De Kanariske Øer

Spanien
Playa del Duque, Adeje, Spanien som omfatter svømning, udsigt over kystområde og en sandstrand
Hop fra ø til ø, og oplev et behageligt klima året rundt, afslappende strandresorter, historisk spansk arkitektur, et mangfoldigt landskab og venlige lokale indbyggere.

Selvom øerne ligger tættere på Afrika end på Europa, kan du på en rejse til De Kanariske Øer få et fascinerende indblik i spansk udvikling i de smukke og tropiske omgivelser. Planlæg en solferie, og glæd dig til oplevelser i massevis.

Over 40procent af land- og vandområder på De Kanariske Øer består af beskyttede parker og reservater. Du kan nyde synet af det varierede terræn, der består af vulkaner, laurbærtræer og naturlige pools. Besøg en af de fire nationalparker, tre havreservater og syv biosfærereservater.

Alle syv øer har fantastiske dykkermuligheder med krystalklart vand ned til 30meter. Du kan udforske Plasencia-skibsvraget på Gran Canaria og undersøiske lavaformationer ved området Punta Restinga på El Hierro. Hvis du ikke har lyst til at dykke, kan du også blot snorkle i overfladen i det varme vand, som har en behagelig temperatur året rundt.

Tenerife er den største ø. Kør med kabineliften, eller tag på vandretur til toppen af vulkanen Teide, øens højeste punkt. Noget af det tætteste du kommer på storbyferie på De Kanariske Øer, er Santa Cruz de Tenerife, hvor du kan se bygninger fra det 17.århundrede med arabisk og spansk arkitektonisk indflydelse. Kør til Costa Adeje for at finde nogle fremragende strande og spændende vandparker.

Vil du have en helt anden oplevelse, kan du ride på kamelryg henover de mangefarvede lavaklipper i Timanfaya Nationalpark, som er en del af et UNESCO-biosfæreområde på Lanzarote. Landskabet er en stor kontrast til de frodige skove med laurbær og bregner i Garajonay Nationalpark på La Gomera. Du kan vandre blandt fyrretræerne og opleve en halvanden meter dyb vulkanspalte i Caldera de Taburiente Nationalpark på La Palma.

Gå på opdagelse i sandklitterne i Corralejo NaturparkFuerteventura, eller windsurf ud for øens vestkyst. Tag en vandtaxa til den lille og ubeboede ø Lobos, hvor du kan nyde de lavvandede laguner. Hold også udkig efter nogle af de tusindvis af plante- og dyrearter, der hører hjemme på øerne og de omgivende vande.

Når du rejser til De Kanariske Øer, kan du flyve til de store lufthavne på Tenerife eller Gran Canaria og derefter flyve eller sejle mellem øerne. Lej en bil for at udforske øerne yderligere, eller find dig din yndlingsstrand, og nyd en afslappende solferie.

Populære byer i De Kanariske Øer

Gran Canaria som omfatter tåge eller dis, fredfyldte omgivelser og bjerge
San Bartolome de Tirajana
Kendt for Spiseområde, Strande og Familievenligt
Romantiske San Bartolome de Tirajana venter på dig! Glæd dig til at opleve strandene, sportsbegivenhederne, ørkenområderne og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

  • Meloneras Strand
  • Yumbo Shopping Center
  • Maspalomas Fyrtårn
Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Kendt for Strande, Øer og Caféer
På en rejse til Las Palmas de Gran Canaria kan du opleve den største by på De Kanariske Øer, der byder på dejlige strande, en spændende historie og et festligt karneval. Når du rejser til Las Palmas de Gran Canaria på storbyferie får du rig mulighed for at nyde det smukke landskab, historiske rundture, vandsport og farverige parader.

Gode grunde til at tage afsted