Mogan

Rejseguide
Mogan som viser en bugt eller havn, bådsejlads og en kystby
Puerto de Mogán har fået kælenavnet "Lille Venedig" på grund af byens fine broer og smalle gader. Mange rejser til Puerto de Mogán for at opleve en charmerede landsby med en beskyttet strand og et livligt ugentligt marked.

Tag på en kajaktur i det rolige, klare vand ud for stranden ved Puerto de Mogán, eller tag på en unik sightseeingtur under vandet i en gul ubåd. På en rejse til Puerto de Mogán er der oplevelser for enhver smag. Hvis du er på storbyferie i Las Palmas, kan du med fordel tage et afslappende weekendophold her. Du kan finde tasker og håndlavede smykker i de små butikker i byen og nyde en lækker fiskeret på en af de mange udsøgte restauranter med udsigt over bugten.

Kom væk fra de travle feriebyer på Gran Canaria, og fordyb dig i den fredfyldte atmosfære i Puerto de Mogán i et par dage. Kryds en vandvej via de farverige jernbroer for at finde butikker eller charmerende caféer langs floden. Hvis du er i byen en fredag, kan det anbefales at besøge det ugentlige marked på pladserne ved marinaen. Her kan du få en god pris på en T-shirt eller hat og finde håndlavede smykker.

Start dagen med en gåtur i byen efterfulgt af en afslappende eftermiddag ved stranden. Du kan leje jetski og kajakker for at komme ud på vandet eller blot slappe af i det bløde sand. Denne strand er en af de strande på Gran Canaria, som er blevet skabt ved hjælp af sand, der er importeret fra Saharaørkenen.

Stranden ved Puerto de Mogán ligger beskyttet bag en lille havn, hvor fiskerbåde og fine yachter ligger i læ for bølgerne fra Atlanterhavet uden for bugten. Få øje på fisk langs bølgebryderen. Sørg for at tage ud og opleve livet under havets overflade i den gule ubåd lige i nærheden. På dette undersøiske eventyr på 45 minutter vil du få øje på mange farverige fisk og komme tæt på et gammelt skibsvrag.

Når du er tilbage i havn, kan du tage på en café eller restaurant langs promenaden i Puerto de Mogán. Smag på lækre tapasretter, eller prøv et udvalg af internationale menuer i nærheden.

Puerto de Mogán ligger på Gran Canarias sydvestlige kyst. Du kan køre hertil fra Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, på under en time og overnatte på et af de luksuriøse strandhoteller.

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
5 out of 5
Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan, 35140
Prisen er 1.963, kr pr. nat fra 30. jan. til 31. jan.
1.963, kr
pr. nat
30. jan. – 31. jan.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Mogan, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 3 udendørs pools. Vores gæster fremhæver ...
4,6/5 Wonderful! (1.016 anmeldelser)
Ikke 5 stjernet
"Flot og stort hotel men med upersonlig service. Romeservice serverer Ikke varm med efter kl 21, dette er bestemt ikke 5 stjernet service."

Anmeldelse fra 9. mar. 2022

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
Hotel Riu Vistamar - All Inclusive
Hotel Riu Vistamar - All Inclusive
4 out of 5
Avenida de la Cornisa, s/n, Mogan, Gran Canaria, 35130
Prisen er 2.002, kr pr. nat fra 2. feb. til 3. feb.
2.002, kr
pr. nat
2. feb. – 3. feb.
Overnat på dette overnatningssted med alt inklusive i Mogan, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og 2 udendørs pools. Vores gæster ...
4,3/5 Excellent! (707 anmeldelser)
Et hotel i absolut verdensklasse!
"Riu Vistamar er ganske enkelt det bedste hotel, jeg nogensinde har besøgt. Både beliggenheden af hotellet, valuta for pengene, servicen, betjeningen, forplejningen, poolområderne, faciliteterne, maden, drikkevarerne og underholdningen er i top klasse. Absolut et besøg værd!"

Anmeldelse fra 22. feb. 2022

Hotel Riu Vistamar - All Inclusive
Hotel Cordial Mogán Playa
Hotel Cordial Mogán Playa
4 out of 5
Avenida de los Marrero, 2, Playa de Mogán, Mogan, Gran Canaria, 35138
Prisen er 2.465, kr pr. nat fra 16. feb. til 17. feb.
2.465, kr
pr. nat
16. feb. – 17. feb.
Overnat på dette hotel med spa i Mogan, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 udendørs pools. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,6/5 Exceptional! (740 anmeldelser)
Super resort, men ikke så børnevenligt
"Virkelig fint sted med flot beplantning, hemmelige haver, små grotter og fine stier at udforske. Der er to poolområder, et til familier og et stille. Det fungerede fint. Maden er god, der er stort udvalg, noget for enhver og variation fra dag til dag. Stedet er virkelig veldrevet og serviceniveauet ..."

Anmeldelse fra 13. dec. 2022

Hotel Cordial Mogán Playa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Apartamentos Cordial Mogán Valle
Apartamentos Cordial Mogán Valle
3 out of 5
Avda Los Marreros 4, Puerto de Mogan, Mogan, Gran Canaria, 35138
Overnat på dette lejlighedshotel med spa i Mogan, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 3 udendørs pools. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (632 anmeldelser)
3 uger i Puerto de Morgan
"Super betjæning. Vi fik et værelse med en meget lille balkon. Vi skulle bo der 3uger,. Så gik ned og sage vi var lidt triste over det. Så de var hurtige og fik rykket rundt på værelser. Så fik et nyt værelse med en stor flot taresse. Ingen problem. Og der var rengøring hver dag, selv om de skriver ..."

Anmeldelse fra 20. sep. 2022

Apartamentos Cordial Mogán Valle
Arguineguin Park By Servatur
Arguineguin Park By Servatur
3.5 out of 5
Avenida Aly, 55, Mogan, Las Palmas, 35120
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Mogan. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 udendørs pools. De populære seværdigheder Amadores ...
4,5/5 Wonderful! (84 anmeldelser)
Nice and new apartment hotel
"Great and new apartments. Still new and therefore in great condition. The premise is cleaned continuously which makes a great place to stay. The two pools are nice and at least by the adult pool the life guard move towels from chairs when people left them on the sunbeds for too long without being ..."

Anmeldelse fra 2. jan. 2023

Arguineguin Park By Servatur
Servatur Montebello
Servatur Montebello
3 out of 5
Avenida de la Cornisa nº 5, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria, 35130
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Mogan. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og lufthavnstransport. Vores gæster fremhæver især baren ...
4,1/5 Very Good! (237 anmeldelser)
jligt
"Havde et par skønne dage... Alt var godt"

Anmeldelse fra 8. jan. 2020

Servatur Montebello
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Mogan