Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

MallorcaSpanien

Mange rejser til Mallorca på weekendophold, en storbyferie eller en længerevarende ferie for at nyde de lækre strande, men du bør ikke overse de lige så fantastiske klostre, middelalderbyer og traditionelle markeder.

Det er meget populært at rejse til Mallorca, der er en ø i det vestlige Middelhav med små byer på bakketoppe, sandstrande og frodige olivenlunde. Selvom øens idylliske strande med rette er populære, er det også værd at tage længere ind i landet for at udforske de forskelligartede landskaber.

Øens hovedstad Palma har en omfattende kulturarv, og du bør besøge byen for at se den iøjnefaldende gotiske Mallorca Katedral. Kig efter den surrealistiske baldakin, der er lavet af Antoni Gaudí, og det fascinerende malede keramikværk, der er skabt af skulptøren Miquel Barceló. Fra katedralen udgår der flere alléer med historiske bygninger og fremragende restauranter.

Nord for Palma ligger den smukke by Valldemossa, der er bedst kendt for Real Cartuja-klosteret fra det 14. århundrede. Dette spændende kloster har i årenes løb både været hjem for konger og munke, komponisten Frédéric Chopin og forfatteren George Sand.

Besøg også den dejlige by Sóller, hvor du finder mange storslåede bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Læg mærke til de interessante modernistiske bygninger, der er tegnet af arkitekter, som levede på samme tid som Antoni Gaudí. Om lørdagen kan du udforske det traditionelle marked.

Gå en tur i de hyggelige gader i Alcudia, som er kendetegnet af smukke stenhuse og yndefulde kirker. Du kan også besøge ruinerne af den gamle romerske by Pollentia, der kan dateres tilbage til 70 f.Kr.

Et besøg på Mallorcas vidunderlige strande er ikke til at komme udenom. En af øens mest populære strande er El Arenal , der er kendt for sit gyldne sand og fester, som varer hele natten. Tag til Cala Mesquida på nordøstkysten, hvor der er fremragende surfingmuligheder, eller til den familievenlige Cala Comtessa på vestkysten, hvor vandet er mere roligt.

Mallorca ligger 210 kilometer fra Barcelona. Du kan sejle eller flyve dertil. Der går bus fra hovedstaden Palma til de fleste steder på øen. Hvis du vil undgå de store menneskemængder, kan du planlæggen uden om højsæsonen i juli og august. Badevandstemperaturen er normalt god helt til starten af oktober. Det er også dejligt at besøge øen om foråret, når de duftende blomster på mandeltræerne springer ud.

Mest populære hoteller i Mallorca

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Helios Mallorca Hotel & Apartments
Helios Mallorca Hotel & Apartments
3 out of 5
Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma, Mallorca
Prisen er DKK 425 pr. nat

Dette hotel med spa ligger i Can Pastilla kun få skridt fra Palma Akvarium og Playa de Palma. Derudover ligger El Arenal-stranden og El Arenal-havnen ca. 5 km ...

4.4/5Excellent! (1,170 anmeldelser)

"Mit ophold på Hotel Helios var højest tilfredsstillende, og beroligende. Et gentagende ophold på det førnævnte hotel ville ikke være umuligt, og ville kunne overvejes heftigt."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Helios Mallorca Hotel & Apartments
INNSiDE by Melia Palma Bosque
INNSiDE by Melia Palma Bosque
4 out of 5
Camilo Jose Cela 5, Palma de Mallorca, Mallorca
Prisen er DKK 954 pr. nat

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Palma de Mallorca, kun 15 minutters gang fra Paseo Maritime og Bellver Slot. Derudover ligger ...

4.4/5Wonderful! (385 anmeldelser)
Lounge hotel

"Nice hotel in Lounge style. The booking stated free mini bar but it was only 2 x 500 ml water, 2 x 200 ml cola and 2x juice and nothing else which was disappointing. The lounge bar overlooking the pool was not open at night."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

INNSiDE by Melia Palma Bosque
INNSiDE by Melia Calviá Beach
INNSiDE by Melia Calviá Beach
4 out of 5
Avinguda S'olivera, 4, Calvià, Mallorca
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 894 pr. nat

Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 2 km fra Katmandu Park og Western Water Park. Derudover ligger Marineland Mallorca og Cala Figuera ca. 10 km derfra.

4/5Very Good! (150 anmeldelser)

"Restauranten lukkede tidligt og baren var kun åben den første dag vi var der. Man havde ikke mulighed for at se solopgang på rooftop, da de først åbnede kl. 10 om formiddagen. Vi fik et “sea view” hotelværelse, som vi havde betalt ekstra for, men vi ville ikke mene der var ret meget strand udsigt. ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

INNSiDE by Melia Calviá Beach

Populære steder at besøge i Mallorca

Port de Sóller
Billede af Port de Sóller

Port de Sóller

4.5/5(40 anmeldelser)

Når du rejser til Port de Sóller på et weekendophold eller en længere ferie, kan du slappe af på den charmerende strand eller udforske de omkringliggende bjerge, hvor du finder nogle af Mallorcas bedste vandreruter. 

Playa de Muro
Billede af Playa de Muro

Playa de Muro

4/5(17 anmeldelser)

En ferie i Platja de Muro på Mallorcas nordøstlige kyst er det perfekte udflugtsmål om sommeren og byder på et væld af oplevelser.

Palma de Mallorca Havn
Billede af Palma de Mallorca Havn

Palma de Mallorca Havn

4/5(43 anmeldelser)

Nyd havområdet i Palma de Mallorca med et besøg til Palma de Mallorca Havn. Stedet er kendt og populært for sine strande og sin katedral, som du kan besøge på din rejse.

Cala Mayor Strand
Billede af Cala Mayor Strand

Cala Mayor Strand

4.5/5(14 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Cala Mayor Strand, som er en populær strand i La Bonanova. Dette afslappede område er populært for sin kyststrækning, som du kan udforske, eller du kan nyde godt af udvalget af udsøgte spisesteder.

Alcúdia Strand
Billede af Alcúdia Strand

Alcúdia Strand

4.5/5(24 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Alcúdia Strand, som er en populær strand i Port d'Alcudia. Tag et kig på udvalget af udsøgte spisesteder på dette romantiske sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

Es Trenc-stranden
Billede af Es Trenc-stranden

Es Trenc-stranden

4/5(13 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Es Trenc-stranden, som er en populær strand i Campos. Dette afslappede er kendt for sine haver og de landlige omgivelser, som du kan opleve og udforske under dit ophold.

De mest populære oplevelser i Mallorca

Hop-på-hop-af bustur i Palma de Mallorca
Billede af Hop-på-hop-af bustur i Palma de Mallorca

Hop-på-hop-af bustur i Palma de Mallorca

DKK 142
pr. voksen
Udflugt til kysten: Hop-på-hop-af-bustur i Palma de Mallorca
Billede af Udflugt til kysten: Hop-på-hop-af-bustur i Palma de Mallorca

Udflugt til kysten: Hop-på-hop-af-bustur i Palma de Mallorca

DKK 142
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Sala VIP Lounge i Palma de Mallorca Lufthavn (PMI)
Billede af Sala VIP Lounge i Palma de Mallorca Lufthavn (PMI)

Sala VIP Lounge i Palma de Mallorca Lufthavn (PMI)

DKK 247
pr. voksen