Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

AdejeSpanien

Adeje er med sin beliggenhed, flotte promenader, fine restauranter og flere fantastiske strande et populært resortsted. 

Der er blevet investeret en del i området, hvilket har gjort, at mange familier og par ynder at holde ferie i Adeje. Det vrimler med luksushoteller, flotte restauranter med havudsigt og dyre butikker i dette velhavende kystområde. Du kan gå på opdagelse i den kønne bymidte i Adeje i nogle timer, inden du begiver dig ned til stranden.

Gør eventuelt holdt ved byens kirke fra det 17. århundrede, Santa Ursula. Især er bygningens kassetteloft og klokketårnet i mexicansk stil værd at bemærke. Kig nærmere på jomfrustatuen Virgen del Rosario, som er skabt af en af Tenerifes mest berømte kunstnere, Fernando Estévez. Når du går rundt i byens gader på din tur til Adeje, så kig efter en balkon med et rækværk i smedejern, hvor byens velhavende magthavere, Ponte-familien, plejede at bede deres bønner.

Ponte-familien stod bag opførelsen af byens fort, Casa Fuerte, i det 16. århundrede. Bygningen blev oprindeligt opført som et fæstningsværk, der skulle beskytte byen mod pirater, men blev senere brugt til at opmagasinere sukkerrør dyrket ved slavearbejde. Selvom turister er forment adgang til ruinerne, kan du gøre et kort ophold og betragte den noget dystre bygning udefra.

Herefter kan du begive dig ned til den smukke strand Del Duque, som er byens mest populære kyststrækning. Med sit gyldne sand og palmer indbyder stranden til at dase i solen eller nyde en svømmetur. Du kan også tjekke de mange butikker ud, som ikke ligger langt fra stranden, eller prøve en udfordrende aktivitet såsom dykning eller bodyboarding.

En anden mulighed for at slippe for menneskemængderne er at tage ud til den maleriske fiskerby La Caleta, som ligger en kort spadseretur lidt længere nede ad kysten. Selvom strandene i dette område er dækket af småsten og ikke sand, er det klare vand perfekt til snorkling. Her kan du nyde et måltid med friskfanget fisk på en af de mange restauranter med havudsigt.

Når du rejser til Adeje, bør du ikke gå glip af Siam Park, som er et gigantisk vandland, der er inspireret af Thailand. Du kan glide dovent afsted på floden, slappe af på den overraskende smukke kunstige strand eller prøve de mange vandrutsjebaner.

Adeje ligger på den sydvestlige del af Tenerife. Du kan rejse til Adeje med bus fra Playa de las Américas og andre populære ferieområder.

Her kan du overnatte i Adeje

Playa del Duque, Adeje, Spanien og byder på en by og en sandstrand

Costa Adeje

4/5Very Good!(12 anmeldelser af området)

Rejsende til Costa Adeje er begejstrede for stedets skønne strande, fantastiske natteliv og populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at lægge vejen forbi Fanabe Strand eller Golf Costa Adeje, når du udforsker området.

Costa Adeje
Centro Comercial San Eugenio

Centro Comercial San Eugenio

Selvom Centro Comercial San Eugenio ikke huser mange store seværdigheder, kan du besøge Aqualand Costa Adeje og Siam-parken, der begge er interessante attraktioner i nærheden.

Centro Comercial San Eugenio

Mest populære hoteller i Adeje

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Iberostar Selection Sábila
Iberostar Selection Sábila
5 out of 5
Ernesto Sarti, 5, Adeje, Tenerife
DKK 1.109
pr. nat
2. maj – 3. maj

Med et ophold på Iberostar Selection Sábila i Costa Adeje har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger desuden 10 minutters gang fra Bobo Strand og ...

4.3/5Excellent! (683 anmeldelser)
Anbefalesværdigt !

"Fantastisk lækkert hotel. Vandvittig service, hele vejen rundt. Meget stort, så en del larm. Morgenmaden er fantastisk! Det eneste minus er at værelserne ikke er så store. Jeg kommer helt sikkert igen."…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2019

Iberostar Selection Sábila
Hotel Baobab Suites
Hotel Baobab Suites
5 out of 5
Roques del Salmor 5, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
DKK 1.792
pr. nat
27. apr. – 28. apr.

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Adeje, kun 2 km fra Plaza del Duque Indkøbscenter og El Duque Strand. Derudover ligger ...

4.8/5Exceptional! (452 anmeldelser)

"Hotel var en fantastisk dejlig sted der lå lidt ud så der ikke var så meget larm med musik . hotels morgen brunch buffet hvor fantastisk at der mangler ikke noget, man kan få det op på værelset, helt fantastisk sted, dejlig rent. Men Et dyrt sted😊"…"

Anmeldelse fra 27. mar. 2019

Hotel Baobab Suites
Vincci Selección La Plantación del Sur
Vincci Selección La Plantación del Sur
5 out of 5
C/ Roque Nublo, 1, Adeje, Tenerife
DKK 1.209
pr. nat
1. maj – 2. maj

Dette resort med luksusfaciliteter ligger i Costa Adeje, kun 2 km fra Plaza del Duque Indkøbscenter, Fanabe Strand og El Duque Strand. Derudover ligger Aqualand ...

4.7/5Exceptional! (634 anmeldelser)
Thumbs up

"Great hotel and spacious rooms"…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2019

Vincci Selección La Plantación del Sur

Seværdigheder i Adeje

Siam-parken
Billede af Siam-parken

Siam-parken

4/5(4 anmeldelser)

Giv den gas ned ad adrenalinpumpende vandrutsjebaner, eller slap af på den rolige flod i Siam-parken, som er et af Europas største vandlande. 

Fanabe Strand
Billede af Fanabe Strand

Fanabe Strand

4/5(14 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Fanabe Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette afslappede sted er vellidt for sin kyststrækning, som du kan nyde, eller du kan deltage i sportsaktiviteter.

Golf Costa Adeje
Billede af Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje

5/5(1 anmeldelse)

På golfresortet Golf Costa Adeje kan du opleve en af Spaniens verdensklasses golfbaner. Nyd et kanarisk måltid, og bo skønt på et indkvarteringssted i nærheden.

El Duque Strand
Billede af El Duque Strand

El Duque Strand

4.5/5(2 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på El Duque Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette afslappede sted er populært for sin kyststrækning samt udvalget af barer.

Torviscas Strand
Billede af Torviscas Strand

Torviscas Strand

4/5(2 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Torviscas Strand, som er en populær strand i Adeje. Dette afslappede sted er vellidt og populært for sin kyststrækning samt sit udvalg af barer.

La Pinta Strand
Billede af La Pinta Strand

La Pinta Strand

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved La Pinta Strand under dit ophold i Adeje? Dette afslappede sted er vellidt for sin kyststrækning samt sine shoppingmuligheder, som begge er ting, du kan opleve under dit ophold.

Populære oplevelser i Adeje

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Billede af Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 594
pr. voksen
Entré til Loro-parken med transport
Billede af Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 385
pr. voksen
Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
Billede af Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

Sala Montaña Roja Lounge i Tenerife Syd Lufthavn (TFS)

DKK 234
pr. voksen

Adeje – anmeldelser

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
4
5 - Fremragende 30.76923076923077%
4 - God
8
4 - God 61.53846153846154%
3 - Okay
1
3 - Okay 7.6923076923076925%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%