Puerto de la Cruz

Rejseguide
Plaza del Charco såvel som en stor gruppe mennesker
Oplev Tenerifes mindste by på en rejse til Puerto de la Cruz, hvor enestående oplevelser kombineres af komponenter fra by-, sports- og økoturismen.

Med sin beliggenhed i Orotava-dalen er Puerto de la Cruz hjemsted for adskillige gemte skatte som Risco Belle Aquatic Gardens, der er en af Kanarieøernes smukkeste haver med eksotiske planter, vandfald, huler og springvand.

Mange rejser til Puerto de la Cruz for at opleve den vulkanske havnefront med sorte strandstrande som Playa Jardín. Gå en tur på San Telmo Promenade til udsigtspunktet Punta del Viento, hvorfra du kan nyde synet af de spektakulære bølger, når de slår ind over klipperne.

Under dit weekendophold i Puerto de la Cruz byder byen på masser af aktiviteter for de besøgende. Her kan du surfe eller paraglide ved Playa de Martiánez, følge ruterne til vulkanerne, nyde en dag med udforskning af hulerne i Europas største vulkantunnel eller vandre ture langs kysten.

I Loro-parken kan du se mange udstillinger med betagende søløver, delfiner og spækhuggere samt anerkendte seværdigheder som verdens største genskabelse af det arktiske miljø i Planet Penguin. Du kan desuden få mere at vide om forskningen og fredningsinitiativerne under Loro Parque Fundacion.

I Puerto de la Cruz er der en bred vifte af kultur- og underholdningstilbud samt et livligt natteliv. Byens udvalg af barer og restauranter gør den til et perfekt sted at smage på det lokale køkken. Prøv f.eks. de berømte papas arrugadas, kartofler med mojo, traditionelle retter som gryderetten sancocho med gofio samt lækre fiskeretter med enten kogt eller grillet fisk. Hvis du rejser i februar, kan du tage del i karnevallet, hvor "gravsætningen af sardinen" er en del af festlighederne sammen med Coso, der er det helt store klimaks på festdagene. Rejser du derimod i juni, tændes sankthansbålene i Barranco de San Felipe og oplyser denne magiske aften, mens du tager et rensende bad i Atlanterhavet.

Der er al mulig grund til at opleve Puerto de la Cruz' fortræffeligheder. Byen byder på uanede muligheder for fantastiske ferieoplevelser.

Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden
Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden
5 out of 5
Avenida Richard Yeoward, 1, Puerto de la Cruz, Tenerife
Prisen er 1.631 kr. pr. nat fra 23. jun. til 24. jun.
1.631 kr.
pr. nat
23. jun. – 24. jun.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Puerto de la Cruz, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 3 udendørs pools. Vores gæster ...
9,4/10 Exceptional! (467 anmeldelser)
"Super lækkert hotel med meget venligt personale. Dog manglede vi lidt information fra hotellet vedr. restauranterne der havde lukket 2 dage om ugen, så vores planlægning va"

Anmeldelse fra 1. jan. 2023

Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden
Alua Tenerife
Alua Tenerife
4 out of 5
C. Antonio Ruiz Alvarez 7, Puerto de la Cruz, Tenerife
Prisen er 693 kr. pr. nat fra 26. jun. til 27. jun.
693 kr.
pr. nat
26. jun. – 27. jun.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Puerto de la Cruz, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og 2 udendørs pools. Vores ...
7,2/10 Good! (118 anmeldelser)
Det var et meget hyggeligt hotel pænt og rent.
"Vi har hygget os dejlig mad underholdning om aftenen hyggeligt personale og god mad,vejret kunne vi ikke gøre noget ved overskyet næsten hver dag i 14 dage,men alt i alt en god ferie."

Anmeldelse fra 15. mar. 2016

Alua Tenerife
Hotel Best Semiramis
Hotel Best Semiramis
5 out of 5
C/ Leopoldo Cologan Zulueta, 12, Puerto de la Cruz, Tenerife
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 464 kr. pr. nat fra 25. jun. til 26. jun.
464 kr.
pr. nat
25. jun. – 26. jun.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Puerto de la Cruz, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, udendørs pool og spa med fuld service. Vores ...
8/10 Very Good! (509 anmeldelser)
"Alt manglede lidt flere ting på hotellet og mere oksekød"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

Hotel Best Semiramis
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Apartamentos Teneguia
Apartamentos Teneguia
3 out of 5
Avenida Melchor Luz, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Puerto de la Cruz. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og en terrasse. Vores gæster fremhæver især poolen ...
7,8/10 Good! (201 anmeldelser)
"Hotellet ligger et godt sted. Gåafstand til badestrand, Lore Park og centrum. Det er ikke meget at lave på hotellet, så det skal bruges af folk, der vil ud og opleve øens tilbud. Der bliver skiftet sengetøj og håndklæder hver dag, og hotellet er generelt meget rent."

Anmeldelse fra 20. jan. 2022

Apartamentos Teneguia
Apartamentos Casablanca
Apartamentos Casablanca
3 out of 5
Calzada de Martianez, 4, Puerto de la Cruz, Tenerife
Overnat på dette lejlighedshotel med spa i Puerto de la Cruz, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
9/10 Wonderful! (403 anmeldelser)
Godt tilfredse
"Rigtig fint lejlighedshotel i forhold til prisen. God central beliggenhed med nem adgang til at gå ned i byen eller op i området med den botaniske have. Indkøb og spisemuligheder tæt på. Vær dog opmærksom på de store højdeforskelle i byen og også ud fra hotellet. Vi fandt poolen bedre i virkeligheden ..."

Anmeldelse fra 21. feb. 2023

Apartamentos Casablanca
Coral Teide Mar
Coral Teide Mar
3 out of 5
Aceviño 6, Puerto de la Cruz, Tenerife
Overnat på dette lejlighedshotel med miljøcertifikat i Puerto de la Cruz, som har 3 stjerner. Nyd godt af 2 udendørs pools, Wi-Fi og en døgnåben reception. Vores ...
7,4/10 Good! (218 anmeldelser)
"Venlig og hjælpsom personale, poolområde med virkelig mange solsenge. God morgenmad."

Anmeldelse fra 18. nov. 2022

Coral Teide Mar
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Puerto de la Cruz