Starten af hovedsektionen

Gran Canaria

Kendt for Strande, Familievenligt og LGBT-venligt

Som den største af de Kanariske Øer byder Gran Canaria på alt lige fra afsidesliggende strande til charmerede landsbyer med hvidtede huse og smukke katedraler.

Sådan kommer du til Gran Canaria

Uanset om du er til sjov eller afslapning på et strandresort, en udfordrende ferie med vandreture op ad storslåede vulkaner eller en kulturel ferie i traditionelle landsbyer, så har Gran Canaria noget for dig. Med milde vintre og varme, tørre somre er Gran Canaria et fantastisk feriemål året rundt. Vælg Gran Canaria, hvis du vil nyde en varm solskinsferie om vinteren.

Vandsportsentusiater vil elske de konstante varme vinde omkring strandresorterne Meloneras og Maspalomas på sydkysten, som er perfekte til windsurfing og sejlture. Du kan også finde strande, hvor vandet er mere roligt, som f.eks. afsidesliggende bugter som Amadores Strand.

Sørg for at udforske øens største by Las Palmas. Den storslåede grå Santa Ana-katedral i hjertet af landsbyen er en af øens mest imponerede seværdigheder sammen med den omfattende samling genstande fra før den spanske kolonisering på det nærliggende Kanarisk Museum (Museo Canario). En af byens højdepunkterer er Casa Museo de Colón. Denne traditionelle, hvidtede bygning er dedikeret til Las Palmas' historie og rollen, som de Kanariske Øer spillede i den transatlantiske skibsfart.

På sydkysten kan du se Maspalomas Klitter. Denne 400 hektarer store nationalpark med store klitter føles lidt som Sahara-ørkenen, og her kan du opleve en lang række lokale buske samt trækfugle. Gå en tur på markedet, eller tag på en guidet kamelsafari.

Du kan også nyde en anden side af Gran Canaria ved at tage længere ind i landet forbi fyrreskov og stejle klipper til den lille landsby Tejeda. Nyd den friske bjergluft på en skøn vandretur til Pico de las Nieves, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt fra øens højeste punkt. Se den enorme figur af Roque Nublo i den sydvestlige del af øen for at få et indblik i de kræfter, der har skabt denne vulkanske ø.

Gran Canarias internationale lufthavn ligger i hovedstaden, Las Palmas, på øens nordøstlige kyst. Derfra kan du i bil nå de fleste landsbyer og resorter inden for en time.

Oplevelser i Gran Canaria

Denne beskyttede bugt byder på roligt vand, en flot havn og fine restauranter ned til vandet.

Det store ikoniske Maspalomas Fyrtårn har spillet en afgørende rolle i beskyttelsen af lokale sømænd i over 100 år.

Nyd synet af de flotte, gyldne sandklitter i Maspalomas Klitter, og udforsk de vindblæste sandbunker for at finde vandhuller fyldt med fisk og fugle. 

Svøm en tur i det glitrende vand ved Meloneras Strand, eller slap af i solen på denne lange gyldne strand, som grænser op til den rolige by Meloneras.

Billetter og ture

Besøg Palmitos Park, og udforsk en subtropisk oase, der er fyldt med eksotiske fugle, delfiner og et fantastisk landskab. I parken, der ligger midt i en frodig dal med palmetræer, kan du beundre Gran Canarias smukke indland og det alsidige dyreliv, øen har at byde på.

Billetter og ture

Tilbring en sjov dag i Loro Park, en forlystelsespark på 13 hektar i Puerto de la Cruz. Parken er en af de mest populære seværdigheder i de Kanariske Øer, og den indeholder en bred vifte af dyr, havdyr, tropiske planter og mere end 2.000 palmetræer fra hele verden.

Billetter og ture

Gå gennem indgangen til Holiday World Fun Park, hvor der venter en verden af actionfyldt spænding. Hop om bord på det store pariserhjul i forlystelsesparken, og nyd den bedste udsigt over Maspalomas, hold godt fast under de spænde ture i forlystelserne, eller hav det sjovt med familien i radiobilerne, på rodeotyrene og i Centrox.

Billetter og ture

Gå fra borde efter sejlturen, og stig på en dobbeltdækkerbus for at opleve alle de største seværdigheder i den største by på De Kanariske Øer. Denne fleksible rundvisning på den eventyrlige ø giver dig mulighed for at hoppe af og på hvor som helst.

Billetter og ture

Hvis du anser dig selv for en dyreelsker, er Cocodrilo Park en uforglemmelig oplevelse for dig og hele familien. I denne zoologiske have med en udvidelse på over 22.000 sqm, er der mere end 500 forskellige dyr. Blandt dem er den største udstilling af alligatorer i hele Europa.

Billetter og ture

Tag fra Gran Canaria til Tenerife for at nyde en dag i den bedste zoologiske have i verden, Loro Parque. Du bliver afhentet af en bus om morgenen, som kører dig til parken. Efter en fantastisk dag går turen tilbage til Gran Canaria igen. (Kun 2 børn pr.

De bedste kvarterer i Gran Canaria