DeiàSpanien

Image for Deià, De Baleariske Øer, Spanien

Oplev hyggelige Deià, som byder på haver, bjergudsigt, historie og meget mere!

Oplev kystnære Deià – haver, bjerge og attraktioner som Cala Deià og Robert Graves' Hus.

Mest populære hoteller i Deià

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Belmond La Residencia
Belmond La Residencia
5 out of 5
DKK 3.698
per night
Mar 20 - Mar 21

Dette resort med familievenlig profil ligger i Deià, kun 10 minutters gang fra San Juan Bautistas Kirke og Robert Graves' Hus. Derudover ligger Cala Deià og ...

4.8/5Exceptional! (90 anmeldelser)
A place you must visit

"En af de bedste rejseoplevelser. Hotellet ligger i smukke omgivelser. Der er dejligt og roligt. Naturen er smuk og man kommer helt ned i gear. Personalet er helt fantastisk - søde venlige og hjæpsomme. Kan varmt anbefale dette fantastiske sted."…"

Anmeldelse fra 14. maj 2018

Belmond La Residencia
Hotel Es Molí
Hotel Es Molí
4 out of 5
Carretera Valldemossa-Deia, s/n, Deià, Mallorca

Dette hotel i romantisk stil ligger i det historiske kvarter, kun 2,7 km fra Son Marroig og 3,8 km fra Cala Deià. Derudover ligger Ferrocarril de Soller Togstation ...

4.7/5Exceptional! (210 anmeldelser)
Dejligt hotel i smukke omgivelser

"smuk rolig beliggenhed i bjergene lige udenfor den lille romantiske by Deia. Mange muligheder for vandre og cykleture i bjergene eller blot slappe af. Hotellet har en stor flot have, lækker pool område og egen bus til privat strand"…"

Anmeldelse fra 26. jun. 2019

Hotel Es Molí
S'Hotel d'Es Puig
S'Hotel d'Es Puig
3.5 out of 5
Carrer d'es Puig, 4, Deià, Mallorca
DKK 896
per night
Feb 25 - Feb 26

Dette hotel ligger i Deià, kun 2 km fra Robert Graves' Hus og Cala Deià. Derudover ligger sa Caleta og Son Marroig ca. 5 km derfra.

4.5/5Wonderful! (71 anmeldelser)
fantastic view

"Fine"…"

Anmeldelse fra 23. apr. 2019

S'Hotel d'Es Puig

Seværdigheder i Deià

Cala Deià
Image for Cala Deià

Cala Deià

4.5/5(4 reviews)

Hvis du planlægger en afslappende ferie, så er Cala Deià det perfekte sted at besøge i Deià. Dette afslappede område er vellidt for sine haver og sin kyststrækning, som du kan opleve på din rejse.

Son Marroig
Image for Son Marroig

Son Marroig

Nyd bjergene, og oplev Son Marroig, som er et lækkert, grønt område i Deià. Dette hyggelige sted er vellidt og populært for sin havn samt sit udvalg af barer.

Port de Sóller
Image for Port de Sóller

Port de Sóller

4.5/5(39 reviews)

Når du rejser til Port de Sóller på et weekendophold eller en længere ferie, kan du slappe af på den charmerende strand eller udforske de omkringliggende bjerge, hvor du finder nogle af Mallorcas bedste vandreruter. 

Palma de Mallorca Havn
Image for Palma de Mallorca Havn

Palma de Mallorca Havn

4/5(42 reviews)

Nyd havområdet i Palma de Mallorca med et besøg til Palma de Mallorca Havn. Stedet er kendt og populært for sine strande og sin katedral, som du kan besøge på din rejse.

Cala Mayor Strand
Image for Cala Mayor Strand

Cala Mayor Strand

4.5/5(13 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Cala Mayor Strand, som er en populær strand i Palma de Mallorca. Dette afslappede område er populært for sin kyststrækning, som du kan udforske, eller du kan nyde godt af udvalget af udsøgte spisesteder.

El Arenal-stranden
Image for El Arenal-stranden

El Arenal-stranden

4/5(29 reviews)

Intet udstråler ferie som at slappe af på El Arenal-stranden, som er en populær strand i Playa de Palma. Dette romantiske sted er vellidt og populært for sin kyststrækning samt sit udvalg af udsøgte spisesteder.