COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Mallorca
Rejseguide

Parc de La Mar og byder på religiøse aspekter, historiske bygningsværker og en flod eller et vandløb

Mange rejser til Mallorca på weekendophold, en storbyferie eller en længerevarende ferie for at nyde de lækre strande, men du bør ikke overse de lige så fantastiske klostre, middelalderbyer og traditionelle markeder.

Det er meget populært at rejse til Mallorca, der er en ø i det vestlige Middelhav med små byer på bakketoppe, sandstrande og frodige olivenlunde. Selvom øens idylliske strande med rette er populære, er det også værd at tage længere ind i landet for at udforske de forskelligartede landskaber.

Øens hovedstad Palma har en omfattende kulturarv, og du bør besøge byen for at se den iøjnefaldende gotiske Mallorca Katedral. Kig efter den surrealistiske baldakin, der er lavet af Antoni Gaudí, og det fascinerende malede keramikværk, der er skabt af skulptøren Miquel Barceló. Fra katedralen udgår der flere alléer med historiske bygninger og fremragende restauranter.

Nord for Palma ligger den smukke by Valldemossa, der er bedst kendt for Real Cartuja-klosteret fra det 14. århundrede. Dette spændende kloster har i årenes løb både været hjem for konger og munke, komponisten Frédéric Chopin og forfatteren George Sand.

Besøg også den dejlige by Sóller, hvor du finder mange storslåede bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Læg mærke til de interessante modernistiske bygninger, der er tegnet af arkitekter, som levede på samme tid som Antoni Gaudí. Om lørdagen kan du udforske det traditionelle marked.

Gå en tur i de hyggelige gader i Alcudia, som er kendetegnet af smukke stenhuse og yndefulde kirker. Du kan også besøge ruinerne af den gamle romerske by Pollentia, der kan dateres tilbage til 70 f.Kr.

Et besøg på Mallorcas vidunderlige strande er ikke til at komme udenom. En af øens mest populære strande er El Arenal , der er kendt for sit gyldne sand og fester, som varer hele natten. Tag til Cala Mesquida på nordøstkysten, hvor der er fremragende surfingmuligheder, eller til den familievenlige Cala Comtessa på vestkysten, hvor vandet er mere roligt.

Mallorca ligger 210 kilometer fra Barcelona. Du kan sejle eller flyve dertil. Der går bus fra hovedstaden Palma til de fleste steder på øen. Hvis du vil undgå de store menneskemængder, kan du planlæggen uden om højsæsonen i juli og august. Badevandstemperaturen er normalt god helt til starten af oktober. Det er også dejligt at besøge øen om foråret, når de duftende blomster på mandeltræerne springer ud.

Hipotels Playa de Palma Palace
Hipotels Playa de Palma Palace
5 out of 5
Avd. Fra Joan Llabrés S/N, Palma de Mallorca
Prisen er DKK 782 pr. nat fra 20. apr. til 21. apr.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger tæt på stranden, mindre end 15 km fra FAN Mallorca Shopping, Paseo Maritime og Santa María de Palma Katedral. Derudover ...
4.7/5Exceptional! (713 anmeldelser)
Ingen 5 stjernet oplevelse
"Flot Hotel - men langt fra 5 stjernet service. Det var ikke fordi de ikke var venlige - men der manglede bare generelt st højne servicen, som man bør forvente at et 5 stjernet hotel 1) morgenmaden var god, men kø efter kø på mad stationerne, manglede simpelthen mennesker til at servicere 2) pool ..."

Anmeldelse fra 11. jul. 2020

Hipotels Playa de Palma Palace
Pure Salt Garonda - Adults Only
Pure Salt Garonda - Adults Only
4 out of 5
Calle Mar Negra 2, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca
Prisen er DKK 1.063 pr. nat fra 7. maj til 8. maj
Med et ophold på Pure Salt Garonda - Adults Only i Palma de Mallorca har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, 2,2 kilometer ...
4.4/5Wonderful! (637 anmeldelser)
Dejligt hotel - støjende område.
"God beliggenhed i forhold til lufthavn og hvis man gerne vil udforske Palma. Stranden er også fin, men nærområdet er meget turistet og tysk. Hotellet er klassificeret som Adults Only, og der var heller ingen børn under 18 år, men desværre en hel del unge i alderen 18-25 år som vi oplevede meget larmende, ..."

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Pure Salt Garonda - Adults Only
Iberostar Selection Playa de Palma
Iberostar Selection Playa de Palma
5 out of 5
Calle Marbella, 36, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca
Prisen er DKK 1.134 pr. nat fra 21. apr. til 22. apr.
Med et ophold på Iberostar Selection Playa de Palma i Palma de Mallorca har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, mindre ...
4.6/5Exceptional! (387 anmeldelser)
Super helhedsoplevelse!
"Super helheds oplevelse. Alt fra indtjekning til morgenmadsbuffet spillede max. Helt klart et besøg værd, hvis man er ønsker en afslappende ferie med pool, strand og drinks på et skønt hotel i et dejligt område."

Anmeldelse fra 2. maj 2019

Iberostar Selection Playa de Palma
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Inturotel Esmeralda Park
Inturotel Esmeralda Park
3 out of 5
Calo des Corral, s/n, Urb. Cala Esmeralda, Cala d'Or, Santany, Mallorca
Prisen er DKK 461 pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
Dette lejlighedshotel ligger på stranden i Santany, mindre end 2 km fra Caló des Corral og Cala d'Or Marina. Derudover ligger Cala Ferrera Beach og Cala Gran ...
4.4/5Excellent! (669 anmeldelser)
godt familie / børne hotel
"Godt hotel til børne familier. Men vær opmærksom på mange andre børnefamilier med de fordele og ulemper det giver. Vi var på sølvbryllups tur for at gense hotellet fra vores bryllupsrejse med børn for 25 år siden"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Inturotel Esmeralda Park
Aparthotel THB Guya Playa
Aparthotel THB Guya Playa
4 out of 5
Carrer des Secret, s/n, Capdepera, Mallorca
Prisen er DKK 442 pr. nat fra 30. apr. til 1. maj
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Capdepera, kun 2 km fra Cala Ratjada-havnen og Cala Agulla Strand. Derudover ligger Sa ...
4.3/5Excellent! (273 anmeldelser)
"Super placering tæt på strand og by. Alle medarbejdere var smilende og yderst hjælpsomme. Vi havde to lejligheder en lille og en med et soveværelse, begge i god stand. De små køkkener har begrænset udstyr, men der er det man skal bruge til lidt let mad. Internet var meget velfungerende på hele hotellet. ..."

Anmeldelse fra 3. aug. 2020

Aparthotel THB Guya Playa
Bonavida Apartments
Bonavida Apartments
3.5 out of 5
Carrer de Minerva 31, Alcúdia, Illes Balears
Prisen er DKK 663 pr. nat fra 20. apr. til 21. apr.
Dette lejlighedskompleks ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Alcúdia Strand og Playa de Muro. Derudover ligger Hidropark og Alcúdia Havn ca. 2 ...
4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
"Toller Service, zuvorkommend, Standtücher nach Belieben. Es ist etwas hellhörg, daher nichts für Menschen die das stört - uns hat das nicht gestört und die Lage direkt am Stand ist nicht zu übertreffen. In der Nähe Supermarkt und Restaurants vor allem ist die Pulperia zu empfehlen (wer Tintenfisch ..."

Anmeldelse fra 10. apr. 2021

Bonavida Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Mallorca

De mest populære oplevelser i Mallorca

Byer i nærheden af Mallorca