Mogan

Rejseguide
Mogan som omfatter en flod eller et vandløb og blomster
Puerto de Mogán har fået kælenavnet "Lille Venedig" på grund af byens fine broer og smalle gader. Mange rejser til Puerto de Mogán for at opleve en charmerede landsby med en beskyttet strand og et livligt ugentligt marked.

Tag på en kajaktur i det rolige, klare vand ud for stranden ved Puerto de Mogán, eller tag på en unik sightseeingtur under vandet i en gul ubåd. På en rejse til Puerto de Mogán er der oplevelser for enhver smag. Hvis du er på storbyferie i Las Palmas, kan du med fordel tage et afslappende weekendophold her. Du kan finde tasker og håndlavede smykker i de små butikker i byen og nyde en lækker fiskeret på en af de mange udsøgte restauranter med udsigt over bugten.

Kom væk fra de travle feriebyer på Gran Canaria, og fordyb dig i den fredfyldte atmosfære i Puerto de Mogán i et par dage. Kryds en vandvej via de farverige jernbroer for at finde butikker eller charmerende caféer langs floden. Hvis du er i byen en fredag, kan det anbefales at besøge det ugentlige marked på pladserne ved marinaen. Her kan du få en god pris på en T-shirt eller hat og finde håndlavede smykker.

Start dagen med en gåtur i byen efterfulgt af en afslappende eftermiddag ved stranden. Du kan leje jetski og kajakker for at komme ud på vandet eller blot slappe af i det bløde sand. Denne strand er en af de strande på Gran Canaria, som er blevet skabt ved hjælp af sand, der er importeret fra Saharaørkenen.

Stranden ved Puerto de Mogán ligger beskyttet bag en lille havn, hvor fiskerbåde og fine yachter ligger i læ for bølgerne fra Atlanterhavet uden for bugten. Få øje på fisk langs bølgebryderen. Sørg for at tage ud og opleve livet under havets overflade i den gule ubåd lige i nærheden. På dette undersøiske eventyr på 45 minutter vil du få øje på mange farverige fisk og komme tæt på et gammelt skibsvrag.

Når du er tilbage i havn, kan du tage på en café eller restaurant langs promenaden i Puerto de Mogán. Smag på lækre tapasretter, eller prøv et udvalg af internationale menuer i nærheden.

Puerto de Mogán ligger på Gran Canarias sydvestlige kyst. Du kan køre hertil fra Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, på under en time og overnatte på et af de luksuriøse strandhoteller.

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
5 out of 5