Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Udforsk Gran Canaria

Udforsk Gran Canaria med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!

Biludlejning gennem Expedia i Gran Canaria

Billeje på Gran Canaria

Gran Canaria ligger i Atlanterhavet 200 km ud for Afrikas kyst, og denne skønne spanske ferieø med det behagelige klima tiltrækker mange vintergæster, når kulden bider i det kolde nord. Det er ikke svært at finde en biludlejning på Gran Canaria, uanset om du flyver til lufthavnen Aeropuerto de Gran Canaria, der ligger på øens østlige del, eller sejler dertil fra en af de andre kanariske øer.

Hvis du vælger at leje en bil, får du mulighed for at udforske de mange spændende dele af den fantastiske ø, og her er masser at se på og opleve for hele familien: Strand og sand eller bjerge og barrancos – du finder det hele på Gran Canaria.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen på Gran Canaria ligger ca. 18 km fra hovedbyen Las Palmas, og så snart du er landet og træder ud i terminalen, kan du vælge mellem mange forskellige biludlejningsfirmaer. Det er nemt at finde billig biludlejning på Gran Canaria, og hvis du lejer en bil online inden rejsen, har du både mulighed for at spare tid og penge. Påtænker du at køre øen rundt med hele familien, er det smart at leje en større bil med mere komfort, men hvis du rejser alene eller ikke påtænker de store ekskursioner, kan du spare penge ved at leje en lille bil til en fordelagtig pris.

Hvis du tager til Gran Canaria på aktivferie, er det en god idé at leje en bil allerede i lufthavnen, f.eks. hvis du skal transportere golfkøller eller andet udstyr. Der findes mange skønne golfbaner på Gran Canaria, f.eks. i nærheden af storbyen Las Palmas, hvor du finder Spaniens ældste golfklub, og på den sydlige del af øen omkring Maspalomas-ørkenen og feriebyen Playa del Inglés. Find overnatning i Playa del Inglés hvis du vil blive et par dage. Har du surfbræt, dykker- eller snorkeludstyr med i bilen, skal du køre mod de surfervenlige strande, f.eks. bystranden Las Canteras i Las Palmas eller en af de mange strande på sydkysten.

Billeje i Las Palmas

Hvis du skal bo på hotel i Las Palmas, er der mange muligheder for at finde billig billeje på Gran Canaria. Planlæg på forhånd, hvilke steder du ønsker at besøge: Du kan f.eks. køre 15 km i sydlig retning fra byen til Pico de Bandama, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele østkysten. Det er muligt at køre hele vejen til toppen, hvorefter du kan parkere bilen og gå ad den smukke sti over knasende lavasten til bunden af vulkankrateret.

Gran Canarias mest populære strande ligger generelt i eller tæt på de større turistbyer. Men med over 80 forskellige strande at vælge imellem, er det også muligt at finde en lidt afsides strand med færre mennesker, hvis du ønsker fred og ro. Lej en bil, pak en picnickurv, og tag hele familien med på en strandtur, f.eks. til Playa de Meloneras, hvor der aldrig bliver overfyldt – brug eventuelt et par dage på et hotel i Playa de Meloneras. Du kan også køre til den lille badeby Puerto Rico og tage på en bådudflugt langs kysten – det perfekte alternativ til stranden, hvis du vil nyde varmen og solens genskin i havet.