Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Gran Canaria

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Gran Canaria

Fly til Gran Canaria

Gran Canaria byder på et dejligt mildt klima, skønne sandstrande og spændende aktiviteter. Med en flyrejse til denne paradisø i Atlanterhavet kommer du ikke til at kede dig. Afslapning i solen på en lækker hvid sandstrand eller sjove vandsportsaktiviteter og interessante seværdigheder; denne ø har noget for enhver.

Tag et billigt fly til Gran Canaria fra Danmark, enten direkte eller med en enkelt mellemlanding alt efter pris og afrejsetidspunkt, og gå fra borde i Las Palmas de Gran Canaria Lufthavn. Denne lufthavn ligger knap 20 kilometer uden for Las Palmas.

Gran Canaria er en populær turistdestination. Nyd smukke naturoplevelser med kæresten, spændende historiske oplevelser med vennerne eller sjove aktiviteter med familien. Uanset hvem du rejser sammen med, vil denne spanske solskinsø have noget at byde på.

Gran Canaria Lufthavn

Gran Canaria Lufthavn ligger på den østlige del af øen ikke langt fra de populære turiststeder i de østlige og sydlige områder. Lufthavnen har et bredt udvalg af både butikker og spisesteder.

Har du købt dine flybilletter til en charterferie, er der muligvis sørget for transport til dit hotel, når du ankommer til lufthavnen, men ellers går der flere offentlige busruter til byerne rundt omkring på øen.

En behagelig transportmulighed er naturligvis også en taxa. Der findes taxarækker ved terminalbygningerne. Ønsker du at kunne udforske øen på egen hånd uden at skulle vente på en bus eller en turguide, kan du vælge at leje en bil hos et af biludlejningsfirmaerne i lufthavnen. Book eventuelt bilen, inden du rejser, så du undgår køer og blot skal hente nøglen, når du ankommer.

Billige flybilletter til sol, strand og vand på Gran Canaria

De fleste besøgende til Gran Canaria kommer for at nyde de dejlige sandstrande. Få genopladet batterierne under den varme sol, mens du nyder sandet under fødderne og en forfriskende dukkert i det krystalklare hav. Er du interesseret i en dasende badeferie, findes der ikke en bedre destination.

Øen har subtropisk klima med behagelige temperaturer året rundt. Den årlige gennemsnitstemperatur er på omkring 21 grader, og i august er den gennemsnitlige temperatur på knap 30 grader. Mellem oktober og marts kan der forekomme regn, men dette ses næsten udelukkende som byger.

Flyrejse til spændende oplevelser på Gran Canaria

Gran Canaria byder på mange aktiviteter, hvis du har lyst til at se andet af øen end de skønne strande. Tag et spil golf, lej en cykel og kør en tur op i bjergene, udforsk øen på en vandretur, og kast dig ud i dykning, kamelridning eller windsurfing.

Besøg Mundo Aborigen uden for byen Playa del Ingles. Mundo Aborigen er en rekonstruktion af en landsby, hvor du kan se hvordan urfolket på øen engang boede. Landbyen har et tilhørende arkæologisk museum.

Skal børnene forkæles, har Gran Canaria et stort og varieret udvalg af familieaktiviteter. Tag familien med i Holiday World Tivolipark i Maspalomas. Her kan børnene prøve rutsjebaner, karruseller og forlystelser. I Maspalomas ligger desuden vandlandet Aqualand, der har flere pools og vandrutsjebaner, samt Palmitos Park, der er en slags zoologisk have med en lang række forskellige dyrearter. Du kan desuden tage børnene med til Sioux City i San Augustin, hvor de kan opleve en westernby med shows og underholdning flere gange om dagen.