Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Tenerife

Billeje på Tenerife

Den spanske vulkanø Tenerife ligger i Atlanterhavet, og her er klimaet yderst behageligt året rundt med mange solskinsdage. Er du på udkig efter biludlejning på Tenerife, finder du mange biludlejningskontorer allerede ved ankomsten til lufthavnen. Du kan også leje en bil i en af de større byer, f.eks. Playas De Las Americas eller øens største by Santa Cruz.

Tenerife har både kultur og natur i overflod, og det er en god idé at leje en bil, hvis du vil udforske den store ø. Her er mulighed for at komme på vulkanvandring eller hvalsafari, hvis du trænger til klimaforandring efter et par varme dage på en af øens mange strande.

Lej en bil i lufthavnen

Tenerife har hele to lufthavnen, én i syd og én i nord, og i begge lufthavne finder du et stort udvalg af biludlejningskontorer. Den nordlige lufthavn, Tenerife Norte, ligger 11 km fra hovedbyen Santa Cruz, så det er nemt at leje en bil her, hvis du vil udforske den frodige nordlige del af øen. Hvis du har booket et hotel i en af de større feriebyer på den sydlige del af øen, er det nemmere at leje en bil ved ankomsten til lufthavnen Tenerife Sur. Uanset hvor du lander, er det ikke svært at finde billig biludlejning på Tenerife.

Hvis dit ophold på øen er af kortere varighed, kan det være en god idé at gå online og leje en bil på Tenerife inden rejsen for at spare tid. Så kan du vælge en bil med de ønskede specifikationer i fred og ro derhjemme og afhente nøglerne, når du ankommer til lufthavnen. Har du brug for ekstraudstyr, f.eks. GPS eller autostol, kan dette også tilvælges, når du bestiller online. Og hvis du søger billig biludlejning på Tenerife, kan der være penge at spare ved at bestille online i god tid inden rejsen.

Billeje i de større byer

Har du valgt at bo på hotel i en af øens større byer, kan det være, at du får lyst til en dagstur ud i det blå eller gerne vil se lidt mere af området. I disse byer er det nemt at finde billig billeje på Tenerife, så du kan tage hele familien med på ekskursion. Besøg det fantastiske vandland Siam Park, hvor både børn og voksne sagtens kan få en hel dag til at gå, eller kør en tur mod vulkanen Teide, hvor du kan vandre en tur i nationalparken eller måske endda vove dig op i højderne.

Mange tager til Tenerife for at udnytte de mange tilbud om forskellige sportsaktiviteter på land og til vands. Det kan være nødvendigt at leje en større bil, hvis du skal have dykker- eller surfingudstyr med til stranden, og skal du svinge golfkøllerne på en af øens smukke, velfriserede baner, er der også brug for lidt ekstra plads. De mest populære baner ligger i Golf del Sur, hvor der er mulighed for at prøve en 27-hullers golfbane, eller lej en bil, og kør til området Costa Adeje og find et hotel, samt mange skønne strande med tilbud om alt fra jetski til windsurfing.

Udforsk Tenerife

Udforsk Tenerife med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!