biludlejningsfirmaer her, så du kan hurtigt hente din udlejningsbil, når flyet er landet. Der er dog også mange biludlejningsfirmaer i Las Palmas, så selvom du først beslutter dig for at leje en bil midt under din ferie, har du stadig et bredt udvalg af biler til gode priser at vælge imellem. Men husk, at der kan være penge at spare, hvis du reserverer en udlejningsbil, samtidig med at du booker dit hotel i Las Palmas.

Leje af bil i Las Palmas til masser af aktiviteter

Når du skal beslutte dig for, hvilken bil du har brug for under din ferie, er det en god idé at tænke over, hvad du skal bruge bilen til. Men med de mange biltyper at vælge imellem finder du nemt en vogn, der passer til dit behov. Hvis du har børn med på rejsen, kan du med fordel vælge en rummelig stationcar eller en større sedan med god plads til børnenes legetøj og eventuelt et barnesæde. Har du medbragt dit surfbræt og andet udstyr til surfing, er en minivan praktisk, da du har plads til alt dit grej. Der er flere pragtfulde golfbaner på øen, så en større bil er også god, hvis du besøger Gran Canaria for at spille golf og har alt dit golfudstyr med. Skal du og din bedre halvdel derimod primært cruise langs kysten eller ad byernes boulevarder, kan du vælge en smart cabriolet, hvor du får vind i håret og sol i kinderne.

Når du benytter dig af billig billeje i Las Palmas kan du også vælge en kraftfuld firehjulstrækker, som med lethed kan klare øens kuperede terræn og stejle veje. Landskabet er også ideelt at udforske til fods eller på cykel, og hvis du har en bil til rådighed, kan du køre ud og finde det bedste sted at starte. Med en udlejningsbil kan du tilmed opleve en større del af øen. Så det er bare med at spænde mountainbiken bag på bilen eller pakke vandrestøvlerne, og så er du klar til eventyr på denne vidunderlige kanariske ø.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Las Palmas de Gran Canaria

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Las Palmas de Gran Canaria er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Las Palmas de Gran Canaria?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Las Palmas de Gran Canaria?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Las Palmas de Gran Canaria

Udforsk Las Palmas de Gran Canaria med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!