Billigste flyrejser til Mogan

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 591 for en enkeltbillet og DKK 1.093 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Dec 7, 2019

Nej

Nov 27, 2018

Kunne være dejligt med lidt sundere mad ombord evt. En vegetar ret🙏🏼

Om Mogan

Fly til Mogan, Gran Canaria

Hvis du vil opleve et afslappende og smukt turiststed i sydens sol, er Mogan med sine bjerge, dale og kyst i den sydvestlige del af Gran Canaria et godt valg. Du kan nemt tage med fly til Mogan, da Gran Canaria Lufthavn ligger ca. tre kvarters kørsel (knap 60 km) fra Mogan by. Endnu kortere er der til de seks turistbyer ved kysten i kommunen Mogan: Arguineguin, Patalavaca – Playa de la Verga, Puerto Rico – Amadores, Tauro – Playa del Cura, Taurito og Puerto de Mogan. Du kan med fordel bestille værelse på et hotel i Mogan, når du køber dine flybilletter her på siden, da der ofte er penge at spare derved. Det samme gælder, hvis du vil gøre brug af billeje i Mogan.

Seværdigheder, turistbyer og vandsport

Mogan er den næststørste kommune på Gran Canaria målt på areal, og kommunens største by, der også hedder Mogan, ligger ca. 8 km fra kysten. Hvis du tager fra Mogan ned mod kysten og Puerto de Mogan, kommer du til et par mindre seværdigheder. Den første er den lokale mølle i El Molino de Viento (”vindmøllen”), som er en lille satellitby, der har sit navn netop pga. møllen, der kaldes Molino Quemado (”den brændte mølle”). Møllen fik sit navn, fordi en gedehyrde, der var vred på de kommunale myndigheder, brændte den oprindelige mølle fra 1700-tallet ned. Den nuværende mølle er således en genopførsel, som stod færdig i 1998.

Knap 5 km længere nede ad landevejen kan du – ved at køre til venstre i rundkørslen og derefter til venstre igen – besøge Artcave, som er den svenske kunstner Edith Clausens atelier.

Ved kysten findes som nævnt de seks turistbyer, og disse er ganske små og med færre mennesker end f.eks. Maspalomas; i Puerto de Mogan er der oven i købet heller ingen trafik. Til gengæld er der rig mulighed for at slappe af i det fantastiske klima og de skønne omgivelser, når du holder ferie i Mogan, men du kan også have det sjovt i det flotte hav. I Puerto de Mogan kan du f.eks. hos Submarine Adventure komme på havbundseventyr i en ubåd med masser af vinduer, mens der er masser af muligheder for at lære at dykke i de mange dykkerskoler i turistbyerne langs kysten.

Flyrejse til Mogan – vandreture og fantastisk klima året rundt

Find billig fly til Mogan, og du vil få et klima, som er ganske behageligt hele året rundt. Mogan er oven i købet det sted i hele EU, der har flest skyfri dage, mens Las Palmas i bogen Pleasant Weather Ratings fra 1996 indtager førstepladsen som den by, der med sine milde vintre og ikke alt for varme somre har det mest behagelige klima i verden. Klimaet er udover at være behageligt også kendt for at have en positiv effekt på gigt-, hud- og luftvejssygdomme.

De lokale er også ret stolte af de flotte vandfald, der findes i kommunens højtliggende egne, og der er gode muligheder for at tage på billedskønne vandreture i Mogans bjerglandskab.

Populære flyrejser til Mogan

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 591 for en enkeltbillet og DKK 1.093 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.