Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Santa Cruz de TenerifeSpain

Gå ture ned ad træflankerede boulevarder, udforsk kunstgallerier, og spis et måltid mad på en sofistikeret restaurant på din ferie i Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på øen Tenerife. Det er et travlt sted med farverige bygninger, kosmopolitiske butikker og smukke, grønne torve. Nyd den karakteristiske spanske kulturarv, der står i kontrast til de mere turistorienterede destinationer længere mod syd.

Byen var engang en af Atlanterhavets mest vigtige havne. Når du rejser til Santa Cruz de Tenerife, vil du opleve, hvordan byen blomstrede i det 19. århundrede, hvor den var et populært stoppested for skibe på vej mod det amerikanske kontinent. I 1837 blev den øens hovedstad. Du kan se de elegante, gamle bygninger, som de velhavende indbyggere byggede i denne tidlige periode.

Udforskningen af byen kan for eksempel tage sit udgangspunkt på Plaza de España, der er byens primære torv. Dette unikke torv blev omlagt i 2008, og det domineres af et kæmpe lavvandet bassin, der både fungerer som soppebassin og et højt mindesmærke for den spanske borgerkrig. På San Cristóbal Museum, der ligger under torvet, kan du se den berygtede kanon fra det 18. århundrede, der siges at have skudt armen af den britiske admiral Horatio Nelson.

Gå ikke glip af det smukke loft i Mudéjar-stil i Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción, der er byens ældste kirke. Hold udkig efter Santa Cruz de la Conquista (Erobringens Hellige Kors), som er et trækors, der siges at være blevet brugt, da spanierne fejrede sejren over den oprindelige befolkning, kaldet Guanches, i det 15. århundrede.

Sæt lidt tid til side til at se La Naturaleza y el Hombre-museet, der er et af de fineste museer på De Kanariske Øer. Museet er dedikeret til naturvidenskaben og arkæologi og fremviser en række interessante, interaktive displays. Her kan du lære mere om, hvordan de vulkanske Kanariske Øer i sin tid blev formet, og du kan se de uforglemmelige mumificerede kroppe af regionens første indbyggere.

Tager du uden for byens centrum, kan du besøge den smukke Teresitas Strand. Svøm i det rolige vand, gå en tur i det gyldne sand, der er bragt til stedet fra Sahara, og betragt udsigten til Anaga-bjergene.

Byen har et berømt køkken, som du bør smage på under dit besøg. Spis traditionelle retter udendørs. Prøv for eksempel rancho canario, der er en solid suppe med kikærter, kartofler, gulerødder, kål og tykke nudler. Eller du kan smage på lokale fisk som sardiner, makrel eller aborrer.

Planlæg din rejse til Santa Cruz de Tenerife, der ligger på det mest nordøstlige punkt på Tenerife. Der er gode forbindelser til resten af øen med bus eller færge.

Mest populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
4 out of 5
Avenida del Tres de Mayo, s/n, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Prisen er DKK 519 pr. nat fra 13. feb. til 14. feb.

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra El Tanque-kulturområdet og Plaza de España. Derudover ligger Meridiano-handelscentret og César Manrique-vandlandet ...

4.4/5Excellent! (758 anmeldelser)

"Vi kunne godt lide hotellet godt. Placeringen var god, morgenmaden var meget god og alle ansatte professionelle. Den eneste ulempe var hvordan lyden var mellem værelser."…"

Anmeldelse fra 3. feb. 2019

Hotel Silken Atlántida Santa Cruz
Hotel Colón Rambla
Hotel Colón Rambla
4 out of 5
C/ Viera Y Clavijo 49, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Prisen er DKK 483 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette hotel ligger i hjertet af Santa Cruz de Tenerife, kun 15 minutters gang fra Rambla de Santa Cruz og Plaza de España. Derudover ligger Garcia Sanabria Park ...

4.3/5Excellent! (292 anmeldelser)

"Velbeliggende hyggeligt ældre hotel"…"

Anmeldelse fra 4. feb. 2019

Hotel Colón Rambla
Hotel Taburiente
Hotel Taburiente
4 out of 5
C/ Dr Jose Naveiras 24A, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Prisen er DKK 521 pr. nat fra 23. jan. til 24. jan.

Dette hotel ligger i hjertet af Santa Cruz de Tenerife, kun 15 minutters gang fra Garcia Sanabria Park og Plaza de España. Derudover ligger Rambla de Santa Cruz ...

4/5Very Good! (218 anmeldelser)

"Et lille værelse med tremmer for vinduet , morgenmad der først åbner kl 07:00"…"

Anmeldelse fra 14. dec. 2015

Hotel Taburiente
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Santa Cruz de Tenerife

CanaryLofts
CanaryLofts
3 out of 5

Dette lejlighedskompleks ligger i Santa Cruz de Tenerife, kun 2 km fra Rambla de Santa Cruz og Plaza de España. Derudover ligger La Granja Park og Garcia Sanabria ...

4.4/5Wonderful! (22 anmeldelser)
Lugar para visitar Tenerife

"La estancia ha sido agradable. No me enviaron el protocolo de entrada y tuve que llamar dos veces al contacto. Al final entramos al apartamento. El edificio es antiguo pero el apartamento está reformado."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2020

CanaryLofts
 Smukt moderne soveværelse med eget badeværelse.
Smukt moderne soveværelse med eget badeværelse.
Calle Cerrojillo, 3 - 1D, Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer

Dette lejlighedskompleks ligger i Santa Cruz de Tenerife, kun 5 km fra Añaza Carrefour-handelscentret, Playa del Muerto og Astrofísica de Canarias-instituttet. ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Fasching in Teneriffa

"Sehr freundliche Leute keine komplizierten und langen Gespräche wegen irgendwelchen Regeln hatten aber einen sauberen Anspruch dass man nichts extrem dreckig macht trennen sogar den Müll alles in allem super gut kann man noch mal machen vor allem die Anfahrt zum Objekt war sehr günstig und einfach ..."…"

Anmeldelse fra 18. mar. 2020

Smukt moderne soveværelse med eget badeværelse.
Apartamentos Bruja
Apartamentos Bruja
3.5 out of 5
Av. de Bélgica, 11, Santa Cruz de Tenerife
Prisen er DKK 446 pr. nat fra 25. jan. til 26. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Santa Cruz de Tenerife, kun 0,2 km fra La Granja Park og 2,2 km fra Plaza de España. Derudover ligger Rambla de ...

4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)
Udsigt

"Fantastisk udsigt over byen, havnen og bjergene fra lejlighed 81 på 8. sal."…"

Anmeldelse fra 10. feb. 2017

Apartamentos Bruja
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Santa Cruz de Tenerife

De mest populære oplevelser i Santa Cruz de Tenerife

Byer i nærheden af Santa Cruz de Tenerife