Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Plaza del Charco

Plaza del Charco, der i århundreder har fungeret som hjertet i Puerto de la Cruz, sprudler af liv, og her kan du både nyde en forfriskning, spise, shoppe og lytte til musik. 

Man siger, at man ikke rigtig har været i Puerto de la Cruz, før man har besøgt Plaza del Charco. Denne smukke plads er fyldt med caféer, restauranter og barer og har længe fungeret som et populært mødested for de lokale. Brug pladsen som et velegnet udgangspunkt for sightseeing i byen og det perfekte sted at slappe af sidst på dagen, mens du kigger på menneskemylderet. 

Plaza del Charco blev officielt udnævnt som plads i det 18. århundrede, selvom den allerede fungerede som et vigtigt samlingssted i tidligere tider i byen. Efter sigende plejede en pyt af havvand at samle sig på pladsen ved højvande, og det er herfra pladsen har fået sit navn, som betyder "dammens plads".

Læg mærke til det frodige skyggetræ, der står midt på pladsen omgivet af en dam og et springvand. Gå langs de flisebelagte stier gennem pladsen, eller tag plads på en af stenbænkene fra det 19. århundrede. Indiske laurbær importeret fra Cuba og palmetræer giver nogle dejlige skyggefulde områder. 

Tag plads på en fortovscafé, og nyd en kop kaffe, mens du kigger på aktiviteterne på pladsen. Kom igen om aftenen for at lytte til gademusikanterne, mens du nyder et glas vin. 

Pladsen er det ideelle sted at danne sig et overblik over byen, før du planlægger dit sightseeingprogram. Vest for pladsen ligger de største shoppinggader samt en række kanariske bygninger fra det 18. århundrede. 

Et af de mest spændende tidspunkter på året at besøge Plaza del Charco på er under karnevalet om foråret, hvor pladsen er omdrejningspunkt for de farverige festligheder. Gå ikke glip af Entierro de la Sardina, som er et livligt optog, der afsluttes med fyrværkeri og afbrændingen af en kæmpestor sardin på et ligbål. Karnevalet byder også på en underholdende maraton for mænd i høje hæle, der både begynder og slutter på pladsen.

Plaza del Charco ligger i centrum af Puerto de la Cruz. Du kan nemt komme til pladsen med lokale busser eller taxa.


De bedste tilbud på fly + hotel i Plaza del Charco

Bedste hoteltilbud i Plaza del Charco

Se alle 2.034 overnatningssteder i nærheden af Plaza del Charco
Aparthotel Tropical
Aparthotel Tropical

Aparthotel Tropical

Plaza del Charco, 9, Puerto de la Cruz, Tenerife
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger tæt på stranden, kun få skridt fra Orotava-dalen og Plaza del Charco. Derudover ligger Garden Strand og Taoro Park 15 minutter derfra.

  Catalonia Las Vegas DKK 471
  Catalonia Las Vegas

  Catalonia Las Vegas

  Avenida Colón, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra San Telmo Promenade, Lago Martianez Swimmingpools og Plaza del Charco. Derudover ligger Taoro Park og Garden Strand ca. 2 km derfra.

   Hotel Gran Turquesa Playa DKK 458
   Hotel Gran Turquesa Playa

   Hotel Gran Turquesa Playa

   C. Antonio Ruiz Alvarez 7, Puerto de la Cruz, Tenerife
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger på promenaden i Puerto de la Cruz, kun 5 minutters gang fra Orotava-dalen og Garden Strand. Derudover ligger Plaza del Charco og Taoro Park ca. 2 km derfra.

    Smy Puerto de la Cruz DKK 335
    Smy Puerto de la Cruz

    Smy Puerto de la Cruz

    Avda. Marques Villanueva del Prado s/n, Puerto de la Cruz, Tenerife
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på promenaden i Puerto de la Cruz, kun 15 minutters gang fra Orotava-dalen, Lago Martianez Swimmingpools og Plaza del Charco. Derudover ligger Taoro Park og Garden Strand ca. 3 km derfra.

     Apartamentos Park Plaza
     Apartamentos Park Plaza

     Apartamentos Park Plaza

     Calle Jose Arroyo, 4, Puerto de la Cruz, Tenerife
       
      2.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette lejlighedshotel ligger i det historiske kvarter, kun få skridt fra Orotava-dalen og Plaza del Charco. Derudover ligger Lago Martianez Swimmingpools og Garden Strand 15 minutter derfra.

      Hotel Sun Holidays DKK 221
      Hotel Sun Holidays

      Hotel Sun Holidays

      Calle La Penita, 6, Puerto de la Cruz, Tenerife
        
       1.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 5 minutters gang fra Puerto de la Cruz' arkæologiske museum og Plaza del Charco. Derudover ligger Lago Martianez Swimmingpools og Garden Strand ca. 2 km derfra.

       Hotel Maga
       Hotel Maga

       Hotel Maga

       C/ Iriarte 11, Puerto de la Cruz, Tenerife
         
        1.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger tæt på stranden, kun få skridt fra Orotava-dalen og Plaza del Charco. Derudover ligger Lago Martianez Swimmingpools og Taoro Park 15 minutter derfra.

        DWO Nopal by Checkin DKK 439
        DWO Nopal by Checkin

        DWO Nopal by Checkin

        Calle San Juan 17, Puerto de la Cruz, Tenerife
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Puerto de la Cruz, kun 5 minutters gang fra Orotava-dalen og Plaza del Charco. Derudover ligger Lago Martianez Swimmingpools og Taoro Park 15 minutter derfra.