Mogan

Rejseguide
Mogan som omfatter en flod eller et vandløb og blomster
Puerto de Mogán har fået kælenavnet "Lille Venedig" på grund af byens fine broer og smalle gader. Mange rejser til Puerto de Mogán for at opleve en charmerede landsby med en beskyttet strand og et livligt ugentligt marked.

Tag på en kajaktur i det rolige, klare vand ud for stranden ved Puerto de Mogán, eller tag på en unik sightseeingtur under vandet i en gul ubåd. På en rejse til Puerto de Mogán er der oplevelser for enhver smag. Hvis du er på storbyferie i Las Palmas, kan du med fordel tage et afslappende weekendophold her. Du kan finde tasker og håndlavede smykker i de små butikker i byen og nyde en lækker fiskeret på en af de mange udsøgte restauranter med udsigt over bugten.

Kom væk fra de travle feriebyer på Gran Canaria, og fordyb dig i den fredfyldte atmosfære i Puerto de Mogán i et par dage. Kryds en vandvej via de farverige jernbroer for at finde butikker eller charmerende caféer langs floden. Hvis du er i byen en fredag, kan det anbefales at besøge det ugentlige marked på pladserne ved marinaen. Her kan du få en god pris på en T-shirt eller hat og finde håndlavede smykker.

Start dagen med en gåtur i byen efterfulgt af en afslappende eftermiddag ved stranden. Du kan leje jetski og kajakker for at komme ud på vandet eller blot slappe af i det bløde sand. Denne strand er en af de strande på Gran Canaria, som er blevet skabt ved hjælp af sand, der er importeret fra Saharaørkenen.

Stranden ved Puerto de Mogán ligger beskyttet bag en lille havn, hvor fiskerbåde og fine yachter ligger i læ for bølgerne fra Atlanterhavet uden for bugten. Få øje på fisk langs bølgebryderen. Sørg for at tage ud og opleve livet under havets overflade i den gule ubåd lige i nærheden. På dette undersøiske eventyr på 45 minutter vil du få øje på mange farverige fisk og komme tæt på et gammelt skibsvrag.

Når du er tilbage i havn, kan du tage på en café eller restaurant langs promenaden i Puerto de Mogán. Smag på lækre tapasretter, eller prøv et udvalg af internationale menuer i nærheden.

Puerto de Mogán ligger på Gran Canarias sydvestlige kyst. Du kan køre hertil fra Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, på under en time og overnatte på et af de luksuriøse strandhoteller.

Riosol Hotel
Riosol Hotel
3 out of 5
C/ Isla De Lobos Nº1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria, 35130
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 498 kr. pr. nat fra 6. jun. til 7. jun.
498 kr.
pr. nat
6. jun. – 7. jun.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Mogan, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og morgenmad. Vores gæster fremhæver især ...
7,6/10 Good! (702 anmeldelser)
Skøn beliggenhed
"Dejligt sted beliggende højt over Puerto Rico med skøn udsigt over havnen og lagunen. Dejlig balkon til værelset, god pool på taget af hotellet og god cafemad i cafeen v. poolen. Bygningerne/værelserne lidt trætte, men totalt set et helt fint sted, hvor jeg gerne vil komme igen"

Anmeldelse fra 5. mar. 2023

Riosol Hotel
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
4 out of 5
Calle La Palma, 2, Playa Amadores, Mogan, Gran Canaria
Overnat på dette hotel ved stranden i Mogan, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 udendørs pools. Vores gæster fremhæver især ...
8,6/10 Excellent! (824 anmeldelser)
Smuk oplevelse
"Virkeligt et smukt hotel, men dejlige faciliteter. Poolområderne er helt fantastiske. God underholdning hver aften med musik, hvis man er til det. Kæmpe seng og balkon. Kan varmt anbefales."

Anmeldelse fra 7. mar. 2022

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Hotel Mogan Princess & Beach Club
Hotel Mogan Princess & Beach Club
4 out of 5
Albaicín 17, Urb. de Taurito, Mogan, Gran Canaria
Overnat på dette hotel ved stranden i Mogan, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og 2 udendørs pools. Vores gæster fremhæver især ...
8/10 Very Good! (532 anmeldelser)
"Fantastisk ophold. Venligt personale, gode faciliteter og god mad."

Anmeldelse fra 17. feb. 2023

Hotel Mogan Princess & Beach Club
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Club Cala Blanca
Club Cala Blanca
3 out of 5
Calle Abaicin, 12, Urbanizacion Costa Taurito, Mogan
Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Mogan, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og en døgnåben reception. Vores gæster ...
8,2/10 Very Good! (696 anmeldelser)
Dejlig afslappende sted
"Vi havde et dejligt ophold på Cala blanca. Poolen var dejligt opvarmet, maden på restauranten var rigtig god! Dejlig store lejligheder, kæmpe terrasse og fantastisk udsigt. Eneste minus var parkering. Meget få pladser til fri afbenyttelse. Ellers skulle man parkere på en stor parkeringsplads for ..."

Anmeldelse fra 24. feb. 2023

Club Cala Blanca
Arguineguin Park By Servatur
Arguineguin Park By Servatur
3.5 out of 5
Avenida Aly, 55, Mogan, Las Palmas
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Mogan. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 udendørs pools. De populære seværdigheder Amadores ...
9/10 Wonderful! (121 anmeldelser)
Rent, velholdt og stor lejlighed
"Jeg var afsted med min studiegruppe for at skrive speciale, og det var simpelthen så skønt. Vi var meget positivt overrasket over hotellet, der var kæmpe stort og virkelig rent over alt! Lejligheden var enormt stor med to soveværelser, to badeværelser, stort køkken-stue og en kæmpe altan. Alt var ..."

Anmeldelse fra 30. mar. 2023

Arguineguin Park By Servatur
Holiday Club Puerto Calma
Holiday Club Puerto Calma
4 out of 5
Joaquin Blanco Torrent 2, Puerto Rico, Mogan, 35130
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Mogan, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en børnepool. Vores ...
8,6/10 Excellent! (291 anmeldelser)
Super lejlighed
"Dejligt sted... God beliggenhed, uden man skal går på for mange trapper. God udsigt, dejlig lejlighed, dog skal man være opmærksom på, at der er nogen som går forbi på balkon i deluxe lejligheder. Nogen bilstøj fra vejen, men det kan man godt klare..."

Anmeldelse fra 19. nov. 2022

Holiday Club Puerto Calma
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Mogan