Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Plaza del Charco

Plaza del Charco, der i århundreder har fungeret som hjertet i Puerto de la Cruz, sprudler af liv, og her kan du både nyde en forfriskning, spise, shoppe og lytte til musik. 

Man siger, at man ikke rigtig har været i Puerto de la Cruz, før man har besøgt Plaza del Charco. Denne smukke plads er fyldt med caféer, restauranter og barer og har længe fungeret som et populært mødested for de lokale. Brug pladsen som et velegnet udgangspunkt for sightseeing i byen og det perfekte sted at slappe af sidst på dagen, mens du kigger på menneskemylderet. 

Plaza del Charco blev officielt udnævnt som plads i det 18. århundrede, selvom den allerede fungerede som et vigtigt samlingssted i tidligere tider i byen. Efter sigende plejede en pyt af havvand at samle sig på pladsen ved højvande, og det er herfra pladsen har fået sit navn, som betyder "dammens plads".

Læg mærke til det frodige skyggetræ, der står midt på pladsen omgivet af en dam og et springvand. Gå langs de flisebelagte stier gennem pladsen, eller tag plads på en af stenbænkene fra det 19. århundrede. Indiske laurbær importeret fra Cuba og palmetræer giver nogle dejlige skyggefulde områder. 

Tag plads på en fortovscafé, og nyd en kop kaffe, mens du kigger på aktiviteterne på pladsen. Kom igen om aftenen for at lytte til gademusikanterne, mens du nyder et glas vin. 

Pladsen er det ideelle sted at danne sig et overblik over byen, før du planlægger dit sightseeingprogram. Vest for pladsen ligger de største shoppinggader samt en række kanariske bygninger fra det 18. århundrede. 

Et af de mest spændende tidspunkter på året at besøge Plaza del Charco på er under karnevalet om foråret, hvor pladsen er omdrejningspunkt for de farverige festligheder. Gå ikke glip af Entierro de la Sardina, som er et livligt optog, der afsluttes med fyrværkeri og afbrændingen af en kæmpestor sardin på et ligbål. Karnevalet byder også på en underholdende maraton for mænd i høje hæle, der både begynder og slutter på pladsen.

Plaza del Charco ligger i centrum af Puerto de la Cruz. Du kan nemt komme til pladsen med lokale busser eller taxa.


Kort

Bedste hoteltilbud i Plaza del Charco

Se alle 1.361 overnatningssteder i nærheden af Plaza del Charco
Elegance Miramar Hotel DKK 269
Elegance Miramar Hotel

Elegance Miramar Hotel

Carretera del Taoro, 23, Puerto de la Cruz, Tenerife
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i en regionalpark, kun 15 minutters gang fra Taoro Park og Plaza del Charco. Derudover ligger Garden Strand og La Paz-udsigtsstedet ca. 2 km derfra.

  Smy Puerto de la Cruz DKK 609
  Smy Puerto de la Cruz

  Smy Puerto de la Cruz

  Avda. Marques Villanueva del Prado s/n, Puerto de la Cruz, Tenerife
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på promenaden i Puerto de la Cruz, kun 15 minutters gang fra La Paz-udsigtsstedet og Lago Martianez Swimmingpools. Derudover ligger Loro-parken og Garden Strand ca. 5 km derfra.

   Sol Costa Atlantis Tenerife
   Sol Costa Atlantis Tenerife

   Sol Costa Atlantis Tenerife

   Avenida Venezuela, 15, Puerto de la Cruz, Tenerife
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Reserver et ophold lige ud til stranden på Sol Costa Atlantis Tenerife i Puerto de la Cruz. dette hotel ligger i centrum, 10 minutters gang fra San Telmo Promenade og Lago Martianez Swimmingpools. Derudover ligger Loro-parken og Garden Strand ca. 5 km derfra.

    Puerto Palace
    Puerto Palace

    Puerto Palace

    c/ Dr, Cobiella Zaera s.n., Puerto de la Cruz, Tenerife
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 15 minutters gang fra Taoro Park og Garden Strand. Derudover ligger Loro-parken og Lago Martianez Swimmingpools ca. 3 km derfra.

     Catalonia Las Vegas
     Catalonia Las Vegas

     Catalonia Las Vegas

     Avenida Colón, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra San Telmo Promenade og Lago Martianez Swimmingpools. Derudover ligger Loro-parken og Garden Strand ca. 3 km derfra.

      H10 Tenerife Playa
      H10 Tenerife Playa

      H10 Tenerife Playa

      Avenida Colon, 12, Puerto de la Cruz, Tenerife
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ved stranden ligger i Puerto de la Cruz, kun 2 km fra Casino Puerto Cruz, Lago Martianez Swimmingpools og Garden Strand. Derudover ligger Loro-parken 3,3 km derfra.

       Hotel El Tope
       Hotel El Tope

       Hotel El Tope

       Calzada Martianez, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med spa ligger tæt på stranden, kun 15 minutters gang fra Sitio Litre-haven og Lago Martianez Swimmingpools. Derudover ligger Loro-parken og Garden Strand ca. 5 km derfra.

        Hotel Marte
        Hotel Marte

        Hotel Marte

        Calle del Doctor Ingram, 20, Puerto de la Cruz, Tenerife
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Puerto de la Cruz' arkæologiske museum og Garden Strand. Derudover ligger Loro-parken og Lago Martianez Swimmingpools ca. 3 km derfra.