Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Puerto de la Cruz

Nu kan du ikke udskyde det længere! Med så stort et udvalg af ting at tage sig til er det klogt at begynde at organisere din tur til Puerto de la Cruz nu.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Puerto de la Cruz

Det er ganske nemt at reservere flyrejse og overnatningssted hos Expedia. At booke dit fly og dit hotel er uden tvivl det vigtigste udgangspunkt for en god ferie. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en samlet, bekvem pakkerejse, får du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig kan spare penge. Hvad vil du og din bedre halvdel bruge de overskydende penge i Puerto de la Cruz?

Der er besparelser at hente, hvis du som kløgtig rejsende booker en pakkerejse.

Med vores internationale søgedatabase med omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over er det svært at komme på afveje.

Du finder nogle af de bedste tilbud på din ferie via Expedia.

Hvis du ændrer dine rejseplaner, kan vi behandle din anmodning om afbestilling uden ekstra gebyrer fra vores side for stort set alle reservationer.

Pakkerejser til Puerto de la Cruz

Dette er et område af Tenerife, som rummer næsten 32.000 mennesker.

Hovedstaden Madrid befinder sig ca. 1.800 km nordøst for Puerto de la Cruz, og Los Realejos befinder sig 7 km mod sydvest.

Tag familien med til Lago Martianez Swimmingpools, et fantastisk sted at bruge noget kvalitetstid med børnene.

Se frem til at undersøge de eksotiske dyr, der findes i Loro-parken. Du kan eventuelt forhøre dig om fodringstider, samt hvor du kan finde zooens mest spændende dyr.

Leder du efter nervepirrende spænding? Se, om du er heldig, på Casino Puerto Cruz, hvor du kan have det sjovt natten lang!

Med et nydeligt og vedligeholdt botanisk sortiment af mange forskellige planter og blomster er Botaniske have i La Orotava og Sitio Litre-haven et must-see for gartnere. Har du brug for at komme lidt væk fra byens støj? Læg vejen forbi Botaniske have i La Orotava og Sitio Litre-haven, og kom ind i en rolig og afslappende oase med et beundringsværdigt udvalg af forskellige planter og blomster.

Taoro Park er et særligt afholdt udflugtssted blandt både lokale, såvel som turister. Risco Belle Aquatic Gardens er et andet godt sted at spadsere en tur, dyrke lidt sport og kigge op på skyerne, der svæver forbi.

Hvis du altid har haft svært ved at adskille ordene "ferie" og "strand", så er det her lige stedet for dig. Der er mere end nok kystlinje her til at stille selv de mest strandglade rejsende tilfredse. Los Gigantes-stranden og Los Cristianos Strand skal næsten være blandt de første steder, du besøger. De lokale vil muligvis også lægge et godt ord ind for Garden Strand og Candelaria Strand. Der er masser af gode valgmuligheder for sol og strand i Puerto de la Cruz.

Det er vigtigt for sind og krop at komme ud i naturen. Hvis du har mulighed for at tage til Teide Nationalpark eller El Teide-toppen, kan det kun gå for langsomt.

Hvis du og familien godt kan lide at lære nye ting, bør Teide Observatorium være dit første stop.

De konserverede dyr på Puerto de la Cruz' arkæologiske museum er ikke kun sjove at kigge nærmere på. De har også stor betydning for at hjælpe os med at forstå den verden, vi lever i.

Kunst er en vigtig del af det at være menneske. Planlæg en tur til Eduardo Westerdahls museum for moderne kunst, og udforsk kunstens skabende verden.

Du kan forestille dig, at du er en ridder fra middelalderen, mens du betragter de imponerende mure ved San Felipe-slottet.

Besøgende, der er fascinerede af religion, skal næsten kigge forbi Nuestra Señora de la Pena de Francia-kirken.

Selvom offentlige pladser nok ikke er meget andet end cement, murbrokker og græs, er de bygninger, der omringer pladserne, enten blandt de mest antikke eller nyeste i byen. I denne by er La Paz-udsigtsstedet og Plaza del Charco de mest populære. Gå en tur rundt på de to pladser, og du vil rigtigt komme til at mærke byens karismatiske stemning og atmosfære.

San Juan-kirken står som en symbolsk påmindelse om lokalsamfundets historie.

Las Pirámides de Martianez-indkøbscentret er et livligt lokalt indkøbsområde vrimlende med tøjbutikker og steder, der serverer frisklavet mad.

Dem med en interesse for kultur vil have rigeligt at være begejstrede over ved Timanfaya-teatret, et af de mest populære steder med performancekunst i området. Tag dig tid inden, og nyd et par drinks og lidt at spise på en af de nærliggende barer.

Med en populær destination som Puerto de la Cruz er det naturligt, at der er et fremragende udvalg af overnatningssteder at vælge imellem. Du finder nemlig 72 overnatningssteder i Puerto de la Cruz.

