Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Gran Canaria

Se alle 4 aktiviteter i Gran Canaria

Badning og spændende oplevelser – Gran Canaria

Gran Canaria er først og fremmest kendt for sine fantastiske badestrande og det dejlige milde klima som gør at du kan svømme

slikke sol og kaste dig ud i vandsport året rundt.

Badning og dykning udgør dog langt fra alle aktiviteter på Gran Canaria da den vulkanske ø har et bjergrigt naturskønt indre der bare venter på at blive udforsket samt flere mindesmærker fra de indfødte guanches.

For børn og barnlige sjæle er det også et must at besøge dyreparken Palmitos samt tivoliet Holiday World.

Nyd solen og udforsk havet på Gran Canaria

Strandene på Gran Canaria har generelt en langt højere standard end hvad vi er vant til her i Norden og den bedste af dem alle er Playa de Maspalomas som ligger på Gran Canarias sydspids. Det gyldne sand strækker sig flere kilometer og ender i de smukke høje sandklitter Dunas de Maspalomas som du kan opleve på en spændende ridetur på kamel hvor du gynger af sted i takt med kamelernes skridt.

Er du ekstra eventyrlysten står der dykkerinstruktører parat til at tage dig med ud og dykke forskellige steder på øen. For eksempel kan du hilse på djævlerokker søde søheste og små hajer i Sardina del Norte ud for øens nordlige kyst imens dykkerstedet La Catedral består af pragtfulde naturlige klippeformationer der ligner mægtige bygninger under havet.

Tag på eventyr i Gran Canarias natur

Det oprindelige folk på Gran Canaria var et primitivt folkefærd som boede i huler og samledes rundt om Gran Canarias naturskatte for at hylde guderne indtil øen blev overtaget af spanierne i år 1483.

En af de oplevelser på Gran Canaria som du især bør unde dig selv er en tur til klipperne Roque Nublo og Roque Bentayga som er navnene på en række mægtige vulkanske basaltsten der tårner op over resten af øen og blev anset som hellige steder af de indfødte. Til Roque Bentayga hører der et spændende museum og ikke langt derfra kan du se det store grottesystem Cuevas del Rey hvor guanches-folket plejede at bo.

Du kan enten køre til klipperne i bil tage med på en arrangeret ridetur eller vandre i et behageligt tempo langs de utallige stier der gennemskærer området. Det er helt op til dig.

Besøg også gerne Santa Ana-katedralen i Gran Canarias hovedby Las Palmas samt byens gamle fæstning Castillo de la Luz der blev bygget i slutningen af det 15. århundrede.

Aktiviteter – Gran Canaria for børn

Palmitos Park er en af børnenes foretrukne attraktioner på Gran Canaria da det er en dyrepark og akvarium i ét med sjove papegøje- søløve- og delfinshows flere gange om dagen. Lad jer fotografere med en stor arapapegøje på skulderen og hils på alverdens dyr lige fra farverige tukaner til store komodovaraner.

Har I lyst til vilde badeture rummer Gran Canaria hele to vandparker Aqualand og Atlántida med et hav af skøre vandrutsjebaner og når det bliver aften lyses nattehimlen op af hundredvis af lys fra tivoliet Holiday World som er fyldt med forlystelser og gode restauranter.

Kort