Billige flybilletter til Mallorca

Billigste flyrejser til Mallorca

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 288, kr for en enkeltbillet og 455, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Eurowings
Eurowings
easyJet
SAS
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Lufthansa

Anmeldelser fra verificerede kunder

Om Mallorca

Expedia-flyrejser til Mallorca

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Mallorca fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Når du bestiller flybilletter til Mallorca, lander du i lufthavnen Palma de Mallorca. Allerede fra luften kan du se lidt af det, der venter dig på din ferie til Mallorca: hvide sandstrande, blåt hav og grønne bjerge. Mallorca er et populært rejsemål både blandt børnefamilier, par og golfentusiaster, da der er adskillige børnevenlige strande, mange hyggelige og romantiske restauranter og flere fantastiske golfbaner. Du kan også opleve fantastisk historie og se spektakulær arkitektur. Når du skal vælge din destination på Mallorca, kan du vælge områder med et aktivt natteliv eller mere fredelige områder, hvor der er plads til at børnene kan lege. På en rejse til Mallorca kan du vandre eller cykle i bjergene om formiddagen, slappe af ved stranden om eftermiddagen og nyde en udsøgt tapas og et glas spansk vin om aftenen.

Flyrejser til Mallorca fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til lufthavnen Palma de Mallorca fra alle de danske lufthavne, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Det tager ca. 3-4 timer at flyve direkte fra de danske lufthavne til Palme de Mallorca, afhængigt af afrejselufthavn. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du også spare penge ved at bestille en rejse med mellemlandinger. Transporttiden med mellemlandinger varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til lufthavnen Palma de Mallorca

Lufthavnen ligger ca. 9 km sydøst for byen Palma de Mallorca, ca. 60 km fra Alcúdia på den nordlige del af Mallorca og ca. 70 km fra Cala Millor på den vestlige del af øen. Lufthavnen har fire terminaler og betjener rejsende fra hele verden. Hovedterminalen er designet af den mallorcinske arkitekt Pere Nicolau Bonet. Lufthavnen er den tredjestørste i Spanien, og i sommermånederne er den en af de travleste i hele Europa. Der findes adskillige butikker og restauranter i lufthavnen, så du kan nemt få tiden til at gå. Lufthavnen er miljøbevist og blev i 2002 ISO 14001-certificeret. Der kører busser fra lufthavnen til de fleste byer på Mallorca. Du kan også tage en taxi til dit hotel; taxierne holder uden for ankomsthallen. Der er også mulighed for at leje en bil, så du selv kan køre til dit hotel.

Rejsetips til Mallorca

Husk gode travesko og et kort, hvis du skal på vandretur i bjergene, og hold dig til ruterne. Det kan være en god idé at købe billetter til vandland eller andre forlystelser på forhånd, da du så kan slippe for at stå lang tid i kø.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Mallorca og samtidig bestiller et hotel eller lejer en bil, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde denne vidunderlige Middelhavsperle. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Populære flyrejser til Mallorca

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 288, kr for en enkeltbillet og 455, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet