Los CristianosSpanien

Image for Los Cristianos som omfatter udsigt over kystområde, en sandstrand og en kystby

Nyd solens stråler og en drink på en af barerne langs promenaden, eller gå på indkøb i designerbutikker i denne livlige strandby.

Los Cristianos byder både på shopping, restauranter og solskin, og du skal stå tidligt op, hvis du vil have en af de gode pladser på stranden i sommersæsonen. Selvom nattelivet er lidt mere afdæmpet i forhold til nabobyen Playa de las Américas, har Los Cristianos også adskillige barer og restauranter langs den smukke strandpromenade. Her findes den perfekte kombination af lækre strande og pulserende natklubber.

Stranden er omringet af glamourøse resorter, og de mange yachter konkurrerer om pladserne på havnen. Det er svært at forestille sig, at Los Cristianos engang var en søvnig fiskerlandsby. Da Tenerife begyndte at tiltrække internationale turister i begyndelsen af 1960'erne, søgte de fleste til Los Cristianos. Du kan lære mere om byens kulturarv ved at deltage i en fiskeriudflugt. Havet langs kysten vrimler med gulfinnet tun og sværdfisk.

Tag en svømmetur i det krystalklare vand ved stranden i Los Cristianos. Hvis der skal ske lidt mere, kan du leje en jetski eller få undervisning i windsurfing. En lang mole afskærmer stranden fra stærk vind, og dette gør, at det rolige vand er perfekt til badning. Find den perfekte plads på strandens gyldne sand, hvorfra du kan nyde udsigten til Guaza-bjerget i det fjerne. Hvis du er heldig, kan du deltage i en af de sportsbegivenheder eller koncerter, som ofte afholdes på stranden.

På byens anden strand, Playa de Las Vistas, kan du scubadykke, snorkle og leje pedalbåde. Stranden strækker sig én kilometer, og her kan du gå en tur i det bløde sand eller nyde en drink på cocktailbaren med udsigt til de mange badegæster.

Du kan også spadsere langs Los Cristianos' travle strandpromenade, som er fyldt med restauranter, barer og caféer. Her kan du både få tapas og vin på en traditionel restaurant eller læne dig tilbage og nyde en kop kaffe, imens du nyder feriestemningen.

Udforsk de forskellige butikker og forretninger, som ligger i byens hyggelige centrum og fodgængerområde. Her er både indkøbscentre med aircondition og hyggelige butikker i traditionelle bygninger, hvor du kan finde alt fra souvenirs til designertøj.

Los Cristianos ligger på den sydlige del af Tenerife. Du kan komme hertil med bus fra flere steder på øen eller benytte de regelmæssige færgeforbindelser fra Santa Cruz de la Palma, Puerto de la Estaca på El Hierro eller San Sebastián de la Gomera.

Mest populære hoteller i Los Cristianos

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Sol Arona Tenerife
Sol Arona Tenerife
3 out of 5
Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
DKK 799
per night
Feb 20 - Feb 21

Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Golf Las ...

3.6/5Good! (733 anmeldelser)
God forårsferie på Sol Arona Tenerife

"Vi har haft en skøn uge på Tenerife. Vi rejser på egen hånd og har de sidste tre gange boet på dette hotel. Beliggenheden er perfekt for os. 5 minutter fra Strandpromenaden. Vi har hver gang haft to-værelses bolig med delvis havudsigt. Ingen pension, bortset fra morgenbuffet. Personalet er imødekommende, ..."…"

Anmeldelse fra 2. maj 2019

Sol Arona Tenerife
Hollywood Mirage
Hollywood Mirage
3.5 out of 5
DKK 663
per night
Feb 20 - Feb 21

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Arona, kun 2 km fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger ...

4.3/5Excellent! (173 anmeldelser)
Rummelig og veludstyret lejlighed

"Det er et stort hotel med flere pools og gratis bus til byen. Lejligheden var rummelig og ren og køkkenet var udstyret med det nødvendige. Der blev ikke gjort så meget rent men der blev redt senge og tømt skraldespande hver dag. Ind- og udtjekning var hurtigt og nemt og vi fik endda lov til at tjekke ..."…"

Anmeldelse fra 13. mar. 2019

Hollywood Mirage
Club Tenerife
Club Tenerife
3 out of 5
Los Diamantes II Urb. Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife
DKK 672
per night
Mar 2 - Mar 3

Dette lejlighedshotel ligger i Arona, kun 2 km fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Siam-parken ca. 5 km ...

