Starten af hovedsektionen

Tenerife

Kendt for Familievenligt, Middag og Strande

Skønne strande, gourmet restauranter og seværdigheder som Teide Nationalpark og Loro-parken – udforsk familievenlige Tenerife, som også er kendt for sine butikker.

Sådan kommer du til Tenerife

Skønne strande, gourmet restauranter og seværdigheder som Teide Nationalpark og Loro-parken – udforsk familievenlige Tenerife, som også er kendt for sine butikker.

Oplevelser i Tenerife

Se spændende show, spadser gennem fantastisk flotte gengivelser af dyrenes naturlige habitat, og mød eksotiske dyr i den populære dyrepark Loro Parque. 

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Tag en svømmetur på Teresitas Strand, som med sin lange strækning af gyldent sand i en fredelig bugt, er en af de smukkeste strande på de Kanariske Øer. 

På denne strand kan du nyde den fredelige atmosfære og dyrke vandsport ved sandklitterne, der er formet af vinden.

Den lange Las Vistas Strand med den kønne promenade er både et fint og afslappende sted at opholde sig til trods for dens popularitet. me 

På golfresortet Golf Costa Adeje kan du opleve en af Spaniens verdensklasses golfbaner. Nyd et kanarisk måltid, og bo skønt på et indkvarteringssted i nærheden.

Slap af i dette sofistikerede saltvandskompleks, hvor flydende øer, barer, restauranter og et underjordisk kasino tilsammen byder på én samlet luksusoplevelse.

Intet udstråler ferie som at slappe af på El Duque Strand, som er en populær strand i Adeje. Deltag i sportsaktiviteter på dette romantiske sted, som også er berømt for sine shoppingmuligheder.

Billetter og ture

Gå på opdagelse blandt de vulkanske vidundere, som Mount Teide, den højeste bjergtop i hele Spanien, byder på. Tag på vandretur 3.718 m over havets overflade, og når du når toppen, kan du nyde udsigten over det mystiske krater og de Kanariske Øer i det fjerne.

Billetter og ture

Oplev den videnskabelige side af Tenerife, som er en ø, der anses for at være et af de bedste steder på Jorden til at kikke ud i verdensrummet. Få en rundvisning i Teide-observatoriet i Teide Nationalpark, og lær om robotastronomi og solopdagelser, når du får et nærmere kig på det arbejde, der foregår her hver dag.

Billetter og ture

Nyd Tenerifes betagende skønhed fra toppen af Mount Teide ved solnedgang. Du fragtes 3.555 m op over havets overflade i svævebanens glasvogn. På toppen begynder din vandretur til udsigtspunktet Pico Viejo, hvor du kan nyde det vulkanske landskab, mens solen går ned over øen.

Billetter og ture

Tilbring en sjov dag i Loro Park, en forlystelsespark på 13 hektar i Puerto de la Cruz. Parken er en af de mest populære seværdigheder i de Kanariske Øer, og den indeholder en bred vifte af dyr, havdyr, tropiske planter og mere end 2.000 palmetræer fra hele verden.

Billetter og ture

Transporten bringer dig rundt i hele Santa Cruz, hovedstaden på Tenerife, og du vil nyde besøget fra de åbne dobbeltdækker-busser med panoramisk udsigt og komfortable turisttog. På Tenerife kan du hoppe på og af på begge ruter med bus og tog.

Billetter og ture

Gå ikke glip af din scooterleje på Tenerife til de bedste priser, og nyd en af de mest eventyrlige og spændende måder at udforske øen på. Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på de Kanariske Øer, en unik og speciel destination, der byder på mange forskellige turistattraktioner for besøgende.

De bedste kvarterer i Tenerife