Santa Cruz de TenerifeSpanien

Image for Teresitas Strand og byder på udsigt over kystområde, svømning og en sandstrand

Gå ture ned ad træflankerede boulevarder, udforsk kunstgallerier, og spis et måltid mad på en sofistikeret restaurant på din ferie i Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på øen Tenerife. Det er et travlt sted med farverige bygninger, kosmopolitiske butikker og smukke, grønne torve. Nyd den karakteristiske spanske kulturarv, der står i kontrast til de mere turistorienterede destinationer længere mod syd.

Byen var engang en af Atlanterhavets mest vigtige havne. Når du rejser til Santa Cruz de Tenerife, vil du opleve, hvordan byen blomstrede i det 19. århundrede, hvor den var et populært stoppested for skibe på vej mod det amerikanske kontinent. I 1837 blev den øens hovedstad. Du kan se de elegante, gamle bygninger, som de velhavende indbyggere byggede i denne tidlige periode.

Udforskningen af byen kan for eksempel tage sit udgangspunkt på Plaza de España, der er byens primære torv. Dette unikke torv blev omlagt i 2008, og det domineres af et kæmpe lavvandet bassin, der både fungerer som soppebassin og et højt mindesmærke for den spanske borgerkrig. På San Cristóbal Museum, der ligger under torvet, kan du se den berygtede kanon fra det 18. århundrede, der siges at have skudt armen af den britiske admiral Horatio Nelson.

Gå ikke glip af det smukke loft i Mudéjar-stil i Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción, der er byens ældste kirke. Hold udkig efter Santa Cruz de la Conquista (Erobringens Hellige Kors), som er et trækors, der siges at være blevet brugt, da spanierne fejrede sejren over den oprindelige befolkning, kaldet Guanches, i det 15. århundrede.

Sæt lidt tid til side til at se La Naturaleza y el Hombre-museet, der er et af de fineste museer på De Kanariske Øer. Museet er dedikeret til naturvidenskaben og arkæologi og fremviser en række interessante, interaktive displays. Her kan du lære mere om, hvordan de vulkanske Kanariske Øer i sin tid blev formet, og du kan se de uforglemmelige mumificerede kroppe af regionens første indbyggere.

Tager du uden for byens centrum, kan du besøge den smukke Teresitas Strand. Svøm i det rolige vand, gå en tur i det gyldne sand, der er bragt til stedet fra Sahara, og betragt udsigten til Anaga-bjergene.

Byen har et berømt køkken, som du bør smage på under dit besøg. Spis traditionelle retter udendørs. Prøv for eksempel rancho canario, der er en solid suppe med kikærter, kartofler, gulerødder, kål og tykke nudler. Eller du kan smage på lokale fisk som sardiner, makrel eller aborrer.

Planlæg din rejse til Santa Cruz de Tenerife, der ligger på det mest nordøstlige punkt på Tenerife. Der er gode forbindelser til resten af øen med bus eller færge.

Mest populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Iberostar Heritage Grand Mencey
Iberostar Heritage Grand Mencey
5 out of 5
Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
DKK 824
per night
Mar 22 - Mar 23

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Santa Cruz de Tenerife, kun få skridt fra Rambla de Santa Cruz og Garcia Sanabria Park. Derudover ligger Plaza de ...

4.6/5Wonderful! (1,120 anmeldelser)
Spacy hotel close to city

"This was a really good hotel - a lot of activities available and the location with a Parking was superb. The only downfall was that the breakfast buffet was too much 'cafeteria'-like not enough quality in the dishes- e.g. a fluffy scrambled egg"…"

Anmeldelse fra 3. mar. 2019

Iberostar Heritage Grand Mencey
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
4 out of 5
Avenida del Tres de Mayo, s/n, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
DKK 531
per night
Mar 8 - Mar 9

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra El Tanque-kulturområdet, Plaza de España og Garcia Sanabria Park. Derudover ligger Meridiano-handelscentret ...

4.4/5Excellent! (690 anmeldelser)

"Vi kunne godt lide hotellet godt. Placeringen var god, morgenmaden var meget god og alle ansatte professionelle. Den eneste ulempe var hvordan lyden var mellem værelser."…"

Anmeldelse fra 3. feb. 2019

Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Urban Anaga Hotel
Urban Anaga Hotel
4 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 527
per night
Mar 15 - Mar 16

Dette hotel ligger i hjertet af Santa Cruz de Tenerife, kun 5 minutters gang fra La Recova-kunstcentret og Plaza de España. Derudover ligger Garcia Sanabria ...

4.7/5Exceptional! (10 anmeldelser)

"Moderne propre très bien situé Petit déjeuner très bon Chambre spacieuse"…"

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Urban Anaga Hotel

Seværdigheder i Santa Cruz de Tenerife

Teresitas Strand
Image for Teresitas Strand

Teresitas Strand

Tag en svømmetur på Teresitas Strand, som med sin lange strækning af gyldent sand i en fredelig bugt, er en af de smukkeste strande på de Kanariske Øer. 

Plaza de España
Image for Plaza de España

Plaza de España

3.5/5(2 reviews)

Læg vejen forbi Plaza de España, der er en af de største offentlige pladser på de Kanariske Øer, et populært mødested og det perfekte udgangspunkt for din udforskning af byen.

Tenerifes auditorium
Image for Tenerifes auditorium

Tenerifes auditorium

Her kan du nyde forestillinger med verdensberømte musikere, dansere og operaselskaber og beundre de svungne former på Tenerifes fremmeste scenekunsthus.

Rambla de Santa Cruz
Image for Rambla de Santa Cruz

Rambla de Santa Cruz

Lær mere om historien i Santa Cruz de Tenerife, hvis du kigger forbi Rambla de Santa Cruz. Deltag i sportsaktiviteter på dette afslappende sted, eller nyd udvalget af udsøgte spisesteder.

Anaga Naturpark
Image for Anaga Naturpark

Anaga Naturpark

Gå på opdagelse i Anaga Naturpark, som er et skønt, grønt område i Santa Cruz de Tenerife. Området er kendt for sine shoppingmuligheder, som du måske kan finde tid til at besøge under dit ophold.

Plaza Iglesia
Image for Plaza Iglesia

Plaza Iglesia

Lær mere om historien i Santa Cruz de Tenerife, når du alligevel kigger forbi Plaza Iglesia. Området er kendt for sine shoppingmuligheder, som du måske kan finde tid til at besøge under dit ophold.

Populære oplevelser i Santa Cruz de Tenerife

Tenerife Hop-på-hop-af-bus og -tog
Image for Tenerife Hop-på-hop-af-bus og -tog

Tenerife Hop-på-hop-af-bus og -tog

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 164
pr. voksen
Leje af scooter på Tenerife
Image for Leje af scooter på Tenerife

Leje af scooter på Tenerife

DKK 262
pr. voksen
Rundvisning i Teide-observatoriet
Image for Rundvisning i Teide-observatoriet

Rundvisning i Teide-observatoriet

DKK 157
pr. voksen
Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park
Image for Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Kombitur: Entré til Loro Parque og Siam Park

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 594
pr. voksen
Entré til Loro-parken med transport
Image for Entré til Loro-parken med transport

Entré til Loro-parken med transport

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 385
pr. voksen
Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport
Image for Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Heldagstur til Tenerifes Loro Park med transport

Anbefales af 82% af rejsende
DKK 635
pr. voksen