Starten af hovedsektionen

Icod de los Vinos

Kendt for Strande med sort sand, Sandstrande og Vulkaner

Tag på eventyr i Icod de los Vinos, der er hjem for seværdigheder som Det Gamle Drageblodstræ og Vindhulen.

Sådan kommer du til Icod de los Vinos

Tag på eventyr i Icod de los Vinos, der er hjem for seværdigheder som Det Gamle Drageblodstræ og Vindhulen.

Oplevelser i Icod de los Vinos

Gå på opdagelse i Det Gamle Drageblodstræ, som er et skønt, grønt område i El Guincho. Dette afslappede sted er vellidt for sine strande samt sine spamuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Besøg Loro-parken, og oplev de lokale dyr samt hvorfor. stedet er populært i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er vellidt for sin kyststrækning samt sine spamuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Nyd forlystelserne i Siam-parken, og se, hvorfor de fleste er vilde med forlystelsespark i Adeje. Udforsk uvalget af udsøgte spisesteder på dette afslappende sted, som også er kendt for sin underholdning.

Intet udstråler ferie som at slappe af på El Médano Strand, som er en populær strand i Granadilla de Abona. Dette vafslappede område er vellidt for sin kyststrækning samt sine spamuligheder.

Intet udstråler ferie som at slappe af på Las Vistas Strand, som er en populær strand i Arona. Tag et kig på udvalget af barer på dette familievenlige sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

Sving golfkøllerne i La Caleta ved Golf Costa Adeje, som er et populært golfsted. Dette afslappede sted er berømt for sine strande og sin underholdning.

Udforsk de naturskønne omgivelser i Lago Martianez Swimmingpools, som er et populært udendørssted i Puerto de la Cruz. Dette afslappede sted er populært for sin kyststrækning og sine strande.