Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Aktiv ferie eller afslappende rejser til Tenerife

Den største af De kanariske øer, Tenerife, har med sine glitrende strande, enestående seværdigheder og livlige byer aktiviteter for enhver smag.

På en rejse til Tenerife kan du komme op i højderne for derefter at svømme ved de gyldne strande blot nogle få timer senere. Fordyb dig i den levende kunstscene og værker af talentfulde kunstnere, eller slap ved poolen med en forfriskning.

Tenerife er en ø, der tiltrækker mange typer rejsende, én ting har de dog til fælles, og det er, at de alle sætter pris på det pragtfulde Mount Teide og den omkringliggende nationalpark. Bjerget er med sine 3.718 meter ikke alene det højeste punkt på øen, men også det højeste bjerg i Spanien. Du kan vælge at tage svævebanen eller prøve kræfter med den udfordrende seks timer lange vandretur op til toppen, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over øen.

I den modsatte ende af øen kan du udforske Anaga Rural Park, der byder på en enestående udsigt over øens østlige del, eller besøge den smukke kyst mod sydvest. Byen Los Cristianos kombinerer traditionel charme med en afskærmet vig. Ved sandstranden i Playa de las Américas finder du både restauranter, barer og luksuriøse hoteller. Tilbring en eftermiddag med at slikke sol ved vandet, før du afslutter dagen med en lækker cocktail.

Tag hele familien med til Siam Park, hvor I kan more jer med vandrutsjebaner og bølgebassiner. Hvis du kører mod nord langs Costa Adeje, kan du finde afsidesliggende resorter og smukke mennesketomme strande.

Besøg hovedbyen på den østlige side af øen. Santa Cruz de Tenerife er en skøn by med mange smukke gamle bygninger og fascinerende gallerier. Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción fra det 17. århundrede er bygget i en flot islamisk-inspireret arkitektonisk stil. Læg vejen forbi Museo de la Naturaleza y el Hombre for at se en fantastisk kombination af kunst og videnskab i spektakulære udstillinger. Hvis du kommer til byen i februar måned kan du deltage i byfestivalen, som er en gadefest med ekstravagante parader og livemusik, der varer tre uger.

Der er jævnligt flyrejser til Tenerife, der ligger midt i De kanariske øer, fra hele Europa. Øen er mest populær om sommeren, men her er dog varmt året rundt med ganske lidt regn. Book et ophold på et af de mange resorter ved kysten, eller vælg et roligere sted på den østlige side. Maden er typisk spansk. Du kan nyde lækre fisk og skaldyr, paella og tapas.

Tenerife er en ø med vidunderlige kontraster og et meget behageligt klima.


Guide til at udforske Tenerife


Bedste hoteltilbud i Tenerife

Se alle 2.688 overnatningssteder i Tenerife
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts DKK 430
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Avenida del Atlantico, s/n, San Miguel de Abona
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 1.722 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i San Miguel de Abona, kun 2 km fra Golf del Sur-golfbanen og Amarilla Golf and Country Club. Derudover ligger San Miguel Slot og Middelaldereventyr på Castillo San Miguel ca. 10 km derfra.

  Hard Rock Hotel Tenerife DKK 1.261
  Hard Rock Hotel Tenerife

  Hard Rock Hotel Tenerife

  Avenida Adeje, 300, Adeje
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 375 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette resort er velegnet til familier og ligger i Adeje (Costa Adeje), tæt på Ajabo-stranden, La Caleta-nationalparken og Golf Costa Adeje. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Plaza del Duque Indkøbscenter og El Duque Strand.

   Sol Tenerife DKK 664
   Sol Tenerife

   Sol Tenerife

   Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona
     
    3,4
    ud af 5 (baseret på 556 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Med et ophold på Sol Tenerife i Arona har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 0,3 km fra Veronicas Strip og 2,4 km fra Los Cristianos Strand. Derudover ligger Troya Strand og Torviscas Strand 10 minutter derfra.

    The Ritz-Carlton, Abama DKK 1.828
    The Ritz-Carlton, Abama

    The Ritz-Carlton, Abama

    Carretera General Tf 47 Km 9, Guia de Isora
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 277 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Med et ophold på The Ritz-Carlton, Abama i Guia de Isora har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, 6,2 kilometer fra Alcala Strand samt mindre end 20 kilometer fra Los Gigantes-stranden og Puerto Colón-lystbådehavnen. Los Cristianos Strand ligger 20,3 km derfra.

     Sunlight Bahia Principe Tenerife - All Inclusive DKK 1.132
     Sunlight Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

     Sunlight Bahia Principe Tenerife - All Inclusive

     Urbanización Playa Paraíso, c/ Idafe, Adeje
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 322 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette resort i Costa Adeje ligger på stranden, mindre end 5 km fra La Caleta-nationalparken, Ajabo-stranden og Golf Costa Adeje. Derudover ligger El Duque Strand og Fanabe Strand ca. 10 km derfra.

      Hotel Tropical Park
      Hotel Tropical Park

      Hotel Tropical Park

      AVDA.EL JABLE N41, Adeje
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 15 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Adeje, tæt på Ajabo-stranden, La Caleta-nationalparken og Golf Costa Adeje. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Barranco del Infierno-ruten og El Duque Strand.

       Iberostar Grand Mencey DKK 781
       Iberostar Grand Mencey

       Iberostar Grand Mencey

       Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 939 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i hjertet af Santa Cruz de Tenerife, kun 10 minutters gang fra Garcia Sanabria Park, Nuestra Señora del Pilar-sognet og Det regionale militærmuseum for Canarias. Derudover ligger Almeyda-militærmuseet og Det kommunale kunstmuseum 10 minutter derfra.

        Sunset Bay Club by Diamond Resorts DKK 497
        Sunset Bay Club by Diamond Resorts

        Sunset Bay Club by Diamond Resorts

        Calle Antonio Navarro, 1, Adeje
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 505 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette lejlighedshotel ligger i Costa Adeje, kun 0,5 km fra Fanabe Strand og 4,6 km fra Los Cristianos Strand. Derudover ligger La Pinta Strand og Puerto Colón-lystbådehavnen 15 minutter derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel