Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

MallorcaSpain

Mange rejser til Mallorca på weekendophold, en storbyferie eller en længerevarende ferie for at nyde de lækre strande, men du bør ikke overse de lige så fantastiske klostre, middelalderbyer og traditionelle markeder.

Det er meget populært at rejse til Mallorca, der er en ø i det vestlige Middelhav med små byer på bakketoppe, sandstrande og frodige olivenlunde. Selvom øens idylliske strande med rette er populære, er det også værd at tage længere ind i landet for at udforske de forskelligartede landskaber.

Øens hovedstad Palma har en omfattende kulturarv, og du bør besøge byen for at se den iøjnefaldende gotiske Mallorca Katedral. Kig efter den surrealistiske baldakin, der er lavet af Antoni Gaudí, og det fascinerende malede keramikværk, der er skabt af skulptøren Miquel Barceló. Fra katedralen udgår der flere alléer med historiske bygninger og fremragende restauranter.

Nord for Palma ligger den smukke by Valldemossa, der er bedst kendt for Real Cartuja-klosteret fra det 14. århundrede. Dette spændende kloster har i årenes løb både været hjem for konger og munke, komponisten Frédéric Chopin og forfatteren George Sand.

Besøg også den dejlige by Sóller, hvor du finder mange storslåede bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Læg mærke til de interessante modernistiske bygninger, der er tegnet af arkitekter, som levede på samme tid som Antoni Gaudí. Om lørdagen kan du udforske det traditionelle marked.

Gå en tur i de hyggelige gader i Alcudia, som er kendetegnet af smukke stenhuse og yndefulde kirker. Du kan også besøge ruinerne af den gamle romerske by Pollentia, der kan dateres tilbage til 70 f.Kr.

Et besøg på Mallorcas vidunderlige strande er ikke til at komme udenom. En af øens mest populære strande er El Arenal , der er kendt for sit gyldne sand og fester, som varer hele natten. Tag til Cala Mesquida på nordøstkysten, hvor der er fremragende surfingmuligheder, eller til den familievenlige Cala Comtessa på vestkysten, hvor vandet er mere roligt.

Mallorca ligger 210 kilometer fra Barcelona. Du kan sejle eller flyve dertil. Der går bus fra hovedstaden Palma til de fleste steder på øen. Hvis du vil undgå de store menneskemængder, kan du planlæggen uden om højsæsonen i juli og august. Badevandstemperaturen er normalt god helt til starten af oktober. Det er også dejligt at besøge øen om foråret, når de duftende blomster på mandeltræerne springer ud.

Mest populære hoteller i Mallorca

Melia Palma Marina
Melia Palma Marina
4 out of 5
Avinguda Gabriel Roca, 29, Palma de Mallorca, Mallorca
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 669 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.

Dette hotel med spa ligger i Son Armadams, kun 2 km fra Paseo Maritime og Porto Pi Centro Comercial (indkøbscenter). Derudover ligger Santa María de Palma Katedral ...

4.2/5Excellent! (990 anmeldelser)
Very hotel with pool

"Very nice hotel good location nice rooms and good breakfast in the morning"…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2020

Melia Palma Marina
Occidental Playa de Palma
Occidental Playa de Palma
4 out of 5
Avinguda del Fra Joan Llabres 16, Playa de Palma, Mallorca
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 508 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.

Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 2 km fra La Porciúncula-kirken og El Arenal-stranden. Derudover ligger El Arenal-havnen og El Arenal Vandland ca. 5 km ...

4/5Very Good! (497 anmeldelser)

"Nice and clean Hotel with ok service. Large buffet, but dont expect haute cuisine. Staff talking both german and english To pools, fitniss and bikerentalshop in premises"…"

Anmeldelse fra 20. nov. 2018

Occidental Playa de Palma
Hotel Riu Festival
Hotel Riu Festival
4 out of 5
Camino de las Maravillas, n°7, Playa de Palma, Mallorca
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 413 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra La Porciúncula-kirken og Playa de Palma. Derudover ligger El Arenal-stranden og El ...

4.5/5Wonderful! (85 anmeldelser)

"Das große Plus ist das Personal , Antonio Viktor Paqui und Alfonso Ganz klasse das „ Putzteam“ Tag und Nacht fleißig Der Inneneinrichter hat keinen guten Geschmack Der Speisesaal ist wie die Cafeteria bei Ikea"…"

Anmeldelse fra 15. jan. 2021

Hotel Riu Festival
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Mallorca

VIVA Eden Lago
VIVA Eden Lago
4 out of 5
Carrer de les Savines, s/n, Alcúdia, Mallorca

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Alcúdia, kun 2 km fra Cova de Sant Martí, Playa de Muro og Alcúdia Strand. Derudover ...

4/5Very Good! (28 anmeldelser)
Rigtig god familieferie

"Rigtig fint hotel med en god pool, god underholdning til børn i løbet af dagen/aftenen og for voksene også forskellige shows om aftenen. Boede i premium apartment med rigtig god plads. Fin all inclusive buffet med forskellige temaer hver aften. Meget kort til stranden hvor der kan lejes ..."…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2018

VIVA Eden Lago
Hipotels Cala Millor Park
Hipotels Cala Millor Park
4 out of 5
Carrer S'estanyol, 1, Cala Millor, Sant Llorenç des Cardassar, Mallorca
Prisen er DKK 515 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger på promenaden i Sant Llorenç des Cardassar, kun 2 km fra Punta de n'Amer og Cala Millor Strand. Derudover ...

4.6/5Exceptional! (128 anmeldelser)
Super godt

"Super lækkert hotel med super beliggenhed tæt på strand og masser af byliv med butikker og restauranter. Hotel har kun 3* på Hotel.com men det er minimum 4* God morgenmad. Vi havde ikke All Incl men det så OK ud"…"

Anmeldelse fra 15. jul. 2019

Hipotels Cala Millor Park
VIVA Cala Mesquida Resort & Spa
VIVA Cala Mesquida Resort & Spa
4 out of 5
Urbanizacion Cala Mesquida, s/n, Capdepera, Mallorca

Med et ophold på VIVA Cala Mesquida Resort & Spa i Capdepera har du direkte adgang til stranden. dette lejlighedshotel ligger desuden 2,6 km fra Cala Torta og ...

4.4/5Wonderful! (335 anmeldelser)

"Meget venligt personale - der var lidt knas med kommunikationen. Men jeg var fuldt ud tilfreds med mit ophold. Sofa/sengen var ikke god men da de blev gjort opmærksom på problemet prøvede de at løse det."…"

Anmeldelse fra 10. maj 2019

VIVA Cala Mesquida Resort & Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Mallorca

De mest populære oplevelser i Mallorca

Byer i nærheden af Mallorca