Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Tenerife

Se alle 4 aktiviteter i Tenerife

Få store oplevelser på Tenerife

Når I holder ferie på Tenerife på De Kanariske Øer kan I først og fremmest være sikre på godt vejr og de dejligste strande men især at der er fantastiske oplevelser i vente. De Kanariske Øer ligger ud for Afrikas kyst og derfor er vejret det meste af året varmt og solrigt. Der er så mange oplevelser at vælge imellem

at I får svært ved at nå det hele på en enkelt ferie og det kan faktisk godt betale sig at leje en bil på Tenerife.

Store oplevelser og spændende aktiviteter en masse

En hval- og delfinsafari med en af de mange både der tilbyder en dag på vandet er et must på jeres ferie. Der er mad og drikkevarer inkluderet i turen og store chancer for at se delfiner hvaler og store havskildpadder. En anden stor oplevelse er en udflugt til El Teide. El Teide er en over 3.700 meter høj vulkan der ligger i Teide Nationalpark i et månelignende landskab. I kan køre næsten hele vejen til toppen og tage svævebanen det sidste stykke vej. Udsigten er formidabel og virkelig en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. El Drago Milenario er et urgammelt træ som kan opleves i byen Icod de los Vinos på Tenerifes nordlige del. Det er uklart hvor gammelt træet er og det kan være alt mellem 650 og 5.000 år gammelt men imponerende er det. Få oplevelser på Tenerife lidt ud over det sædvanlige i den næsten forhistoriske landsby Masca som hensætter én til en atmosfære af fordums tider. Landsbyen ligger ned ad bjergsiden i det mest fantastiske landskab hvor man ofte hører gedehyrdernes fløjtespil.

Byliv på Tenerife

Først og fremmest er hovedstaden Santa Cruz værd at gå på opdagelse i. Her er gode shoppingmuligheder og både det nyeste indenfor mode og design og traditionelle lokale varer kan købes i Santa Cruz. Når I bliver sultne må I prøve en frokost bestående af tapas der serveres med godt brød og en god flaske vin eller gå på opdagelse i de mange boder på markedet La Recova. Her finder I alt hvad hjertet og maven kan begære og når I er færdige kan I falde omkuld i en blød seng på et af de mange fantastiske hoteller på Tenerife. Los Cristianos Los Gigantes Callao Salvaje og Puerto de la Cruz er nogle af de mindre men ikke uinteressante byer på Tenerife. I Los Cristianos kan I nyde havnen og strandpromenaden samt de små hyggelige gader og butikker. I Los Gigantes finder I storslået natur og store klippeformationer der dykker direkte ned i Atlanterhavet. Callao Salvaje er en lille hyggelig fiskelandsby og her er udvalget af frisk fisk og skaldyr fantastisk. Puerto de la Cruz er et af de dejligste feriemål og her finder I mange populære aktiviteter på Tenerife rettet mod børnene. Vælg mellem Loro Parque en fantastisk dyrepark med akvarier delfin- og spækhuggershows og legepladser eller Lago Martiánez som er et imponerende vandland.

Karneval på Tenerife

En af de helt store attraktioner på Tenerife er det store karneval i februar og marts. Karnevallet på Tenerife startede i 1400-tallet da det blev introduceret til øen af portugisiske handelsrejsende og er et af verdens største med over 30.000 festglade gæster.
Kort