Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til Arona

Arona ligger 30 km væk fra centrum af Tenerife. Kvarteret her kan måske være lige det rigtige for dig. Tenerife South er den nærmeste lufthavn i forhold til Arona. Når du er ankommet, så tag de 10 km mod vest, og så er du fremme, inden du får set dig om.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Arona

Expedia kan du spare lidt med en pakkerejse med hotel og fly. At bestille din flyrejse og dit hotel er uden tvivl det vigtigste udgangspunkt for en god rejse. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en bekvem pakkerejse, får du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig sparer penge. Det betyder mere luft i budgettet på din ferietur til Arona.

Du kan ofte spare en del penge, når du reserverer et pakketilbud gennem Expedia.

Med vores internationale søgedatabase med flere end 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over er det svært at gå forkert.

Expedia tilbyder nogle af de bedste tilbud online.

Har du lyst til at foretage en reservation, men er ikke helt sikker? Vi opkræver ikke et hemmeligt gebyr, hvis du ændrer dine rejseplaner.

Tur til kvarteret Arona

Der er et væld af ting at opleve i området! Du kan f.eks. starte dagen med at besøge Los Cristianos Strand og Siam-parken. Andre muligheder er Camel Park og Golf del Sur-golfbanen. Gå ikke glip af muligheden for at opleve de andre kvarterer i området som f.eks. Los Cristianos og Cho.

Hent billetterne, find din plads, og forbered dig på en omgang underholdning på Magma Art and Congress Centre og Middelaldereventyr på Castillo San Miguel.

Har du evnerne til at snuppe et par birdies ved Amarilla Golf and Country Club, Golf Las Americas, Golf Los Palos og Los Palos-golfbanen? Disse fremragende baner giver selv de bedste spillere valuta for pengene.

Lyt til havfuglene, slå smut med sten, og betragt bølgerne, mens de ruller ind på Torviscas Strand, Troya Strand og Las Vistas Strand.

Arona er populær blandt turister og kan tilbyde et varieret udvalg af hoteller.

Gå ikke glip af Iberostar Grand Hotel Salomé - Adults Only, som ligger på Calle Londres 15, samt Baobab Suites, på Roques del Salmor 5.

Alternativt er Aparthotel Sunprime Coral Suites & Spa, beliggende på Calle Noelia Afonso Cabrera, 10, og Apartamentos Oro Blanco, på Avenida Arquitecto Gómez Cuesta, 12, et par gode indkvarteringsmuligheder, der er værd at se nærmere på, hvis du er på jagt efter et godt tilbud.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Arona

Se alle 1.287 overnatningssteder i Arona
H10 Las Palmeras DKK 889
Anmeldelse fra 28. mar. 2019
Se oplysninger
 
H10 Las Palmeras

H10 Las Palmeras

Avenida Rafael Puig, 28, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
   
  4,0 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Vi skulle møde op a 3 gange i receptionen for, at kunne chek os ind. ( kl. 14.30 - kl. 15.00 og kl. 16.30 ) Og selv til sidst skulle vi vente 40 min på, at få vores værelse. Service var der ingen af. - Vi hverken blev tilbudt drikkelse eller andet, som alle andre gæster. Vi samtidig blev mødt af ...

  Sol Arona Tenerife DKK 598
  Anmeldelse fra 2. maj 2019
  Se oplysninger
   
  Sol Arona Tenerife

  Sol Arona Tenerife

  Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
    
   3,6 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Vi har haft en skøn uge på Tenerife. Vi rejser på egen hånd og har de sidste tre gange boet på dette hotel. Beliggenheden er perfekt for os. 5 minutter fra Strandpromenaden. Vi har hver gang haft to-værelses bolig med delvis havudsigt. Ingen pension, bortset fra morgenbuffet. Personalet er imødekommende, ...

   Mediterranean Palace DKK 992
   Anmeldelse fra 15. nov. 2019
   Se oplysninger
    
   Mediterranean Palace

   Mediterranean Palace

   Avenida de las Americas, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
     
    4,0 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Omgivelserne er meget hyggelige. Placeringen er fantasrisk. morgenbufetten har meget at vælgemimellem. Restauranten er luftig. Værelset lever dog ikke op til den standard, vi havde forestillet os for et 5 Stjernet hotel. De trængee til en opdatering. Føntørreren burde skiftes ud, der manglede en ...

    Sol Tenerife DKK 568
    Anmeldelse fra 23. nov. 2019
    Se oplysninger
     
    Sol Tenerife

    Sol Tenerife

    Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
      
     3,5 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Overnatningsstedet var fremragende. Men overfor hotelet var der meget, højlydt musik . Det var alt for meget larmende ,og højlydt musik.Det burde man gøre noget ved.

     H10 Conquistador DKK 963
     Anmeldelse fra 10. mar. 2019
     Se oplysninger
      
     H10 Conquistador

     H10 Conquistador

     Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
       
      4,1 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dejligt hotel med en god udsigt tæt ved havet. Værelserne var lidt slidt og vi manglede adgang til en lille elkedel, så man kunne lave en kop kaffe. Personalet var meget venlige og hjælpsomme og den store restaurant var rigtig god. De 3 gourmet restaurant vi besøgte var derimod en skuffelse hvad ...

      Gara Suites Golf & SPA
      Anmeldelse fra 28. jan. 2019
      Se oplysninger
       
      Gara Suites Golf & SPA

      Gara Suites Golf & SPA

        
       4,1 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Nyt og renligt hotel. Fint til prisen, dog med lidt afstand til centrum. Morgenmaden var god nok med forskelligt udvalg. Dog er der mangler hist og pist på hotellet, derfor kan der til tider godt være lidt larm på hotellet. Det er også lidt mærkeligt at skulle betale gebyr for parkering af bilen, ...

       BEVERLY HILLS DKK 457
       Anmeldelse fra 27. dec. 2019
       Se oplysninger
        
       BEVERLY HILLS

       BEVERLY HILLS

       Rodeo s/n, Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife
         
        4,1 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Fine lejligheder med 2 soverum og 2 badeværelser og fint brugbart køkken. Vi havde delvis udsigt til havet fra vores terrasser. Fint og varieret mad på halvpension. Flinke og hjælpsomme folk i receptionen. Lidt hårde madrasser. Lidt støj fra overboen hver gang de flytter stolene.

        Marino Tenerife DKK 394
        Anmeldelse fra 28. dec. 2019
        Se oplysninger
         
        Marino Tenerife

        Marino Tenerife

          
         4,0 ud af 5
         3.5 ud af 5.0 Stjerner

         nice place and nice people

         De mest populære aktiviteter i Arona

         Se alle 3 aktiviteter i Arona