Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

De Kanariske ØerSpanien

Hop fra ø til ø, og oplev et behageligt klima året rundt, afslappende strandresorter, historisk spansk arkitektur, et mangfoldigt landskab og venlige lokale indbyggere.

Selvom øerne ligger tættere på Afrika end på Europa, kan du på en rejse til De Kanariske Øer få et fascinerende indblik i spansk udvikling i de smukke og tropiske omgivelser. Planlæg en solferie, og glæd dig til oplevelser i massevis.

Over 40 procent af land- og vandområder på De Kanariske Øer består af beskyttede parker og reservater. Du kan nyde synet af det varierede terræn, der består af vulkaner, laurbærtræer og naturlige pools. Besøg en af de fire nationalparker, tre havreservater og syv biosfærereservater.

Alle syv øer har fantastiske dykkermuligheder med krystalklart vand ned til 30 meter. Du kan udforske Plasencia-skibsvraget på Gran Canaria og undersøiske lavaformationer ved området Punta Restinga på El Hierro. Hvis du ikke har lyst til at dykke, kan du også blot snorkle i overfladen i det varme vand, som har en behagelig temperatur året rundt.

Tenerife er den største ø. Kør med kabineliften, eller tag på vandretur til toppen af vulkanen Teide, øens højeste punkt. Noget af det tætteste du kommer på storbyferie på De Kanariske Øer, er Santa Cruz de Tenerife, hvor du kan se bygninger fra det 17. århundrede med arabisk og spansk arkitektonisk indflydelse. Kør til Costa Adeje for at finde nogle fremragende strande og spændende vandparker.

Vil du have en helt anden oplevelse, kan du ride på kamelryg henover de mangefarvede lavaklipper i Timanfaya Nationalpark, som er en del af et UNESCO-biosfæreområde på Lanzarote. Landskabet er en stor kontrast til de frodige skove med laurbær og bregner i Garajonay Nationalpark på La Gomera. Du kan vandre blandt fyrretræerne og opleve en halvanden meter dyb vulkanspalte i Caldera de Taburiente Nationalpark på La Palma.

Gå på opdagelse i sandklitterne i Corralejo Naturpark på Fuerteventura, eller windsurf ud for øens vestkyst. Tag en vandtaxa til den lille og ubeboede ø Lobos, hvor du kan nyde de lavvandede laguner. Hold også udkig efter nogle af de tusindvis af plante- og dyrearter, der hører hjemme på øerne og de omgivende vande.

Når du rejser til De Kanariske Øer, kan du flyve til de store lufthavne på Tenerife eller Gran Canaria og derefter flyve eller sejle mellem øerne. Lej en bil for at udforske øerne yderligere, eller find dig din yndlingsstrand, og nyd en afslappende solferie.

Populære byer i De Kanariske Øer

Gran Canaria som omfatter tåge eller dis, fredfyldte omgivelser og bjerge
San Bartolome de Tirajana
Kendt for Middag, Strande og Familievenligt

…"

Gode grunde til at tage afsted
 • Maspalomas Fyrtårn
 • Maspalomas Klitter
 • Yumbo Shopping Center
Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Kendt for Øer, Business og Budgetvenligt

…"

Gode grunde til at tage afsted
 • Teresitas Strand
 • Tenerifes auditorium
 • Tenerife Beaches
Pajara og byder på skiltning
Pajara
Kendt for Strande, Familievenligt og Sport

…"

Gode grunde til at tage afsted
 • Las Gaviotas Strand
 • Sotavento de Jandía Strand
 • Punta Jandía Fyrtårn
Playa del Duque, Adeje, Spanien som omfatter svømning, udsigt over kystområde og en sandstrand
Adeje
Kendt for Middag, Strande og Shopping

…"

Gode grunde til at tage afsted
 • Siam-parken
 • Golf Costa Adeje
Las Palmas de Gran Canaria og byder på en kystby og en by
Las Palmas de Gran Canaria
Kendt for Strande, Øer og Caféer

…"

Gode grunde til at tage afsted
 • Gran Canarias lystbådehavn
Mogan som viser en bugt eller havn, bådsejlads og en kystby
Mogan
Kendt for Strande, Hav og Afslapning

…"

Gode grunde til at tage afsted
 • Mogan Havn