Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek oplysninger om destinationen fra nationale myndigheder, lokale myndigheder og sundhedsmyndigheder, inden du booker.

De Kanariske ØerSpanien

Lanzarote og byder på udsigt over kystområde, en kystby og bådsejlads

Hop fra ø til ø, og oplev et behageligt klima året rundt, afslappende strandresorter, historisk spansk arkitektur, et mangfoldigt landskab og venlige lokale indbyggere.

Selvom øerne ligger tættere på Afrika end på Europa, kan du på en rejse til De Kanariske Øer få et fascinerende indblik i spansk udvikling i de smukke og tropiske omgivelser. Planlæg en solferie, og glæd dig til oplevelser i massevis.

Over 40 procent af land- og vandområder på De Kanariske Øer består af beskyttede parker og reservater. Du kan nyde synet af det varierede terræn, der består af vulkaner, laurbærtræer og naturlige pools. Besøg en af de fire nationalparker, tre havreservater og syv biosfærereservater.

Alle syv øer har fantastiske dykkermuligheder med krystalklart vand ned til 30 meter. Du kan udforske Plasencia-skibsvraget på Gran Canaria og undersøiske lavaformationer ved området Punta Restinga på El Hierro. Hvis du ikke har lyst til at dykke, kan du også blot snorkle i overfladen i det varme vand, som har en behagelig temperatur året rundt.

Tenerife er den største ø. Kør med kabineliften, eller tag på vandretur til toppen af vulkanen Teide, øens højeste punkt. Noget af det tætteste du kommer på storbyferie på De Kanariske Øer, er Santa Cruz de Tenerife, hvor du kan se bygninger fra det 17. århundrede med arabisk og spansk arkitektonisk indflydelse. Kør til Costa Adeje for at finde nogle fremragende strande og spændende vandparker.

Vil du have en helt anden oplevelse, kan du ride på kamelryg henover de mangefarvede lavaklipper i Timanfaya Nationalpark, som er en del af et UNESCO-biosfæreområde på Lanzarote. Landskabet er en stor kontrast til de frodige skove med laurbær og bregner i Garajonay Nationalpark på La Gomera. Du kan vandre blandt fyrretræerne og opleve en halvanden meter dyb vulkanspalte i Caldera de Taburiente Nationalpark på La Palma.

Gå på opdagelse i sandklitterne i Corralejo Naturpark på Fuerteventura, eller windsurf ud for øens vestkyst. Tag en vandtaxa til den lille og ubeboede ø Lobos, hvor du kan nyde de lavvandede laguner. Hold også udkig efter nogle af de tusindvis af plante- og dyrearter, der hører hjemme på øerne og de omgivende vande.

Når du rejser til De Kanariske Øer, kan du flyve til de store lufthavne på Tenerife eller Gran Canaria og derefter flyve eller sejle mellem øerne. Lej en bil for at udforske øerne yderligere, eller find dig din yndlingsstrand, og nyd en afslappende solferie.

Populære byer i De Kanariske Øer

Las Palmas de Gran Canaria såvel som en stor gruppe mennesker
Las Palmas de Gran Canaria
Kendt for Beach View, Havn og Spa
På en rejse til Las Palmas de Gran Canaria kan du opleve den største by på De Kanariske Øer, der byder på dejlige strande, en spændende historie og et festligt karneval. Når du rejser til Las Palmas de Gran Canaria på storbyferie får du rig mulighed for at nyde det smukke landskab, historiske rundture, vandsport og farverige parader.

Gode grunde til at tage afsted

 • Las Canteras Strand
 • Gran Canarias lystbådehavn
 • Santa Ana-katedralen
Teresitas Strand og byder på udsigt over kystområde, svømning og en sandstrand
Santa Cruz de Tenerife
Kendt for Shopping, Spa og Trendy
Gå ture ned ad træflankerede boulevarder, udforsk kunstgallerier, og spis et måltid mad på en sofistikeret restaurant på din ferie i Santa Cruz de Tenerife.

Gode grunde til at tage afsted

 • Teresitas Strand
 • Tenerifes auditorium
 • Tenerife Beaches
La Oliva og byder på historiske bygningsværker og en have
La Oliva
Kendt for Beach View, Afslapning og Havn
Når du rejser til La Oliva på det nordlige Fuerteventura, kan du tage på vandretur i bjerge af sand og udforske de lokale traditioner. Byen er spækket med fantastiske resorter, der er perfekt til et afslappet weekendophold eller en længere ferie.

Gode grunde til at tage afsted

 • Corralejo Strand
 • Dunas de Corralejo Naturpark
 • Cotillo Strand
Gran Canaria som omfatter tåge eller dis, fredfyldte omgivelser og bjerge
San Bartolome de Tirajana
Kendt for Fisk og skaldyr, Beach View og Familievenligt
Romantiske San Bartolome de Tirajana venter på dig! Glæd dig til at opleve strandene, sportsbegivenhederne, maden og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Maspalomas Fyrtårn
 • Maspalomas Klitter
 • Yumbo Shopping Center
Playa del Duque, Adeje, Spanien som omfatter svømning, udsigt over kystområde og en sandstrand
Adeje
Kendt for Fisk og skaldyr, Beach View og Shopping
Adeje er med sin beliggenhed, flotte promenader, fine restauranter og flere fantastiske strande et populært resortsted. 

Gode grunde til at tage afsted

 • Siam-parken
 • Aqualand Costa Adeje
 • Golf Costa Adeje
Pajara som viser en lille by eller en landsby
Pajara
Kendt for Beach View, Familievenligt og Sport
På en rejse til Pajara kan du udforske de maleriske strande, vandrestierne, sandmilerne og det aktive lokale fiskersamfund.

Gode grunde til at tage afsted

 • Las Gaviotas Strand
 • Sotavento de Jandía Strand
 • Punta Jandía Fyrtårn