Adeje

Rejseguide
Playa del Duque, Adeje, Spanien som omfatter svømning, en strand og udsigt over kystområde
Adeje er med sin beliggenhed, flotte promenader, fine restauranter og flere fantastiske strande et populært resortsted.

Der er blevet investeret en del i området, hvilket har gjort, at mange familier og par ynder at holde ferie i Adeje. Det vrimler med luksushoteller, flotte restauranter med havudsigt og dyre butikker i dette velhavende kystområde. Du kan gå på opdagelse i den kønne bymidte i Adeje i nogle timer, inden du begiver dig ned til stranden.

Gør eventuelt holdt ved byens kirke fra det 17.århundrede, Santa Ursula. Især er bygningens kassetteloft og klokketårnet i mexicansk stil værd at bemærke. Kig nærmere på jomfrustatuen Virgen del Rosario, som er skabt af en af Tenerifes mest berømte kunstnere, Fernando Estévez. Når du går rundt i byens gader på din tur til Adeje, så kig efter en balkon med et rækværk i smedejern, hvor byens velhavende magthavere, Ponte-familien, plejede at bede deres bønner.

Ponte-familien stod bag opførelsen af byens fort, Casa Fuerte, i det 16.århundrede. Bygningen blev oprindeligt opført som et fæstningsværk, der skulle beskytte byen mod pirater, men blev senere brugt til at opmagasinere sukkerrør dyrket ved slavearbejde. Selvom turister er forment adgang til ruinerne, kan du gøre et kort ophold og betragte den noget dystre bygning udefra.

Herefter kan du begive dig ned til den smukke strand Del Duque, som er byens mest populære kyststrækning. Med sit gyldne sand og palmer indbyder stranden til at dase i solen eller nyde en svømmetur. Du kan også tjekke de mange butikker ud, som ikke ligger langt fra stranden, eller prøve en udfordrende aktivitet såsom dykning eller bodyboarding.

En anden mulighed for at slippe for menneskemængderne er at tage ud til den maleriske fiskerby La Caleta, som ligger en kort spadseretur lidt længere nede ad kysten. Selvom strandene i dette område er dækket af småsten og ikke sand, er det klare vand perfekt til snorkling. Her kan du nyde et måltid med friskfanget fisk på en af de mange restauranter med havudsigt.

Når du rejser til Adeje, bør du ikke gå glip af Siam Park, som er et gigantisk vandland, der er inspireret af Thailand. Du kan glide dovent afsted på floden, slappe af på den overraskende smukke kunstige strand eller prøve de mange vandrutsjebaner.

Adeje ligger på den sydvestlige del af Tenerife. Du kan rejse til Adeje med bus fra Playa de las Américas og andre populære ferieområder.

Hvor kan jeg overnatte i Adeje

Hard Rock Hotel Tenerife
Hard Rock Hotel Tenerife
5 out of 5
Avenida Adeje, 300, Adeje
Prisen er 1.422 kr. pr. nat fra 19. jun. til 20. jun.
1.422 kr.
pr. nat
19. jun. – 20. jun.
Overnat på dette resort med luksusfaciliteter i Adeje, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og 4 udendørs pools. Vores gæster fremhæver ...
9/10 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
Superb experience
"Fantastic stay. Great atmosphere, fantastic food and superb service"

Anmeldelse fra 22. feb. 2023

Hard Rock Hotel Tenerife
Dreams Jardin Tropical Resort & Spa
Dreams Jardin Tropical Resort & Spa
4 out of 5
Calle Gran Bretana s/n, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
Overnat på dette hotel ved stranden i Adeje, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og 2 udendørs pools. Vores gæster fremhæver især ...
9/10 Wonderful! (596 anmeldelser)
Dyrt og dejligt
"Udmærket hotel med fantastisk beliggenhed og et væld af barer/restaurationer samt mulighed for motion og massage. Prisen var Fog også derefter - meeeget dyrt hen over julen. Værelsernes standard leverede ikke helt op til prisniveauet men især hotellets aften-buffet med fisk,skaldyr, tapas var ..."

Anmeldelse fra 29. dec. 2022

Dreams Jardin Tropical Resort & Spa
Los Olivos Beach Resort
Los Olivos Beach Resort
3 out of 5
Calle París 1, Adeje, Tenerife
Prisen er 697 kr. pr. nat fra 4. jun. til 5. jun.
697 kr.
pr. nat
4. jun. – 5. jun.
Overnat på dette resort med 3 stjerner i Adeje. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 udendørs pools og morgenmad. Vores gæster fremhæver især poolen og de rummelige værelser ...
7,6/10 Good! (15 anmeldelser)
"Posizione fantastica fronte mare, camera con terrazza solarium sul tetto privata molto comoda, ristorante non adatto a una clientela italiana ma con scelta adeguata di piatti, personale cordiale ad eccezione della caposala del ristorante, scontrosa e al limite della maleducazione, ottimo rapporto ..."

Anmeldelse fra 30. dec. 2022

Los Olivos Beach Resort
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Sunset Bay Club
Sunset Bay Club
3 out of 5
Calle Antonio Navarro, 1, Urbanizacion Atamanes, Adeje
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Adeje. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 udendørs pools og 10 restauranter. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
8,6/10 Excellent! (857 anmeldelser)
Et godt ophold
"Alt i alt et fint sted med en venlig og imødekommende betjening. Men gulvene var ikke rene, og blev ikke rene, det var søsters hånd specielt under møblerne."

Anmeldelse fra 23. maj 2019

Sunset Bay Club
Sunset Harbour Club
Sunset Harbour Club
3 out of 5
Calle Valencia, 1, Urbanizacion Pueblo Torviscas, Adeje
Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Adeje, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 udendørs pools og morgenmad. Vores gæster fremhæver især ...
8,8/10 Excellent! (595 anmeldelser)
Super godt sted
"Rigtig fin nyrenoveret lejlighed. Hotellet havde opvarmet pool og ligger godt og centralt. Der er dog en del larm fra gaden, men sådan er det at bo centralt😊 Let adgang til shopping og spisesteder, vi købte endvidere adgang til fitnesscenter 400 meter fra hotellet. Vi kommer igen😊"

Anmeldelse fra 22. feb. 2023

Sunset Harbour Club
Palm Beach Tenerife
Palm Beach Tenerife
3.5 out of 5
Avda. V Centenario, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife, 38660
Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Adeje, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, ved stranden og morgenmad. Vores gæster fremhæver især ...
7,4/10 Good! (573 anmeldelser)
Hotelt med fantastisk havudsigt og solnedgang
"Dejligt opholdt vi blev opgraderet til en af deres større lejligheder, da de ikke havde flere med havudsigt som vi havde bestilt. Hotelet er slidt men overordnet rent, det var lige lidt på døre,karme og liste, skabsdøre. Iforhold til der var køkken med ovn og kogeplader mangler det lidt køkken ting. ..."

Anmeldelse fra 29. jan. 2023

Palm Beach Tenerife
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Oplevelser

Byer i nærheden af Adeje