Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til Puerto de la Cruz

Nu kan du ikke udskyde det længere! Med så stort et udvalg af ting at tage sig til er det klogt at begynde at organisere din tur til Puerto de la Cruz nu.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Puerto de la Cruz

Det er ganske nemt at reservere flyrejse og overnatningssted hos Expedia. At booke dit fly og dit hotel er uden tvivl det vigtigste udgangspunkt for en god ferie. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en samlet, bekvem pakkerejse, får du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig kan spare penge. Hvad vil du og din bedre halvdel bruge de overskydende penge i Puerto de la Cruz?

Der er besparelser at hente, hvis du som kløgtig rejsende booker en pakkerejse.

Med vores internationale søgedatabase med omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over er det svært at komme på afveje.

Du finder nogle af de bedste tilbud på din ferie via Expedia.

Hvis du ændrer dine rejseplaner, kan vi behandle din anmodning om afbestilling uden ekstra gebyrer fra vores side for stort set alle reservationer.

Pakkerejser til Puerto de la Cruz

Dette er et område af Tenerife, som rummer næsten 32.000 mennesker.

Hovedstaden Madrid befinder sig ca. 1.800 km nordøst for Puerto de la Cruz, og Los Realejos befinder sig 7 km mod sydvest.

Tag familien med til Lago Martianez Swimmingpools, et fantastisk sted at bruge noget kvalitetstid med børnene.

Se frem til at undersøge de eksotiske dyr, der findes i Loro-parken. Du kan eventuelt forhøre dig om fodringstider, samt hvor du kan finde zooens mest spændende dyr.

Leder du efter nervepirrende spænding? Se, om du er heldig, på Casino Puerto Cruz, hvor du kan have det sjovt natten lang!

Med et nydeligt og vedligeholdt botanisk sortiment af mange forskellige planter og blomster er Botaniske have i La Orotava og Sitio Litre-haven et must-see for gartnere. Har du brug for at komme lidt væk fra byens støj? Læg vejen forbi Botaniske have i La Orotava og Sitio Litre-haven, og kom ind i en rolig og afslappende oase med et beundringsværdigt udvalg af forskellige planter og blomster.

Taoro Park er et særligt afholdt udflugtssted blandt både lokale, såvel som turister. Risco Belle Aquatic Gardens er et andet godt sted at spadsere en tur, dyrke lidt sport og kigge op på skyerne, der svæver forbi.

Hvis du altid har haft svært ved at adskille ordene "ferie" og "strand", så er det her lige stedet for dig. Der er mere end nok kystlinje her til at stille selv de mest strandglade rejsende tilfredse. Los Gigantes-stranden og Los Cristianos Strand skal næsten være blandt de første steder, du besøger. De lokale vil muligvis også lægge et godt ord ind for Garden Strand og Candelaria Strand. Der er masser af gode valgmuligheder for sol og strand i Puerto de la Cruz.

Det er vigtigt for sind og krop at komme ud i naturen. Hvis du har mulighed for at tage til Teide Nationalpark eller El Teide-toppen, kan det kun gå for langsomt.

Hvis du og familien godt kan lide at lære nye ting, bør Teide Observatorium være dit første stop.

De konserverede dyr på Puerto de la Cruz' arkæologiske museum er ikke kun sjove at kigge nærmere på. De har også stor betydning for at hjælpe os med at forstå den verden, vi lever i.

Kunst er en vigtig del af det at være menneske. Planlæg en tur til Eduardo Westerdahls museum for moderne kunst, og udforsk kunstens skabende verden.

Du kan forestille dig, at du er en ridder fra middelalderen, mens du betragter de imponerende mure ved San Felipe-slottet.

Besøgende, der er fascinerede af religion, skal næsten kigge forbi Nuestra Señora de la Pena de Francia-kirken.

Selvom offentlige pladser nok ikke er meget andet end cement, murbrokker og græs, er de bygninger, der omringer pladserne, enten blandt de mest antikke eller nyeste i byen. I denne by er La Paz-udsigtsstedet og Plaza del Charco de mest populære. Gå en tur rundt på de to pladser, og du vil rigtigt komme til at mærke byens karismatiske stemning og atmosfære.

San Juan-kirken står som en symbolsk påmindelse om lokalsamfundets historie.

Las Pirámides de Martianez-indkøbscentret er et livligt lokalt indkøbsområde vrimlende med tøjbutikker og steder, der serverer frisklavet mad.

Dem med en interesse for kultur vil have rigeligt at være begejstrede over ved Timanfaya-teatret, et af de mest populære steder med performancekunst i området. Tag dig tid inden, og nyd et par drinks og lidt at spise på en af de nærliggende barer.

Med en populær destination som Puerto de la Cruz er det naturligt, at der er et fremragende udvalg af overnatningssteder at vælge imellem. Du finder nemlig 72 overnatningssteder i Puerto de la Cruz.

