Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Gran Canaria

Billeje på Gran Canaria

Gran Canaria ligger i Atlanterhavet 200 km ud for Afrikas kyst, og denne skønne spanske ferieø med det behagelige klima tiltrækker mange vintergæster, når kulden bider i det kolde nord. Det er ikke svært at finde en biludlejning på Gran Canaria, uanset om du flyver til lufthavnen Aeropuerto de Gran Canaria, der ligger på øens østlige del, eller sejler dertil fra en af de andre kanariske øer.

Hvis du vælger at leje en bil, får du mulighed for at udforske de mange spændende dele af den fantastiske ø, og her er masser at se på og opleve for hele familien: Strand og sand eller bjerge og barrancos – du finder det hele på Gran Canaria.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen på Gran Canaria ligger ca. 18 km fra hovedbyen Las Palmas, og så snart du er landet og træder ud i terminalen, kan du vælge mellem mange forskellige biludlejningsfirmaer. Det er nemt at finde billig biludlejning på Gran Canaria, og hvis du lejer en bil online inden rejsen, har du både mulighed for at spare tid og penge. Påtænker du at køre øen rundt med hele familien, er det smart at leje en større bil med mere komfort, men hvis du rejser alene eller ikke påtænker de store ekskursioner, kan du spare penge ved at leje en lille bil til en fordelagtig pris.

Hvis du tager til Gran Canaria på aktivferie, er det en god idé at leje en bil allerede i lufthavnen, f.eks. hvis du skal transportere golfkøller eller andet udstyr. Der findes mange skønne golfbaner på Gran Canaria, f.eks. i nærheden af storbyen Las Palmas, hvor du finder Spaniens ældste golfklub, og på den sydlige del af øen omkring Maspalomas-ørkenen og feriebyen Playa del Inglés. Find overnatning i Playa del Inglés hvis du vil blive et par dage. Har du surfbræt, dykker- eller snorkeludstyr med i bilen, skal du køre mod de surfervenlige strande, f.eks. bystranden Las Canteras i Las Palmas eller en af de mange strande på sydkysten.

Billeje i Las Palmas

Hvis du skal bo på hotel i Las Palmas, er der mange muligheder for at finde billig billeje på Gran Canaria. Planlæg på forhånd, hvilke steder du ønsker at besøge: Du kan f.eks. køre 15 km i sydlig retning fra byen til Pico de Bandama, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele østkysten. Det er muligt at køre hele vejen til toppen, hvorefter du kan parkere bilen og gå ad den smukke sti over knasende lavasten til bunden af vulkankrateret.

Gran Canarias mest populære strande ligger generelt i eller tæt på de større turistbyer. Men med over 80 forskellige strande at vælge imellem, er det også muligt at finde en lidt afsides strand med færre mennesker, hvis du ønsker fred og ro. Lej en bil, pak en picnickurv, og tag hele familien med på en strandtur, f.eks. til Playa de Meloneras, hvor der aldrig bliver overfyldt – brug eventuelt et par dage på et hotel i Playa de Meloneras. Du kan også køre til den lille badeby Puerto Rico og tage på en bådudflugt langs kysten – det perfekte alternativ til stranden, hvis du vil nyde varmen og solens genskin i havet.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Gran Canaria

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Gran Canaria?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Gran Canaria.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Gran Canaria?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Gran Canaria er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Gran Canaria?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Gran Canaria?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Gran Canaria

Udforsk Gran Canaria med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!