4/5Very Good! (200 anmeldelser)
Hyggelig lejlighed med seperat soveværelse

"Super hyggelig lejlighed. Mange butikker og restauranter indenfor meget kort afstand og kun 15 min gang ind til centrum Utrolig venligt personale Fint poolområde med super poolbar.....dog kunne poolen godt være lidt større"…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2019

Club Tenerife

Seværdigheder i Los Cristianos

Los Cristianos Strand
Image for Los Cristianos Strand

Los Cristianos Strand

4.5/5(20 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Los Cristianos Strand, som er en populær strand i Arona. Deltag i sportsaktiviteter på dette romantiske sted, som også er berømt for sine shoppingmuligheder.

Playa Callao
Image for Playa Callao

Playa Callao

Bliv ét med naturen, og udforsk de naturskønne omgivelser i Playa Callao på din rejse til Arona. Dette romantiske sted er vellidt for sine strande, som du kan nyde, eller du kan deltage i sportsaktiviteter.

Los Gigantes-stranden
Image for Los Gigantes-stranden

Los Gigantes-stranden

4/5(13 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Los Gigantes-stranden, som er en populær strand i Santiago del Teide. Dette romantiske område er vellidt for sin kyststrækning.

Teide Nationalpark
Image for Teide Nationalpark

Teide Nationalpark

4.5/5(18 reviews)

Udforsk udendørsmulighederne i Teide Nationalpark, som er en lækkert, grønt område i La Orotava. Dette afslappede sted er populært for sine strande samt udvalget af barer.

Siam-parken
Image for Siam-parken

Siam-parken

4/5(4 reviews)

Nyd forlystelserne i Siam-parken, og se, hvorfor de fleste er vilde med forlystelsespark i Adeje. Udforsk uvalget af barer på dette afslappende sted, som også er kendt for sin underholdning.

Fanabe Strand
Image for Fanabe Strand

Fanabe Strand

4/5(14 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Fanabe Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette romantiske sted er vellidt og populært for sin kyststrækning samt sit udvalg af udsøgte spisesteder.

Populære oplevelser i Los Cristianos

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Image for Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

DKK 262

Du kan skue ud i det enorme univers fra et af de bedste observationssteder på jorden – Vulkanen Teide på øen Tenerife. Takket være den store højde, placeringen tæt på ækvator og afstanden fra tropiske storme, giver denne tur deltagerne mulighed for at se op til 83 af de 88 stjernebilleder med professionelle teleskoper.

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Image for Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

DKK 594

Få adgang til to af Tenerifes mest populære seværdigheder til én god pris. Besøg Loro Parque, der er hjemsted for papegøjer, delfiner, jaguarer og silkeaber, og nyd en dag med Siam Parks vandrutsjebaner, bølgepool og rolige flod.

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
Image for Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

DKK 230

Hvil dine rejsetrætte fødder med en førsteklasses afslapningsoplevelse i Sala Montanna Roja Lounge. Denne fredfyldte oase er et godt pusterum fra den travle lufthavn og giver adgang til alle faciliteter, lige fra de praktiske til de luksuriøse og fra Wi-Fi til videospil og fladskærms-tv.

Entré til Loro-parken med transport
Image for Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

DKK 385

Besøg den verdensberømte Loro-park, hvor du kan beundre en omfattende samling af dyr og planter, heraf mange sjældne. Kom helt tæt på nogle af naturens smukkeste og mest majestætiske kreationer, og få en virkelig mindeværdig oplevelse sammen med hele familien.

Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.
Image for Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.

Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.

DKK 497

Gå på opdagelse blandt de vulkanske vidundere, som Mount Teide, den højeste bjergtop i hele Spanien, byder på. Tag på vandretur 3.718 m over havets overflade, og når du når toppen, kan du nyde udsigten over det mystiske krater og de Kanariske Øer i det fjerne.

Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang
Image for Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang

Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang

DKK 374

Nyd Tenerifes betagende skønhed fra toppen af Mount Teide ved solnedgang. Du fragtes 3.555 m op over havets overflade i svævebanens glasvogn. På toppen begynder din vandretur til udsigtspunktet Pico Viejo, hvor du kan nyde det vulkanske landskab, mens solen går ned over øen.