Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Cala RatjadaSpain

Oplev en mindre kendt side af Mallorca: Øens nordkyst, hvor du er sikker på at få en uforglemmelig ferie i Cala Ratjada.

Cala Ratjada ligger i Capdepera Kommune, i den nordlige del af Mallorca. Byen er det punkt på øen, der ligger tættest på Menorca. I kan lave en lille konkurrence, hvor I tester, hvem der kan se langt nok til at få et glimt af Menorcas kyst ude i horisonten! Kystlinjen i dette område er kendt for at være ujævn og afbrudt af klipper. Men dette betyder blot, at der er nogle af de smukkeste bugter på øen, som desuden er blevet tildelt Det Blå Flag. De er det perfekte sted at springe i bølgen blå og få en afsvalende dukkert. Følg stien, der går fra den lille by Cala Gat til Sa Pedruscada, hvor det er fantastisk at snorkle. På turen kan du også se andre strande såsom Son Moll.

Planlæg en rejse til Cala Ratjada, og opdag en helt ny side af De Baleariske Øer. Området har flere steder af historisk interesse. F.eks. fyrtårnet, der blev bygget i det 19. århundrede på toppen af Punta de Capdepera og stadig er aktivt den dag i dag. Du kan også besøge Palau March, en flot ejendom, der ejes af March-familien. I den tilhørende have finder du en masse flotte skulpturer, blandt andet af Auguste Rodin og Henry Moore. Der afholdes endvidere koncerter i disse smukke omgivelser om sommeren.

Hvis du elsker vandsportsaktiviteter, er det et must, når du rejser til Cala Ratjada. Her kan du både snorkle, dykke med iltflaske og surfe, og det er blot nogle af de tilbudte aktiviteter ved havet, som har kraftigere og hurtigere bølger end andre steder på øen. Hvis du er på udkig efter nogle gode shoppingmuligheder, så er Carrer Elionor Servera stedet. Det er her, du finder de fleste af byens butikker. Plaça dels Pins er bestemt også et besøg værd. Særligt lørdag morgen, hvor pladsen er vært for et hyggeligt marked. Vil du gå glip af chancen for at opleve alt dette?

Nej vel! Og slet ikke når du finder ud af, hvor nemt det er at komme til Cala Ratjada. Du kan rejse til Cala Ratjada med fly til Palma de Mallorca Lufthavn. Hovedstaden Palma de Mallorca ligger ca. 80 kilometer derfra, og så har du også mulighed for at få et strejf af storbyferie i Cala Ratjada. Fra Palma kan du komme til Cala Ratjada med offentlige transportmidler. Den nemmeste og hurtigste måde at komme frem på er dog at leje en bil og selv køre de sidste 80 kilometer.

Mest populære hoteller i Cala Ratjada

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Na Forana
Hotel Na Forana
4 out of 5
Avda. Arquitecto Alomar ,5, Capdepera, Illes Balears
Prisen er DKK 743 pr. nat

Dette hotel ligger på stranden i Capdepera, kun 0,2 km fra Son Moll Strand og 2,2 km from Cala Agulla Strand. Derudover ligger Playa Na Ferradura og Cala n'Aguait ...

4/5Very Good! (6 anmeldelser)

"Hotel con ubicación privilegiado,la única pega en la habitación la bañera un poco alta e incómoda igual que los colchones que necesitan ya un cambio.La comida buena aunque no mucha variedad.La playa justo delante de la zona de piscinas,lugar muy agradable a poca distancia del puerto de Cala Ratjada.El ..."…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2018

Hotel Na Forana
Hotel Bella Mar
Hotel Bella Mar
3 out of 5
Carrer Mendez Nuñez, 11, Capdepera

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Capdepera, kun 2 km fra Cala Ratjada-havnen og Cala Agulla Strand. Derudover ligger Sa Torre Cega ...

4/5Very Good! (4 anmeldelser)

"Es un hotel familiar y el trato del personal de recepción y comedor es excelente e inmejorable. Es realmente limpio y las habitaciones están muy bien. El buffet libre es bueno, buena relación calidad-precio. Está bien ubicado en Cala Ratjada y es posible desplazarse al puerto y la zona turística ..."…"

Anmeldelse fra 27. aug. 2019

Hotel Bella Mar
Singular Cala Ratjada By Eurotels
Singular Cala Ratjada By Eurotels
2 out of 5
Calle Mendez Nunez, 61, Capdepera, Mallorca
Prisen er DKK 402 pr. nat

Dette hostel ligger ved vandet, kun 2 km fra Cala Ratjada-havnen og Cala Agulla Strand. Derudover ligger Sa Torre Cega og Playa Na Ferradura 15 minutter ...

