Udforsk familievenlige Puerto de la Cruz – strande, en spændende havn og populære seværdigheder som Loro-parken og Lago Martianez Swimmingpools.

Kendt for

Shopping, Strande og Familievenligt

Mest populære hoteller i Puerto de la Cruz

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Billede af Hotel TRH Taoro Garden - Only Adults Recommended
Hotel TRH Taoro Garden - Only Adults Recommended
4 out of 5
Calle Dinamarca, 3, Santa Cruz de Tenerife, Puerto de la Cruz, De Kanariske Øer
4.2/5Fremragende! (96 anmeldelser)
Fantastisk hotel, plads til forbedring. Birgit

"Som enlig rejsende, men også gældendeor et par ville det være rart med et lidt mere hyggeligt spiserum og med en lidt mindre men mere lækker a la carte menu. Køkkenet er nokdet svageste punkt i hotel Taoro garden, der er plads til forbedring. Ellers et utrolig dejligt hotel med en dejlig og fredelig ..."…"

Anmeldelse fra 21. nov. 2017

Hotel TRH Taoro Garden - Only Adults Recommended
Billede af Hotel Best Semiramis
Hotel Best Semiramis
5 out of 5
C/ Leopoldo Cologan Zulueta, 12, Puerto de la Cruz, Tenerife
DKK 519 pr. nat
1. sep. – 2. sep.
3.9/5Godt! (319 anmeldelser)
Remember earplugs

"nice hotel, Nice service and freindly staff. But due to an incredibly loud noise from the waves that constantly hit the cliff you really sleep badly"…"

Anmeldelse fra 25. nov. 2018

Hotel Best Semiramis
Billede af Apartmentos Teneguia
Apartmentos Teneguia
3 out of 5
Avenida Melchor Luz, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
DKK 294 pr. nat
16. sep. – 17. sep.
3.8/5Godt! (191 anmeldelser)
Værdi for pengene

"Apt. Teneguia giver fuld værdi for pengene. Naturligvis får man ikke et 5* hotel til denne pris. Kort gåafstand til busstation, den gamle by og Loro Parque. Veludstyrede lejligheder, dog manglede der en ovn i min. Pragtgulde udsigter bl.a. til Teide."…"

Anmeldelse fra 20. apr. 2018

Apartmentos Teneguia

Seværdigheder i Puerto de la Cruz

Loro-parken
Billede af Loro-parken

Loro-parken

Besøg Loro-parken, og oplev de lokale dyr samt hvorfor. stedet er populært i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er vellidt for sin kyststrækning samt sine spamuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Lago Martianez Swimmingpools
Billede af Lago Martianez Swimmingpools

Lago Martianez Swimmingpools

Udforsk de naturskønne omgivelser i Lago Martianez Swimmingpools, som er et populært udendørssted i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er populært for sin kyststrækning og sine strande.

Garden Strand
Billede af Garden Strand

Garden Strand

Intet udstråler ferie som at slappe af på Garden Strand, som er en populær strand i Puerto de la Cruz. Dette familievenlige sted er vellidt for sin kyststrækning samt sine shoppingmuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Plaza del Charco
Billede af Plaza del Charco

Plaza del Charco

Nyd et lille stop ved Plaza del Charco, som er en seværdighed, der er et besøg værd i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er populært for sin kyststrækning og sine strande.

Botanical Gardens
Billede af Botanical Gardens

Botanical Gardens

Gå på opdagelse i Botanical Gardens, som er et skønt, grønt område i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er populært for sin kyststrækning og sine strande.

Sitio Litre-haven
Billede af Sitio Litre-haven

Sitio Litre-haven

Gå på opdagelse i Sitio Litre-haven, som er et skønt, grønt område i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er vellidt for sine strande samt sine shoppingmuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Populære oplevelser i Puerto de la Cruz

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Billede af Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

DKK 594

Få adgang til to af Tenerifes mest populære seværdigheder til én god pris. Besøg Loro Parque, der er hjemsted for papegøjer, delfiner, jaguarer og silkeaber, og nyd en dag med Siam Parks vandrutsjebaner, bølgepool og rolige flod.

Entré til Loro-parken med transport
Billede af Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

DKK 385

Besøg den verdensberømte Loro-park, hvor du kan beundre en omfattende samling af dyr og planter, heraf mange sjældne. Kom helt tæt på nogle af naturens smukkeste og mest majestætiske kreationer, og få en virkelig mindeværdig oplevelse sammen med hele familien.

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport
Billede af Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

DKK 636

Tilbring en sjov dag i Loro Park, en forlystelsespark på 13 hektar i Puerto de la Cruz. Parken er en af de mest populære seværdigheder i de Kanariske Øer, og den indeholder en bred vifte af dyr, havdyr, tropiske planter og mere end 2.000 palmetræer fra hele verden.

Besøg Loro Parque fra Gran Canaria
Billede af Besøg Loro Parque fra Gran Canaria

Besøg Loro Parque fra Gran Canaria

DKK 941

Tag fra Gran Canaria til Tenerife for at nyde en dag i den bedste zoologiske have i verden, Loro Parque. Du bliver afhentet af en bus om morgenen, som kører dig til parken. Efter en fantastisk dag går turen tilbage til Gran Canaria igen. (Kun 2 børn pr.

Rundvisning i Teide-observatoriet
Billede af Rundvisning i Teide-observatoriet

Rundvisning i Teide-observatoriet

DKK 157

Oplev den videnskabelige side af Tenerife, som er en ø, der anses for at være et af de bedste steder på Jorden til at kikke ud i verdensrummet. Få en rundvisning i Teide-observatoriet i Teide Nationalpark, og lær om robotastronomi og solopdagelser, når du får et nærmere kig på det arbejde, der foregår her hver dag.

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Billede af Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

DKK 262

Du kan skue ud i det enorme univers fra et af de bedste observationssteder på jorden – Vulkanen Teide på øen Tenerife. Takket være den store højde, placeringen tæt på ækvator og afstanden fra tropiske storme, giver denne tur deltagerne mulighed for at se op til 83 af de 88 stjernebilleder med professionelle teleskoper.