Santiago del TeideSpanien

Image for Santiago del Teide og byder på fredfyldte omgivelser, bjerge og en solnedgang

Denne traditionelle by har udsigt over Valle de Santiago og er et godt udgangspunkt for smukke naturattraktioner og vandrestier.

Santiago del Teide er en god base, hvis du skal udforske Teide Nationalpark, Los Gigantes, Garachico, Masca og Teno-bjergene. De fleste besøgende bliver kun en eller to dage, så byen er ikke overbefolket og har bibeholdt sin særprægede kanariske kultur, som du selv kan opleve på en ferie i Santiago del Teide. Læg mærke til, at mange af de lokale stadig går i traditionelt tøj.

Før du tager på vandretur, bør du gøre holdt ved Señorio del Valle Besøgscenter, der ligger i et smukt palæ fra det 17. århundrede. Se den udstilling, der er tilegnet vulkanen Chinyeros udbrud i 1909. Udstillingen inkluderer en interessant samling af fotografier, avisartikler og øjenvidneberetninger om den ødelæggende begivenhed.

Besøg San Fernando Rey Kirke, der oprindeligt blev bygget i 1679. Denne flotte hvidkalkede bygning ser særligt smuk ud med de omkringliggende bakker i baggrunden. Inde i kirken finder du en skøn samling af religiøse statuer og malerier.

Følg en af de fantastiske vandrestier, der snor sig gennem landskabet omkring Valle de Santiago. Du kan finde flere gode stier nordvest for byen i Teide Nationalpark, der er en af Spaniens mest populære nationalparker. Du kan også vandre gennem vulkansk terræn, som fra en anden verden, mod toppen af det 3.700 meter høje El Teide, der er det højeste bjerg i landet.

En rejse til Santiago del Teide er det ideelle udgangspunkt for en strandtur til for eksempel Los Guios Strand. Denne smukke sorte sandstrand ligger i skyggen af enorme klipper og er et hyggeligt sted at tilbringe eftermiddagen. Du kan også tage en tur med båd for at se strandens ikoniske klippeformationer fra et andet perspektiv.

Besøg Masca, der er en charmerende landsby i nærheden, som næsten ser ud til at trodse tyngdeloven med sin placering på kanten af klipperne. Tag på dagstur til Garachico. Dette var engang en velhavende by med hyggelige brostensbelagte gader og naturskabte vulkanske bugter langs kysten.

Når du rejser til Santiago del Teide, kan du komme med bus fra Puerto de la Cruz, Playa de las Américas eller Icod de los Vinos. Om foråret står kirsebærtræerne i fuldt flor langs de mange stier, så dette er især et godt tidspunkt at besøge byen på.

Mest populære hoteller i Santiago del Teide

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Landmar Playa La Arena
Landmar Playa La Arena
4 out of 5
Lajial 4, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife

Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Santiago del Teide, kun 3 km fra Den offentlige Oasis Los Gigantes-pool, Los Gigantes Lystbådehavn ...

4.1/5Very Good! (284 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejligt ophold ,rent og pænt overalt,fin service, god mad, alt i alt en dejlig oplevelse. Vi vil gerne komme tilbage igen."…"

Anmeldelse fra 24. dec. 2018

Landmar Playa La Arena
Barceló Santiago
Barceló Santiago
4 out of 5
Calle La Hondura, 8, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife

Med et ophold på Barceló Santiago i Santiago del Teide har du direkte adgang til stranden. dette resort ligger mindre end 2 km fra Playa Chica, Arena Strand ...

4.1/5Very Good! (411 anmeldelser)
God værdi for pengene

"Vi var på 30 års bryllupsrejse og overnattede i 4 nætter med halvpension. Havde et værelse med direkte udsigt til Los Gigantos - skøn udsigt. Værelset var rigtigt fint indrettet. Meget stort udvalg af morgenmad. Aftensmad vil jeg klart anbefale at spise ude på en af de lokale restauranter - til middagsmad ..."…"

Anmeldelse fra 13. nov. 2019

Barceló Santiago
El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
4 out of 5
C/ Las Rosas, S/N, Puerto De Santiago, Santiago del Teide, Tenerife

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i Santiago del Teide, kun 2 km fra Playa Chica, Los Gigantes-stranden og Arena Strand. Derudover ligger ...

4.2/5Excellent! (141 anmeldelser)
Virkelig dejlig ophold

"Intet luksus, men vi havde et virkelig skønt ophold på El Marques Palace. Det havde en tilpas størrelse og stemningen var god. Vi fik rigtig god vejledning omkring attraktioner mm. fra Vladimir i receptionen."…"

Anmeldelse fra 13. apr. 2018

El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group

Seværdigheder i Santiago del Teide

Los Gigantes-stranden
Image for Los Gigantes-stranden

Los Gigantes-stranden

4/5(13 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Los Gigantes-stranden, som er en populær strand i Santiago del Teide. Dette romantiske område er vellidt for sin kyststrækning.

El Varadero
Image for El Varadero

El Varadero

Bliv ét med naturen, og udforsk de naturskønne omgivelser i El Varadero på din rejse til Santiago del Teide. Dette romantiske område er vellidt for sin kyststrækning.

Playa Chica
Image for Playa Chica

Playa Chica

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Playa Chica under din rejse til Santiago del Teide? Dette romantiske område er vellidt for sin kyststrækning.

Siam-parken
Image for Siam-parken

Siam-parken

4/5(4 reviews)

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Loro-parken
Image for Loro-parken

Loro-parken

4.5/5(10 reviews)

Se spændende show, spadser gennem fantastisk flotte gengivelser af dyrenes naturlige habitat, og mød eksotiske dyr i den populære dyrepark Loro Parque. 

Fanabe Strand
Image for Fanabe Strand

Fanabe Strand

4/5(14 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Fanabe Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette romantiske sted er vellidt for sin kyststrækning, som du kan nyde, eller du kan deltage i sportsaktiviteter.

Populære oplevelser i Santiago del Teide

Rundvisning i Teide-observatoriet
Image for Rundvisning i Teide-observatoriet

Rundvisning i Teide-observatoriet

DKK 157
pr. voksen
Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Image for Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 262
pr. voksen
Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Image for Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 594
pr. voksen
Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
Image for Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

DKK 230
pr. voksen
Entré til Loro-parken med transport
Image for Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 385
pr. voksen
Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport
Image for Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Anbefales af 82% af rejsende
DKK 635
pr. voksen