Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Rejser til Adeje 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Adeje med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Adeje. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Adeje i 2021

Hotel Tigaiga
Royal Sun Resort
Marola Portosin Apartments
Hotel Gala Tenerife
Finca Paraíso

Mest populære hoteller i Adeje

Hard Rock Hotel Tenerife
Hard Rock Hotel Tenerife
5 out of 5
Avenida Adeje, 300, Adeje
Hent priser
4.6/5Wonderful! (826 anmeldelser)
Tak for et godt ophold.

"Vi, vores familie bestående af mor, far og søn på 1 år - tog 5 nætter på Hard Rock Tenerife med det formål at slappe helt af. Til dette formål dannede hotellet de optimale rammer, der er gode faciliteter, sødt personale og gode restauranter. Vi var på hotellet 24/7 og manglede på intet tidspunkt ..."…"

Anmeldelse fra 4. apr. 2019

Hard Rock Hotel Tenerife
Vincci Selección La Plantación del Sur
Vincci Selección La Plantación del Sur
5 out of 5
C/ Roque Nublo, 1, Adeje, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.116 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.
4.7/5Exceptional! (651 anmeldelser)
Thumbs up

"Great hotel and spacious rooms"…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2019

Vincci Selección La Plantación del Sur
Hotel Baobab Suites
Hotel Baobab Suites
5 out of 5
Roques del Salmor 5, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.823 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.
4.8/5Exceptional! (456 anmeldelser)

"Hotel var en fantastisk dejlig sted der lå lidt ud så der ikke var så meget larm med musik . hotels morgen brunch buffet hvor fantastisk at der mangler ikke noget, man kan få det op på værelset, helt fantastisk sted, dejlig rent. Men Et dyrt sted😊"…"

Anmeldelse fra 27. mar. 2019

Hotel Baobab Suites
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Adeje

Strandferie i Adeje

Der findes intet mere afslappende end en ferie i Adeje. Uanset om du forkæler dig selv med en velsmagende cocktail på en lokal bar eller en god bog ved kysten, er din rejse til Adeje den perfekte anledning til at udleve alle dine drømme. Mange besøgende vælger at overnatte nær El Duque Strand, som ligger blot 5 km fra centrum. Alternativt finder du også masser af pakkrejser til Adeje omkring La Pinta Strand og Ajabo-stranden, der er to andre gode strande.

Godt at vide om Adeje

  • Tilbring en ferie ved vandet, og lad hverdagens stress og jag forsvinde med den friske havbrise. Tag et kig på vores strandhoteller i Adeje, og nyd den fredelige atmosfære.
  • Alternativt kan du undersøge vores udvalg af lejligheder. De er populære blandt rejsende, der planlægger et ophold i Adeje. Overvej blandt andet Adeje with seaview pool and free wifi og Deluxe Dúplex with Pool and Views.
  • Adeje har et indbyggertal på godt og vel 43.200. Hvorfor ikke tage ud for at tale med et par af dem? Det er en god måde at få nogle gode tips på. Du kan også besøge vores side med oplevelser i Adeje.
  • Aqualand Costa Adeje, El Duque Strand og Puerto Colón-lystbådehavnen er bare nogle af de populære attraktioner, som bør være inkluderet i dit program. Med vores tilbud på rejser til Adeje får du flere penge til at udforske dem.

Spar tid og penge med pakkerejser til Adeje

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Adeje på?

En pakkerejse til Adeje er en af de letteste måder at spare tid og penge på. Book din rejse hos Expedia, hvor det er en smal sag at opnå en besparelse. Vores database råder over 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden. Med sådan et omfattende udbud at vælge blandt skulle det ikke blive noget problem at udforme den perfekte ferie. Er du usikker på din reservation? Der skal kun betales gebyr for at afbestille på de færreste reservationer, hvis du bliver nødt til at foretage ændringer.

Hvilke lufthavne kan jeg flyve til, når jeg skal på ferie til Adeje?

Du kan vælge blandt to lufthavne, når turen går til Adeje:

  • Tenerife (TFS-Tenerife South): 1.878 fly om måneden.
  • La Gomera (GMZ): 73 fly om måneden.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Adeje?

Du kan finde noget for alle typer rejsende i Adeje. Nogle er til lejligheder, mens andre vælger private ferieboliger. Du kan også overveje at undersøge villaer og hoteller i området.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Det kommer helt an på, hvilken type tur du går efter. Pakkerejser til Adeje kan inkludere fly og hotel, fly, hotel og billeje eller billeje og hotel. Du kan også inkludere udflugter, hvilket gør dig i stand til at få rabat på stort set alt!