Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Aktiv ferie eller afslappende rejser til Tenerife

Den største af De kanariske øer, Tenerife, har med sine glitrende strande, enestående seværdigheder og livlige byer aktiviteter for enhver smag.

På en rejse til Tenerife kan du komme op i højderne for derefter at svømme ved de gyldne strande blot nogle få timer senere. Fordyb dig i den levende kunstscene og værker af talentfulde kunstnere, eller slap ved poolen med en forfriskning.

Tenerife er en ø, der tiltrækker mange typer rejsende, én ting har de dog til fælles, og det er, at de alle sætter pris på det pragtfulde Mount Teide og den omkringliggende nationalpark. Bjerget er med sine 3.718 meter ikke alene det højeste punkt på øen, men også det højeste bjerg i Spanien. Du kan vælge at tage svævebanen eller prøve kræfter med den udfordrende seks timer lange vandretur op til toppen, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over øen.

I den modsatte ende af øen kan du udforske Anaga Rural Park, der byder på en enestående udsigt over øens østlige del, eller besøge den smukke kyst mod sydvest. Byen Los Cristianos kombinerer traditionel charme med en afskærmet vig. Ved sandstranden i Playa de las Américas finder du både restauranter, barer og luksuriøse hoteller. Tilbring en eftermiddag med at slikke sol ved vandet, før du afslutter dagen med en lækker cocktail.

Tag hele familien med til Siam Park, hvor I kan more jer med vandrutsjebaner og bølgebassiner. Hvis du kører mod nord langs Costa Adeje, kan du finde afsidesliggende resorter og smukke mennesketomme strande.

Besøg hovedbyen på den østlige side af øen. Santa Cruz de Tenerife er en skøn by med mange smukke gamle bygninger og fascinerende gallerier. Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción fra det 17. århundrede er bygget i en flot islamisk-inspireret arkitektonisk stil. Læg vejen forbi Museo de la Naturaleza y el Hombre for at se en fantastisk kombination af kunst og videnskab i spektakulære udstillinger. Hvis du kommer til byen i februar måned kan du deltage i byfestivalen, som er en gadefest med ekstravagante parader og livemusik, der varer tre uger.

Der er jævnligt flyrejser til Tenerife, der ligger midt i De kanariske øer, fra hele Europa. Øen er mest populær om sommeren, men her er dog varmt året rundt med ganske lidt regn. Book et ophold på et af de mange resorter ved kysten, eller vælg et roligere sted på den østlige side. Maden er typisk spansk. Du kan nyde lækre fisk og skaldyr, paella og tapas.

Tenerife er en ø med vidunderlige kontraster og et meget behageligt klima.


Guide til at udforske Tenerife


Bedste hoteltilbud i Tenerife

Se alle 3.231 overnatningssteder i Tenerife
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts DKK 523
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Avenida del Atlantico, s/n, San Miguel de Abona
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 1.809 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Amarilla Golf and Country Club, Golf del Sur-golfbanen og San Miguel Slot. Derudover ligger Monkey Park og La Tejita Strand ca. 15 derfra.

  Hard Rock Hotel Tenerife DKK 1.338
  Hard Rock Hotel Tenerife

  Hard Rock Hotel Tenerife

  Avenida Adeje, 300, Adeje
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 435 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette resort er velegnet til familier og ligger i Adeje (Costa Adeje), tæt på Ajabo-stranden, Golf Costa Adeje og La Caleta-nationalparken. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Plaza del Duque Indkøbscenter og El Duque Strand.

   Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive DKK 1.493
   Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

   Fantasia Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

   Avenida JM Galván Bello, San Miguel de Abona
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 24 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Amarilla Golf and Country Club, La Tejita Strand og Golf del Sur-golfbanen. Derudover ligger Det røde bjerg og San Miguel Slot ca. 10 km derfra.

    Sol Tenerife DKK 890
    Sol Tenerife

    Sol Tenerife

    Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona
      
     3,4
     ud af 5 (baseret på 591 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Med et ophold på Sol Tenerife i Arona har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 5 minutters gang fra Troya Strand og Veronicas Strip. Derudover ligger Siam-parken og Las Vistas Strand ca. 2 km derfra.

     Iberostar Sábila - Adults Only DKK 1.345
     Iberostar Sábila - Adults Only

     Iberostar Sábila - Adults Only

     Ernesto Sarti, 5, Adeje
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 429 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Med et ophold på Iberostar Sábila - Adults Only i Costa Adeje har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger mindre end 10 km fra Gran Sur-indkøbscentret, Fanabe Strand og Las Vistas Strand. Derudover ligger Los Cristianos Strand og Golf Costa Adeje ca. 10 km derfra.

      Meliá Jardines del Teide DKK 1.179
      Meliá Jardines del Teide

      Meliá Jardines del Teide

      Urbanizacion Mirador del Duque, Adeje
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 521 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette resort med luksusfaciliteter ligger i Costa Adeje, kun 10 km fra Fanabe Strand, Aqualand Costa Adeje og Golf Costa Adeje. Derudover ligger Siam-parken og Las Vistas Strand ca. 10 km derfra.

       Iberostar Anthelia DKK 1.686
       Iberostar Anthelia

       Iberostar Anthelia

       Londres, 15, Adeje
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 427 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette resort i Costa Adeje ligger på stranden, mindre end 10 km fra Fanabe Strand, Las Vistas Strand og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Golf Costa Adeje og El Duque Strand ca. 10 km derfra.

        The Ritz-Carlton, Abama DKK 2.389
        The Ritz-Carlton, Abama

        The Ritz-Carlton, Abama

        Carretera General Tf 47 Km 9, Guia de Isora
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 288 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Med et ophold på The Ritz-Carlton, Abama i Guia de Isora har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, 6,2 kilometer fra Alcala Strand samt mindre end 20 kilometer fra Los Gigantes-stranden og Puerto Colón-lystbådehavnen. Los Cristianos Strand ligger 20,3 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel