GarachicoSpanien

Image for Garachico og byder på surfing, barsk kystlinje og en kystby

Tag en gåtur på de brostensbelagte stræder i denne fiskerby, hvor der gemmer sig en overraskende turbulent historie bag de hvidkalkede huse og farverige hytter. 

Tag på rejse til Garachico på Tenerife, der er kendt for sine naturlige bade med lavasten og sin særprægede kanariske kultur. Byen er beliggende ved den klippefyldte kyst og er fyldt med velbevarede kolonibygninger. Den er bemærkelsesværdigt smuk på trods af de ødelæggelser, den har oplevet gennem årene.

Garachico var Tenerifes vigtigste havn, indtil den blev udsat for en række uheldige hændelser i form af oversvømmelser, brande, storme og epidemier. Det lykkedes byen at overleve alle disse ulykker indtil 1706, hvor den så blev ramt af et stort vulkanudbrud. Udbruddet ødelagde havnen og halvdelen af byen, så det ikke var muligt at benytte den til erhvervsmæssig skibsfart længere.

De naturlige bade, der blev dannet, da det ødelæggende vulkanudbrud nåede havet, er i dag en stor turistattraktion. El Caléton er både navnet på en strand og de naturlige bade, der findes der. De er omgivet af gangbroer, hvor du kan nyde solen eller udsigten over havet. Her kan du svømme i det varme vand og se fiskene, der svømmer rundt lige under overfladen.

Ved siden af disse bade, der er dannet af lavasten, finder du San Miguel Slot. Denne beskedne fæstning var en af de eneste bygninger, der overlevede udbruddet i 1706. Den blev oprindeligt bygget i det 16. århundrede for at beskytte byen mod pirater. Hold udkig efter et krucifiks, der er tilegnet den spanske skulptør og arkitekt Martín de Andújar. Fra slottets voldanlæg kan du nyde maleriske udsigter. Se blandt andet de to størknede lavafloder, der snor sig på siden af bjerget.

Udforsk også det lille naturmuseum, der ligger i San Francisco-klosteret. Det tidligere franciskanerkloster er fra 1524 og dermed den ældste bygning i Garachico. I bygningens kulturhus (Casa de la Cultura) kan du se gamle fotografier og kort, der giver en interessant indsigt i byens historie.

I den nærliggende San Francisco-kirke kan du nyde det detaljerede loftsdesign. I Santa Ana-kirken fra det 18. århundrede kan du se en fantastisk smuk barok altertavle.

Et af de mest spændende tidspunkter at besøge Garachico på er under San Roque Festival i August. Tag eventuelt på weekendophold i Garachico, og oplev denne festival. Når du rejser til Garachico, kan du ankomme med bus fra nærliggende destinationer såsom Puerto de la Cruz, La Laguna og Santa Cruz.

Mest populære hoteller i Garachico

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel La Quinta Roja THe Senses Collection
Hotel La Quinta Roja THe Senses Collection
4 out of 5
Glorieta de San Francisco S/N, Garachico, Tenerife
DKK 1.079
per night
Mar 16 - Mar 17

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Garachico, kun få skridt fra Isla Baja, Santa Ana-klostret og Plaza Juan González de la ...

4.6/5Exceptional! (137 anmeldelser)
Ophold i gammelt, skønt hotel.

"Fint gammelt hotel indrettet i fyrstepalæ - lige ved torvet med kirke og kloster. Kig til havet. Rigtig lækker morgenmad."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2016

Hotel La Quinta Roja THe Senses Collection
Boutique Hotel San Roque Adults Only
Boutique Hotel San Roque Adults Only
4 out of 5
Calle de Esteban De Ponte, 32, Garachico, Tenerife

Dette hotel i romantisk stil ligger ved havet, kun få skridt fra Isla Baja og Santa Ana-klostret. Derudover ligger Plaza Juan González de la Torre 0,3 km ...

4.8/5Exceptional! (45 anmeldelser)

"Liked the Courtyard and roof terrace. Didn’t like restaurant around the pool and thought our room lacked natural light."…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2019

Boutique Hotel San Roque Adults Only
Isla Baja Suites
Isla Baja Suites
4 out of 5
Calle Esteban De Ponte 3, Garachico, Tenerife
Gratis afbestilling
DKK 923
per night
Mar 6 - Mar 7

Dette gæstehus ligger tæt på stranden, kun få skridt fra Isla Baja, Plaza Juan González de la Torre og Santa Ana-klostret. Derudover ligger Playa de las Aguas ...

4.4/5Wonderful! (43 anmeldelser)
Nice hotel located along the water front

"Historical building with very large rooms. Nice small plaza in the building (coart yard) where breakfast is served. Very cosy. Not so impressed by the shower, but that is a minor remark. Close to everything even though Garachico is not a big place. Very friendly hotel manager and staff. All in all ..."…"

Anmeldelse fra 24. nov. 2019

Isla Baja Suites

Seværdigheder i Garachico

Santa Ana-klostret
Image for Santa Ana-klostret

Santa Ana-klostret

Lær mere om historien i Garachico, når du tager et smut forbi Santa Ana-klostret. Dette afslappede sted er populært for sin kyststrækning samt udvalget af barer.

Siam-parken
Image for Siam-parken

Siam-parken

4/5(4 reviews)

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Loro-parken
Image for Loro-parken

Loro-parken

4.5/5(10 reviews)

Se spændende show, spadser gennem fantastisk flotte gengivelser af dyrenes naturlige habitat, og mød eksotiske dyr i den populære dyrepark Loro Parque. 

Fanabe Strand
Image for Fanabe Strand

Fanabe Strand

4/5(14 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Fanabe Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette romantiske sted er vellidt for sin kyststrækning, som du kan nyde, eller du kan deltage i sportsaktiviteter.

Los Cristianos Strand
Image for Los Cristianos Strand

Los Cristianos Strand

4.5/5(22 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Los Cristianos Strand, som er en populær strand i Arona. Deltag i sportsaktiviteter på dette romantiske sted, som også er berømt for sine shoppingmuligheder.

El Médano Strand
Image for El Médano Strand

El Médano Strand

4/5(6 reviews)

På denne strand kan du nyde den fredelige atmosfære og dyrke vandsport ved sandklitterne, der er formet af vinden.

Populære oplevelser i Garachico

Rundvisning i Teide-observatoriet
Image for Rundvisning i Teide-observatoriet

Rundvisning i Teide-observatoriet

DKK 157
pr. voksen
Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Image for Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 262
pr. voksen
Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Image for Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 594
pr. voksen
Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
Image for Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

DKK 230
pr. voksen
Entré til Loro-parken med transport
Image for Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 385
pr. voksen
Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport
Image for Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Anbefales af 82% af rejsende
DKK 635
pr. voksen