Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Los CristianosSpanien

Nyd solens stråler og en drink på en af barerne langs promenaden, eller gå på indkøb i designerbutikker i denne livlige strandby.

Los Cristianos byder både på shopping, restauranter og solskin, og du skal stå tidligt op, hvis du vil have en af de gode pladser på stranden i sommersæsonen. Selvom nattelivet er lidt mere afdæmpet i forhold til nabobyen Playa de las Américas, har Los Cristianos også adskillige barer og restauranter langs den smukke strandpromenade. Her findes den perfekte kombination af lækre strande og pulserende natklubber.

Stranden er omringet af glamourøse resorter, og de mange yachter konkurrerer om pladserne på havnen. Det er svært at forestille sig, at Los Cristianos engang var en søvnig fiskerlandsby. Da Tenerife begyndte at tiltrække internationale turister i begyndelsen af 1960'erne, søgte de fleste til Los Cristianos. Du kan lære mere om byens kulturarv ved at deltage i en fiskeriudflugt. Havet langs kysten vrimler med gulfinnet tun og sværdfisk.

Tag en svømmetur i det krystalklare vand ved stranden i Los Cristianos. Hvis der skal ske lidt mere, kan du leje en jetski eller få undervisning i windsurfing. En lang mole afskærmer stranden fra stærk vind, og dette gør, at det rolige vand er perfekt til badning. Find den perfekte plads på strandens gyldne sand, hvorfra du kan nyde udsigten til Guaza-bjerget i det fjerne. Hvis du er heldig, kan du deltage i en af de sportsbegivenheder eller koncerter, som ofte afholdes på stranden.

På byens anden strand, Playa de Las Vistas, kan du scubadykke, snorkle og leje pedalbåde. Stranden strækker sig én kilometer, og her kan du gå en tur i det bløde sand eller nyde en drink på cocktailbaren med udsigt til de mange badegæster.

Du kan også spadsere langs Los Cristianos' travle strandpromenade, som er fyldt med restauranter, barer og caféer. Her kan du både få tapas og vin på en traditionel restaurant eller læne dig tilbage og nyde en kop kaffe, imens du nyder feriestemningen.

Udforsk de forskellige butikker og forretninger, som ligger i byens hyggelige centrum og fodgængerområde. Her er både indkøbscentre med aircondition og hyggelige butikker i traditionelle bygninger, hvor du kan finde alt fra souvenirs til designertøj.

Los Cristianos ligger på den sydlige del af Tenerife. Du kan komme hertil med bus fra flere steder på øen eller benytte de regelmæssige færgeforbindelser fra Santa Cruz de la Palma, Puerto de la Estaca på El Hierro eller San Sebastián de la Gomera.

Mest populære hoteller i Los Cristianos

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
LABRANDA Hotel Reverón Plaza
LABRANDA Hotel Reverón Plaza
4 out of 5
DKK 716
pr. nat
1. maj – 2. maj

Dette hotel ligger i hjertet af Arona, kun 10 minutters gang fra Los Cristianos Strand og Las Vistas Strand. Derudover ligger Golf Las Americas og Playa de las ...

4.4/5Wonderful! (114 anmeldelser)

"Tæt på alt ting, med en super fede omgivelser Hotellet er begyndt op med en klassisk look"…"

Anmeldelse fra 15. aug. 2019

LABRANDA Hotel Reverón Plaza
Club Tenerife
Club Tenerife
3 out of 5
Los Diamantes II Urb. Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife

Dette lejlighedshotel ligger tæt på stranden, kun 2 km fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Siam-parken ...

4/5Very Good! (212 anmeldelser)
Hyggelig lejlighed med seperat soveværelse

"Super hyggelig lejlighed. Mange butikker og restauranter indenfor meget kort afstand og kun 15 min gang ind til centrum Utrolig venligt personale Fint poolområde med super poolbar.....dog kunne poolen godt være lidt større"…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2019

Club Tenerife
Sol Arona Tenerife
Sol Arona Tenerife
3 out of 5
Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
DKK 598
pr. nat
1. maj – 2. maj

Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Playa De Los Tarajales og Los Cristianos Strand. Derudover ligger Las Vistas Strand og Golf Las ...

3.6/5Good! (754 anmeldelser)
God forårsferie på Sol Arona Tenerife

"Vi har haft en skøn uge på Tenerife. Vi rejser på egen hånd og har de sidste tre gange boet på dette hotel. Beliggenheden er perfekt for os. 5 minutter fra Strandpromenaden. Vi har hver gang haft to-værelses bolig med delvis havudsigt. Ingen pension, bortset fra morgenbuffet. Personalet er imødekommende, ..."…"

Anmeldelse fra 2. maj 2019

Sol Arona Tenerife

Seværdigheder i Los Cristianos

Los Cristianos Strand
Billede af Los Cristianos Strand

Los Cristianos Strand

4.5/5(22 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Los Cristianos Strand, som er en populær strand i Arona. Deltag i sportsaktiviteter på dette romantiske sted, som også er berømt for sine shoppingmuligheder.

Playa Callao
Billede af Playa Callao

Playa Callao

Bliv ét med naturen, og udforsk de naturskønne omgivelser i Playa Callao på din rejse til Arona. Tag et kig på udvalget af udsøgte spisesteder på dette romantiske sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

Siam-parken
Billede af Siam-parken

Siam-parken

4/5(4 anmeldelser)

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Fanabe Strand
Billede af Fanabe Strand

Fanabe Strand

4/5(14 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Fanabe Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette romantiske sted er vellidt for sin kyststrækning, som du kan nyde, eller du kan deltage i sportsaktiviteter.

El Médano Strand
Billede af El Médano Strand

El Médano Strand

4/5(6 anmeldelser)

På denne strand kan du nyde den fredelige atmosfære og dyrke vandsport ved sandklitterne, der er formet af vinden.

Las Vistas Strand
Billede af Las Vistas Strand

Las Vistas Strand

4/5(6 anmeldelser)

Den lange Las Vistas Strand med den kønne promenade er både et fint og afslappende sted at opholde sig til trods for dens popularitet. me 

Populære oplevelser i Los Cristianos

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide
Billede af Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Stjernekiggeri med guide på vulkanen Teide

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 262
pr. voksen
Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Billede af Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 594
pr. voksen
Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
Billede af Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

DKK 230
pr. voksen
Entré til Loro-parken med transport
Billede af Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 385
pr. voksen
Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.
Billede af Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.

Guidet tur til toppen af Mount Teide med returbillet til svævebanen.

DKK 497
pr. voksen
Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang
Billede af Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang

Tur i svævebane på Mount Teide ved solnedgang

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 374
pr. voksen