Hotel Botanico, beliggende på Avenida Richard Yeoward, 1, samt Hotel ValleMar, på Avenida de Colon 4, er begge fine eksempler på luksuriøse overnatningsmuligheder i Puerto de la Cruz.

Hvis disse ikke frister, kan du kaste et blik på Hotel Trianflor, som du finder på Calle Cupido, 11, samt Globales Acuario, på Parque de las Flores 35, hvilket er to mulighede i den lidt lavere prisklasse.


De bedste tilbud på fly + hotel i Puerto de la Cruz

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Puerto de la Cruz

Se alle 373 overnatningssteder i Puerto de la Cruz
HC Hotel Magec
Anmeldelse fra 6. feb. 2020
Se oplysninger
 
HC Hotel Magec

HC Hotel Magec

Calle Cupido, 11, Puerto de la Cruz, Tenerife
   
  3,6 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Excellent rapport qualité-prix, facilité de parking à proximité, globalement propre.

  Sol Costa Atlantis Tenerife DKK 840
  Anmeldelse fra 20. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Sol Costa Atlantis Tenerife

  Sol Costa Atlantis Tenerife

  Avenida Venezuela, 15, Puerto de la Cruz, Tenerife
    
   4,0 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Vi havde bestilt værelse med udsigt, men disse var desværre udsolgt, så vi fik et ud til den støjende vej, hvor altandøren skal være lukket på grund af trafikstøj, og så i 38 graders varme, og tændte vi aircondition ,der skramlede i maskineriet så vi måtte lukke igen. God morgenmad, i utroligt støjende ...

   Hotel Best Semiramis DKK 642
   Anmeldelse fra 14. feb. 2020
   Se oplysninger
    
   Hotel Best Semiramis

   Hotel Best Semiramis

   C/ Leopoldo Cologan Zulueta, 12, Puerto de la Cruz, Tenerife
     
    3,9 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Alt manglede lidt flere ting på hotellet og mere oksekød

    Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden DKK 1.819
    Anmeldelse fra 18. mar. 2018
    Se oplysninger
     
    Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden

    Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden

    Avenida Richard Yeoward, 1, Puerto de la Cruz, Tenerife
      
     4,7 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Lovely “oldschool” classic hotel. Loved the SPA, the outdoor pool area, the breakfast buffet and the garden. Shuttlebus 4-5 times a day, to the center, takes 10 min. Reception helps with everything. All staff very sweet and nice. Tried the in house classic carnarian/spanske restaurant and i really ...

     Smy Puerto de la Cruz DKK 429
     Anmeldelse fra 23. mar. 2019
     Se oplysninger
      
     Smy Puerto de la Cruz

     Smy Puerto de la Cruz

     Avda. Marques Villanueva del Prado s/n, Puerto de la Cruz, Tenerife
       
      3,8 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Godt voksen hotel, med et dejligt og hjælpsomt personale.Rent både ude og inde,men ikke for gangbesværede

      Maritim Hotel Tenerife DKK 592
      Anmeldelse fra 1. nov. 2019
      Se oplysninger
       
      Maritim Hotel Tenerife

      Maritim Hotel Tenerife

      El Burgado, 1, Los Realejos, Puerto de la Cruz, Tenerife
        
       3,6 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       God beliggenhed med dejligt poolområde. Alt kan altid være større og bedre, men i betragtning af prisen (ca. 550 kr/nat, inkl. dejlig morgenmad) burde man bestemt ikke klage over noget. De ansatte er meget venlige og hjælpsomme. Til fods er der ca. 20-30 minutter til byens centrum; turen går langs ...

       Atlantic Mirage Suites & SPA - Adults Only DKK 971
       Anmeldelse fra 4. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       Atlantic Mirage Suites & SPA - Adults Only

       Atlantic Mirage Suites & SPA - Adults Only

         
        4,5 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Las vistas,como siempre ,lo mejor. La habitación genial,especialmente la cama. El personal super agradable. El solarium espectacular. A veces hsy paracaidistas maleducados que se acercan demasiado y observan a los huespedes con descaro, invadiendo la intimidad,aunque la mayoria no es asi y resulta ...

        Club Tarahal DKK 424
        Anmeldelse fra 6. aug. 2016
        Se oplysninger
         
        Club Tarahal

        Club Tarahal

          
         4,2 ud af 5
         2.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dejligt stille og roligt i udkanten af Puerto de la Cruz. Man får meget for pengene, vi havde en stor dejlig lejlighed med 2 soveværelser og vaskemaskine for under 3000 kr. per uge. Man kan ikke få wifi på værelserne men da vi havde en lejlighed med 2 værelser ud mod gården havde vi gratis wifi på ...

         De mest populære aktiviteter i Puerto de la Cruz

         Se alle 10 aktiviteter i Puerto de la Cruz