Skønne strande, gourmet restauranter og seværdigheder som Teide Nationalpark og Loro-parken – udforsk familievenlige Tenerife, som også er kendt for sine butikker.

Kendt for

Familievenligt, Middag og Strande

Her kan du overnatte i Tenerife

Costa Adeje
Billede af Costa Adeje

Costa Adeje

Strande, Familievenligt, Romantisk

De skønne strande, det fantastiske natteliv og de populære butikker gør det oplagt at besøge Costa Adeje, hvis du er til den slags. Du kan også udforske populære seværdigheder som Fanabe Strand og Golf Costa Adeje.

Realejo Alto
Billede af Realejo Alto

Realejo Alto

Venlige mennesker

Selvom der ikke findes de helt store seværdigheder i Realejo Alto, kan du udforske resten af området og opleve attraktioner som Mirador de San Pedro og El Socorro Strand.

0

Mest populære hoteller i Tenerife

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Billede af Jardín Tropical Hotel
Jardín Tropical Hotel
4 out of 5
Calle Gran Bretana s/n, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
DKK 963 pr. nat
1. sep. – 2. sep.
4.5/5Fantastisk! (258 anmeldelser)

Dette hotel ved stranden ligger i Costa Adeje, kun 15 minutters gang fra Puerto Colón-lystbådehavnen, Aqualand Costa Adeje og Siam-parken. Derudover ligger Torviscas ...

4.5/5Fantastisk! (258 anmeldelser)

"Everything was perfect except the shower. Low water pressure and water switched between hot and cold."…"

Anmeldelse fra 6. mar. 2019

Jardín Tropical Hotel
Billede af The Suites at Beverly Hills
The Suites at Beverly Hills
3 out of 5
Rodeo s/n, Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife
DKK 352 pr. nat
19. sep. – 20. sep.
4.1/5Meget godt! (432 anmeldelser)

Dette lejlighedshotel ligger i et shoppingområde, kun 2 km fra Playa Callao, Los Cristianos Strand og Las Vistas Strand. Derudover ligger Siam-parken og Golf ...

4.1/5Meget godt! (432 anmeldelser)
Vellykket ophold

"Udmærket lejlighed med god havudsigt og god plads og to store terasser som lovet. Var ikke umiddelbart opmærksom på at lejligheden var i 2 plan og med 2 badeværelser- fremgik ikke helt klart- men helt ok. fin buffet i som kan anbefales selv om man ikke har forplejning med. Det rak lidt fra, der var ..."…"

Anmeldelse fra 19. mar. 2019

The Suites at Beverly Hills
Billede af Hard Rock Hotel Tenerife
Hard Rock Hotel Tenerife
5 out of 5
Avenida Adeje, 300, Adeje
DKK 992 pr. nat
9. sep. – 10. sep.
4.6/5Fantastisk! (647 anmeldelser)

Dette resort i Costa Adeje ligger på stranden, mindre end 2 km fra Las Galgas og Ajabo-stranden. Derudover ligger Playa las Gaviotas og La Caleta-nationalparken ...

4.6/5Fantastisk! (647 anmeldelser)
Tak for et godt ophold.

"Vi, vores familie bestående af mor, far og søn på 1 år - tog 5 nætter på Hard Rock Tenerife med det formål at slappe helt af. Til dette formål dannede hotellet de optimale rammer, der er gode faciliteter, sødt personale og gode restauranter. Vi var på hotellet 24/7 og manglede på intet tidspunkt ..."…"

Anmeldelse fra 4. apr. 2019

Hard Rock Hotel Tenerife

Seværdigheder i Tenerife

Loro-parken
Billede af Loro-parken

Loro-parken

Besøg Loro-parken, og oplev de lokale dyr samt hvorfor. stedet er populært i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er vellidt for sin kyststrækning samt sine spamuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Siam-parken
Billede af Siam-parken

Siam-parken

Nyd forlystelserne i Siam-parken, og se, hvorfor de fleste er vilde med forlystelsespark i Adeje. Udforsk uvalget af udsøgte spisesteder på dette afslappende sted, som også er kendt for sin underholdning.

Teresitas Strand
Billede af Teresitas Strand

Teresitas Strand

Intet udstråler ferie som at slappe af på Teresitas Strand, som er en populær strand i Santa Cruz de Tenerife. Området er kendt for sine shoppingmuligheder, som du måske kan finde tid til at besøge under dit ophold.

El Médano Strand
Billede af El Médano Strand

El Médano Strand

Intet udstråler ferie som at slappe af på El Médano Strand, som er en populær strand i Granadilla de Abona. Dette vafslappede område er vellidt for sin kyststrækning samt sine spamuligheder.

Las Vistas Strand
Billede af Las Vistas Strand

Las Vistas Strand

Intet udstråler ferie som at slappe af på Las Vistas Strand, som er en populær strand i Arona. Tag et kig på udvalget af udsøgte spisesteder på dette romantiske sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

Golf Costa Adeje
Billede af Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje

Sving golfkøllerne i La Caleta ved Golf Costa Adeje, som er et populært golfsted. Dette afslappede sted er berømt for sin kyststrækning og sin underholdning.

Populære oplevelser i Tenerife

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Billede af Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

DKK 261

Du kan skue ud i det enorme univers fra et af de bedste observationssteder på jorden – Vulkanen Teide på øen Tenerife. Takket være den store højde, placeringen tæt på ækvator og afstanden fra tropiske storme, giver denne tur deltagerne mulighed for at se op til 83 af de 88 stjernebilleder med professionelle teleskoper.

Rundvisning i Teide-observatoriet
Billede af Rundvisning i Teide-observatoriet

Rundvisning i Teide-observatoriet

DKK 157

Oplev den videnskabelige side af Tenerife, som er en ø, der anses for at være et af de bedste steder på Jorden til at kikke ud i verdensrummet. Få en rundvisning i Teide-observatoriet i Teide Nationalpark, og lær om robotastronomi og solopdagelser, når du får et nærmere kig på det arbejde, der foregår her hver dag.

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Billede af Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

DKK 593

Få adgang til to af Tenerifes mest populære seværdigheder til én god pris. Besøg Loro Parque, der er hjemsted for papegøjer, delfiner, jaguarer og silkeaber, og nyd en dag med Siam Parks vandrutsjebaner, bølgepool og rolige flod.

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
Billede af Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

DKK 208

Hvil dine rejsetrætte fødder med en førsteklasses afslapningsoplevelse i Sala Montanna Roja Lounge. Denne fredfyldte oase er et godt pusterum fra den travle lufthavn og giver adgang til alle faciliteter, lige fra de praktiske til de luksuriøse og fra Wi-Fi til videospil og fladskærms-tv.

Entré til Loro-parken med transport
Billede af Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

DKK 384

Besøg den verdensberømte Loro-park, hvor du kan beundre en omfattende samling af dyr og planter, heraf mange sjældne. Kom helt tæt på nogle af naturens smukkeste og mest majestætiske kreationer, og få en virkelig mindeværdig oplevelse sammen med hele familien.

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport
Billede af Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

DKK 634

Tilbring en sjov dag i Loro Park, en forlystelsespark på 13 hektar i Puerto de la Cruz. Parken er en af de mest populære seværdigheder i de Kanariske Øer, og den indeholder en bred vifte af dyr, havdyr, tropiske planter og mere end 2.000 palmetræer fra hele verden.