Hotel Botanico, beliggende på Avenida Richard Yeoward, 1, samt Hotel ValleMar, på Avenida de Colon 4, er begge fine eksempler på luksuriøse overnatningsmuligheder i Puerto de la Cruz.

Hvis disse ikke frister, kan du kaste et blik på Hotel Trianflor, som du finder på Calle Cupido, 11, samt Globales Acuario, på Parque de las Flores 35, hvilket er to mulighede i den lidt lavere prisklasse.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Puerto de la Cruz

Se alle 371 overnatningssteder i Puerto de la Cruz
Smy Puerto de la Cruz DKK 420
Anmeldelse fra 23. mar. 2019
Se oplysninger
 
Smy Puerto de la Cruz

Smy Puerto de la Cruz

Avda. Marques Villanueva del Prado s/n, Puerto de la Cruz, Tenerife
   
  3,8 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Godt voksen hotel, med et dejligt og hjælpsomt personale.Rent både ude og inde,men ikke for gangbesværede

  Puerto Palace
  Anmeldelse fra 26. mar. 2018
  Se oplysninger
   
  Puerto Palace

  Puerto Palace

  c/ Dr, Cobiella Zaera s.n., Puerto de la Cruz, Tenerife
    
   4,0 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Eneste minus er en halv times slendretur ned til byen og op af Bakken hjem. Typisk charterhotel, men rigtig tomt til prisen

   Hotel El Tope
   Anmeldelse fra 12. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel El Tope

   Hotel El Tope

   Calzada Martianez, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
     
    4,0 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Et udemærket hotel hvis man godt kan lide at komme lidt væk fra hotellet. Hotellets område er forholdsvis lille, så man ligger meget tæt og klumpet. Poolen har en fin størrelse men desværre kold, så den bruges ikke specielt meget. Værelset og faciliteterne (tennis, bordtennis osv) var rigtig gode ...

    Catalonia Las Vegas DKK 448
    Anmeldelse fra 22. jan. 2019
    Se oplysninger
     
    Catalonia Las Vegas

    Catalonia Las Vegas

    Avenida Colón, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
      
     3,7 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dejligt hotel med flot poolområde og skøn udsigt over Atlanterhavet og bjergene. Hyggelige opholdsarealer både ude og inde kan og benyttes af kørestole. Maden er ok og der bliver flittigt fyldt op. Det tager 15-20 min. at gå ned i byen, men der er velfungerende shuttlebus ca. hver time. Der er mange ...

     Blue Sea Costa Jardin & Spa
     Anmeldelse fra 15. mar. 2019
     Se oplysninger
      
     Blue Sea Costa Jardin & Spa

     Blue Sea Costa Jardin & Spa

       
      3,6 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Maden var god, men kunne godt være mere varieret drikkevarer. Der var god service, fra et venligt personale. Stedet var dog ikke så børnevenligt som man kunne håbe

      Atlantic Mirage Suites & SPA - Adults Only
      Anmeldelse fra 24. feb. 2020
      Se oplysninger
       
      Atlantic Mirage Suites & SPA - Adults Only

      Atlantic Mirage Suites & SPA - Adults Only

        
       4,2 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       En la zona del rooftop, en el bar vertigo, habia muy poco personal para todos los clientes ya que dejan entrar a clientes que no se alojan en el hotel. Tardaron bastante en atendernos, creo que deberian solo dejar subir a los clientes que estan pagando por alojarse en el hotel, asi darian un mejor ...

       Parque San Antonio DKK 353
       Anmeldelse fra 31. mar. 2019
       Se oplysninger
        
       Parque San Antonio

       Parque San Antonio

       Carretera de las Arenas s/n, Puerto de la Cruz, Tenerife
         
        3,6 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Vi havde et skønt ophold på Parque San Antonio. Det er tredie gang vi bor der . Det er et skønt hotel og vi elsker den skønne have. Vi blev placeret i et meget kedeligt beliggende værelse den første nat men næste dag kunne vi få vores ønske opfyldt og fik værelse med balkon ud til den skønne have ...

        Hotel Gran Turquesa Playa
        Anmeldelse fra 15. mar. 2016
        Se oplysninger
         
        Hotel Gran Turquesa Playa

        Hotel Gran Turquesa Playa

        C. Antonio Ruiz Alvarez 7, Puerto de la Cruz, Tenerife
          
         3,6 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Vi har hygget os dejlig mad underholdning om aftenen hyggeligt personale og god mad,vejret kunne vi ikke gøre noget ved overskyet næsten hver dag i 14 dage,men alt i alt en god ferie.

         De mest populære aktiviteter i Puerto de la Cruz

         Se alle 4 aktiviteter i Puerto de la Cruz