Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Santiago del TeideSpanien

Denne traditionelle by har udsigt over Valle de Santiago og er et godt udgangspunkt for smukke naturattraktioner og vandrestier.

Santiago del Teide er en god base, hvis du skal udforske Teide Nationalpark, Los Gigantes, Garachico, Masca og Teno-bjergene. De fleste besøgende bliver kun en eller to dage, så byen er ikke overbefolket og har bibeholdt sin særprægede kanariske kultur, som du selv kan opleve på en ferie i Santiago del Teide. Læg mærke til, at mange af de lokale stadig går i traditionelt tøj.

Før du tager på vandretur, bør du gøre holdt ved Señorio del Valle Besøgscenter, der ligger i et smukt palæ fra det 17. århundrede. Se den udstilling, der er tilegnet vulkanen Chinyeros udbrud i 1909. Udstillingen inkluderer en interessant samling af fotografier, avisartikler og øjenvidneberetninger om den ødelæggende begivenhed.

Besøg San Fernando Rey Kirke, der oprindeligt blev bygget i 1679. Denne flotte hvidkalkede bygning ser særligt smuk ud med de omkringliggende bakker i baggrunden. Inde i kirken finder du en skøn samling af religiøse statuer og malerier.

Følg en af de fantastiske vandrestier, der snor sig gennem landskabet omkring Valle de Santiago. Du kan finde flere gode stier nordvest for byen i Teide Nationalpark, der er en af Spaniens mest populære nationalparker. Du kan også vandre gennem vulkansk terræn, som fra en anden verden, mod toppen af det 3.700 meter høje El Teide, der er det højeste bjerg i landet.

En rejse til Santiago del Teide er det ideelle udgangspunkt for en strandtur til for eksempel Los Guios Strand. Denne smukke sorte sandstrand ligger i skyggen af enorme klipper og er et hyggeligt sted at tilbringe eftermiddagen. Du kan også tage en tur med båd for at se strandens ikoniske klippeformationer fra et andet perspektiv.

Besøg Masca, der er en charmerende landsby i nærheden, som næsten ser ud til at trodse tyngdeloven med sin placering på kanten af klipperne. Tag på dagstur til Garachico. Dette var engang en velhavende by med hyggelige brostensbelagte gader og naturskabte vulkanske bugter langs kysten.

Når du rejser til Santiago del Teide, kan du komme med bus fra Puerto de la Cruz, Playa de las Américas eller Icod de los Vinos. Om foråret står kirsebærtræerne i fuldt flor langs de mange stier, så dette er især et godt tidspunkt at besøge byen på.

Mest populære hoteller i Santiago del Teide

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel sensimar Los Gigantes
Hotel sensimar Los Gigantes
4 out of 5
Calle Flor de Pascua 8, Los Gigantes, Santiago del Teide, Tenerife

Dette hotel med spa ligger i Santiago del Teide, kun 10 minutters gang fra Den offentlige Oasis Los Gigantes-pool og Los Gigantes-stranden. Derudover ligger ...

4.6/5Wonderful! (173 anmeldelser)
Dejlig uge

"Vi havde en herlig uge på Hotel Stil, som har en fin placering - god mad - husk at bestille bord i restauranten - 1 gang pr.uge ."…"

Anmeldelse fra 12. sep. 2015

Hotel sensimar Los Gigantes
El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
4 out of 5
C/ Las Rosas, S/N, Puerto De Santiago, Santiago del Teide, Tenerife

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i Santiago del Teide, kun 2 km fra Playa Chica, Los Gigantes-stranden og Arena Strand. Derudover ligger ...

4.2/5Excellent! (145 anmeldelser)
Virkelig dejlig ophold

"Intet luksus, men vi havde et virkelig skønt ophold på El Marques Palace. Det havde en tilpas størrelse og stemningen var god. Vi fik rigtig god vejledning omkring attraktioner mm. fra Vladimir i receptionen."…"

Anmeldelse fra 13. apr. 2018

El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
Arena Suites
Arena Suites
3 out of 5
Calle Antonio Barrios González, Puerto de Santiago, Santiago del Teide

Dette lejlighedskompleks ligger på promenaden, kun 10 minutters gang fra El Varadero og Arena Strand. Derudover ligger Los Gigantes-stranden 2,3 km derfra.

3.6/5Good! (37 anmeldelser)
Godt ophold

"Dejlig 2 værelses lejlighed med køkken. Daglig rengøring og køkken grej"…"

Anmeldelse fra 18. jan. 2019

Arena Suites

Seværdigheder i Santiago del Teide

Los Gigantes-stranden
Billede af Los Gigantes-stranden

Los Gigantes-stranden

4/5(13 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Los Gigantes-stranden, som er en populær strand i Santiago del Teide. Dette romantiske område er vellidt for sin kyststrækning.

El Varadero
Billede af El Varadero

El Varadero

Bliv ét med naturen, og udforsk de naturskønne omgivelser i El Varadero på din rejse til Santiago del Teide. Dette romantiske område er vellidt for sin kyststrækning.

Playa Chica
Billede af Playa Chica

Playa Chica

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Playa Chica under din rejse til Santiago del Teide? Dette romantiske område er vellidt for sin kyststrækning.

Siam-parken
Billede af Siam-parken

Siam-parken

4/5(4 anmeldelser)

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Loro-parken
Billede af Loro-parken

Loro-parken

4.5/5(10 anmeldelser)

Se spændende show, spadser gennem fantastisk flotte gengivelser af dyrenes naturlige habitat, og mød eksotiske dyr i den populære dyrepark Loro Parque. 

Fanabe Strand
Billede af Fanabe Strand

Fanabe Strand

4/5(14 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Fanabe Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette afslappede sted er vellidt for sin kyststrækning, som du kan nyde, eller du kan deltage i sportsaktiviteter.

Populære oplevelser i Santiago del Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Billede af Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 261
pr. voksen
Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Billede af Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 594
pr. voksen
Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
Billede af Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

DKK 234
pr. voksen
Entré til Loro-parken med transport
Billede af Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 385
pr. voksen
Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport
Billede af Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Anbefales af 82% af rejsende
DKK 635
pr. voksen
Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.
Billede af Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.

Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.

DKK 497
pr. voksen