Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Santa Cruz de TenerifeSpanien

Gå ture ned ad træflankerede boulevarder, udforsk kunstgallerier, og spis et måltid mad på en sofistikeret restaurant på din ferie i Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på øen Tenerife. Det er et travlt sted med farverige bygninger, kosmopolitiske butikker og smukke, grønne torve. Nyd den karakteristiske spanske kulturarv, der står i kontrast til de mere turistorienterede destinationer længere mod syd.

Byen var engang en af Atlanterhavets mest vigtige havne. Når du rejser til Santa Cruz de Tenerife, vil du opleve, hvordan byen blomstrede i det 19. århundrede, hvor den var et populært stoppested for skibe på vej mod det amerikanske kontinent. I 1837 blev den øens hovedstad. Du kan se de elegante, gamle bygninger, som de velhavende indbyggere byggede i denne tidlige periode.

Udforskningen af byen kan for eksempel tage sit udgangspunkt på Plaza de España, der er byens primære torv. Dette unikke torv blev omlagt i 2008, og det domineres af et kæmpe lavvandet bassin, der både fungerer som soppebassin og et højt mindesmærke for den spanske borgerkrig. På San Cristóbal Museum, der ligger under torvet, kan du se den berygtede kanon fra det 18. århundrede, der siges at have skudt armen af den britiske admiral Horatio Nelson.

Gå ikke glip af det smukke loft i Mudéjar-stil i Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción, der er byens ældste kirke. Hold udkig efter Santa Cruz de la Conquista (Erobringens Hellige Kors), som er et trækors, der siges at være blevet brugt, da spanierne fejrede sejren over den oprindelige befolkning, kaldet Guanches, i det 15. århundrede.

Sæt lidt tid til side til at se La Naturaleza y el Hombre-museet, der er et af de fineste museer på De Kanariske Øer. Museet er dedikeret til naturvidenskaben og arkæologi og fremviser en række interessante, interaktive displays. Her kan du lære mere om, hvordan de vulkanske Kanariske Øer i sin tid blev formet, og du kan se de uforglemmelige mumificerede kroppe af regionens første indbyggere.

Tager du uden for byens centrum, kan du besøge den smukke Teresitas Strand. Svøm i det rolige vand, gå en tur i det gyldne sand, der er bragt til stedet fra Sahara, og betragt udsigten til Anaga-bjergene.

Byen har et berømt køkken, som du bør smage på under dit besøg. Spis traditionelle retter udendørs. Prøv for eksempel rancho canario, der er en solid suppe med kikærter, kartofler, gulerødder, kål og tykke nudler. Eller du kan smage på lokale fisk som sardiner, makrel eller aborrer.

Planlæg din rejse til Santa Cruz de Tenerife, der ligger på det mest nordøstlige punkt på Tenerife. Der er gode forbindelser til resten af øen med bus eller færge.

Mest populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Iberostar Heritage Grand Mencey
Iberostar Heritage Grand Mencey
5 out of 5
Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Santa Cruz de Tenerife, kun 15 minutters gang fra Rambla de Santa Cruz og Plaza de España. Derudover ligger Garcia ...

4.6/5Wonderful! (995 anmeldelser)
Nothing speciel

"Not really value for the money Nothing speciel no surprices"…"

Anmeldelse fra 7. dec. 2019

Iberostar Heritage Grand Mencey
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
4 out of 5
Avenida del Tres de Mayo, s/n, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Prisen er DKK 478 pr. nat

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra El Tanque-kulturområdet og Plaza de España. Derudover ligger Meridiano-handelscentret og César Manrique-vandlandet ...

4.4/5Excellent! (728 anmeldelser)

"Vi kunne godt lide hotellet godt. Placeringen var god, morgenmaden var meget god og alle ansatte professionelle. Den eneste ulempe var hvordan lyden var mellem værelser."…"

Anmeldelse fra 3. feb. 2019

Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Hotel Colón Rambla
Hotel Colón Rambla
4 out of 5
C/ Viera Y Clavijo 49, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 410 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Santa Cruz de Tenerife, kun 15 minutters gang fra Rambla de Santa Cruz og Plaza de España. Derudover ligger Garcia Sanabria Park ...

4.3/5Excellent! (279 anmeldelser)

"Velbeliggende hyggeligt ældre hotel"…"

Anmeldelse fra 4. feb. 2019

Hotel Colón Rambla

Populære steder at besøge i Santa Cruz de Tenerife

Teresitas Strand
Billede af Teresitas Strand

Teresitas Strand

4/5(1 anmeldelse)

Tag en svømmetur på Teresitas Strand, som med sin lange strækning af gyldent sand i en fredelig bugt, er en af de smukkeste strande på de Kanariske Øer. 

Plaza de España
Billede af Plaza de España

Plaza de España

3.5/5(3 anmeldelser)

Læg vejen forbi Plaza de España, der er en af de største offentlige pladser på de Kanariske Øer, et populært mødested og det perfekte udgangspunkt for din udforskning af byen.

Tenerifes auditorium
Billede af Tenerifes auditorium

Tenerifes auditorium

Her kan du nyde forestillinger med verdensberømte musikere, dansere og operaselskaber og beundre de svungne former på Tenerifes fremmeste scenekunsthus.

De mest populære oplevelser i Santa Cruz de Tenerife

Leje af scooter på Tenerife
Billede af Leje af scooter på Tenerife

Leje af scooter på Tenerife

DKK 261
pr. voksen
Dagtur til Tenerifes Loro Park fra Gran Canaria
Billede af Dagtur til Tenerifes Loro Park fra Gran Canaria

Dagtur til Tenerifes Loro Park fra Gran Canaria

DKK 738
pr. voksen
Anbefales af 82% af rejsende
Besøg Loro Parque fra Gran Canaria
Billede af Besøg Loro Parque fra Gran Canaria

Besøg Loro Parque fra Gran Canaria

DKK 940
pr. voksen

Byer i nærheden af Santa Cruz de Tenerife