Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Tenerife

Billeje på Tenerife

Den spanske vulkanø Tenerife ligger i Atlanterhavet, og her er klimaet yderst behageligt året rundt med mange solskinsdage. Er du på udkig efter biludlejning på Tenerife, finder du mange biludlejningskontorer allerede ved ankomsten til lufthavnen. Du kan også leje en bil i en af de større byer, f.eks. Playas De Las Americas eller øens største by Santa Cruz.

Tenerife har både kultur og natur i overflod, og det er en god idé at leje en bil, hvis du vil udforske den store ø. Her er mulighed for at komme på vulkanvandring eller hvalsafari, hvis du trænger til klimaforandring efter et par varme dage på en af øens mange strande.

Lej en bil i lufthavnen

Tenerife har hele to lufthavnen, én i syd og én i nord, og i begge lufthavne finder du et stort udvalg af biludlejningskontorer. Den nordlige lufthavn, Tenerife Norte, ligger 11 km fra hovedbyen Santa Cruz, så det er nemt at leje en bil her, hvis du vil udforske den frodige nordlige del af øen. Hvis du har booket et hotel i en af de større feriebyer på den sydlige del af øen, er det nemmere at leje en bil ved ankomsten til lufthavnen Tenerife Sur. Uanset hvor du lander, er det ikke svært at finde billig biludlejning på Tenerife.

Hvis dit ophold på øen er af kortere varighed, kan det være en god idé at gå online og leje en bil på Tenerife inden rejsen for at spare tid. Så kan du vælge en bil med de ønskede specifikationer i fred og ro derhjemme og afhente nøglerne, når du ankommer til lufthavnen. Har du brug for ekstraudstyr, f.eks. GPS eller autostol, kan dette også tilvælges, når du bestiller online. Og hvis du søger billig biludlejning på Tenerife, kan der være penge at spare ved at bestille online i god tid inden rejsen.

Billeje i de større byer

Har du valgt at bo på hotel i en af øens større byer, kan det være, at du får lyst til en dagstur ud i det blå eller gerne vil se lidt mere af området. I disse byer er det nemt at finde billig billeje på Tenerife, så du kan tage hele familien med på ekskursion. Besøg det fantastiske vandland Siam Park, hvor både børn og voksne sagtens kan få en hel dag til at gå, eller kør en tur mod vulkanen Teide, hvor du kan vandre en tur i nationalparken eller måske endda vove dig op i højderne.

Mange tager til Tenerife for at udnytte de mange tilbud om forskellige sportsaktiviteter på land og til vands. Det kan være nødvendigt at leje en større bil, hvis du skal have dykker- eller surfingudstyr med til stranden, og skal du svinge golfkøllerne på en af øens smukke, velfriserede baner, er der også brug for lidt ekstra plads. De mest populære baner ligger i Golf del Sur, hvor der er mulighed for at prøve en 27-hullers golfbane, eller lej en bil, og kør til området Costa Adeje og find et hotel, samt mange skønne strande med tilbud om alt fra jetski til windsurfing.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Tenerife

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Tenerife?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Tenerife.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Tenerife?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Tenerife er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Tenerife?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Tenerife?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Tenerife

Udforsk Tenerife med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!