2.7/5 (59 anmeldelser)

"Vi havde oprindeligt booket 11 overnatninger, men efter 2 valgte vi at checke ud - det var simpelthen ikke godt nok! Toilettet var møgbeskidt og decideret uhygiejnisk, morgenmad var ekstrem mangelfuld og maden ikke opbevaret ordentligt (f.eks. varm yougurt), og dette er blot et par eksempler. Da ..."…"

Anmeldelse fra 30. aug. 2014

Singular Cala Ratjada By Eurotels

Populære steder at besøge i Cala Ratjada

Cala Agulla Strand
Billede af Cala Agulla Strand

Cala Agulla Strand

4/5(6 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Cala Agulla Strand, som er en populær strand i Cala Ratjada. Udforsk området, som er kendt for sin havnefront og sine spamuligheder.

Son Moll Strand
Billede af Son Moll Strand

Son Moll Strand

Hvis du planlægger en afslappende ferie, så er Son Moll Strand det perfekte sted at besøge i Cala Ratjada. Udforsk området, som er kendt for sin kunst og sine spamuligheder.

Cala Ratjada Fyrtårn
Billede af Cala Ratjada Fyrtårn

Cala Ratjada Fyrtårn

Bliv klogere på historien i Cala Ratjada, når du besøger Cala Ratjada Fyrtårn. Dette afslappede område er vellidt for sine strande.

Cala Gat-stranden
Billede af Cala Gat-stranden

Cala Gat-stranden

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Cala Gat-stranden under dit ophold i Cala Gat?

Playa de Muro
Billede af Playa de Muro

Playa de Muro

4/5(17 anmeldelser)

En ferie i Platja de Muro på Mallorcas nordøstlige kyst er det perfekte udflugtsmål om sommeren og byder på et væld af oplevelser.

Alcúdia Havn
Billede af Alcúdia Havn

Alcúdia Havn

3.5/5(20 anmeldelser)

Udforsk havområdet ved Alcúdia Havn, og nyd andre aktiviteter som cykling i Alcúdia. Dette afslappede sted er populært for sin kyststrækning samt udvalget af udsøgte spisesteder.

De mest populære oplevelser i Cala Ratjada

Hyggelig halvdagssejltur i katamaran fra Cala Ratjada
Billede af Hyggelig halvdagssejltur i katamaran fra Cala Ratjada

Hyggelig halvdagssejltur i katamaran fra Cala Ratjada

DKK 462
pr. voksen
Anbefales af 80% af rejsende
Entré til Western Water Park inkl. transport
Billede af Entré til Western Water Park inkl. transport

Entré til Western Water Park inkl. transport

DKK 403
pr. voksen
Anbefales af 100% af rejsende
Sejltur ved solopgang i Alcúdia, mens du ser på delfiner
Billede af Sejltur ved solopgang i Alcúdia, mens du ser på delfiner

Sejltur ved solopgang i Alcúdia, mens du ser på delfiner

DKK 365
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
Entré til Hidropark Alcúdia
Billede af Entré til Hidropark Alcúdia

Entré til Hidropark Alcúdia

DKK 172
pr. voksen
Dykning i Alcudia
Billede af Dykning i Alcudia

Dykning i Alcudia

DKK 805
pr. voksen
Oplev brændingshuler
Billede af Oplev brændingshuler

Oplev brændingshuler

DKK 444
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende

Cala Ratjada – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
2
4 - God 100%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. aug. 2019

Fantastisk hotel, men anbefaler ikke området, hvis man ønsker rolig strandferie

Byer i nærheden af Cala Ratjada

Billede "Cala Mesquida" af Foto Fitti (CC BY-SA) / beskåret fra det originale billede

Cala Mesquida

Capdepera

Capdepera

Billede "Pedruscada" af Isiwal (CC BY-SA) / beskåret fra det originale billede

Pedruscada