Oplev afslappende Buenavista del Norte, som byder på havudsigt, golf, kaffe og meget mere!

Du finder en masse at se og lave i Buenavista del Norte – kyststrækninger, golfbaner og seværdigheder som Acantilados de Los Gigantes og Buenavista Golf.

Mest populære hoteller i Buenavista del Norte

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Melia Hacienda del Conde - Adults Only
Melia Hacienda del Conde - Adults Only
5 out of 5
Paseo Severiano Ballesteros, s/n, Buenavista del Norte, Tenerife
DKK 1.278
pr. nat
1. dec. – 2. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger ved vandet, kun 10 minutters gang fra Isla Baja og Buenavista Golf. Derudover ligger Playa de los Barqueros og Playa ...

4.5/5Fantastisk! (233 anmeldelser)
Super service. Dejlig beliggenhed.

"Fantastisk golfbane tæt på. Meget rent og pænt alle steder, glimrende mad og meget serviceorienteret personale."…"

Anmeldelse fra 20. jan. 2019

Melia Hacienda del Conde - Adults Only
Tabaiba Guesthouse
Tabaiba Guesthouse
3 out of 5

Dette Bed & Breakfast ligger ved havet, kun 2 km fra Isla Baja, Playa de los Barqueros og Buenavista Golf. Derudover ligger Playa de las Arenas og las Mujeres ...

Tabaiba Guesthouse
Finca el Castillo
Finca el Castillo
3 out of 5

Denne landejendom ligger i Buenavista del Norte, kun 1,7 km fra Buenavista Golf samt mindre end 15 km fra Punta Teno-fyrtårnet og Acantilados de Los Gigantes. ...

5/5Enestående! (1 anmeldelse)
Séjour très agréable.

"Etablissement parfait dans la mesure où l'emplacement est adéquat. Accueil chaleureux, maison propre et parfaite pour une famille de 4. Equipement complet.Piscine agréable. Très bien située pour faire des sentiers littoreaux, pour aller se promener dans le parc du Teide."…"

Anmeldelse fra 3. nov. 2019

Finca el Castillo

Seværdigheder i Buenavista del Norte

Acantilados de Los Gigantes
Billede af Acantilados de Los Gigantes

Acantilados de Los Gigantes

4.5/5(3 anmeldelser)

Bliv ét med naturen, og udforsk de naturskønne omgivelser i Acantilados de Los Gigantes på din rejse til Buenavista del Norte. Dette afslappede område er populært på grund af sin kyststrækning, som du kan udforske, hvis du har lyst. Du kan også bruge lidt tid på aktiviteter som golf.

Punta Teno-fyrtårnet
Billede af Punta Teno-fyrtårnet

Punta Teno-fyrtårnet

Nyd et lille stop ved Punta Teno-fyrtårnet, som er en seværdighed, der er et besøg værd i Buenavista del Norte. Dette hyggelige sted er vellidt og populært for sin kyststrækning samt sit udvalg af barer.

Loro-parken
Billede af Loro-parken

Loro-parken

4.5/5(10 anmeldelser)

Besøg Loro-parken, og oplev de lokale dyr samt hvorfor. stedet er populært i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er vellidt for sine strande samt sine spamuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Siam-parken
Billede af Siam-parken

Siam-parken

4/5(4 anmeldelser)

Nyd forlystelserne i Siam-parken, og se, hvorfor de fleste er vilde med forlystelsespark i Adeje. Udforsk uvalget af barer på dette afslappende sted, som også er kendt for sin underholdning.

Las Vistas Strand
Billede af Las Vistas Strand

Las Vistas Strand

4/5(6 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Las Vistas Strand, som er en populær strand i Arona. Tag et kig på udvalget af udsøgte spisesteder på dette romantiske sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

Golf Costa Adeje
Billede af Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje

5/5(1 anmeldelse)

Sving golfkøllerne i La Caleta ved Golf Costa Adeje, som er et populært golfsted. Dette afslappede sted er berømt for sin kyststrækning og sin underholdning.

Populære oplevelser i Buenavista del Norte

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Billede af Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

DKK 262

Du kan skue ud i det enorme univers fra et af de bedste observationssteder på jorden – Vulkanen Teide på øen Tenerife. Takket være den store højde, placeringen tæt på ækvator og afstanden fra tropiske storme, giver denne tur deltagerne mulighed for at se op til 83 af de 88 stjernebilleder med professionelle teleskoper.

Rundvisning i Teide-observatoriet
Billede af Rundvisning i Teide-observatoriet

Rundvisning i Teide-observatoriet

DKK 157

Oplev den videnskabelige side af Tenerife, som er en ø, der anses for at være et af de bedste steder på Jorden til at kikke ud i verdensrummet. Få en rundvisning i Teide-observatoriet i Teide Nationalpark, og lær om robotastronomi og solopdagelser, når du får et nærmere kig på det arbejde, der foregår her hver dag.

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Billede af Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

DKK 594

Få adgang til to af Tenerifes mest populære seværdigheder til én god pris. Besøg Loro Parque, der er hjemsted for papegøjer, delfiner, jaguarer og silkeaber, og nyd en dag med Siam Parks vandrutsjebaner, bølgepool og rolige flod.

Entré til Loro-parken med transport
Billede af Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

DKK 385

Besøg den verdensberømte Loro-park, hvor du kan beundre en omfattende samling af dyr og planter, heraf mange sjældne. Kom helt tæt på nogle af naturens smukkeste og mest majestætiske kreationer, og få en virkelig mindeværdig oplevelse sammen med hele familien.

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport
Billede af Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

DKK 635

Tilbring en sjov dag i Loro Park, en forlystelsespark på 13 hektar i Puerto de la Cruz. Parken er en af de mest populære seværdigheder i de Kanariske Øer, og den indeholder en bred vifte af dyr, havdyr, tropiske planter og mere end 2.000 palmetræer fra hele verden.

Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang
Billede af Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang

Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang

DKK 374

Nyd Tenerifes betagende skønhed fra toppen af Mount Teide ved solnedgang. Du fragtes 3.555 m op over havets overflade i svævebanens glasvogn. På toppen begynder din vandretur til udsigtspunktet Pico Viejo, hvor du kan nyde det vulkanske landskab, mens solen går ned over øen.