Arona

Rejseguide
Las Vistas Strand som omfatter udsigt over kystområde, en kystby og en strand
Denne søvnige landsby er et glimrende udgangspunkt for at besøge nogle af Tenerifes mest populære strandområder.

Arona er en køn by, som byder på interessante bygninger med en blandet arkitektur fra kolonitiden og tidligere. Byen er forholdsvis uberørt af turisme trods sin beliggenhed tæt på mange naturskønne badestrande. Her kan du nyde en spadseretur og et måltid, hvis ikke du vælger at holde ferie i Arona og bruge byen som udgangspunkt for opdagelsesture i omegnen.

Under alle omstændigheder må du ikke gå glip af byens smukke kirke San Antonio Abad, som blev opført i det 18.århundrede.Inde i kirken finder du et originalt maleri af helgenen Antonio Abad, som er mere end 300år gammelt.

San Antonio Abad er også centrum for Aronas livligste folkefest, der afholdes hvert år i januar til ære for kirkens skytshelgen af samme navn. Hvis du rejser til Arona på det tidspunkt, kan du under de ugelange festligheder opleve traditionel kanarisk folkedans, optog med pyntede oksekærrer og festfyrværkeri.

Bag kirken starter og slutter den dejlige vandrerute til bjergtoppen Rogue del Conde, som tager firetimer i alt. Dette højtliggende plateau, som rejser sig 1.000meter over havets overflade, byder på en fantastisk udsigt over den sydlige del af Tenerife og øen La Gomera.

I Arona finder du også den zoologiske og botaniske park Las Águilas, som er hjem til over 100forskellige dyrearter. Her møder du surikater, orangutanger og en sjælden hvid tiger, når du går på opdagelse i det 75.000kvadratmeter store område. Du kan også vælge at overvære parkens imponerende rovfugleopvisning med amerikanske ørne, gribbe og kondorer.

Den travle havnepromenade ved den nærliggende Playa de Los Cristianos er velegnet til en spadseretur. Denne gyldne sandstrand ligger i læ for vinden og er ideel at bade fra. Måske får du lyst til at blive der, til mørket falder på, og tage en drink på en livlig bar, der ligger ud til stranden. Når du holder ferie i Arona, bor du tæt på Playa de Las Vistas, som er endnu en gylden sandstrand, hvorfra du kan dykke med flasker eller snorkle i det klare vand ud for kysten.

Arona ligger på den sydlige del af Tenerife. Det er nemt at rejse til Arona fra den nærliggende by Los Cristianos, hvorfra der er regelmæssig busforbindelse.

Cleopatra Palace Hotel
Cleopatra Palace Hotel
4 out of 5
Avenida de las Américas s.n, Playa de las Américas, Arona, Tenerife, 38660
Prisen er 1.003, kr pr. nat fra 14. dec. til 15. dec.
1.003, kr
pr. nat
14. dec. – 15. dec.
Overnat på dette resort ved stranden i Arona, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og ved stranden. Vores gæster fremhæver især det ...
4,4/5 Wonderful! (989 anmeldelser)
Great location, nice staff, good breakfast
"Great location, nice staff, good breakfast"

Anmeldelse fra 21. feb. 2022

Cleopatra Palace Hotel
Gara Suites Golf & SPA
Gara Suites Golf & SPA
4 out of 5
Calle Landa 2, Playa de las Américas, Arona, Santa Cruz de Tenerife, 38650
Prisen er 822, kr pr. nat fra 13. dec. til 14. dec.
822, kr
pr. nat
13. dec. – 14. dec.
Overnat på dette hotel med spa i Arona, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 3 udendørs pools og 2 barer/lounger. Vores gæster fremhæver især poolen ...
4/5 Very Good! (291 anmeldelser)
Mere som et hostel end et hotel
"Ucharmerende sted med stort set ingen service. Der kan fåes langt bedre kvalitet andre steder til fen pris det koster at bo der!"

Anmeldelse fra 28. dec. 2021

Gara Suites Golf & SPA
Sol Tenerife
Sol Tenerife
4 out of 5
Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife, 38640
Prisen er 907, kr pr. nat fra 13. dec. til 14. dec.
907, kr
pr. nat
13. dec. – 14. dec.
Overnat på dette hotel ved stranden i Arona, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 udendørs pools. Vores gæster fremhæver især ...
3,5/5 Good! (861 anmeldelser)
Skøn udsigt
"Hotellet er meget stort, hvilket betød at der var megen larm både i pool området og ved morgenmads buffeten. Vi havde kun morgenmad med, havde fravalgt aftensmad. Vi undrede os over, når nu der var Corona virus i området, at hotellet ikke skiltede mere med sikkerheds foranstaltninger og omkring brug ..."

Anmeldelse fra 6. mar. 2020

Sol Tenerife
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Hollywood Mirage
Hollywood Mirage
3.5 out of 5
Calle Sierra Nevada, sn, Arona, Santa Cruz de Tenerife, 38650
Overnat på dette lejlighedshotel med familievenlig profil i Arona, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 udendørs pools og morgenmad. Vores gæster ...
4,3/5 Excellent! (473 anmeldelser)
"Virkede rent, pænt og ordentligt. Morgenmadsbuffeten var ok, vores lejlighed var fin, poolområdet var fint. Det eneste der skuffede os, var maden ved bbq festen og især den iskolde pool, som ingen gæster benyttede, af den grund. De ansatte var dejlige, servicemindede og imødekommende."

Anmeldelse fra 18. mar. 2022

Hollywood Mirage
Hotel Villa Mandi Golf Resort
Hotel Villa Mandi Golf Resort
4 out of 5
Laderas del Espejo, 7, Arona, Santa Cruz de Tenerife, 38650
Overnat på dette lejlighedshotel med miljøvenlig profil i Arona, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 barer/lounger og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,4/5 Excellent! (18 anmeldelser)
5 stjernet ophold
"Hotellet er hyggeligt ,dejlige lejligheder, ligger lidt inde i landet men man kan hurtigt komme til vandet,men hotellet har det hele så du kan blive på stedet. Vi havde fuld pension,det hele var bare til top karakter Personalet er super service minded Priser på vin mm,er meget rimelige"

Anmeldelse fra 6. feb. 2022

Hotel Villa Mandi Golf Resort
Checkin Bungalows Atlantida
Checkin Bungalows Atlantida
3 out of 5
Avda. Londres, 3, Los Cristianos, Arona, Tenerife, 38650
Overnat på dette lejlighedshotel med familievenlig profil i Arona, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 3 udendørs pools. Vores ...
3,6/5 Good! (142 anmeldelser)
Et dejligt og hyggeligt samt stille hotel.
"Et meget hyggeligt hotel med gode forhold og muligheder. Samt ligger det meget centralt i byen"

Anmeldelse fra 22. apr. 2016

Checkin Bungalows Atlantida
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Arona