Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Gran Canaria

Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Gran Canaria

Bull Reina Isabel & Spa
4 out of 5
Alfredo L. Jones 40, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Hent priser
4.6/5Wonderful! (519 anmeldelser)

"Ligger perfekt i byen. Super personale, fantastisk morgen buffet. Pænt og rent hotel. Det blæste rigtig meget og det gjorde at det trak og der kom kulde ind af terrasse døren på værelset."…"

Anmeldelse fra 10. dec. 2019

Bull Reina Isabel & Spa
Beverly Park Hotel
Hent priser
3.4/5Good! (291 anmeldelser)

"Vi blev mødt af glade og hjælpsomme medarbejdere, der var rigtig gode til engelsk. Rigtig godt morgenbord, og stort udvalg både morgen og aften."…"

Anmeldelse fra 25. apr. 2019

Beverly Park Hotel
Hotel Silken Saaj Las Palmas
4 out of 5
Calle León y Castillo, 329, Las Palmas de Gran Canaria
DKK 515
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
4.2/5Very Good! (80 anmeldelser)

"Sehr stylische Unterkunft, jedoch durch den Style sehr Dunkel, da sehr viel in schwarz gehalten ist. Unterkunft ist recht neu und das Zimmer war gut. Leider hatten wir ein Zimmer innenliegend, so dass man kein Tageslicht in den Raum bekommen hat. Die Badeartikel waren super, alles da, selbst Zahnbürste ..."…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2020

Hotel Silken Saaj Las Palmas
Hotel Cristina las Palmas
5 out of 5
Calle Gomera, 6, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Hent priser
4/5Very Good! (535 anmeldelser)

"Det ligger lige ned til stranden, og der er en hyggelig stemning. Folk spærre liggestole, ved poolen og det er en kedelig morgenmad , men vi havde halvpension, og maden om aften var i topklasse. Eller et fint hotel."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Hotel Cristina las Palmas
LABRANDA Hotel Marieta - Adults Only
4 out of 5
Avda de Italia, 11, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Hent priser
4.3/5Excellent! (146 anmeldelser)

"Et dejligt hotel med pool både lige udenfor hotellet og på taget. Desuden ligger det tæt ved stranden. Hotellet har håndklæder til brug ved pool og strand. Hotellet har gode værelser, en dejlig restaurant, underholdning hver aften, venligt personale. Et sted, vi har lyst at komme tilbage til."…"

Anmeldelse fra 23. feb. 2020

LABRANDA Hotel Marieta - Adults Only
AC Hotel Iberia Las Palmas
4 out of 5
Avenida Alcalde J Ramirez Bethencourt 8, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Hent priser
4/5Very Good! (354 anmeldelser)

"Good location in Las Palmas, within walking distance to the city centre. Great hotel with friendly staff. Nice clean rooms. I had a room with Balkony which was very nice"…"

Anmeldelse fra 20. mar. 2019

AC Hotel Iberia Las Palmas
Seaside Sandy Beach
4 out of 5
Avenida Menceyes, s/n, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
DKK 1.364
pr. nat
20. apr. – 21. apr.
4.5/5Wonderful! (206 anmeldelser)
Hotel med god beliggenhed

"Fint hotel med flinkt personale i receptionen. Mange faciliteter på hotellet og kort til stranden. Morgenbuffet virkede lidt kaotisk. Også dejligt rum. Alt i alt et dejligt hotel, dog lidt dyr til prisen hvis man ikke gør brug af de mange faciliteter."…"

Anmeldelse fra 3. jun. 2018

Seaside Sandy Beach
Lopesan Baobab Resort
5 out of 5
Mar Adriático, 1, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Hent priser
4.4/5Wonderful! (360 anmeldelser)
Relax

"The Place to be"…"

Anmeldelse fra 25. mar. 2019

Lopesan Baobab Resort
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only
3 out of 5
Avenida de Tirajana, 32, (entrada por C/ Timple), San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Hent priser
4.1/5Very Good! (828 anmeldelser)
A nice atmosphere

"For the adult and traveler. Nicely located with in walking distance of the Yumbo Center with all its fun bars and restaurants. The hotel has a good sized pool will a bar and restaurant."…"

Anmeldelse fra 18. nov. 2019

AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only
Cala Blanca by Diamond Resorts
3 out of 5
Calle Abaicin, 12, Urbanizacion Costa Taurito, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
4/5Very Good! (648 anmeldelser)

"Meget for pengene . Dejlige lejlighed flot istand.Restauranten kunne godt være mere hyggelig."…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Cala Blanca by Diamond Resorts
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Gran Canaria
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Gran Canaria

Gran Canaria er den tredjestørste af De Kanariske Øer, der er en spansk øgruppe i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. Det subtropiske klima gør, at temperaturen er behagelig og forholdsvis stabil hele året. Det vigtigste erhverv på øen er turisme, og det betyder, at der er masser af hoteller at vælge imellem.

Mange muligheder for overnatning

Her kan du finde alt fra 5-stjernede luksushoteller til vandrehjem med billig overnatning. Hvis du er til afslapning og forkælelse, er der spahoteller, hvis du er til et slag golf, er der golfhoteller, og hvis du ikke kan vælge, er der hoteller med både golfbane og spa. Der er familiehoteller med underholdning til børnene, men hvis du hellere vil være fri, er der også børnefri hoteller.

Oplevelser og transport på ferien

En ferie på Gran Canaria giver mulighed for mange oplevelser – du kan lære at surfe eller dykke, du kan se delfiner i deres naturlige omgivelser, du kan fiske efter tun og andre spændende fisk, eller du kan prøve at finde ud af, hvilken af de mange forskelligartede strande du bedst kan lide. Hvis du trænger til en pause fra havet er der også rig mulighed for eventyr på land – hvad med en tur på mountainbike eller en vandretur i de skønne naturområder? Du kan også prøve kræfter med bjergbestigning, og selv hvis du er en erfaren klatrer, har Gran Canaria noget at byde på. Den friske havluft og de mange oplevelser kan gøre enhver sulten, og heldigvis byder det lokale køkken på mange lækre retter med friske ingredienser fra havet og landjorden. Klimaet gør det til et ideelt sted at dyrke mange forskellige frugter og grønsager, og både bananer og kartofler er vigtige ingredienser i det lokale køkken. For at sætte prikken over i’et kan man nyde et glas af den lokale vin til. Der går direkte fly til Gran Canaria fra både København og Billund. Fra lufthavnen er der mulighed for at komme med bus både til Las Palmas og til flere forskellige turistområder. Hvis man ankommer uden for bussernes køretider, er der også både taxaer og biludlejning i lufthavnen. Det kan være en fordel at leje en bil på Gran Canaria, hvis man gerne vil have friheden til at køre rundt og se øen i sit eget tempo.

Hotelbooking: Gran Canaria

Søg efter dit perfekte hotel i Gran Canaria. Find et billigt hotel i Gran Canaria nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Gran Canaria, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Gran Canaria på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gran Canaria

Flere valgmuligheder